Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kādi ir ceļi (legāli un nelegāli) nokļūt Ukrainā ar tikai Krievijas pasi?
Man ir tāda situācija, ka iespējams, ka pēc izslēgšanas no augstskolas nāksies pamest Krieviju. Protams, es varētu šeit vienkārši mainīt pilsētu, bet es vēlētos redzēt papildus draugu no Harkovas. Diemžēl šī ir vairāk kā kaut kāda bēgšana, tāpēc man būs tikai Krievijas pase un neliela naudas summa, ko kādreiz ar mani nopelnīju. Pastāstiet, lūdzu, kā tur bez problēmām nokļūt un palikt Ukrainā. Visas iespējas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2017-12-206 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  48
аватар travelsita
Lūdziet politisko patvērumu Ukrainā)).
аватар Vika284
Vai vēlaties lūgt politisko patvērumu?
No 2018. gada 1. janvāra Ukrainā legāli var ieceļot tikai ar biometrisko pasi
аватар Vika284
Ir vairākas juridiskas iespējas
iesniegt Ukrainas prezidentam adresētu petīciju par Ukrainas pilsonības iegūšanu
vai
saskaņā ar likumu “Par bēgļiem un personām, kurām nepieciešama papildu vai pagaidu aizsardzība” nodrošina aizsardzību ārvalstu pilsoņiem un bezvalstniekiem, kuri tiek meklēti Ukrainas teritorijā, ja jūs savā valstī tiekat vajāti rases, reliģijas, tautības dēļ, piederība noteiktai sociālajai grupai vai politisku iemeslu dēļ, ja jūsu uzturēšanās valstī apdraud jūsu dzīvību, drošību, ja notiek bruņots konflikts vai sistemātisks cilvēktiesību pārkāpums:
1. atzīšana par bēgli;
2. atzīšana par personu, kurai nepieciešama papildu aizsardzība;
3 personas, kurai nepieciešama pagaidu aizsardzība, atzīšanu
аватар alex45
Vienkāršā veidā - brauciet uz Harkovu ar jebkuru transportu (vilcienu vai autobusu), uzrādot Krievijas Federācijas pasi, TAGAD neviens jūs neaizturēs Iemesls ir tūrisms Harkovā. Un, ieraudzījis meiteni, tu būsi apņēmīgs, varbūt fiktīvi apprecēsies.
аватар alex45
Jā, mana radiniece bez jautājumiem brauc uz Pēterburgu un atpakaļ (kur viņai ir meita ar bērnu) ar Krievijas pasi.
аватар Apyatka
Vajag pase.
аватар Apyatka
Alekss45
Sanktpēterburga un atpakaļ Krievijas Federācijas pasē bez jautājumiem. - tas nav pārsteidzoši, jo Sanktpēterburga ir Krievijas Federācija)
аватар shmoel
ja vēlaties palikt Ukrainā, nemainot pilsonību, viens no likumīgajiem veidiem ir iegūt uzturēšanās atļauju Ukrainā. Iespējamie šķēršļi: es nevaru precīzi pateikt, ar kādiem nosacījumiem šis dokuments tiek izsniegts, iespējams, ka tam būs jāprecas ar Ukrainas pilsoni; un uzturēšanās atļaujas saņemšanai nepieciešama pase un laiks (apmēram gads, varbūt vairāk).
аватар alex45
Tieši manai radiniecei ir mājoklis (mantojums no mātes) un viņa ir Krievijas Federācijas pilsone, bet es rakstu, ka mūsu robežsargi viņai neliek šķēršļus uz Ukrainas robežas.
Es domāju, apstājieties kā tūrists un tad apprecēties, nopirkt māju, pēc tam šķirties, kas var tikt paziņots. un tad viņš izlems, kas būs tālāk - vai nu bēglis vai ne bēglis, bet vajag aizsardzību.Viņš to izdomās! Tagad ir laiks to nepalaist garām, nekad nevar zināt, ko vēl Ukraina izdomās, lai sarežģītu attiecības ar Krieviju.
аватар Veronika7081
Troļļu studenta jautājums.
аватар ollennka
Kopš 2015. gada tā ir atcēlusi krievu ieceļošanu Ukrainā ar iekšējām pasēm, legāli tikai ar ārzemju pasi.
аватар AllOverTheWorld
Alex45 tu noteikti kaut ko jauc....Krievijas pilsoņi Ukrainā var iebraukt tikai ar pasi..... 100%
аватар goga504
nav jābrauc uz Ukrainu
аватар ollennka
Kā ne?))) Viņam vajag sevi aprakt, viņš kaut ko izdarīja.
аватар alex45
Un kur es rakstīju, ka pēc Krievijas Federācijas iekšējās pases, ārzemēs - pēc starptautiskās pases, protams! Un viņa nepārgāja par ukraini!
аватар AllOverTheWorld
Viņi paši rakstīja, ka jūsu radinieks no Krievijas ierodas Ukrainā no Pēterburgas ar iekšējo pasi
Un tu iesaki autoram iebraukt Ukrainā ar Krievijas pasi.
Un kas viņa ir? Un kas nav mainījies...
Krievijas pase ir iekšējā pase
Ukrainas pase ir iekšējā pase
utt
Un pase vai biometriskā pase .... tā arī ir ārzemju Āfrikā .... vai to izsniedz kāda pasaules valsts.
аватар alex45
Parādiet man, kur es par to rakstīju? Citāts!
Izlasi uz savas pases vāka, tur rakstīts ... pase (pase) – un viss!
"ceļo uz Pēterburgu un atpakaļ (kur viņai ir meita ar bērnu) Krievijas Federācijas pasē bez jautājumiem."- kur rakstīju, ka šī ir iekšējā pase. Nekropļot!
Te bija doma, ka robežsargi viņai nelika šķēršļus, kā bieži raksta - karš, būs problēmas !!!
"Arī Āfrikā viņš ir svešs." Arī Krievijā viņš ir svešs! Jūs dzīvojat atmiņās, kad mēs dzīvojām kopā un ceļojām viens pie otra ar iekšējām pasēm.Par to vajadzētu aizmirst uz ilgu laiku!Cita valsts, kā Krievija, kā Zimbabve!
Un viņa atkal aizbrauca uz Pēterburgu ar autobusu Berdjanska-Pēterburga.Kam - karš, bet pārvadātājiem - bizness!
Kas vainas Harkovai? braukt ar vilcienu uz Belgorodu ar iekšējām pasēm, vai ne? Ja tā, es jums atvainojos.
Un TS neieteicu iekšējo pasi! Kaut kā uzmanīgi izlasiet, un jūsu jēdzieni ir jūsu jēdzieni!
аватар L_ena
Pati tēma ir pārsteidzoša.
Un tajā ir apbrīnojami komentāri no Zaporožjes (?) iedzīvotāja, kurš uzskata, ka izrādās, ka Ukraina sarežģī attiecības ar Krieviju. tu izskaties......
аватар alex45
Jā, starp citu, biometriskā pase var būt iekšēja. Mēģiniet doties uz Turciju, izmantojot veco Ukrainas iekšējo pasi, bet jūs varat izmantot jauno...
аватар alex45
Ļena, par to nerunāsim!
Nesen izskanēja informācija, ka Ukraina atļaus iebraukt Ukrainā tikai ar BIOMETRISKAJĀM pasēm, tas krieviem nav nekāds sarežģījums, atvieglojums, vai ne? Katram savs viedoklis, tas ir mans! Un tu esi tikai pieradis pie oficialitātes-mēs esam balti un pūkaini,un ir zvēri.Tā nenotiek,karš un propaganda no abām pusēm.Brīnos,ka tas tevi šokēja !!!
аватар Apyatka
alex45, un es domāju, ka jūs runājat par iekšējo pasi) Atvainojiet)
аватар alex45
Starp citu, šeit ir informācija no Wiki - "No 2018. gada 1. janvāra Ukrainā legāli var ieceļot tikai ar biometrisko pasi." Un es domāju, ka visi lieliski saprata, ka šī ir ārzemju Krievijas pase. Tāpēc rakstīju, ka braucamajam jāsteidzas!
аватар alex45
Apyatka! godīgi sakot, nedomāju, ka daudzi domās par iekšējo pasi.
Mana radiniece brauc no Berdjanskas uz Pēterburgu (tur meita tiek turēta) palīdzēt un viņai uz robežas jautājumu nav. Tā bija mana doma.
Un bijušais students var mēģināt izlauzties cauri sienai pie Harkovas, kā bēglis, viņš nedabūs "kūpu pierē". Bet es to neiesaku, ir vieglāki veidi.
аватар AllOverTheWorld
Nav daudz ... bet visi domāja, ka jūs runājat par iekšējo ....
Krievijas pase ir iekšējā pase !!!!!
Par kādām atmiņām tu runā??? Kur jūs redzējāt politisko kontekstu?
Koncepcijas nav manas, bet gan starptautiskas
Valsts pase jeb ID ir valsts iekšējais dokuments, un ārzemju pase jebkurā valstī ir sveša, un nav svarīgi, vai tas ir rakstīts uz vāka vai ne....
Kur ārzemēs ir rakstīts, ka Passport RF?) vai Passport UA?) ir pretrunā ar sevi.....
Jā, transportlīdzeklim ir krievijas pase .... kur viņam jāsteidzas???? Viņam nav robežas, to saprata visi, izņemot tevi
Un tātad tavai zināšanai tu esi mūsu politiskais, ne pie Harkovas, ne aiz Harkovas, ne pie tās sienas nav
Tāpēc pierādiet sev dokumentu nozīmi.....
аватар alex45
Es tev nezvanīju, esiet pareizi.
Es atkārtošu vēlreiz. Jūsu jēdzieni ir jūsu jēdzieni. Kā jūs zināt, tas attiecas tikai uz jums.
Šeit manā priekšā ir Ukrainas ārzemju pase, uz tās - "Passport Ukraine Passport Ukraine " ir uz vāka, uz uzlīmes, kur arī tava fotogrāfija, tikai pase ukraiņu un angļu valodā. Nekur nav rakstīta ārzemju pase.vajag šeit pierādīt savu analfabētību!
Atkārtoju, par iekšējo pasi nekur nerakstīju. Jau sen visiem, izņemot vecmāmiņas pie ieejas, skaidrs, ka uz "JEBKURU ROBEŽU" vajag iet pēc pases. Kas vainas? Un jau sen, neskatīšos, nelasīšu, par viņu raksta! Un mums ir jāsteidzas, jo ieviesīs noteikumu, ka krievi varēs braukt tikai uz Ukrainu, es jums rakstu speciāli, ar Krievijas biometriskajām pasēm!, transportlīdzeklis būs vēl grūtāks.
Starp citu, ASV pat autovadītāja apliecība kalpo kā iekšējais dokuments (vietējās pases vietā, kā mums Krievijā), un brauc uz ārzemēm ar vienu ASV pasi, nevis ārzemju!
аватар alex45
Un šeit ir izraksts no ārzemju pases - Pase ir Ukrainas valdība. Šeit ir tulkojums angļu valodā, es domāju, ka jūs pats iztulkosiet. Nav jēdziena par ārzemju pasi, mēs to vienkārši sakām valodā.
ES tā domāju. ka es jums to pierādīju bez politikas vai nekā.
Nu, ja pie Harkovas neuzcēla sienu, bet gan žogu, ko mežacūkas plēš, tas nav man, bet Jaceņukam (bet nauda tiek tērēta).
аватар risintatzz
Tātad, ko jūs darāt, ja jums nav pases? Vai muitā var parakstīt kādu dokumentu, kas to aizstāj vai ko citu?
аватар AllOverTheWorld
Transportlīdzeklim nav ārzemju pases ... bet kāpēc jūs nesaprotat, nu nē ..... viņam ir vismaz kā jūs viņu saucat iekšējā Krievijas pase ......
Un kāds sakars ar to ASV likumiem un visam pārējam?
Jūs vienkārši nesapratāt jautājumu un VISUS sajaucāt ar savām Krievijas pasēm
Uz pieres nav rakstīts, ka tu esi cilvēks, bet tu esi cilvēks, un pases, ar kurām ceļo ārpus savas valsts, pieņemts saukt par ārzemju, nevis Ukrainas pasi.
Ja visi saprot jautājumu, bet jūs nesaprotat, tas attiecas tikai uz jums ...
Un visbeidzot .... transporta līdzeklis nevar šķērsot Ukrainas robežu (legāli) ar savu krievijas pasi .... tā ir iekšējā pase.Vai ko jūs nesaprotat? Transportlīdzeklim ir tikai Krievijas pase !! tu domā, ja cilvēkam ir tikai krievijas pase , vai tā ir pase?))) Kāda tad ir jautājuma jēga?
Man neko speciāli man nevajag rakstīt... Par iebraukšanu un izbraukšanu Krievijā un ASV dokumentus zinu nevis no interneta, kā tu, bet no personīgās pieredzes, tāpēc pastāstiet vecmāmiņām par ASV, vientuļas, iekšējās pases , ārējais un viss pārējais.
аватар Apyatka
alex45, zvanot uz robežu tikai pasē, nē, ne vienmēr. Ukraiņi var ieceļot Krievijā ar Ukrainas iekšējo pasi. Es pats to esmu darījis simts reizes.
аватар AllOverTheWorld
Ko tu man esi pierādījis? Kas ir Ukrainas pase un Ukrainas pase?))))) ar vienu Ukrainas pasi es nevaru šķērsot robežu, bet ar citu Ukrainas pasi es varu ... jā, tev taisnība CEP .. ..
Vai jums ir sienu fotogrāfija? Un kur tas ir vismaz .... citādi es dzīvoju tikai Harkovā .... Es bieži braucu pa rajonu un uz Goptovkas pusi ... bet es pat nepamanu sienas
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl