Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Braucu uz nedēļu ciemos pie draudzenes uz Ukrainu (viņa ir no Krievijas). Es braucu ar autobusu. Vai man ir jāņem biļete atpakaļ? Un vai man ir jāmaina nauda pret grivnu?
Braucu uz nedēļu ciemos pie draudzenes uz Ukrainu (viņa ir no Krievijas). Es braucu ar autobusu. Vai man ir jāņem biļete atpakaļ? Un vai man ir jāmaina nauda pret grivnu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-10-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар Vika284
Vai jums ir notariāli apstiprināts ielūgums?
аватар curoleso
Nē, nav ielūguma
аватар fghjkl
Sveiki! Ja tas ir parasts autobuss, tad biļeti var paņemt Ukrainā. Ukrainā naudu var viegli samainīt.
аватар betonb30
VAR PAŅEMT DOLĀRU
аватар zelya77rid
Atgriešanās biļete nav nepieciešama. Un rubļus pret grivnām var samainīt gan Krievijā, gan Ukrainā. Tas viss ir atkarīgs no kursa, ko varat meklēt internetā. Meklētājprogrammā ierakstiet: rubļa kurss visas bankas Harkovas Finanšu ministrija. Un sniegs jums visu informāciju. Ukrainas pilsētā ievadiet to, uz kuru dodaties
аватар anast.141200
Labāk lai ir uzaicinājums no saimnieka - tad jautājumu būs minimāli. Rubļus var samainīt Ukrainā. Vai, vismaz, izmantojiet karti.
аватар nadin65
Draugam vajadzētu jums notariāli apstiprināt ielūgumu, mēs to paņēmām par 150 grivnām.
Nepieciešama pase.
Ne visas bankas pieņem rubļus, pirms divām dienām apbraukāja vairākas bankas un mainījās tikai ceturtā, pie Krievijas Sbarbank ir gara rinda un ņem papildus 2,5%, varbūt tas ir tikai mūsu pilsētā, es nezinu. Dolāri un eiro bez problēmām!
аватар curoleso
Vai ir nepieciešams ielūgums?
аватар Vika284
Es šogad uzaicināju savus draugus no Pēterburgas, un agrāk viņi brauca uz Ēģipti caur Kijevu, tāpēc viņiem nevajadzēja ielūgumu, viņi mani ielaida bez jautājumiem, tas bija tranzīts līdz 5 dienām
Valsts banka aizliedza pieņemt bankās un valūtas maiņas punktos kaut kādas Krievijas banknotes ar skatu uz Krimu, nominālu neatceros
аватар taxi-anadim
Labdien! Nav nepieciešama atgriešanās biļete vai ielūgums. Tāpat nav obligāti jābūt līdzi grivnām kā muitas maksātspējas garantam. Mūsu šoferi sistemātiski pārvadā pasažierus caur muitu, un sievietēm bieži ir ielūgumi, biļetes utt. neprasīja.
No priekšrocību viedokļa Krievijas Federācijā rubļa kurss pret grivnu parasti ir labāks. Bet tas ir svarīgi, ja runa ir par lielām summām. Turklāt Ukrainā jūs varat ērti norēķināties ar jebkuras Krievijas bankas karti ar Visa vai Master Card maksājumu sistēmu.
Šķērsojot muitu ar autobusu, esiet gatavi ilgi gaidīt. It īpaši, ja tas nav parastais, bet privātais mikroautobuss. Uz robežas vienmēr ir gara viņu rinda. Ātrāk muitu var šķērsot ar savu auto (draugi, radi) vai ar pasažieru starppilsētu taksometru. Lai gan patiesībā vieglajai automašīnai tas var aizņemt ilgu laiku, bet ne tik daudz.
Ar cieņu, starppilsētu taksometrs Anadim!
аватар Vika284
VHI saka, ka Krievijas pilsoņiem nav problēmu ieceļot Ukrainā, ja viņi uzrāda dokumentus par tuva radinieka slimību vai nāvi, tranzīttūristiem, un nebūs problēmu, ja būs ielūgums.
pārējiem Krievijas pilsoņiem šī ir rūpīga pārbaude uz robežas, galīgo lēmumu par ieceļošanu vai ieceļošanas aizliegumu Ukrainā pieņems tieši šķērsojot robežu Ukrainas robeždienesta pārstāvji.
аватар babol
Īsāk sakot, ja jums patiešām ir jāiebrauc mūsu "svētītajā" valstī, dodieties, bet labāk atturieties no ceļojumiem līdz "labākiem laikiem".
аватар kolyan_cat
Kāpēc atturēties? Daudz cilvēku ceļo turp un atpakaļ, un bez problēmām.
аватар taxi-anadim
Patiešām, cilvēki ceļo uz priekšu un atpakaļ bez problēmām.
Ir Ukrainas Muitas kodekss, kas regulē visu muitas kontroles punktu darbu. To var atrast gan ukraiņu, gan krievu valodā. Šajā dokumentā varat atrast atbildes uz visiem jautājumiem.
Nekur nav normatīvā dokumenta, kurā būtu teikts, ka ieceļošanai Ukrainā ir nepieciešams notariāli apliecināts ielūgums. Īpaši "dedzīgi" robežsargi to var prasīt. Šajā gadījumā sižeta attīstībai ir divas iespējas: lēna un ātra. Pēc lēnā teiktā, jālūdz robežsargam paskaidrot, uz kā pamata viņam vajadzīgs ielūgums, un jāzvana uz uzticības tālruni, kas ir uz katra loga visos kontrolpunktos. Tiešām strādā, pārbaudīts, bet jāgaida. Ātrs variants ir tāds pats pieklājīgs jautājums robežsargam, lai parādītu, ka esi prātīgs cilvēks, kurš zina savas tiesības, bet tajā pašā laikā mīkstina situāciju ar 200-300 rubļiem. Uzreiz būs iespēja iebraukt Ukrainā.
аватар kolyan_cat
200-300 rubļi? Pārbaudījāt pats vai stāstīja kāds savedēja krusttēva brāļa paziņa?
аватар Pyteshestvennik19
Noteikti paņemiet līdzi ielūgumu.
Piemēram, darījām tuviniekiem, tad robežsargi vainu neatrada.
+ ārzemju pase.
Rubļus pret grivnām var samainīt arī Ukrainā.
Bet, pats labākais, norēķiniem ņemiet līdzi Visa karti.
Tad vienkārši jūsu banka konvertēs rubli grivnās un izņems nepieciešamo summu.
аватар taxi-anadim
Mūsu šoferi katru dienu brauc caur muitu)
Informācija ir svaiga.
Kopumā viņi skatās uz cilvēkiem. Ja viņi jūt, ka var paņemt vairāk, tad ņem. Ja viņi redz, ka cilvēks nevar pastāvēt par sevi, vai vispār nepārstāv procesa būtību, tad ņem vairāk. Bet labāk sēdēt mājās vai pasūtīt taksometru ar pieredzējušu šoferi.
Un ielūgumi, vēlreiz atkārtoju, sievietei NAV VAJAG!!!
аватар taxi-anadim
Ko tu ar to domā, sajukusi? Viņi sāk meklēt vainu - pa uzticības tālruni. Tas palīdz. Cik reižu muitas darbs apstājās, jo aizturēja muitniekus viņu darba vietā!
Cilvēki vienkārši neprot aizstāvēt savas tiesības!
аватар kolyan_cat
Nu, ja cilvēks ceļo katru dienu, tas nozīmē komerclietās.
Mēs šeit runājam par ceļošanu. Neesmu dzirdējis, ka tūristiem būtu kaut kas jādāvina.
Pat jauni puiši, kas atbrauc no Krievijas un ved līdzi kamuflāžu, guļammaisu un citu "pusdienas" ekipējumu, klusi paiet garām, uz robežas neko nemaksājot.
Tāpēc nav vajadzības stāstīt stāstus.
аватар fghjkl
Jums noteikti nav jāpiedāvā nauda, ​​atkarībā no tā, ko jūs saņemat, jūs varat iekļūt netīkamā stāstā.
аватар taxi-anadim
Kungs! Jā, es runāju par to pašu! Robeža tiek šķērsota pilnīgi normāli. Bet tā kā saruna izvērtās par gnīda plānīšanu, pazudušiem dokumentiem utt., tad pēc cilvēka lūguma: dodiet naudu vai izdomājiet.
Kad ved mazo kontrabandu (radu dzimšanas dienā vai zāles paņēma mājas vīnu, paņēma papildus paku), tad cita lieta, jāmaksā. Bet cilvēks pats saprot, par ko viņš maksā. Ja dokumenti nav kārtībā (nokavēti utt.), tad arī skaidrs kāpēc. Bet ja viss ir kārtībā, ja nenēsā neko aizliegtu, tad maksā kredītu.
Mūsu pasažieri veic arī tūrisma braucienus un neskraida šurpu turpu.
аватар Vika284
"tajā pašā laikā mīkstināt situāciju ar 200-300 rubļiem" 300 rubļi grivnās ir 140 UAH, kāda muļķība, kāds muitnieks "mīkstinās" situāciju par 5 USD?
аватар taxi-anadim
Vai jūs domājat, ka visi dod tūkstošiem!) Starp citu, par 5 dolāriem un no vairākiem desmitiem cilvēku - tas iznāk pieklājīgi,
Kopumā tam nav nozīmes. Es dalījos savā pieredzē, jūs dalāties savā
аватар Dakhab
Jautājums jautājuma autoram, vai esi bijis Krimā?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl