Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7217 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Esmu Krievijas pilsonis, pastāvīgi dzīvoju Ukrainā (uzturēšanās atļauja), vēlos uz nedēļu braukt uz Krieviju, vai atlaidīs turp un atpakaļ?
Esmu Krievijas pilsonis, pastāvīgi dzīvoju Ukrainā (uzturēšanās atļauja), vēlos uz nedēļu braukt uz Krieviju, vai atlaidīs turp un atpakaļ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2021-03-103 gadā atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар agent_borabora
Viņi tevi ielaidīs Krievijā. Un atpakaļ uz Ukrainu....
аватар Slav_na
un tiks atļauts atgriezties Ukrainā. pirmkārt, uzturēšanās atļauja, otrkārt RF zaļajā zonā
аватар ollennka
Problēmu Krievijā noteikti nav.
аватар tschingiss
Viņi ielaidīs jūs Krievijā un atpakaļ uz Ukrainu. Bet jums jāiebrauc Krievijā ar negatīvu COVID testu vai jāiziet 14 dienu karantīna, vai arī jāveic tests 3 dienu laikā pēc ieceļošanas.
аватар ollennka
Krievijas pilsoņi bez iespējām nokārto testu 72 stundu laikā pēc ieceļošanas, pirms ieceļošanas nav karantīnas vai pārbaudes iespēju.
аватар shmoel
Pazīstams krievs ar Ukrainas pastāvīgo dzīvesvietu pirms dažām dienām karājās uz Krieviju un atpakaļ. Viss ir kārtībā. Ir viens brīdinājums: ierodoties Krievijā, Ukrainā veiktais Covid tests nevienu neinteresē. Ierodoties, jums ir jānokārto jauns PCR, jāievada šie rezultāti Rospotrebnadzor vietnē (lidostā viņi jums pateiks, kā) un tikai ar rezultātu varat atgriezties. Ja tiek veikta PCR, bet nav rezultātu, viņi netiks atbrīvoti no Krievijas. Tāpēc meklējiet vietējo laboratoriju Krievijā, kas sniedz rezultātus pēc iespējas ātrāk, un paturiet to prātā, pērkot biļetes atpakaļ no Krievijas uz UA.
Draugam bija nepieciešamas vismaz 3 dienas, lai ceļotu:
pirmā diena: ierašanās un analīzes nokārtošana,
otrā diena: rezultātu iegūšana un ievadīšana vietnē (uzdevums nav viegls, jo Rospotrebnazdor vietne pastāvīgi ir kļūdaina),
trešā diena: no rīta jūs varat doties prom.
аватар ollennka
Jā, ir grūti augšupielādēt testa rezultātus Rospotrebnadzor vietnē, jo īpaši tāpēc, ka tur pat nav šādas sadaļas. Nepieciešams nosūtīt uz Valsts dienestu.
Arī trīs dienas nav jāgaida. Pārbaudes tiek veiktas jebkurā Maskavas lidostā pēc ierašanās, eksprestests ir gatavs 12 stundu laikā. Iebraucot ar sauszemes/ūdens transportu, pārbaude vispār nav nepieciešama.
аватар shmoel
Diemžēl ne visas Krievijas lidostas veic testus 12 stundās...
аватар ollennka
Pa kuru pilsētu tu lido?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl