Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Jautājums Kijevas iedzīvotājiem par apskates objektiem un cenām
Uz Jauno gadu plānojam lidot uz Kijevu uz 5-7 dienām. Ko ir vērts redzēt, kur labāk apmesties - viesnīcā vai īrēt dzīvokli? Interesē arī iepirkšanās. Kādi būs laikapstākļi, kādu apģērbu ņemt līdzi? Jā, mēs runājam vāciski un nedaudz krieviski, diemžēl mēs nerunājam ukraiņu valodā, vai var būt problēmas? Ja jums tas nav grūti, palīdziet ar savu padomu. Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-10-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар kryukovskaya
Ar krievu valodu problēmu nebūs. Labāk ir īrēt dzīvokli (var gatavot pats), taču pastāv risks, ka tevi pieķers krāpnieki (vai nu vienkārši nebūsi samierinājies, vai arī pie tevis apciemos, kamēr tu nebūsi prom) ir līdz plkst. tu. Jaunajam gadam jums ir jārezervē no novembra sākuma vai pat agrāk. (Tajā gadā 1. janvārī 10. novembrī tika rezervēta viesnīca, viss jau bija labi).
аватар ollennka
Kijevā es praktiski nedzirdēju ukraiņu valodu, bet uzraksti gandrīz visur ir ukraiņu valodā, tas ir neērti, bet ne letāli.
Manuprāt, viesnīca ir labāka, un tieši tāpēc, ka nav jāgatavo pašam. Atvaļinājumā jums ir jāatpūšas un jāatstāj mājas darbi vēlākam laikam.
Apskatiet muzejus, baznīcas, Lavru, Andrejevska nolaišanos, Bulgakova māju, vispār, apskates vietas.
Laiks nebūs pārāk auksts, bet mitrums ir augsts, ģērbies kārtās vai nomirsi.
аватар Vika284
Iepriekš iegādājieties biļetes uz baletu vai operu Ukrainas Nacionālajā operā, tās tiek pārdotas arī tiešsaistē. Apskatiet pašu teātri un izbaudiet baletu vai operu. Pēc tam no teātra ar kājām varat aiziet līdz Sofijivskas laukumam, kur atrodas Sv. Sofijas katedrāle, un valsts rezervātam Sofijas Kievskajai, un pēc tam Mihailovskas laukumam, kurā atrodas Sv. Miķeļa Zelta kupola katedrāle.
Un aptuveni no 19. decembra līdz 19. janvārim arī no Sofiyskaya laukuma līdz Mihailovskas laukumam ir galvenās Jaunā gada un Ziemassvētku brīvdienu svinēšanas vietas. Ir kafejnīcas, slidotava, galvenā Ziemassvētku egle, dažādas ziemas atrakcijas un skatuve, kur uzstājas mākslinieki
аватар Vika284
Iepirkšanās, liels iepirkšanās un izklaides centrs Ocean Plaza, ir Lybidska metro stacija. Ērti, ja esi bez auto.
Un vēl vairāk iepirkšanās centrs Lavina Mall, šis iepirkšanās centrs neatrodas netālu no metro, bet ik pēc 30 minūtēm kursē bezmaksas mikroautobusi no metro stacijas Akademgorodok, Minska, Počaina (bijusī Petrovka metro stacija)
VIP iepirkšanās pilsētas centrā netālu no tirdzniecības centra Mandarin Plaza Bessarabsky tirgus un Kijevas centrālajā universālveikalā Khreshchatyk
аватар Vika284
Ja būsiet Ziemassvētku priekšvakarā 6. janvārī un Ziemassvētkos un Vecajā Jaunajā gadā, tad šajās dienās iesaku apmeklēt Nacionālo Pirogovas tautas arhitektūras un dzīves muzeju. Tradicionāla Ziemassvētku un Jaunā gada svinēšana ar ukraiņu dziesmām, dziesmām un čedrivkām, tradicionālām ceremonijām, braucieniem ar kamanām
аватар sergej575
Paldies visiem par padomu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl