Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Plānoju braucienu no Ukrainas uz Čehiju, bet man ir bankas kredīta parāds. Sanāk, ka mani nelaidīs cauri muitas kontrolei?
Plānoju braucienu no Ukrainas uz Čehiju, bet man ir bankas kredīta parāds. Sanāk, ka mani nelaidīs cauri muitas kontrolei?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-09-146 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар alexzolot
Ja nav atbilstoša tiesas lēmuma par parādu, tad drīzāk to atbrīvos.
аватар Olgaolga153
Alekszolots tev pareizi uzrakstīja.
Vienīgais gadījums, kad izbraukšanu no valsts uz neatmaksāta kredīta pamata var oficiāli aizliegt, ir tiesas lēmums. Visos citos gadījumos izeja ir iespējama.
Lai iegūtu informāciju par izceļošanas ierobežojuma iespējamību, nepieciešams vērsties ar iesniegumu Ukrainas Valsts robežsardzes dienesta pārvaldē. Pieteikumā jānorāda pilsoņa uzvārds, vārds, uzvārds, dzīvesvieta, lūgums sniegt attiecīgu informāciju (piemēram: “Lūdzu sniegt informāciju par mani par iespējamu ceļošanas tiesību ierobežojumu ārpus valsts”). Pieteikums jāparaksta pieteikuma iesniedzējam un jādatē. Pieteikumam jāpievieno Ukrainas pilsoņa pases fotokopija. Iesnieguma izskatīšanas un atbildes sagatavošanas termiņš ir ne vairāk kā 1 mēnesis no tā saņemšanas dienas. Ja nepieciešams, termiņu var pagarināt, bet kopumā tas nedrīkst pārsniegt 45 dienas. Atbildes sagatavošanas termiņu var samazināt pēc iesniedzēja pamatota iesnieguma.
аватар AllOverTheWorld
ja ir spēkā stājies tiesas nolēmums, kas tiek nodots izpilddienestā.
аватар kos.tic
Ja nav aizlieguma ierasties tiesā, var iet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl