Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Turcijas pilsonis vēlas apmeklēt Ukrainu, tagad atpūšas pie radiem, ceļo pa Krieviju. Kādas problēmas var rasties uz robežas?
Turcijas pilsonis vēlas apmeklēt Ukrainu, tagad atpūšas pie radiem Krievijā, organizēja ekskursiju. vīza un ir ielūgums no ģimenes. Tad viņš vēlas ierasties Ukrainā un no šejienes lidot mājās. Viņš brauks ar autobusu. JAUTĀJUMS: kādas problēmas var rasties uz Krievijas-Ukrainas robežas, ja neskaita to, ka jums būs pase, aviobiļete uz mājām, viesnīcas rezervācija un nauda?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-12-114 gadā atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар ollennka
Ja viņš agrāk Ukrainā neko nelikumīgu nav darījis, tad problēmām nevajadzētu būt. Autobusi un vilcieni it kā kursē normāli, robežkontrole ir pietiekami ātra.
аватар ollennka
Un, nu, Krievijā, ja viņš neko nelikumīgu neizdarīja.
аватар kolyan_cat
Nav.
аватар alex45
Lidojiet mājās no Ukrainas, neviens to neaizliedz!
аватар Vika.rozzz
Šodien izrādījās, ka viņam ir privāta vīza, pēc radu uzaicinājuma, apmeklējuma vietās ir 3 pilsētas, un ģimene viņam pierāda, ka nav iespējams ceļot ārā un vēl jo vairāk iziet cauri pusei Krievija uz Ukrainu. Patiesībā es to dzirdu pirmo reizi, un tagad mēs šaubāmies, vai tas vispār ir tā vērts.
аватар ollennka
Hm, man tagad arī privātās vīzas ir kļuvušas par atklājumu. Protams, šis Turcijas pilsonis apmulsa, labāk izdotu parastu tūristu vīzu.
Un caur pusi Krievijas - tas ir no kuras pilsētas? Un kur viņš šķērsoja Krievijas Federācijas robežu: šajā pilsētā Krievijas vidienē vai joprojām Maskavā, piemēram? Es esmu par to, ka apmeklētāja vīza neļauj DZĪVOT ārpus tajā norādītajām pilsētām, taču iebraucot un izbraucot nevajadzētu būt problēmām TĀLĀK uz šīm pilsētām un atpakaļ līdz robežai.
аватар Vika.rozzz
Mūsu draugs uz Krieviju lidoja ar tiešo reisu no Turcijas. Tagad viņa ir Sanktpēterburgā, mazliet pārspīlēja uz pusi Rossi, bet tomēr attālums nav mazs :) Plāni bija nopietni, bet šis uzaicinājums mani mulsināja. Mēs no savas puses negribam cilvēku pievilt, pēkšņi kaut kas tiešām nav kārtībā, bet no otras puses tomēr gribas saprast šīs nianses.
аватар ollennka
Nu bija tik nožēlojami par pusi Krievijas, ka es jau garīgi iedomājos šo turku kaut kur Ulan-Udē.
Godīgi sakot, es neko nezinu par šīm privātajām vīzām. Ja tiešām vēlaties spēlēt droši, zvaniet uz FMS uzticības tālruni, konsultējieties. 88003508379
аватар Igor_m
Es neredzu nekādas problēmas, ja viņam nebūtu laika ceļot pa Krimu, un tad ...
аватар lupanarius
Ja viņš neapmeklēja Krimu, apejot Ukrainas robežu, tad problēmu nebūs
аватар var50
wowwow
аватар ollennka
Vika.rozzz, pieraksti vismaz to, ko FMS beigās teica.
аватар ollennka
Ja es būtu šis biedrs, es būtu braucis ar vilcienu, bet, protams, tieši, bez tūrisma braucieniem pa ceļam nepareizajās pilsētās. Un uz robežas viņa teiktu, ka dzīvojusi pēc noteikumiem, pārējā Krievijā viņa tikai sekoja robežai.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl