Jautājums o Ukraina

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7215 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur labāk atpūsties vasarā - Skadovskā vai Dzelzs ostā? Vai varbūt debeszils?
Kur labāk atpūsties vasarā - Skadovskā vai Dzelzs ostā? Vai varbūt debeszils?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2020-05-294 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Slav_na
Mēs dodam priekšroku Odesas tuvumā. Solņečnajā
аватар babol
Jā, Skadovska laikam ir labāka.Vismaz pilsēta.
аватар Polupan07
Turcijā ir labāk, ja viņi lido
аватар nataha33
Atkarīgs no tā, kādu atvaļinājumu gribi dabūt... Dzelzs osta - moferis, mūzika, naktsklubi, bet šausmīgi netīra pludmale, vairāk izsmēķu nekā smilšu. Skadovska arī ir kustinātājs, bet jūra ir sekla un medūzu daudz. debeszils - mierīgāks, jūra tīra. Es izvēlētos Azure. Bet kuram tas patīk. )))
аватар Kosanka
Sveiki. Tikai ne Skadovska. Nav jūras, sekls līcis, silts un pilns ar medūzām. Izņemot ar maziem bērniem. Viņi būs labi peļķē.
ZhP ir jautrība un kustība, ir daudz šiku viesu namu un viesnīcu, bet nebūs viegli atpūsties un atpūsties, troksnis, dūkoņa, atkritumi. Lazurny ir klusāks, un jūs varat izvēlēties vietu un atpūsties pēc savas gaumes. Jūs parasti varat doties savvaļā uz Dzharylgach un atgriezties bāzē vakarā. Bet tas prasīs daudz rakšanas.
Ir arī boļševiks ar labu piekrasti, bet šis jau ir diezgan ciems. Pārmaiņām varu ieteikt.
Cenas visos kūrortos pērn un vēl zemākas. Un līdz 20. jūnijam joprojām tiek uzskatīts par zemo sezonu, t.i. 2 reizes lētāk
аватар Polupan07
griestu cenas, netīrumi, antisanitārie apstākļi, izraušana tie ir mūsu Ukrainas kūrorti
аватар AllOverTheWorld
pagājušajā gadā nejauši nokļuvu Melekino, mani pārsteidza mazais cilvēku skaits, plašā pludmale un ne sliktā jūra, bet šī ir Azova.
аватар klichko
Šajā maija burvībā grimst un salst, visas prognozes ir par noslīkušajiem. Problēma jautā, kā jūra sasils, pat Azovas jūra. Un ka aTstoy ​​cenas paaugstināsies, nevis pie zīlnieces. Labāk mājās saslapināties un salst par velti
аватар marlili
Iron Port un Azure ir medūzas. Liels un daudz. Šur tur atpūtāmies. Rezultātā mēs sev izvēlējāmies Koblevo. Bet mums ir divi bērni, kuri šausmīgi baidās no medūzām. Izmēģinājām pāris viesnīcas Koblevo. Piestājām pie Berezkas (ejam 3 gadus pēc kārtas). Kas attiecas uz Ukrainu, tas ir labākais, ko esam atraduši.
аватар Alex714
Skadovska - jūra ir sekla, tur labāk braukt ar maziem bērniem.
ZHP - atklāta jūra, un kūrorts jauniešiem, lai gan kustība ir tik tā - "ala hidroparks" (kijevieši sapratīs).
Varu piebilst, ka no rītiem ZhP var sastapt delfīnus, viņi no rītiem dzen barus pa pludmali, ļoti neparasta sajūta, kad pēc nakts ballītes pēc ierašanās nolēmu no rīta atsvaidzināties, un tad pēkšņi delfīni blakus makšķerei un mans draugs nomirst, kad es izlidoju no ūdens. ;))
аватар Kosanka
"Ukrainai vislabākā ir Koblevo un jo īpaši viesnīca Berjozka." Bggg))
Koblevo nav gluži jūra, tas ir dubļains līcis, ko stipri atšķaida upju ūdeņu pieplūdums.
Kāpēc neviens nedeklarēja, piemēram, Kirilovku?
Lieliska Hangout vieta, daudz viesnīcu, no kurām izvēlēties, un brīnišķīga silta Azovas jūra.
аватар deppo
Gan Iron Port, gan Azure Port ir pastāvīgs auksts vējš, medūzas un gļotainas aļģes. Lai ieietu jūrā, dažkārt pa šo bardaku ir jānomaldās 10 metri. Fu! Bijis daudzreiz, pēdējo reizi 2015. gada jūnijā. Un arī cenas! Šogad Papa Carlo skapis bez dušas un plīts, tikai ar tualeti jau ir saliekts 600 grivnas dienā, un tas ir jūnijā, kad viņiem nav sezonas.
Par pieklājīgākiem apstākļiem ar visu savējo - 1500 grivnas. Un tas ir bez ēdiena! Labāk pagaidīt lidojumus un tērēt šo naudu Turcijā vai Ēģiptē. Tur sliktākie apstākļi būs daudz labāki nekā šajos apartamentos.
аватар veritasana
pēdējo reizi... Zatokā... pludmalē... uzkāpu uz sarūsējuša naglas... odze, un par tādu naudu... arī pasēdēšu mājās pie Kijevas kā celms... mežā..
аватар dima_80_
Visi piedāvātie varianti - tikai skārda! Un Skadovska nemaz nav jūra, bet gan liela peļķe. Kamēr Krima nav atgriezusies Ukrainas sastāvā, mūsu valstī nav atvaļinājuma pie jūras...
аватар Kosanka
Krimā publiskajās pludmalēs ir tādas pašas odzes kā visur citur.
Brīnišķīga daba, klimats, reljefs un ainavas. Un ar tādu pašu cirvi kā pārējos valsts kūrortos, infrastruktūra un serviss izveidots. Bija, ir un diemžēl būs...
аватар dashka24
Labāk ir uzraudzīt karstās tūres, Azova un Odesa ne par ko īpaši nedomā .. Ja vien jūs neierodaties nedēļas nogalē ..
аватар olyajan
Arī es, dzīvojot Hersonā, ne reizi vien esmu apmeklējis visus vietējos kūrortus. Un sev es izvēlējos tikai Arabat Spit, Schastlivtsevo ciems ir labāks. Dzelzs osta ir ļoti netīra, ballīte un jūra ir netīra, jo visas notekcaurules ieplūst jūrā, attīrīšanas iekārtu trūkuma dēļ. Azure ir tāds ciems, infrastruktūra ir nulle, un, starp citu, tas ir ļoti izplatīts šeit, tāpat kā Zhelezkā, ir aukstas straumes, t.i. ārā var būt karsts, un ūdens var būt ledains. Boļševiks-Seluha ir vēl sliktāks par Lazurku. Skadovskā ir labi attīstīta infrastruktūra, bet seklā jūra, starp citu, ir ļoti noderīga, ir daudz bērnu sanatoriju. Koblevo man, godīgi sakot, ir odze. Khorly ir ļoti sekls līcis. Man nepatīk Zatoka, bet es domāju, ka Černomorska ir labs risinājums. Pakalpojuma mums tiešām nav, bet, ja pietrūkst, tad jāizvēlas no tā, kas ir.
аватар olyajan
Te kāds rakstīja par Melekino. Jā, ņemot vērā pašreizējos notikumus, tas ir (((
аватар Natali.Oca
Melekino ir ļoti labs. Pludmale ir tīra, ne zāles stiebru jūrā. Medūzas šogad bija, bet ne daudz. Jūlija beigās atpūtāmies, krastā ieraudzījām dažus mirušos un viss. Krastā ir pietiekami daudz veikalu, kafejnīcu, mājokļu, cilvēku nav daudz, pludmales ir brīvas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ukraina
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl