Jautājums o Odesa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
606 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Man ir 5 mēnešus vecs mazulis, plānoju lidojumu uz Baku, kādi dokumenti ir nepieciešami šim nolūkam?
Man ir 5 mēnešus vecs mazulis, plānoju lidojumu uz Baku, kādi dokumenti ir nepieciešami šim nolūkam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-06-025 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар moy_contakt
Vai bērna tēvs ir ukrainis? Vai jūs lidojat bez tā?Ja jā, tad ar tēta atļauju. Ja esat ārzemnieks, tad nedariet to. Vēl labāk, sazinieties ar attiecīgajām iestādēm.
аватар Kristina063567
Bērna tēva atļauja, eksportam uz ārzemēm. Pat ja vajadzīgs arī ārzemnieks.
аватар moy_contakt
Kristina063567, jāprecizē, es nezinu, kad šīs izmaiņas stājās spēkā, bet draudzene ar bērniem devās atvaļinājumā (viņas tēvs ir Irānas pilsonis) un viņai teica, ka atļauja nav vajadzīga. Viņa tagad ir atvaļinājumā.
аватар moy_contakt
Piebildīšu, ka atļauja nav vajadzīga, ja tēvs ir ārzemnieks. Savulaik, kad man radās jautājums par vecākās meitas eksportu (viņa ir no pirmās laulības un tētis mums nedeva atļauju vest bērnu atvaļinājumā uz ārzemēm), zvanīju uz robeždienestu un tur man atbildēja. un visu izstāstīja. Atrodiet viņu vietni internetā un piezvaniet.
аватар dima_80_
Bērna tēva atļauja, bērna pase, dzimšanas apliecība (oriģināls)
аватар nekmekchi
Esmu vientuļā māmiņa,tāpēc bērnam jāpaņem pase?!Un ja man pasē ieraksta?!Paņemšu dzimtsarakstu nodaļā izziņu,ka esmu vientuļā māte un paņemšu. ,tātad neizdosies?!No 2018.gada 28.augusta otrā vecāka atļauja nav nepieciešama,Šis tiem,kas nezināja!
Kāpēc precizēju līdz sīkākajai detaļai, tikai steidzami jālido, nav laika taisīt pasi.. Jau iepriekš paldies par palīdzību.
аватар moy_contakt
nekmekchi, tas, ka esi vientuļā māte, nemaz neietekmē to, ka tavam bērnam ir nepieciešama atsevišķa (personīgā) pase. Ja jums tas jau ir ierakstīts un ielīmēts, tad jums tas ir jāprecizē. Mani bērni kopā ar mums brauca uz Turciju un Ēģipti, līdz pienāca brīdis, kad jaunākajai ielīmēt bildē (viņa tika ierakstīta, bet tajā brīdī, kad vajadzēja bildi ielīmēt, mainījās kārtība un uztaisījām savu ārzemēs) , dēlam situācija tāda pati, bet viņš jau bija un pielīmēts, bet šodien lido uz savu atsevišķu pasi, jo ir valstis kur vajadzēja vīzu un toreiz jau vīza tika izsniegta tikai un vienīgi atsevišķai pase. Neuzdodiet šeit jautājumus, zvaniet kompetentajām iestādēm, un tās sniegs jums pilnīgu informāciju un, pats galvenais, pareizo.
аватар Bovik
Skatiet atbildi https://www.turpravda.ua/ua/odessa/question-93627.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Odesa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl