Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Es gribu precēties ar Krievijas Federācijas pilsoni, vai viņa varēs pārcelties pie manis uz pastāvīgu dzīvi ar bērniem, un cik tas ir grūti?
Es gribu precēties ar Krievijas Federācijas pilsoni, vai viņa varēs pārcelties pie manis uz pastāvīgu dzīvi ar bērniem, un cik tas ir grūti?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-01-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Olgaolga153
Pilsonis to var, galvenais jautājums ir bērnos. Precīzāk, viņu bioloģiskā tēva atļaujā ceļot uz pastāvīgu dzīvi uz ārzemēm.
аватар ollennka
Ja no tēva nav tieša rakstiska aizlieguma, tad bērni var ceļot kopā ar mammu. Cita lieta, vai pilsonis ar bērniem nolemj veikt šādu gājienu, tas ir daudz grūtību un risku pašreizējā situācijā. Jums ir vieglāk ievākties.
аватар AllOverTheWorld
tev, kur?
profilā teikts
Čehija, Kijeva, kā ir?
Ja tā ir Ukraina, tad sarežģītība ir atkarīga no jūsu finansiālajām iespējām.
аватар atbfreees2008
Man Ukrainā.
аватар AllOverTheWorld
varēs.
dažiem ir grūti iegūt pasi, bet dažiem ir elementāri iegūt otro pilsonību ...
viss ir atkarīgs no jūsu spējām un vēlmēm.
аватар lazy_person
Ukrainā nav "dubultpilsonības" ("bipatrīda") institūcijas. Turklāt mūsdienu attiecībās starp Ukrainu un Krievijas Federāciju tā ir sarežģīta problēma. Lai pastāvīgi uzturētos Ukrainā, jums ir jābūt Ukrainas pilsonim. Bez šī ir ļoti grūti (skola, medicīna, darbs...), būs jādzīvo bezpajumtnieka statusā. Un vai Krievijas pilsonis (ka) gribēs atteikties no Krievijas Federācijas pilsonības, lai iegūtu "ukraiņu"?
аватар shmoel
atbildot uz: "Lai pastāvīgi uzturētos Ukrainā, jums ir jābūt Ukrainas pilsonim. Bez tā ir ļoti grūti (skola, medicīna, darbs...), jums būs jādzīvo bezpajumtnieka statusā. "
Nav obligāti jābūt pilsonim, pietiek iegūt uzturēšanās atļauju. Tiesības praktiski ir tādas pašas kā pilsonim (uzturēšanās atļaujas esamība, darbs u.c.) ar dažiem izņēmumiem, piemēram, tiesības balsot vēlēšanās, pensija...
аватар lazy_person
shmoel
Nu jā... tas ir kā variants, tā teikt - "pagaidu". Vairāk der kirgīzu viesstrādniekam tirgoties ar kaltētajām aprikozēm, nevis sievai... Starp citu, par pensiju... arī vecumdienās nebūtu slikti.
аватар shmoel
Slinks cilvēks, nezinu - nesaki, jo ir tāda iespēja kā pastāvīgās uzturēšanās atļauja, neierobežota. Manai draudzenei tāds statuss ir ar vīru krievu, ar kuru laulībā jau 14 gadus, visu šo laiku viņi dzīvo Ukrainā.
аватар shmoel
Piebildīšu par pensiju. Jo persona ar pastāvīgo Ukrainas pastāvīgo dzīvesvietu paliek Krievijas pilsonis, tad viņam būs Krievijas pensija. Ņemot vērā, ka tagad visa nauda ir uz banku kartēm, tad šo Krievijas pensiju var tērēt arī Ukrainā.
аватар ollennka
Pensionāriem neapšaubāmi ir izdevīgāk tērēt savu Krievijas pensiju Ukrainā. Un strādājošajiem būs grūtāk pārvietoties, lai nezaudētu ienākumus.
аватар lazy_person
shmoel
Nu tu zini labāk, es nestrīdēšos. Sievietei ir vieglāk pielāgoties. Starp citu, par pensiju...lai tā būtu Krievijā, ir jāstrādā un jāveic iemaksas. Pastāvīgi dzīvojot Ukrainā, būdams Krievijas Federācijas pilsonis (ar uzturēšanās atļauju Ukrainā), Krievijā jūs varat saņemt tikai sociālo pensiju ...
аватар Olgaolga153
Es piekrītu lazy_person.
Darbs Ukrainā noteikti netiks iekļauts darba (tagad viņš ir apdrošinātājs) pieredzē Krievijā. Līdz ar to arī pensiju nenopelnīsi. Kaut vai pēc spēkā esošā likuma uz to pensiju, kā uz Marsu kājām.
Pati mūsu valstu attiecības ir nepatīkamas. Ņemot vērā mūsdienu realitāti, uz Ķīnu ir vieglāk doties nekā uz Ukrainu.
аватар lazy_person
Olgaolga153
Piekrītu. Attiecības ir pasliktinājušās...
Par pensionēšanos tu sāc domāt, kad sāc kļūt vecs, bet jaunībā domā: “Braušu uz Ukrainu pie sava mīļotā, tur nodzīvošu līdz sirmam vecumam ar “Uzturēšanās atļauju.” Un plkst. 50, mans mīļais atradīs jaunas, jaunas un garas pēdas.
Uzturēšanās atļauja ir viesstrādniekam, aprikozes, nevis sievai.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl