Resort & SPA Hotel NEMO with dolphins 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 4.410
№34 viesnīcas reitingā Odesa
7.3 Numurs
6.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.8 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu viesnīca Resort & SPA Hotel NEMO ar delfīniem atrodas piecu minūšu brauciena attālumā no Odesas vēsturiskā centra, Ševčenko parka rajonā, Lanžeronas pludmales kreisajā jūras krastmalā. Šī ir Odesas jūrai tuvākā viesnīca. Viesnīca ir daļa no kultūras un veselības kompleksa "Nemo".Vairāk →
аватар nazarwnt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Stā sts sā kā s ar pā rsū tī š anu - mums tika izrakstī ts rē ķ ins, lai gan vietne saka, ka tas ir bez maksas visiem viesiem, un tas viss tā pē c, ka konsjerž s mums paskaidroja, ka mē s rezervē jā m istabu caur aģ entū ru, nevis tieš i. … Tomēr ▾ Stā sts sā kā s ar pā rsū tī š anu - mums tika izrakstī ts rē ķ ins, lai gan vietne saka, ka tas ir bez maksas visiem viesiem, un tas viss tā pē c, ka konsjerž s mums paskaidroja, ka mē s rezervē jā m istabu caur aģ entū ru, nevis tieš i. Uz jautā jumu, kā da ir atš ķ irī ba (cena ir vienā da), nevarē ja atbildē t.
Mū su komplekta apstā kļ i mū s iepriecinā ja, tī rs, izņ emot traipus uz paklā ja, jautā jumu nav.
Pirmajā uzturē š anā s stundā sapratā m, ka internets ir tikai mobilais, vienā di neapmierinoš s visā s ierī cē s, nepā rtraukti atjaunots. Zvanī ja uz reģ istratū ru, uzreiz atnā ca darbinieks, kopī gi pā rbaudī ja ā trumu, vienojā s, ka ir neapmierinā ts un atbildē ja: "Š obrī d viesu ir daudz un neko nevaram darī t. " Nepatī kami iespaidoja.
Brokastis ir OK, kaut kas garš ī gs un kaut kas ne tik labs. Mē s neesam redzē juš i visus izziņ otos produktus. Katra diena ir vienā da, tā pē c daž as dienas vē lā k rodas vē lme ieturē t brokastis citur)
Baseini ir netī ri pat no rī tiem (runā jam par sesto stā vu), kā arī grī da - vajag tikai pā rvietot guļ amkrē slu vai galdu. Cilvē ku ir daudz, jo, kā mē s saprotam, visi var apmeklē t "Nemo Beach", tikai jā maksā.
Kinoteā tris ir ē rcei tī rs, to grū ti par to nosaukt. Zā le nav vē dinā ta, ja neprasa, un smaka ir briesmī ga - stagnā cija. Neē rti krē sli, vietas starp rindā m kritiski nepietiek. Darbinieks, kurš ieslē dz filmu, aizkavē jā s par 15+ minū tē m.
Okeanā rijs arī nepā rsteidza, divas mazas istabiņ as - viena ar zivī m, otrā ar rā puļ iem.
Delfinā riju neapmeklē jā m, jo ​ ​ uzskatī jā m, ka dzī vnieki atrodas nebrī vē . Baseini mazi, pā rpildī ti un biež i vien velkas š urpu turpu ar tī kliem, bē dī ga bilde, bet laikam ne visiem.
Mums izlikš ana bija "ķ irsis uz tortes" - stā vē jā m rindā , jo ā rzemniekus nez kā pē c apkalpo divi darbinieki, neviens mums nejautā ja vai mums viss garš o, un mē s, kā redzams no rakstī tā , bija ar ko padalī ties. Viņ i pat neizspieda "Papildinā jumus", nemaz nerunā jot par taksometriem vai to apmaksā tu pā rskaitī jumu. Mē s pamanī jā m, ka viesi mū su priekš ā redzē ja daž as dā vanas (piemē ram, magnē tus vai ko citu), bet mē s, iespē jams, bijā m ļ oti atš ķ irī gi, tā pē c nebijā m pelnī juš i)
Pirms brauciena bija ļ oti interesanti, kā da attaisnosies š ī s viesnī cas cena (par š o naudu ir daudz alternatī vu), pē c izlikš anas sapratā m - nekas cits kā cena)
Mū suprā t – š ī viesnī ca neatbilst savā m piecā m zvaigznē m un attiecī gi cenai.
якість інтернету чистота
аватар Alena1975
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī gada jū nijā atpū tā mies viesnī cā Nemo, bet diemž ē l mū su atvaļ inā jums palika aizē nots, proti, kontingenta ē nā . Kā izrā dī jā s, tie ir cilvē ki, kas ir no fitnesa. Milzī gas pē rkona sievietes dungo pie baseina, un tad uz viesnī cas jumta. … Tomēr ▾ Š ī gada jū nijā atpū tā mies viesnī cā Nemo, bet diemž ē l mū su atvaļ inā jums palika aizē nots, proti, kontingenta ē nā . Kā izrā dī jā s, tie ir cilvē ki, kas ir no fitnesa. Milzī gas pē rkona sievietes dungo pie baseina, un tad uz viesnī cas jumta. Absolū ti neapmulsuš i darbinieki, viņ i izņ em no somā m alkoholu un dzer pie baseina. Viņ i absolū ti nezina, kā uzvesties. Viņ i pastā vī gi piedalā s konkursos un š ķ iet, ka animatori dalā s ar viņ iem, jo ​ ​ uzvar tikai “savē jie”. Pē c 17.00 pā rceļ as augš ā uz jumta, tur atkal iedzer, un tad iet uz pirti, t. i. no tiem nav iespē jams paslē pties. Viņ i rī kojas tā , it kā viesnī ca pieder viņ iem. Š ī apsā rtuma dē ļ viesnī ca atstā ja ļ oti nepatī kamu iespaidu.
Суши «нэмо» возле бассейна
аватар diamondshine2015
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati viesnī ca laba: tī ra, skaista, baseini, delfī ni. bet kā das ir tā s cenas? un man ir ž ē l delfī nu, nebrī vē , galu galā . un kontingents, kā Skrjabina dziesmā : "dā mas ar vietniekiem, mayzhe jaks ar tatami. " vispā r dā rgi, bagā ti, bet teiksim tā vairā k izrā dī š anā s nekā atpū ta dvē seliskā vietā . … Tomēr ▾ Pati viesnī ca laba: tī ra, skaista, baseini, delfī ni.
bet kā das ir tā s cenas? un man ir ž ē l delfī nu, nebrī vē , galu galā . un kontingents, kā Skrjabina dziesmā : "dā mas ar vietniekiem, mayzhe jaks ar tatami. "
vispā r dā rgi, bagā ti, bet teiksim tā vairā k izrā dī š anā s nekā atpū ta dvē seliskā vietā . Jumta restorā ns ir pā rsteidzoš s
аватар iraok777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir š ausmī ga. Viņ i necieš nekā dus komentā rus savā virzienā , atsauksmes pā rsvarā tiek rakstī tas pē c pasū tī juma. Istabā karsts, nav ko elpot. Jū ras trokš ņ a vietā visu dienu kliedz mū zika. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga. Viņ i necieš nekā dus komentā rus savā virzienā , atsauksmes pā rsvarā tiek rakstī tas pē c pasū tī juma. Istabā karsts, nav ko elpot. Jū ras trokš ņ a vietā visu dienu kliedz mū zika. Sieviete, kura pieskata minibā ru, bija ļ oti neapmierinā ta ar to, ka bija daudz dzerš anas un ē š anas. Viņ a ī sti negribē ja to visu skaitī t! Brokastis nav 5 zvaigž ņ u. Mums delfinā rijā iekasē ja pilnu cenu, kamē r mums bija 20 procentu atlaide, vai man vajadzē ja taisī t skandā lu un aizstā vē t savu pozī ciju? Vai es esmu revolū cijā ? Delfī nus nebaro, katru dienu pa zondi ieber tajos kā du š ķ idrumu un veic injekcijas. Tas viss notiek visas viesnī cas priekš ā . Briesmī gi, es tur vairs neieš u. Atvainojos par iztē rē to naudu. Vienī gais pozitī vais ir apkalpoš ana restorā nā . Jā , un š ampanietis no rī ta!
аватар innaleta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nepatika restorā ns Nemo viesnī cā . Viesmī ļ i ar pasū tī jumu nesteidzā s, lai gan stā vē ja blakus mū su galdiņ am un runā ja "par laikapstā kļ iem". Ē dieni tika pasniegti uzreiz, un uz tiem bija jā gaida 30 minū tes (š ķ iet, ka tikko pagatavoti ē dieni), otrs atdzisa un ē st negribē jā s. … Tomēr ▾ Nepatika restorā ns Nemo viesnī cā . Viesmī ļ i ar pasū tī jumu nesteidzā s, lai gan stā vē ja blakus mū su galdiņ am un runā ja "par laikapstā kļ iem".
Ē dieni tika pasniegti uzreiz, un uz tiem bija jā gaida 30 minū tes (š ķ iet, ka tikko pagatavoti ē dieni), otrs atdzisa un ē st negribē jā s. Bē rnu biezenis bija skā bs.
Mē s vairs tur nebrauksim vakariņ ā s.
аватар VlasovaTatiana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū su pirmā s uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā septembrī bē rniem nebija pietiekami daudz mijiedarbī bas ar delfī niem, un mē s rezervē jā m viesnī cu vē lreiz. Saņ ē mu rezervā ciju, ir visa sarakste ar viesnī cu. … Tomēr ▾ Mū su pirmā s uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā septembrī bē rniem nebija pietiekami daudz mijiedarbī bas ar delfī niem, un mē s rezervē jā m viesnī cu vē lreiz. Saņ ē mu rezervā ciju, ir visa sarakste ar viesnī cu. Rezervā cija jū lijam 2016. Š odien, 19. aprī lī , saņ ē mu ziņ u no viesnī cas, ka ja 3 dienu laikā neveicu 100% apmaksu, mana rezervā cija tiks automā tiski atcelta. Rezervē jot, š ā di nosacī jumi netika noteikti. Piedā vā ju 30%, saņ ē mu atteikumu un ultimā tu prasī bu par 100% priekš apmaksu. Iesaku rezervē t tikai caur booking, pretē jā gadī jumā attapsies bez ieplā notā m brī vdienā m, tā kā viesnī ca dara ko vē las, esmu gatavs sniegt visu informā ciju un priecā š os par ieteikumiem, kā š o kaunu apturē t.
аватар aysulya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mazmeitu ā rstē jā mies Ķ ī nā , kur mums ieteica iziet delfī nterapijas kursu Karī na jau no pirmajā m dienā m apguva kursus ar lielu prieku. Bē rns priecā jā s par tikš anos ar delfī niem. Liels paldies trenerim Sergejam Kanjukam, ka jau no pirmajā m dienā m atrada pieeju bē rnam! Un ļ oti labi novadī ja nodarbī bas. … Tomēr ▾ Mē s ar mazmeitu ā rstē jā mies Ķ ī nā , kur mums ieteica iziet delfī nterapijas kursu
Karī na jau no pirmajā m dienā m apguva kursus ar lielu prieku. Bē rns priecā jā s par tikš anos ar delfī niem.
Liels paldies trenerim Sergejam Kanjukam, ka jau no pirmajā m dienā m atrada pieeju bē rnam! Un ļ oti labi novadī ja nodarbī bas. Paldies!!! !
Personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs!!! !
Man ļ oti patika virtuve!
Liels paldies arī Viesnī cu Administratoriem!!!! !
Ar cieņ u, vecmā miņ a Akuginova Karina
Uz drī zu redzē š anos!!!!!!!!! ! !
аватар ginger_7321
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribu pateikt milzī gu paldies viesnī cai NEMO par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m Odesā . Biju kopā ar vī ru un mazo meitu, kuri bija sajū smā par labsirdī gajiem, dzī vespriecī gajiem un draudzī gajiem delfī niem. … Tomēr ▾ Gribu pateikt milzī gu paldies viesnī cai NEMO par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m Odesā .
Biju kopā ar vī ru un mazo meitu, kuri bija sajū smā par labsirdī gajiem, dzī vespriecī gajiem un draudzī gajiem delfī niem.
Istaba tī ra, jauna un ē rta.
Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, viss pē c pieprasī juma. Ē diens un cenas labas. Skats no istabas loga un no terases ir neaprakstā ms. Tomē r jū ra un saulainā Odesa vienmē r priecē !
Es iesaku Nemo visiem, jū s to nenož ē losit.
аватар dmitrybezlimit
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā atpū tos nedē ļ ā m ilgi. Pirms mē neš a š ī viesnī ca bija iekļ auta ar nosaukumu 5 zvaigznes. Tagad jau 4 zvaigznes. Izvelk ne vairā k kā.3. Apkalpoš ana ne tuvu nav labā lī menī . Restorā nā (brokastis) ē diens ā rkā rtī gi slikts. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos nedē ļ ā m ilgi. Pirms mē neš a š ī viesnī ca bija iekļ auta ar nosaukumu 5 zvaigznes. Tagad jau 4 zvaigznes. Izvelk ne vairā k kā.3. Apkalpoš ana ne tuvu nav labā lī menī . Restorā nā (brokastis) ē diens ā rkā rtī gi slikts. Pludmale netī ra, visapkā rt atkritumi. Reti noņ emts. Pludmale atrodas 30 minū š u pastaigas attā lumā . Seifi ir tā lu no reģ istratū ras!! ! Atvē ra ar vienu atslē gu visi! ! . Atpū ta ir pretī ga! Cenas par biļ eti ir pā rā k augstas!! ! Veikalos gandrī z neko nepē rk! Nevienam neieteiktu doties uz š o viesnī cu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Пятизвездочный Resort & SPA Hotel NEMO with dolphins расположен в пяти минутах езды от исторического центра Одессы, в районе парка Шевченко, на левой морской набережной пляжа «Ланжерон». Это самый близкий к морю отель в Одессе. Отель является частью культурно-оздоровительного комплекса «Немо».

Atrašanās vieta 5 минут езды от центра Одессы. 2 км от парка Шевченко. 10 минут езды от центрального ж/д вокзала. 15 км от международного аэропорта Одессы.
Pludmales apraksts Пляж с бассейном в форме дельфина, который включает в себя детский бассейн и джакузи у бара в воде.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

4 ресторана с кухней на любой вкус, современный фитнес-клуб, Wellness SPA NEMO, роскошный банный комплекс, салон красоты, эксклюзивный пляжный комплекс Nemo Beach Club, панорамные террасы для принятия морских и солнечных ванн, кино- и конференц зал, Kids Club, дельфинарий, океанариум и Центр дельфинотерапии.

9 бассейнов с подогретой морской водой, 7 гидромассажных джакузи, а также 36 гидромассажных джакузи в номерах.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Центр дельфинотерапии, дельфинарий, океанариум, фитнес-зал, спа-комплекс, несколько террас для принятия морских и солнечных ванн с бассейнами и джакузи, 5 гидромассажных ванн.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле к услугам гостей 100 комфортабельных номеров различных категорий с великолепными видами на морской залив, набережную, парк и дельфинов.

Istabās

Махровые халаты, полотенца, мини-парфюмерия и тапочки, сейфы, плазменные панели, гидромассажные ванны, мини-бар, кабельное TV и телефон, бесплатный доступ к Wi-Fi, 24/7 «room-service».

Adrese г. Одесса, пляж Ланжерон 25, (левая морская набережная)
Tālruņi: Бронирование номеров: +38 (048) 720 70 82.
38 (048) 720-70-80 – Отель «Немо».
+38 (048) 720-70-70 – Дельфинарий «Немо».
+38 (048) 720-70-77 – Справочная-автоответчик комплекса «Немо».
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.