Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Tātad, vai mēs ceļojam tiešsaistē? Vai kopīgojat interesantas saites savā starpā?
Tātad, vai mēs ceļojam tiešsaistē? Vai kopīgojat interesantas saites savā starpā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2020-03-294 gadā atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар Slav_na
Jā, es zinu: "Googlē - un jūs būsiet pārpludināts ar saitēm! Nafik uzrakstīt jautājumu un novērst mūsu uzmanību?"
Googlē, paskatījos - daudz sēnalu un bezgaršīgi. Varbūt kāds kaut kur devās tieši tāpēc, ka kaut ko redzēja tīklā.
un, kamēr mēs atrodamies starp četrām sienām, jūs varat būt aizņemts, plānojot turpmākos ceļojumus
аватар Slav_na
Vakar tika izvirzīts jautājums par Čerņivci. Piekrītu - burvīga pilsētiņa. Bet vai ir vērts pavadīt nedēļu no savas dzīves tiešraidē – vai arī ar bildēm pietiek?
Tāpēc pastāstiet mums par savām pilsētām, palīdziet nopelnīt kādu santīmu viņu kasē, pārliecinot tūristus, ka viņiem ir jādodas uz turieni)))
аватар camomille
Varbūt kāds kaut kur devās tieši tāpēc, ka kaut ko redzēja tīklā.
===
Nazarē plāni. Es to redzēju ne tik sen internetā un aizdegās. Es ļoti vēlētos šos plānus īstenot 2021. gada februārī.
https://www.youtube.com/watch?v=SSaLS8hWR8A
Šādi viļņi notiek tikai februārī, un arī tad ne katru dienu - jums ir jāseko prognozei sērfotāju vietnēs.
аватар camomille
tagad...
аватар dusik1981
Un ko lai saka Ukrainā, tur ir ko redzēt, tāpēc mans viedoklis iet uz Čerņivci galu galā mono, ja aizbrauc uz nedēļu, tad pietiek redzēt visu apkārtni (rajonu) Čerņivci man kādreiz pietika 2 dienās, tas ir ar kultūras un gastronomijas programmu..
Un ko lai runā par viņu pilsētām, kādreiz forumā bija filiāle, kur cilvēki ievietoja informāciju par savām pilsētām. Un lai papildinātu kasi, domāju, ja vietējās varasiestādes nav "muļķes", tad kopā ar infrastruktūru palaidīs to, ko Ļvova savulaik darīja "puscenas nedēļas nogalēs" un tauta ķersies klāt, jo pēc pasaules karantīnas, kad pasaule atveras no jauna, tad uzreiz var būt, ka uz 2 nedēļām uz karantīnu atlidoja no savām valstīm un atkal uz karantīnu, kā saka "labāk pārspīlēt nekā nepārcensties" Tāpēc iekšzemes tūrisms varēs paaugstināties noteiktos apstākļos.
аватар ollennka
YaSlavnaYa, šeit gandrīz visas saites ir nežēlīgi aizliegtas))). Tāpēc vienkārši vārdos pastāstīšu, ka kādā citā ceļojumu vietnē redzēju stāstu par kādu kundzi, kura 1977. gadā viesojās Libānā, viņai tad bija tikai 16 gadi. Ceļojums atstāja tik dziļus iespaidus, ka viņa joprojām apbrīno šo valsti. Un es arī iedvesmojos un 2019. gada maijā devos uz Libānu, tas bija pārsteidzošs ceļojums!
No plānotās Slovēnijas man ļoti patika stāsts c.conka2014.
аватар Slav_na
Šim rudenim man ir daudz plānu. mēs gribējām uz Sahalīnu, un Īriju, un Tbilisi, un, protams, Sentido ... bet pagaidām mēs ceļojam no virtuves uz dīvānu)))
аватар ollennka
))) Maskavā daudzi drīz varēs doties tikai 100m no mājām. Mērs izdeva jaunu dekrētu))).
аватар ollennka
Sahalīna ir patiešām spēcīga! Un nav lēti)).
аватар vezha2
Un es plānoju Gruziju, es pat rezervēju biļetes, labi, es vismaz nemaksāju visas izmaksas ...
аватар Slav_na
vezha2,
Kāpēc viņi nesola to atdot?
аватар vezha2
Varbūt viss izdosies, plānots augustā
аватар Slav_na
un es ceru, ka vismaz Sentido ...)))
tas ir interesanti, bet kā viņi tur pēc karantīnas "dihlofosu"?!
аватар klichko
Kā teica Žvanetskis, jums būs ilgi jāapmierinās ar kino-televīzijas-mājās-bēdu ceļotāju klubu.
Ja kūrorti vispār paliks, visvairāk cietīs pakalpojumu segments. Robežas ir pastāvīgi slēgtas. Ēģiptei, tāpat kā Dienvidaustrumāzijai, jau ir piespriests sods. Mēs ceļosim pa savām pilsētām ... kurš var un vēlas
Tas ir tikai sākums
аватар dima_80_
Nedēļas nogales tūre - Čerņigova. Pilsēta mainās! Tas atrodas tikai pusotras stundas brauciena attālumā no Kijevas — jūs varat ar automašīnu vai mikroautobusu no Lesnaya (kad tiek atcelti karantīnas pasākumi). Pilsētas vēsturiskā un centrālā daļa ir uzmanības vērta!
аватар Alex714
"Nedēļas nogales tūre - Čerņigova. Pilsēta mainās! No Kijevas ir tikai pusotras stundas brauciens" - Kā, it kā no mēles noņemti, sapulcējās uz pēdējo nedēļas nogali ar kompāniju, plānoja mēnesi iepriekš, gaidīja tā lai paliek siltāk,tagad sēžam mājās.vienreiz,bet te plānoja kultūras programmu,palīdzēja biedrs-cilvēks par gidu.
аватар camomille
Es atbalstīšu Čerņigovu. Man bija korporatīvā apmācība darbā augustā Čerņigovā. Oficiāli – nodarbības, bet patiesībā – 4 dienu atvaļinājums ar daudzveidīgu kultūras un ekskursiju programmu, kas ietvēra visu vietējo apskates objektu apmeklējumus. Man ļoti patika pilsēta.
аватар camomille
Man arī patīk Poltava. patīkami aizbraukt uz dienu vai divām
аватар olyajan
Es arī atbalstu Čerņigovu, biju pirms diviem gadiem tūrisma nolūkos, ir ko redzēt. Man šeit ir stāsts par to. Un Poltava tika pārbaudīta visās dienās, bet kaut kā viņi nebija pārsteigti, piedodiet poltavas ļaudis, neviens apvainojums netiks teikts.
аватар Slav_na
dima_80_,
ņemot vērā, ka man ir dēls, kā viņš pats saka, dzimtais Čerņihivņaņins, es varu vadīt ekskursijas šajā pilsētā)))
аватар Slav_na
un jā! - Es atbalstīšu Čerņigovu! nāc! jūs nenožēlosiet! ir ko redzēt, ir kur atpūsties - un pat ir ko nopirkt (ceru, ka viss tā arī paliks)
tagadējā mēra laikā notiek pilsētas sakopšana, beršana, tīrīšana, labiekārtošana, ceļu remonts. ja tiks sakārtota arī Desna, es personīgi sarunāšu tikšanos un paklanīšos līdz grīdai)))
аватар dusik1981
Un Čerņigova ar bērnu, Kroļeveca ar ābeļu koloniju un Soledar (ceru tur nokļūt parastajā situācijā) un narcišu ieleja Khustā un Krimā, kad tā kļūs zem Ukrainas karoga, un tagadējā galvotāja dzimtā pilsēta ir viena no garākajām pilsētām Eiropā. Horn, un 52 nedēļas nogales būs nedaudz līdzīgas man. Vispār ir ko redzēt un citiem bez sarkt parādīt.
аватар nataha33
Es ļoti iesaku Kamyanets-Podilskyi! Viņš man patika daudz vairāk nekā Čerņivci. Ar 3 dienu uzturēšanos Kamenecā nepietika. Es plānoju atgriezties! )
аватар vedrogvozdey
Jaremče un principā visi Karpati!
dusik1981, Krolevets ir pazīstams arī ar dvieļiem. Mana mamma ir no Kroļevetskas rajona, un cik es bērnībā tur gāju pie vecmāmiņas, par ābeli nekad neesmu dzirdējis, tikai nesen par to uzzināju. Netālu atrodas arī Duboviču ciems, kur ir aka ar ārstniecisko ūdeni.
аватар dusik1981
vedrogvozdey, diemžēl dvieļi tur nav ražoti jau sen ir pāris amatnieces, grūti pasūtīt, tāpēc Krolevets dvieļi paliks tikai vietējā festivāla vārdā un kādi attēli, ja neviens neatdzīvosies. Un tas, ka mēs labi nepazīstam savu valsti, ir mūsu problēma. Ne visi, piemēram, zina, ka Dasleru ģimene dzīvoja Ļvovā vai Malēvičs dzīvoja Konotopā, mēs dodam priekšroku ārzemēm, nevis dzimtenei. Nu pēc vīrusiem domāju kurš varēs braukt uz Ukrainu.
аватар Slav_na
cik daudz interesantu vietu! braukt pa visu valsti un paskatīties - ar gadu ir par maz...
аватар dusik1981
protams, es 3 gados daudz apceļoju visu valsti no Cretaceous līdz Chop un no Jaltas uz N.-Seversky, ir tikai problēma, ka starp interesantām ekskursijām nav normālas komunikācijas. punkti. Un patiesībā jūsu automašīna izrādās dārgāka par jebkuru sabiedrisko transportu.
аватар ollennka
Mēģiniet koplietot automašīnu vai nomāt automašīnu. Automašīnas pastāvīga uzturēšana, protams, ir dārga. Bet atvaļinājuma/nedēļas nogalēs tas ir diezgan reāli un ļoti ērti.
аватар dusik1981
Ukrainā tas ir dārgāk nekā sabiedriskais transports, ja braucat kopā, un nav iztīrītu tīklu, lai, piemēram, Ļvovā paņemtu automašīnu un atstātu to Rivnē vai Koveļā vai kur citur. bija tāds, ka varētu braukt ar automašīnu Sanktpēterburgā. Pēterburgu un atstāt Orelā vai Belgorodā. Diemžēl šī ir uzņēmējdarbības specifika pasta mērķī
аватар nadin65
Jā, Poltavas pilsētu var apskatīt vienā dienā! Kādreiz gribēju uztaisīt sev klipu piemiņai par savu pilsētu. Nespried stingri, amatieris ir mans.
https://youtu.be/pAvS2Qyul2w
https://youtu.be/3pD-W0TUEEQ
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl