Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kurš, jūsuprāt, ir labākais vai, gluži otrādi, sliktākais tūroperators Ukrainā? Sarindosim
Kurš, jūsuprāt, ir labākais vai, gluži otrādi, sliktākais tūroperators Ukrainā? Sarindosim
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2020-04-084 gadā atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар dima_80_
Es vienmēr lidoju ar Anex Tour, un man nekad nav bijis nekādu problēmu. Lai gan katram tūrisma operatoram ir savi negatīvie punkti. Anex Tour ir "mīnuss" - tās ir piemaksas par izbraukšanu. Kādam šo "mīnusu" ir daudz vairāk nekā "plusu" Kam laimējies!.
аватар moy_contakt
Šajā situācijā labākais TO būs tas, kurš pārdzīvos visu šo karantīnu. No tiem, kas pārdzīvo karantīnu, viņi tiks vērtēti no tā, kurš izmeta mazāk klientu (citus vārdus nerakstīšu). Nu, domāju, ka pēc karantīnas taisīsim jaunu reitingu, jo iespējams, ka daudz kas var mainīties. Šodien ir daudz saistību par neizpildītajām ekskursijām – paskatīsimies, kā tās tiks pildītas pēc aiziešanas no sāpēs.
аватар Apyatka
Manā dzīvē bija 2 tūres .. (operators?) uzņēmumi - Mandruy ir lētāks un Kijeva. Abi braucieni bija pirms 8 gadiem. Kā tagad klājas, es noteikti nezinu. Neviens nezina, kā būs pēc karantīnas.
Man ļoti patika abas kompānijas. No Mandrui lidoju lētāk uz Dubaiju - jauna viesnīca, divistabu apartamenti ar virtuvi, netālu no metro (kamēr braucu kā kaķis pa baku, es vispār nesapratu, kā izvēlēties un kam vajadzētu be) un es biju neizsakāmi sajūsmā.
Un par Kijevu es varu uzrakstīt romānu, jo tie ir labākie!
Es droši vien uzrakstīšu stāstu vietnē Turpravda) Lai gan tas bija 2012. gadā, es atceros ceļojumu ar viņiem visu savu atlikušo dzīvi. Toreiz uzsprāga Aerosvit un Kijevas tūrisma kompānija apmaksāja mūsu uzturēšanos Horvātijas kūrortā papildus 4 dienas, arī vakariņas un brokastis, kamēr tika izlemts jautājums, kā mūs izvest.
аватар Apyatka
Tagad es rakos savās piezīmēs. Tūrisma kompānija saucās Centrs, nevis Kijeva.
piedod)
Tagad man noteikti jāuzraksta stāsts par viņiem, lai atveseļotos)
аватар Scurra-2
Un man kaut kā ir paveicies! Alianse, air Čehija un Francija, autobuss Ungārija, viss kārtībā. jūs varat atrast vainu "autobusu" viesnīcā. Ļoti tālu, 16 eiro no teātra. Bet netālu no Donavas un baseina pagalmā. Ikviena mīļākā Accord. Air France un Nīderlande, daudz dažādu autobusu. Visi pieņemti darbā, visi ar labām viesnīcām. Man pat ir viens autobusa šoferis no Algolas, caur Ungāriju, Vāciju uz Parīzi! Ekskursija bija lieliska! Tagad izmantoju Coral Travel pakalpojumus. Turcija, Ēģipte, Spānija - somas. Viss bez problēmām. Un mana mīļākā tūroperatore, draudzene Elena, kura dzīvo Parīzē. Kopā mums ir lielisks ceļojums uz Franciju!
аватар Slav_na
un es lidoju ar Džoinu. un apmierināts.
bet tas nav valstī. pieraduši pie mežoņiem Ukrainā
аватар nadin65
Kopš 2006. gada esam izmantojuši visu esošo un jau slēgto TOoperatoru pakalpojumus, kuri pārdod aviotūres, izņemot Natāliju. Es varu droši teikt, ka visi Tūrisma operatori un gaisa pārvadātāji ir normāli! Neko sliktu nevaru pateikt. Dažkārt bija lidojumu kavēšanās - ne kritiski, dažreiz tikšanās ballīte - neadekvāts gids. Bet tagad es ar prieku atceros visas mūsu ekskursijas.
Šobrīd, kad tas notika, visas robežas bija slēgtas, mums bija rezervēta ekskursija un 100% iepriekš samaksāta no Anex uz Puketu 31. martā. Skaidrs, ka ekskursija nenotika. Bija šaubas, kā pārrezervēt tūri bez zaudējumiem un uz kuru valsti, eiro kurss ir ļoti audzis, nemaz nav gatavi piemaksāt un lidot vēl vairāk naudas. Atgriešana nepārvaramas varas gadījumā līgumā nav paredzēta. Viņi parasti var mest. Bet Anex pārskaitīja naudu jaunai tūrei uz citu valsti septembrim pēc iepriekš rezervētā kursa. Redzēsim, kas notiks tālāk. Ceram tikai uz visu to labāko, esiet veseli!
аватар camomille
Pēc maniem subjektīvajiem vērtējumiem, tas ir TPG. Šo ***** mežonīgās neprofesionalitātes dēļ es pazaudēju naudu, nenopērkot tūri. Tas ir jāpārvalda.
2017. gada decembrī viņi vēlējās doties tūrē uz Netuno Baltkrievijā. TA izdara pieprasījumu - TPG atbild - viss OK, ekskursija ir pieejama pieteikšanai. TA atsūta rezervācijas pieprasījumu un saka - nāc uz kasi. Mainu valūtu (nopirku 2 tūres vienlaicīgi, vienu no Pegasus, otru un TPG) pret grivnu un nāku. Un tad nāk TPG noraidīšana un sākas šūpoles. TPG pēkšņi paziņo, ka tūre ar izvēlēto UIA reisu nav iespējama - tikai AlItalia un jāmaksā vēl 75 eiro par cilvēku. OK, piekrīt piemaksāt, TA uzdod pieprasījumu par ekskursijas atbilstību, TPG apstiprina atbilstību, bet sūtot rezervācijas pieprasījumu atkal tika atteikts. TA atkal sazinās ar TPG - viņi atkal piedāvā lidojumu ar UIA, atkal apstiprina tūres atbilstību, bet atkal atsakās rezervēt ...
аватар camomille
Tad TPG sāk atsaukties uz viesnīcu - saka, ka ar aviokompānijām viss ir nokārtots, līgumi par vietu blokiem noslēgti, bet apstiprinājums par viesnīcām būs tikai no 1. februāra. Labi, es gribu, lai būtu sliktāk, nekā sāp... Gaidām februāri... un eiro aug un aug... pagaidiet. Situācija nav mainījusies - izrādās, ka līgumi ar aviokompānijām vēl nav noslēgti, un, kad ekskursijas varēs rezervēt, kopumā nav zināms. Rezultātā viņi nomainīja eiro pret grivnu par aptuveni 32 (precīzi neatceros) un nopirka ekskursiju no cita TO par 36 eiro ar kapeikām.
Tagad tā man ir zinātne — es maksāju naudu tikai pēc tam, kad TO ir izrakstījusi ceļojuma rezervāciju.
Es nekādā gadījumā neuzskatu par TPG.
TA stāsta, ka ar šādu mežonību no TO puses sastopas pirmo reizi.
аватар katrusik2272
Labākie Coral Travel un TUI, tiem nekad nav bijis lidojumu pārklāšanās un pārsēšanās kompleksajās tūrēs, serviss tūrē ir vislabākais, bet cena augstāka nekā citos TO. Sliktākie TPG, meli, rezervējot pārdod labus lidojumus, un pēc tam nozog dienu no ekskursijas, pārplānojot lidojumus... Vismaz jūs zināt, ko sagaidīt no Anex, pazeminātas cenas = slikti lidojumi.
аватар neppmann
Join Up sākotnēji bija zagļi. Diena tūrē ir norma...
аватар ANDREI1974
Labākais - "Mandroi ir lētāks"
аватар Scurra-2
Un kā ir "diena tūrē"? Vai viņi lido?
аватар Slav_na
Scurra-2,
Man arī radās interese - viņi nekad nezaudēja vairāk par 2-3 stundām
аватар neppmann
Bija skats uz kazas lidojumu grafiku.
Jūs ierodaties viesnīcā cūkas balsī ... (diena ir pagājusi)
Un izbraukšana no viesnīcas nav ne gaiša, ne rītausma ... (arī diena, it kā ...)
Šāds lietu lēmums nekādā veidā neiepriecina.
аватар neppmann
Pēc vairākiem neveiksmīgiem braucieniem ar Join, kad aizkavēšanās dēļ netiku pat līdz vakariņām (bet no viesnīcas naktī tas ir svēts), es par šo kompāniju aizmirsu uz visiem laikiem.
аватар nadin65
Bet Džoinas tūres ir lētākas par USD 300. Jums ir jāsaprot, par ko jūs nokļūstat, un jums nav jāmaksā papildus par agro reģistrēšanos un vēlo izrakstīšanos.
аватар katrusik2272
Kas ir ''nozagt dienu tūrē ar TPG?'' Nopirkām tūri uz Ēģipti 1,5 mēnešus pirms izlidošanas, izbraukšana 2:50 uz Ēģipti, no Ēģiptes 23:30. Trīs dienas pirms izlidošanas saņēmām dokumentus un noelsām, lidojums uz Ēģipti 10.50, no Ēģiptes 8.00. Kopumā tika nozagts 23.30 laiks, tas ir, diena, par 120 USD naudā ... Saskaņā ar līgumu, lidojumu pārskaitīšana uz dienu bez soda sankcijām ir ļoti ērti, un pats galvenais "godīgi" tūre par augstāku cenu ar labiem izbraukumiem, zinot, ka tādas nebūs. Pēc prasības vēstules viņiem viņi atbildēja, ka vainīgs ir UIA gaisa pārvadātājs, un viņi ir balti un pūkaini.
аватар Scurra-2
ES sapratu. Mums arī rūpīgi jāskatās uz pārvadātāju! Nu, es esmu sava veida fatālists. Paveicās-neveicās! Bet tagad es saprotu, kāpēc vadītājs vienmēr saka "tikai šī ir tūre no Join"))). Lai gan nesūdzos!
аватар Slav_na
kad no Džoinas nopirku tūri uz Waterfalls par 550 zaļajām grivnām 7 dienās, lieliski sapratu, ka tas nav manām skaistajām zaļajām acīm, bet gan par ierašanos gandrīz vakarā un izbraukšanu gandrīz no rīta. varēja lidot par 850 00-10 turp un 22-50 atpakaļ. un tāpēc es nedomāju, ka Džoinsi ir fu.
daudz aizvainojošāk bija zaudēt 3 stundas pēc ierašanās kopā ar dārgo Tezu - viņi solīja, bet neapprecējās ...
аватар veritasana
vispirms jādefinē termini .. Ko nozīmē labākais? vai sliktākais??? kādi ir kritēriji?
аватар Alex714
Šeit, visticamāk, viņi neizvēlas labāko vai sliktāko, bet vienkārši dalās ar savu personīgo statistiku.
Iemetīšu savus novērojumus - par TPG un Join neesmu sajūsmā, bet ne kritiski, lidostā nebija garu “dzegužu”, vidējā ir Anex (ar savām bēdām), Corel un Pegasus. Tuey gandrīz lidoja, bet kronis lauza Ēģiptes aprīļa plānus.
аватар Konstantin345875
Ceļoti ar dažādiem tūroperatoriem, TPG ir Ukrainas tūrisma dibens!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl