Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Gribam vasarā aizbraukt ar bērniem uz Aizkarpati, meklējam māju ezera un meža krastā. Kur doties?
Mums ir divi bērni, 4 gadi un 6 mēneši. Kur tieši mums jādodas, lai varam atpūsties no pilsētas burzmas un bērns tā, ka
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-03-056 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  32
аватар kazkova
Ja jūs interesē pludmales brīvdienas, Aizkarpatijā nav ezeru kā tādu. Solotvino ezeros ir sāļi, ārstēšanai. Karpatos, Bukovelā, ir peldes ezers.
Nu, viesnīcās jūs varat uzraudzīt mākslīgo ezeru vai baseina klātbūtni. Bet apzinies. ka mākslīgajos ezeros ūdens ir ļoti auksts, bērniem nav piemērots (piemēram, tas bija pie Vitas ezera viesnīcā - tie ir Karpati, Pilipeti, ir mākslīgais ezers, laba pludmale, bet ūdens bija ļoti auksts)
аватар mindguru
Bērniem šajā vecumā mežs neinteresēs.
аватар pauluholja
Kā civilizācijai tuvāks variants un viss tuvumā - Zelta zivtiņa pie san. Ievainojums.
http://ozdorov.info/new_ver/get_room_info.php?o_id=9
Saimniece austriete. Visi ir vienā līmenī. Un mazs ezeriņš bērnam un pāri ceļam kalnu upīte, vēl 350 metri Skakalo ūdenskritums, nometne Vodogray. Mikroautobuss no Mukačevas apstājas pie vārtiem.
аватар Vikakim1027
Ja ne Aizkarpati, kur lai tādi vilcieni jābrauc? Lai mēs atpūšamies un bērnam bija labi?
аватар olyajan
Mēs atpūtāmies Shayan, sanatorija "Carpathia", ir diezgan laba, praktiski atrodas mežā un tur ir ezers, mākslīgais sanatorijas teritorijā, un pašā Shayan ir labs dabiskais ezers, bet tas atrodas tālu no Karpati. Vietas pašas ir ļoti skaistas, ap kalniem. Bet jums ir jābrauc ar automašīnu, jo Shayan atrodas ģeogrāfijas nomalē un tur nokļūt ar sabiedrisko transportu un pat ar maziem bērniem nav ērti. Ir arī ļoti labas cienīgas sanatorijas, man patika Visak, vai arī var īrēt māju, lai pagatavotu sev. Bet civilizācija tiešām ir tālu. Ja tuvāk, tad iekšā ar. Glade nav slikta, paskaties internetā.
аватар mindguru
no. Glade + ezers?
аватар olyajan
Mindguru: nē, bez ezera, diemžēl.
аватар mindguru
Es biju tur, tāpēc jautāju vēlreiz. TC par prioritāti izvirza ezeru un mežu. Poļanai nav ne viena, ne otra.
аватар Vikakim1027
Liels paldies par atbildēm!
Mēs lidojam uz Ļvovu, un tur mēs nomāsim automašīnu, tāpēc tur nokļūt nebūs problēmu)
аватар olyajan
Joprojām izskatās vienādi ar. Poļanas komplekss "Solnechny". Pats tajā nebiju, bet dzirdēju labas atsauksmes, turklāt, šķiet, teritorijā ir ezers. http://www.sunnyresort.com.ua/
аватар Tatyana652
Atbalstu arī ideju"Glade" ģimenēm ar maziem bērniem. Tur taču vēl ir ezers, bet ne peldēšanai, bet gan, lai maksimāli pasēdētu ar makšķeri (lomu negarantēju) vai brauktu ar veciem katamarāniem. Bet peldēšanai tur kūrortā "Sunny Transcarpathia" (Augšpoliana) ir āra apsildāms baseins"Polyansky fonts" (pagājušajā gadā bija 5 eiro/dienā/pers., ir sauļošanās krēsli, dušas, ģērbtuves) . Ir daudz apmešanās vietu - no pansionātiem ar ārstēšanu un mini viesnīcām, līdz dzīvokļiem jaunbūvē ar virtuvi vai mājā ciemata nomalē. Starp citu, tur ir arī mežs, precīzāk, meža stādījums, kur ierīkots veselības celiņa maršruts, ar bērniem var staigāt katru dienu un nebaidīties apmaldīties. Un transporta savienojumi braucieniem neatkarīgās ekskursijās pa reģionu ir visoptimālākie. Vienīgais, ka Polyana nav piemērota alerģijas slimniekiem (ambrozijas utt.).
аватар Tatyana652
Vikakim1027, ja braucat no Ļvovas, tad pa ceļam varat piestāt pie Morshyn kūrorta - tas ir viens no retajiem, kas atrodas pašā mežā, šeit ir kluss, nav trokšņainu izklaides un animācijas, bet pēkšņi jums patiks to. Ir neliels dīķis (vairāk makšķerēšanai), viesnīcas ar baseinu neatceros. Bet braucieniem ar auto uz dienvidu apskates vietām. Ļvovas reģions ir labākā vieta (blakus Medeniči atrodas Limpopo zoodārzs, Bubnyshche Dovbush Rocks, netālu no Skoles Kamenka ūdenskrituma, Truskavecā delfinārijs, UNESCO Sv. templis, liels ezers Dolgoluk b / o"Shepilska" "u.c.).
аватар olyajan
Un es ļoti šaubos par Moršinu. Pirmkārt, vasarā ir ļoti augsts mitrums, un bieži līst, man tur nebija ērti. Otrkārt, ir garlaicīgs mirstīgais un nav infrastruktūras, un jauniešiem tur būs ļoti garlaicīgi, un bērniem nebūs ko darīt, un mežs 4 gadus vecam bērnam ir uz vienu dienu. Tātad Moršins, manuprāt, ir vairāk piemērots pārējiem pensionāriem, un tiem, kam nepieciešams Moršīna ūdens. Man Polyana joprojām ir labākais risinājums. Esmu apceļojis visus Karpatus, Aizkarpatus un Prykarpattya tālu un ne vienu reizi vien, tāpēc es sniedzu padomus no savas pieredzes.
аватар Vikakim1027
Liels paldies par padomu!
Pēc visa izlasītā jau domāju, varbūt ne Aizkarpati un ne Karpati, bet meklēt citu vietu Ukrainā, un orientēties vairāk tur, kur bērnam būs interesanti un jautri (animatori bērniem un visādas izklaides) Es vienkārši negribētu jūru (jo esam no Izraēlas un ar jūru mums pietiek) un Ukrainas dabu;)
аватар Tatyana652
pepsicola, labi, jūs neesat vienīgais, kurš ceļojis visā Karpatu garumā))). Kā piemēru minēju Moršinu, jo tas ir pa ceļam no Ļvovas uz Aizkarpati – var piestāt un apskatīties – savējo vai nē – šis kūrorts ir paredzēts tiem, kas vēlas vientulību un radiālas ekskursijas.
Vikakim1027 — jums ir pretrunīgi pieprasījumi"paslēpties no pilsētas burzmas" un"visām izklaidēm". Izklaidei, animācijai - tas ir Karpatos tikai līdz Bukovelai, bet tas ir dārgi, bet jūs no Izraēlas - ir diezgan izdevīgi īrēt māju, varat arī nomalē, bet jūs tiksiet ar automašīnu.
Mums ir daudz vietu, kur var baudīt Ukrainas dabu. Taču jāsaprot, ka tomēr vasarā Ukrainā visa aktīvā dzīve virzās tuvāk jūrai, īpaši ar bērnu animāciju.
Varu piedāvāt Shatsky ezerus Volynā, mājas priežu mežā, smilšainas pludmales, tīrus ezerus, bet primitīva infrastruktūra, odi, kā tāda, animācijas nav, bet visas ūdens aktivitātes, virvju parki, izjādes, auto noma ir klāt.
аватар olyajan
Nē, ja ne jūra, tad vislabākie no visiem ir Karpati. Apskatiet lpp. Poļanas komplekss "Solnechny". http://www.sunnyresort.com.ua/ (šī ir oficiālā vietne), tur ir tikai bērnu animācija. Un braucienus organizējat paši sev - uz briežu audzētavu, uz foreļu audzētavu, uz strausu audzētavu, uz mini zoodārziem, būs interesanti bērnam. Vietu izlemsiet jau ar ekskursiju maršrutiem, to ir daudz - gan uz kalniem, gan uz ūdenskritumiem, gan pa dažādām pļavām. Karpati vasarai - tas ir tas, un siltumu ir vieglāk izturēt.
аватар kazkova
Bukovel - piekrītu, tur ir izklaide. Bet Shatsky ezeri - nē-nē!!! Neiesaku vispār, galīgi sūc, nav pludmales, visur netīrumi, briesmīga infrastruktūra utt. Paēst nav kur, visur ir tikai baigi netīrās ēstuves, tas nav saprotams. pūlis kāpēc. Esmu tur bijusi vienreiz un nekad vairs un nevienam neieteikšu!
Tāpēc, rezumējot jūsu vēlmes, man šķiet. ka jums vispieņemamākais variants ir Bukovel.
Un arī piekrītu, ka uz izklaides rēķina - tie lielākoties ir piejūras kūrorti. Un Karpatos vienkārši baudot dabu.
аватар kazkova
"Pludmale" Svityaz ezerā (Šatskas ezeri)
аватар Tatyana652
Atcerējos arī - kūrorta komplekss "Voevodyno" Turya-Apiary ciemā (30 km no Poļanas uz Perečinas pusi). Šis tiešām ir meža vidū, slēgta teritorija, teritorijā ir bērnu klubs un izklaides, jātnieku klubs, baseini-pirtis-spa, ainavu parks ar dīķi (dīķis skaistumam), restorāni, izmitināšana gan ēkā, gan kotedžās (tuvumā privātais sektors). Ja visu laiku pavadāt teritorijā, tad tas ir labs variants, jo ceļš uz turieni ir nedaudz izmiris un katru dienu būs neērti doties ekskursijās. Jā, un jūs varat nokļūt tikai ar savu automašīnu (vai pasūtīt no viņiem transfēru).
аватар Vikakim1027
Man ļoti patika Voevodyno komplekss, bet diemžēl uz augustu nav brīvu vietu :(
аватар Tatyana652
Augusts ir sezonas kulminācija, jau tagad grūti atrast vietas labā viesnīcā. Bet, ja jūs joprojām apsverat šādus viesnīcu kompleksus (ne tikai mājas privātajā sektorā), tad varat arī apskatīt Reikartz Karpatu daļas Zhdeniyevo ciematā (netālu no Poļanas, un pašā Poļanā ir Reikartz) .
Ja ņemam Ivanofrankivskas apgabalu, tad bez Bukovelas apskatiet arī Jaremče, pilna ar viesnīcām, privātmājām, pilsēta Karpatu nacionālā parka teritorijā, ko ieskauj meži, ir voljērs, eko takas, mini ūdenskritumi (lielas krāces). Jaremčē iesaku ģimenēm "Romantic Spa Hotel" (ir peldbaseini, bērnu istaba un rotaļu laukums, aukle un skolotājs utt.), vai citi šajā sakarā.
Čerņivcu reģionā, nevis kalnos, bet 20 km uz austrumiem no Čerņivci, Boyany ciemā atrodas liels komplekss uz ezeriem - "Saulainā ieleja" , meža vidū (izvēlies viesnīcu "Fortezza"), kur slēgtā zona ir pilna ar izklaidēm bērniem un pieaugušajiem + var doties ekskursijā uz Čerņivci vai Khotin-Kamenec vienreiz.
аватар Tatyana652
Vietnēs nav norādīts - admins nepalaidīs garām. Ja neatrodat šos objektus Google, varu tos atstāt personīgajā vēstulē.
аватар olimp2012
Vai esat kādreiz bijis Skhidnicā (netālu no Truskavecas)? Ja nē, uz priekšu, jūs to nenožēlosit. Lieliska vieta, minerālavoti, daba, mežs, kalni. Daudz pozitīvu emociju. Jūs nevarēsiet peldēt, visas kalnu upes un ezeri ir auksti, bet jūs varat staigāt pa mežu, kalnos (to var izdarīt pat vecāka gadagājuma cilvēki). Pansionātu ir daudz, tomēr jāpasūta iepriekš, tur atpūšas apmēram tie paši cilvēki, pasūtiet visu iepriekš. Ir vienkārši naktsmītnes (virtuvē gatavojat pats), ir pilna pansija, garda diētiskā virtuve.
Izlemiet, vajadzēs, varu ieteikt. Internets ir pilns ar informāciju un atsauksmēm.
аватар mao2267
Jā Skhidnica tagad ir populāra! Labākā viesnīca Trīs dēli un meita! Tustan!
аватар Tatyana652
Skhodnitsa, tāpat kā Morshyn, ir vairāk piemērota vientulībai un ārstēšanai. Ar maziem bērniem tur būs garlaicīgi, izņemot apmesties lielā viesnīcu kompleksā un no turienes neaizbraukt. Tā kā ciematā nav ne restorānu, ne izklaides, restorāni ir tikai viesnīcās, un ne vienmēr tur tiek ielaisti nepiederošie cilvēki. Viesnīca "Trīs dēli..." ir visdārgākā, pēdējā laikā serviss tur klibo, kamēr tur joprojām ir zīmoli "Tustan" un "Kievskaya Rus" (pēdējai ir visoptimālākā vieta, centrā, netālu no Panteleimona parka). Jā, un ir neērti doties ekskursijās no Skhidnitsa - ceļš ir salauzts rādiusā, un turklāt jums ir jāpavada laiks, lai nokļūtu civilizācijā. Animācija bērniem tikai lielu viesnīcu teritorijā.
аватар Tatyana652
Kā "Voevodyno" analogu, bet nedaudz vienkāršāku, skatiet "Vezha Vedmezha" Volosjankas ciemā, Slavske, Ļvovas apgabalā. Tur arī nevar atstāt teritoriju 3-4 dienas, daudz izklaides, vasaras baseins, ezers makšķerēšanai un laivošanai, blakus Zakhar Berkut vagoniņš. Ceļš uz Slavsku jau ir veikts, pašā Volosjankā ir nedaudz sliktāks. Slavskā ir kluss, bez animācijas, bet ir foreļu audzētavas, keramikas darbnīca ("4-sezonas") utt. Var būt atrasts.
аватар Vikakim1027
Man arī ļoti patika "Vezha Vedmezha" un "Karpatsky Polonigi"! atliek izvēlēties :)
Liels paldies jums visiem!
аватар Tatyana652
"Karpatsky polonini" Orivas ciemā? - tas arī ir labi, bet viesnīca uz kalna vārda tiešā nozīmē ar zemu auto nenokritīsi, bet nodrošina pārsēšanos-liftu, un lejā, pašā ciematā, tūristi izbrauc savas mašīnas ar saimniekiem pagalmā.
аватар kolyan_cat
Bukovel? Atvainojiet, dīvains padoms. 1 mākslīgs neliels ezers un mājoklis par Gardas ezera cenu Itālijā.
Man liekas, ka jautājuma autors pārprot Karpatus. Nav nepieciešams nekāds atpūtas veids.
Animācija, īpaši – iekšzemes tūrismā aizmirsti par šo vārdu.
Vai Balaton Ungārijā, vai Gardas ezers Itālijā (bet ļoti dārgi).
Vai atpūtas mājas uz ūdenstilpnēm Ukrainā (galvenokārt uz upēm).
аватар Apyatka
Vezha Vedmezha nav animācijas. Bērnu istaba ir slikti aprīkota un atrodas pagrabā. Bet dabas skaistuma tur tiešām pietiek. Jūs peldat baseinā un ap kalniem. Pacēlājs uz Zakhar Berkut atrodas akmens metiena attālumā, un no tā paveras plašums un elpu aizraujoši skati. Pati viesnīca ļoti laba! Ukrainā labāku neesmu redzējis.
Reikartz Karpaty - cena ir zemāka un ēdināšana ir iekļauta numura cenā. Bet salidzinot ar Vezhu neiet ne uz vienu. Vezha ir mākslas darbs un augsta līmeņa serviss, un Reikartz Karpaty ir tikai laba ķēdes viesnīca. Ir bērnu animācija, divas bērnu istabas, vienā no tām ir milzīgs kāpšanas rāmis. Ir sālsūdens baseins. Bet ar skaistulēm ir vieglāk. Tuvumā nav kāpt kalnos, jāiet uz Volovecu vai Pylypets.
Māja uz ezera atrodas Šervudā Ļvovas apgabalā http://sherwood-resort.com/hotel.html, bet tur nav animācijas un tie vairs nav Karpati.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl