Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Dokumenti uz Krimu bērnam
Mēs gribam doties uz Krimu pie saviem draugiem. Bet mūs uztrauc dokumenti mazam bērnam (1,5 gadi). Ir tikai bērna dzimšanas apliecība. Ārvalstu pasu un ierakstu mātes pasē nav, jo kopš 2015. gada viņi vairs neienāk (kā mums teica). Vai būs problēmas ar ierašanos un izbraukšanu uz Krimu no Kijevas?
Mums, vecākiem, ir visi dokumenti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-07-016 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Igor_m
Parādījās vēl viens "tūrists". Krima ir Ukraina. Vai arī jūs domājat citādi?
аватар dreddok
Vienalga kā es vai tu domā, bet, kā izrādās, man vajag likt bērnam ceļot uz ārzemēm, lai nokļūtu mūsu Krimā...
аватар NatashaS
Jūs dodaties uz pievienoto teritoriju ar mazu bērnu. Ko darīsi, ja bērnam, nedod Dievs, būs nepieciešama mediķu palīdzība? Pašvaldības klīnika jūs nepieņems. Starptautiskās un Ukrainas apdrošināšana Krimas teritorijā nav derīga. Paliek pašapkalpošanās un privātās maksas medicīnas iestādes. Vai jūs par to zināt?
аватар xena_pr
... plus pie augstāk minētajām rakstiskajām sekām par atzīmes iegūšanu pasēs ieceļojot Krimā. Par ceļu turp un atpakaļ un sešu stundu stāvēšanu kontrolpunktos turp un atpakaļ mēs parasti klusēsim. Un vai tas jums tiešām ir vajadzīgs?
аватар ollennka
dreddok, kur tu lasīji, ka bērnam jāpiesakās pase?
аватар barri
Bērnam nepieciešama biometriskā pase un dzimšanas apliecība. Vecāki var civilajā Ukrainā
аватар kolyan_cat
Čemodāns-stacija-nu tad zini.
аватар olga.k.2013
3. Ieceļošana uz laiku okupētajā Ukrainas teritorijā un izbraukšana no tās notiek caur kontrolpunktiem:
ārzemnieki un bezvalstnieki - saskaņā ar pases dokumentu un speciālo atļauju, ko izdevusi LKA teritoriālā iestāde vai LKA teritoriālā nodaļa Hersonas apgabala Novotroickā vai Heņičeskas rajonā;
Ukrainas pilsoņi - uzrādot jebkuru Ukrainas likuma "Par Ukrainas pilsonību" 5.pantā vai Ukrainas likuma "Par Ukrainas pilsoņu izceļošanas un ieceļošanas Ukrainā kārtību" 5.pantā vai Ukrainas likuma 2.pantā noteikto dokumentu.
Ukrainas pilsoņu, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu, ieceļošana īslaicīgi okupētajā Ukrainas teritorijā notiek caur kontrolpunktiem, uzrādot Ukrainas pilsoņa pasi vai Ukrainas pilsoņa pasi ceļošanai uz ārvalstīm vai ceļojumam. bērna dokuments. šādām personām ar Ukrainas pilsoņu valsts robežas šķērsošanas noteikumu 3.-6.punktu, kas apstiprināti ar Ukrainas Ministru kabineta 1995.gada 27.janvāra lēmumu Nr.57 (Ukrainas ZP, 1995 , № 4, 92. pants; 2010, № 65, art. 2239).
Ukrainas pilsoņu, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu, izbraukšana no īslaicīgi okupētās Ukrainas teritorijas tiek veikta caur kontu.
аватар veritasana
ja baidies .. tad tur labāk nebrauc ... uz Zatoku ... tad
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl