Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai jaunietim drafta vecumā, kurš jau saņēmis pavēsti, ir iespēja atstāt Ukrainas teritoriju?
Jaunietis, kurš ir atbildīgs par militāro dienestu, vēlas izbraukt uz Krieviju, bet baidās šķērsot robežu, jo viņš saņēma pavēsti un neieradās pie militārā komisāra, vai ir izeja no šīs situācijas? (izņemot pakalpojumu)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-11-104 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Natasha59
Ja ir notiesājošs spriedums saskaņā ar Art. 335 par nemaksātājiem, kas ievietoti Ukrainas vienotajā valsts spriedumu reģistrā. To nedrīkst atbrīvot, pamatojoties uz ST. 6 Ukrainas likuma par izbraukšanas kārtību. Ja šāda lēmuma nav, viņiem ir pienākums to izsniegt, ja ir derīgi dokumenti izbraukšanai uz ārzemēm.
аватар Alex714
ja parakstījās un neieradās, tad iespējams, ka lieta jau ir policijā, un tur to paredz Ukrainas Kriminālkodeksa 335. pants - līdz 3 gadiem brīvības ierobežojums, tātad, ja lieta tika atvērts un signāls aizgāja uz visām bāzēm,tad viņus var ne tikai neatbrīvot,bet un aizturēt līdz soda pasludināšanai.Šeit nez ko domāja MCH,kurš nolēma nopļaut parakstot pavēstes.Savukārt viņš būtu ir kalpojis un nebūtu sabojājis savu dzīvi, tagad viņš kalpo tikai gadu, un es redzu, ka dienests tagad nav stresa manu draugu dēliem, un maniem vectēviem nav viņam izdodas izveidot - viņš nav ir laiks izsaukt, un jau demobilizācija, un uz ATO tiek sūtīti tikai brīvprātīgie pretkaravīri.
аватар klichko
ko domāja MCH, kurš nolēma pļaut, parakstot darba kārtību
=========
Precīzāk, par to, kas ... par pārcelšanos uz Krieviju
аватар lupanarius
Īsāk sakot - nē.
аватар alex45
Agrāk bija alternatīvais dienests (iznest podus slimajiem utt.), vai ja nevar paņemt ieročus reliģisku apsvērumu dēļ, bet labāk iet dienēt, jo iesaucamos uz Donbasu nesūta. , tikai līgumkaravīri.
аватар Elenka08
Jautājums acīmredzami nav domāts ceļojumu forumam
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl