Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Uz Krimu devāmies ar pasē,nospieda uz robežas.Ierodoties uzzinājām,ka dēļ šiem zīmogiem pases var izmest,jo citas robežas nelaidīs cauri.Vai tā ir taisnība?
Uz Krimu devāmies ar pasē,nospieda uz robežas.Ierodoties uzzinājām,ka dēļ šiem zīmogiem pases var izmest,jo citas robežas nelaidīs cauri.Vai tā ir taisnība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2019-07-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар moy_contakt
Padomāsim loģiski - uz otras robežas robežsargs mērķtiecīgi meklēs zīmogu par iebraukšanu/izbraukšanu no Krimas? Diez vai. Es zinu arī cilvēkus, kuri periodiski brauc uz Krimu (mana drauga māte dzīvo Jaltā), un mans draugs tikpat mierīgi brauc uz Eiropas Savienību (par Ēģipti, Turciju vispār klusēju, viņiem galīgi vienalga).
аватар AllOverTheWorld
No kā jūs mācījāties, jautājiet tiem, kas ir patiesi vai nē.
аватар Vika284
Uz Krimu var braukt šurpu turpu ar parastu pasi un migrācijas karti, kurā ieliek zīmogu, bet, ja Krievijas robežsargi iespiež zīmogu Ukrainas pasē, tad tas ir pārkāpums.
Problēmas būs, ja izbrauksi no Ukrainas, robežsargi sastādīs pārkāpuma protokolu un būs jāmaksā minimālais sods
аватар Vika284
Maksimālais cietumsods no 3-5 gadiem
аватар stomiya89
Kāds ir pārkāpums?
аватар Vika284
stomiya89 pastāsti, kuru robežu tu šķērsoji? Ar kādu valsti?
аватар stomiya89
Nav likuma, kas aizliegtu ukrainim doties uz Krieviju
аватар Oleksii64
Vika284
Atgriežoties no Krimas Ukrainas robežsargiem uzrādīja ārzemju pasi - 5 gadus neiedeva :). Jūs, visticamāk, runājat par situāciju, iebraucot Krimā no Krievijas Federācijas.
"Citas robežas nelaidīs cauri" - Visai pasaulei nerūp jūsu braucieni uz Krimu.
аватар stomiya89
Kā zināms, šī gada janvārī Augstākā Rada likumdošanas līmenī atzina Krieviju par agresoru un okupantu par tās rīcību Krimā un Donbasā. Saskaņā ar Lucenko-Gerasimova likumprojektu par atkārtotu robežas šķērsošanu ārpus izveidotajiem kontrolpunktiem pārkāpējam var piespriest piecu gadu cietumsodu, bet par robežas šķērsošanu ar ieroci - līdz astoņiem gadiem.
аватар Oleksii64
"Nav likuma, kas aizliegtu ukrainim doties uz Krieviju" - Ukraina neatzīst Krimu par Krievijas Federācijas teritoriju.
аватар Vika284
Izlasi kas ir augšā ja tu dodies atpakaļ uz Krimu ar ukraiņu parasto pasi un aizpildi Krievijas robežsargu izdoto regulārās migrācijas karti un tāda pati kartīte ir iespiesta migrācijas kartē,tad nav problēmu un pārkāpumu un viss kārtībā
Bet Krievijas zīmogs Ukrainas pasē par robežas šķērsošanu ar Krimu ir pārkāpums.
Visa pasaule uz bungām, tas ir skaidrs, bet ne mūsu Ukrainas robežsargi. Kārtējo reizi augstāk minēju, ja viņš pametīs Ukrainu, tad Ukrainas robežsargi apturēs vismaz ar protokolu un naudas sodu.
аватар Vika284
stomiya89 neviens tev neliedz braukt uz Krieviju un ja tu kaut kur Ščebekino dabū zīmogu pasē, tad nekādu problēmu viss legāli
Krima ir Ukrainas okupētā teritorija, nevis Krievija.
аватар Bovik
Faktiski: uz ES, Ēģipti, Turciju utt (nav problēmu).
Izraēla - 80%, kas nelaidīs iekšā, ja pārbaudīsi.
Kāpēc ir atsevišķa atbilde.
Tāpēc.
1. Ja Izraēla neinteresē, viss pārējais ir muļķības, arī raksts par "nāvessodu" (ja iebraucāt Krimā caur Ukrainu).
2. Krievija pareizi uzlika zīmogu. Atbilžu autori kaut ko jauc par nelegālo zīmogu.
3. Un ja iebrauci Krimā no Krievijas, tad palasi Ukrainas likumdošanu.
Lai veicas iepazīšanās ar manas Krimas daiļavām.
аватар lazy_person
Viss jautājums ir pasē. Ukrainas pilsonis var ceļot gan uz Krimu, gan uz Krievijas Federāciju, izmantojot savu iekšējo pasi. Uz Krimu var braukt, jo tā ir Ukrainas teritorija, uz Krievijas Federāciju var braukt, jo ir līgums ar Krievijas Federāciju. Šķērsojot robežu ar Krimu, izmantota ārzemju pase, kurā savas atzīmes ielika Krievijas Federācijas robežsargi. Ukraina neatzīst Krievijas Federācijas jurisdikciju Krimā (tā ir pagaidu okupācija. Terr..). Tas nozīmē, ka Krievijas Federācijas zīmogs Ukrainas pilsoņa pasē ir tieši šīs jurisdikcijas netieša atzīšana. Izbraucot no Ukrainas uz citu valsti, šķērsojot robežu var rasties problēmas ar šo pasi, jo Krievijas Federācijas zīmogs (šķērsojot Krimā šādā kontrolpunktā) Ukrainas pasē liecina, ka Krimā ir sava robežkontrole. Krievijas Federācija. Kādas var būt sankcijas šajā gadījumā... nu droši vien naudas sods, varbūt pases izņemšana...
5 gadi..iespējams.
аватар lazy_person
Pārkāpums nevis tāpēc, ka ārzemju pasē ir parādījies Krievijas Federācijas zīmogs (ceļošana uz Krievijas Federāciju ar Ukrainas pilsoņa ārzemju pasē ir normāla un likumīga parādība), bet gan tāpēc, ka šis Krievijas Federācijas zīmogs tika uzlikts, šķērsojot robežu. Krimā (uz laiku okupētajā teritorijā), konkrētā Krimas kontrolpunktā.
аватар Senta
Problēmu nebūs, pēdējo 2 gadu laikā esam braukuši uz Krimu sešas reizes, pirmo reizi braucām ar starptautiskajām pasēm, otrreiz lēmām par iekšējām, tāpēc Ukrainas robežsargi paši prasīja pases, it kā šis veids, kā kaut kas tika apstrādāts ātrāk, viņi skenēja un viss, viņi uzlika zīmogus, nekādu jautājumu. Tad tajā pašā laika posmā viņi viesojās Ēģiptē, Turcijā, Gruzijā, nekur neviens neskatījās uz šīm Krievijas pastmarkām! Mēs ceļojām turp un atpakaļ uz Krimu caur Čongaru (Salkovu)
аватар kolyan_cat
cik daudz kokvilnas ir ienācis :)
Ukrainas robežsargiem IR TIESĪBAS konfiscēt ārzemju pasi ar Krievijas zīmi.
Vai viņi to vēlas vai nē, tas ir cits jautājums.
аватар Vika284
Es norādīju Ukrainas pilsoņa pasē izceļošanai uz ārzemēm lapās, kurās tiek nodrošinātas vīzas
kas paredzēti, lai piestiprinātu vīzas ieceļošanai ārvalstīs un zīmes par valsts robežas šķērsošanu, ko pases īpašnieks "nedrīkst likt zīmogus vai atzīmes vai ierakstus, ko Ukrainas valsts neatzīst citu valstu valsts iestādes.
Ja Ukrainas pasē ceļojumam uz ārzemēm ir Krievijas nelegālā Krievijas kontrolpunkta zīmogs okupētās Krimas teritorijā - šādu pasi var anulēt jebkurš Ukrainas robežsargs.
Var tikai pateikties Krievijas robežsargam, kurš sabojāja viņa pasi ar šo zīmogu. Visi Krievijas robežsargi kontrolpunktā Krimā ļoti labi zina un saprotu, kāpēc 99% gadījumu zīmogus ieliek migrācijas kartē nevis pasē.
аватар Kosanka
Visvairāk uzjautrina frāze: "Viņi VAR konfiscēt, sodīt, aizliegt"
tie. Īpaša aizlieguma nav.
un viss ir pēc robežsarga ieskatiem. kā viņš ir necilvēks vai kāds noskaņojums šodienai.
аватар lazy_person
Kosanka
Krievijas Federācijas zīmogs Ukrainas pilsoņa ārzemju pases vīzu sadaļā, uzlikts uz kordona ar Krimu (Krievijas Federācijas kontrolpunkts uz laiku okupētajā Krimas teritorijā) - tā ir Ukrainas aizliegta nelikumīga darbība. . Un kas notiks tālāk ar šo pasi, var tikai minēt.
аватар Kosanka
Tātad Krievijas robežsardzes prettiesiskā rīcība. Kāpēc sodīt par viņu savu pilsoni? Atzīt Krievijas zīmogu ārvalstīs par nederīgu, nevis sabojāt dzīvi savam pilsonim, kurš maksā nodokļus un balsis. Un diez vai viņš balsoja par tādām muļķībām, kad valsts nevar sodīt agresorvalsti, bet atriebjas saviem pilsoņiem..
аватар Vika284
Kosanka "nav īpaši aizliedzoša likuma" - ja tu tā domā, uzzīmē uz lapas bildi vīzām vai uzliec kaut kādu zīmogu, piemēram, "REDIED")))
"robežsarga ieskatiem. Cik viņš ir stulbs vai kāds viņam šodien noskaņojums?" ukraiņu robežsargam, lai nebūtu āksts, pasē ieraudzījis ieņemtā kontrolpunkta zīmogu, ir jāpārkāpj likums
krievu robežsargs "dzimtā sirds" 100% apzinās, kāpēc šie zīmogi tiek likti tikai uz migrācijas kartēm nevis pasēs, tieši tajā brīdī, kad viņš uzlika nelegālu zīmogu, viņam bija amnēzija
аватар ArtemX2
Viss būs labi. Nevienam nav bijušas problēmas ar šīm pastmarkām. Pirms diviem gadiem bijām uz Krimu. Džankoja kontrolpunkts. Iespiests zīmogs pasē pie ieejas un izejas. Kādu dienu mēs lidojām uz Turciju. Esmu pārliecināts, ka robežsargi visā pasaulē nezina, kas ir Džankojas kontrolpunkts un kur tas atrodas.
аватар Julia_Melodia
Interesanti klausīties tos, kuriem Ukrainas pasē ir zīmogi no Krimas kontrolpunkta un pēc tam jūs apmeklējāt Eiropas Savienību, nevis Turciju vai Ēģipti ...
аватар ArtemX2
Septembra beigās dosimies uz Prāgu. Atteikties par muitas reakciju. Lai gan... nedomāju, ka viņiem rūp šie roņi.
аватар Julia_Melodia
Kā pagāja jūsu ceļojums uz Prāgu?
аватар ArtemX2
Labdien visiem. Kā solīju, rakstu komentāru. Man pasē ir Krimas muitas zīmogi. Tikko atgriezos no ceļojuma pa Eiropu pirms divām dienām. Viņi aizbrauca no Ukrainas uz Poliju. Pēc tam brauciens uz Čehiju, Austriju un Ungāriju. Mēs apmeklējām Ukrainu no Ungārijas robežas. Ar Polijas un Ungārijas muitu problēmu nebija. Netici nevienam, ka Krimas roņu dēļ būs problēmas, esi maldināts un melo.
аватар ArtemX2
Neticīgajiem, lūk, fotogrāfija no Džankoja
аватар endservice
ArtemX2 rakstīja: "Neticiet nevienam, ka Krimas roņu dēļ būs problēmas, jūs esat maldināts un melo."
Jūsu pieredze ir tikai jūsu pieredze, un citiem cilvēkiem tā var atšķirties.
Nekāds noteikums "Krimā var uzlikt zīmogu un nevienu tas neinteresē" nepastāv.
Bet ir okupēta teritorija, kuru Eiropas Savienība neatzīst. Un, ja šodien viņi pievēra acis uz jūsu pārkāpumu (vai vienkārši nepamanīja zīmogu), tas nenozīmē, ka rīt tā būs - iepriekš aprakstītā iemesla dēļ - nav noteikuma "jūs varat uzlikt zīmogu Krimā un nevienam tas nerūp”.
аватар hemorage8
endservice, visticamāk, tūkstošiem cilvēku ceļo uz Krimu no Ukrainas. un ja kāds eiromuitnieks izlaidīs cilvēku cauri Krimas marku dēļ, tad viņi grābs pilnā apmērā, saņemot sūdzības no tūkstošiem cilvēku. nevienam nav tiesību aizliegt cilvēkam pārvietoties pa pasauli. un politika ir politika, lai viņi labāk seko savai Eiropai. un attiecībā uz Kijevu augstāk minētā persona iemeta fotogrāfiju ar Krimas pastmarkām. nešķita, ka nošauts. tā visa ir sapuvusi propaganda cilvēku biedēšanai. Arī es drīz izbraukšu no Ļvovas uz Krimu paskatīties kā un kas tur ir. un es pateikšu visiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl