Tokio-Star 2*– Atsauksmes

105
Novērtējums 6.110
№11 viesnīcas reitingā Odesa
6.4 Numurs
6.3 apkalpošana
6.7 Tīrība
4.6 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca Tokyo-Star atrodas Odesā, Vodoprovodnaya ielā 1. Mūsdienu komforta sistēmas: nepārtraukta karstā ūdens un elektrības padeve, mikroklimats un gaisa attīrīšana, ātrgaitas internets un atdzesēts filtrēts ūdens.Vairāk →
аватар Konstantin220
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es neesmu luksusa viesnī cu izlutinā ts cilvē ks, tā pē c viss š ajā iestā dē man derē ja. Mani iepriecinā ja rajons, kurā tas atrodas, netā lu no Preobraž enska parka un principā netā lu no jū ras. Man bija vienvietī ga istaba, maza, bet tī ra un ē rta. … Tomēr ▾ Es neesmu luksusa viesnī cu izlutinā ts cilvē ks, tā pē c viss š ajā iestā dē man derē ja. Mani iepriecinā ja rajons, kurā tas atrodas, netā lu no Preobraž enska parka un principā netā lu no jū ras. Man bija vienvietī ga istaba, maza, bet tī ra un ē rta. Istabā ir duš a, tualete, kondicionieris un TV, vispā r var dzī vot. Bija tur regulā ri. Mani iepriecinā ja viesnī cas Wi-Fi ā trums, tas ķ ē rā s pat no istabas, un ne tikai reģ istratū rā , kā tas parasti notiek. Manas uzturē š anā s cenā bija iekļ autas arī brokastis. Ja godī gi, tad pat nebiju gaidī jusi, ka tur bū s tik garš ī gi un barojoš i.
аватар _486912
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru ī rē jā m istabu Tokijas viesnī cā Odesā . Pati viesnī ca atrodas ne visai sliktā vietā , pastaigas attā lumā no parka, Privoz tirgus un zoodā rza. Viesnī ca ir liela ar 273 numuriem. Izī rē jā m istabu ar virtuvi, bet brokastis bija iekļ autas cenā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ī rē jā m istabu Tokijas viesnī cā Odesā . Pati viesnī ca atrodas ne visai sliktā vietā , pastaigas attā lumā no parka, Privoz tirgus un zoodā rza. Viesnī ca ir liela ar 273 numuriem. Izī rē jā m istabu ar virtuvi, bet brokastis bija iekļ autas cenā . Lai nav karaliski, bet mums pietika. No ē rtī bā m mā kslī gais apgaismojums nez kā pē c izvē lē jā mies istabu bez loga, kondicionieri, ledusskapi, multivarku, duš u, TV, internetu, divguļ amo gultu. Godī gi sakot, visu dienu staigā jā m, atbraucā m tikai nakš ņ ot, nā kamreiz ī rē sim lē tā k. Principā - ne pils, bet mums viss izdevā s. Nā kamgad nā ksim atkal.
аватар yoite96
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 8. jū lijā un izbraucā m 15. datumā . Kopumā iespaidi bija labi, bet telpa mums š ķ iet diezgan š aura. Personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, neviens nebija rupjš . Brokastis ir labas, bet es gribē tu vairā k. Par š iem 2 mī nusos vē rtē ju "labi", citā di normā la viesnī ca, galvenais, lai istabiņ a tī ra un vienmē r uzkopta, tā tad, ko pabaro. … Tomēr ▾ Ieradā mies 8. jū lijā un izbraucā m 15. datumā . Kopumā iespaidi bija labi, bet telpa mums š ķ iet diezgan š aura. Personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, neviens nebija rupjš . Brokastis ir labas, bet es gribē tu vairā k. Par š iem 2 mī nusos vē rtē ju "labi", citā di normā la viesnī ca, galvenais, lai istabiņ a tī ra un vienmē r uzkopta, tā tad, ko pabaro. Pieņ emami nosacī jumi par š ā du budž eta cenu.
аватар glippp
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti forš a vieta. Sā kumā domā jā m: istaba bez loga – kā ir? tas izrā dī jā s diezgan pats par sevi - tas nepū š ne no kurienes, nav papildu trokš ņ u, saule neceļ as no rī ta, tā pē c patiesī bā tas nav mī nuss, bet gan pluss. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a vieta. Sā kumā domā jā m: istaba bez loga – kā ir? tas izrā dī jā s diezgan pats par sevi - tas nepū š ne no kurienes, nav papildu trokš ņ u, saule neceļ as no rī ta, tā pē c patiesī bā tas nav mī nuss, bet gan pluss. Istaba, protams, maza, tieš ā m ļ oti maza, bet mā jī ga un viss nepiecieš amais ir. Brokastis ir iekļ autas cenā , un labas brokastis, tas ir, nevis manna un tē ja ar pienu, kā bē rnudā rzā , es dzē ru tē ju ar kruasā nu, bija arī daž i citi varianti, bet man tē ja ar bulciņ u ir labā kais sā kums diena, kas tur ir vē l es neuzzinā ju. Ir bagā ž as nodalī jums - tas ir ļ oti ē rti, ja vilciens ir vē lā ks par izrakstī š anā s laiku
аватар Lagherta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispā r - normā la viesnī ca, man nav nopietnu pretenziju. Š eit pavadī ja piecas dienas. Lai arī istabiņ a nebija lielā kā , tomē r mā jī ga un ē rta, man nebija jā sū dzas, skaidrs, ka regulā ri tī ra. Principā - pilnī ga kā rtī ba, viesnī ca kā viesnī ca, nekas pā rdabisks, bet tajā paš ā laikā viss ir savā s vietā s, personā ls draudzī gs un lojā ls. … Tomēr ▾ Vispā r - normā la viesnī ca, man nav nopietnu pretenziju. Š eit pavadī ja piecas dienas. Lai arī istabiņ a nebija lielā kā , tomē r mā jī ga un ē rta, man nebija jā sū dzas, skaidrs, ka regulā ri tī ra. Principā - pilnī ga kā rtī ba, viesnī ca kā viesnī ca, nekas pā rdabisks, bet tajā paš ā laikā viss ir savā s vietā s, personā ls draudzī gs un lojā ls.
аватар Darina_Darina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, ī rē ju uz trim dienā m darbam. Prieks, ka numuriņ i ir tī ri, tī ri kā paredzē ts. Gultas ir tī ras, gulta ir sakopta, nav nepatī kamas smakas un uz spilveniem sveš i mati, par ko es uztraucos visvairā k. Istaba nav ī paš i skaidra, bet man pietika. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ī rē ju uz trim dienā m darbam. Prieks, ka numuriņ i ir tī ri, tī ri kā paredzē ts. Gultas ir tī ras, gulta ir sakopta, nav nepatī kamas smakas un uz spilveniem sveš i mati, par ko es uztraucos visvairā k. Istaba nav ī paš i skaidra, bet man pietika. Varam teikt, ka cenas atbilst kvalitā tei. Viņ i gatavo garš ī gi un apmierinoš i, un pats galvenais, produkti ir svaigi, jo jau bija negatī va pieredze. Darbinieki satikā s un ar smaidu uz lū pā m atbrauca, es te atgrieztos vē l, neredzu iemeslu ī rē t savrupmā ju, ja ir tik lē tas un ē rtas viesnī cas. Un, starp citu, es pavisam aizmirsu, ir iekļ auts arī Wi-Fi.
аватар luckystrikegod
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju atvaļ inā jumā uz Odesu, izvē lē jos š o viesnī cu, jo cenas š eit ir diezgan pieņ emamas. Izvē lē jos nelielu istabiņ u, jo patiesī bā tā man ir vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, lielā ko daļ u laika pavadī ju pie jū ras un vē roju pilsē tu. … Tomēr ▾ Biju atvaļ inā jumā uz Odesu, izvē lē jos š o viesnī cu, jo cenas š eit ir diezgan pieņ emamas. Izvē lē jos nelielu istabiņ u, jo patiesī bā tā man ir vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, lielā ko daļ u laika pavadī ju pie jū ras un vē roju pilsē tu. Istaba, lai arī maza, ir diezgan ē rta, jo ir tī ra un sakopta, gultas veļ a bija diezgan laba. Man patika arī personā ls, jo viņ i ir draudzī gi un labi izturas pret klientiem. Vē l viens š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas ļ oti labā vietā . Man nepatika tikai brokastis, man porcijas par mazu, var uztaisī t daudz lielā kas, tad kopumā viss bū s kā rtī bā
аватар annina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Trī s dienas pavadī ju Odesā . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un atraš anā s vietas. Es sapratu, ka tas ir dubultnieks. Man vajadzē ja normā lu gultu, klusumu, karstu ū deni un vairā k vai mazā k kā rtī gas brokastis. … Tomēr ▾ Trī s dienas pavadī ju Odesā . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un atraš anā s vietas. Es sapratu, ka tas ir dubultnieks. Man vajadzē ja normā lu gultu, klusumu, karstu ū deni un vairā k vai mazā k kā rtī gas brokastis. Ieradā s pulksten 13:00 un nekavē joties tika parā dī ts istabā . Istaba ir maza, bet tur bija viss nepiecieš amais. Netī rumus nemanī ju, viss tika sakopts. Dvieļ i un gultas veļ a ir svaiga. Brokastī s paņ ē mu divas olas, desu, kafiju. Viss ir tā pat kā es ē du mā jā s no rī ta. Viņ a aizgā ja un atgriezā s pulksten 23:00. Iegā ju duš ā un iekritu gultā . Gulē ja kā miris. Nebija trokš ņ a ne no gaiteņ a, ne no ielas. Es pamanī ju, ka istaba tiek tī rī ta. Tika iznestas miskastes un nomainī ti dvieļ i. Tas mani pilnī bā trī skā rš oja.
аватар evnikiforova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca, lē ta, bet jauna un viss ļ oti tī rs. Telpas ir mā jī gas. Blakus atrodas parks un zoodā rzs. Lī dz pludmalei jā brauc ar tramvaju, bet tas nav kaitinoš i. Pieklā jī gs personā ls, kurš atbildē s uz visiem jautā jumiem un palī dzē s, ja nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, lē ta, bet jauna un viss ļ oti tī rs. Telpas ir mā jī gas. Blakus atrodas parks un zoodā rzs. Lī dz pludmalei jā brauc ar tramvaju, bet tas nav kaitinoš i. Pieklā jī gs personā ls, kurš atbildē s uz visiem jautā jumiem un palī dzē s, ja nepiecieš ams. Kopumā man patika, ļ oti budž eta, tieš i man. Atkal bū š u Odesā , noteikti te palikš u. Ir gaisa kondicionieris, kas darbojas labi.
аватар _181657
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Braucu cauri pilsē tai, finanses ir ierobež otas, tā pē c izvē lē jos viesnī cu no sē rijas "vienkā rš i un lē ti". Tokyo Star sakā rtots visos aspektos. Istaba maza, tī ra, bez nepatī kamā m smakā m, veļ a mazgā ta ar smarž ī gu kondicionieri, nav raupja, labi gulē ju uz tā . … Tomēr ▾ Braucu cauri pilsē tai, finanses ir ierobež otas, tā pē c izvē lē jos viesnī cu no sē rijas "vienkā rš i un lē ti". Tokyo Star sakā rtots visos aspektos. Istaba maza, tī ra, bez nepatī kamā m smakā m, veļ a mazgā ta ar smarž ī gu kondicionieri, nav raupja, labi gulē ju uz tā . Gultas neč ī kst, vidē ji mī kstas - nav par ko sū dzē ties. Brokastis vienkā rš as, bet diezgan apmierinoš as, lai arī manam izmē ram izrā dī jā s mazas, tā du porciju neē du. Kopumā dzī ves apstā kļ i ir apmierinā ti. Personā ls nav rupjš , administratore sagaida viesus ar smaidu, pavada ar labiem vā rdiem - par ko ī paš s paldies!
Parādīt vairāk »


iemiesojums sve77
Man liekas, ka 370 gr ir daudz priekš tādas telpas;un novērošanas kameras priekš kam;ja iedod depozītu;
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
iemiesojums machixin
Puiši rezervēja istabu, uz pastu atnāca ziņa, it kā brokastis un vakariņas par brīvu, man kļuva smieklīgi... 230 UAH. uz 1 dienu par divvietīgu istabu un vēl pabaros?? Pastāsti man, kā ar pārtiku?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums sascha195677
Odesā ierodos 28. jūlijā ap pulksten 11. Vai būs brīvas istabas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums svetlanaromeus
kāds transports
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums sem1270
Vai ir autostāvvieta? Vai varbūt kaut kur tuvumā varat novietot automašīnu!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums uspenskaya
‹ Viesnīca Tokio-Star 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Гостиница Токио-Стар расположена в Одессе, на улице Водопроводной, 1. Современные системы комфорта: бесперебойная подача горячей воды и электроэнергии, микроклимат и очистка воздуха, скоростной интернет и охлажденная фильтрованная вода.

Atrašanās vieta От железнодорожного вокзала идти три минуты, на знаменитый рынок «Привоз» – столько же. До улицы Ришельевской – два квартала, до Пушкинской – три.
Viesnīcā

Бесплатно: завтрак, фильтрованная вода, интернет Wi-Fi, камера хранения.

  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Одноместные, двухместные и четырёхместные номера.

Istabās

Душ, туалет, горячая вода круглосуточно, кондиционирование и вентиляция, ТВ, место для небольшого багажа.

Adrese г. Одесса ул. Водопроводная, 1.
Tālruņi: +38 (048) 700 21 91,
+38 (093) 095 99 65,
+38 (067) 958 58 47,
+38 (048) 722 80 47
Tīmekļa vietne: Tokio-Star
FAQ