Sajūta kā PSRS. Normālas istabas, bet šausmīgs ēdiens, spa pieļaujams

Rakstīts: 22 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 14 janvārī 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
No labā:
1. Ieč ekojā mies agrā k, kas ir pluss, jo ieradā mies 5 no rī ta - aizbraucā m uz pilsē tu brokastī s, atgriezā mies un jau ap 9 bijā m istabiņ ā (pē c noteikumiem check in 12)
2. Istaba ir plaš a un gaiš a. Pildī jums nabadzī gs un "padomju" - piemē ram, duš ā ir tikai ziepes un š ampū ns - bez kondicioniera, bez duš as ž elejas. Istabā ir tē jkanna un krū zes, bet nav tē jas un kafijas, nav ū dens pudeles. Taupiet uz sī kumiem.

PS: istabā nebija naž a un gribē jā m griezt augļ us. Viņ i prasī ja nazi restorā nā - viesmī lis devā s to noskaidrot, pē c tam atnesa spriedumu: par nazi jā maksā depozī ts 100 UAH. Tas iespaidu ļ oti sabojā ja - viesnī ca sevi pozicionē kā augstu klasi (to var redzē t no interjera), bet patiesī bā š ā da "sī kumainī ba" krietni pazemina viesnī cas lī meni un iespaidus par to.
Vē l viens mī nuss: "standarta" istabā nav seifa, man bija jā atstā j aparatū ra reģ istratū rā vispā rē jā personā la seifā (portatī vos datorus lika kopē jā somā duh... )
3. Personā ls ir ļ oti draudzī gs! Tas ir pluss.
Sieviete reģ istratū rā ir pozitī va, puika spa restorā nā (Andrijs) ir SUPER! Perfekta apkalpoš ana, ā tra, skaidra, pieklā jī ga, tā du ā trumu un taktu nekur neesmu redzē jis.

Un tagad, diemž ē l, mī nusi:

1. Ē diens. Godī gi sakot, tas ir briesmī gi. Proti, brokastis mijā s no ē damā s olu kultenes lī dz diezgan garš ī gam kastrolim un negaidī ti ar frī kartupeļ iem un desiņ ā m. Problē ma vairā k ir porciju lielumā . Mē s bijā m meitenes un kaut kā ē dā m pietiekami daudz, lai gan mums bija jā pievieno savi augļ i brokastī s. Bet padomā jiet paš i: frī kartupeļ u porcija bē rniem + 1 (! ) desa. Un tas arī viss. Ē diet, kā vē laties, un mē ģ iniet bū t sā tī gi.
Pā rē jais ē diens ir kaut kas.
Brokastis tiek pasniegtas ar kafijas nū jiņ ā m. Es viņ am prasī ju pienu (bez piena es nedzeru kafiju) - viņ i teica, ka "par papildu samaksu". Nepatī kami.
Paņ ē mā m ē dienu no restorā na - viss tik trekns, ka eļ ļ a piepilda š ķ ī vi, nepatī kami + tad man no tā das gatavoš anas bija problē mas ar vē deru.
Un tas viss par neticami augstā m cenā m (hodgepodge 110 UAH, ļ oti viduvē js skā bais borš č s 65 UAH). Bija sajū ta, ka esmu vismaz Kiprā , bet noteikti ne Ukrainā.

Par borš č u runā jot. Pasniedz, kā grib: atnes ar speķ i, reizē m bez tā , savukā rt pasniegš ana cenu neietekmē.

2. SPA centrs.
Baseins ir padomju, ar dalā miem celiņ iem, tas ir, peldē ties savam priekam ir vienkā rš i nereā li. Par pirtī m grib atseviš ķ i 350 UAH dienā (! ), neskatoties uz to, ka pirtis ir tikai trī s, turklā t tā s ir niecī gas (infrasarkanajā var ietilpt maksimums 2 cilvē ki).
Solā rijs 16 UAH minū tē (! ).
Pats SPA centrs ī sti nav izgaismots, proti, tā ds iespaids, ka staigā nepabeigtā viesnī cā - gaisma ir 30-50%, skan depresī va mū zika (nezinu, kurš izvē lē jies š o pleilisti, bet dzirdē ju viens no piedā vā tajiem skaņ darbiem radinieka bē rē s, secinā jumus dari pats).
Ū dens ir auksts!
Proti, lai tiktu baseinā , viņ i vispirms sasildī jā s dž akuzi (+39C), tad ā tri ienira aukstā mucā un no turienes kā pa baseinā . Pietika 15-20 minū tes, bet ne vairā k, tad sasala un bija jā kā pj ā rā.
Dž akuzi ir silts un izgaismots (tas ir jauki), bet netī rs, kaut kā di netī rumi peld ķ ekaros kā aļ ģ es, tas labi redzams ar fona apgaismojumu. Paš i dž akuzi iekš ā ir slideni, š ķ iet, ka maz mazgā.

3. Atraš anā s vieta.
Viesnī ca atrodas Ļ OTI tā lu no pilsē tas, patiesī bā aiz Odesas. Lī dz pilsē tai ir nepiecieš amas 45 minū tes, bet lī dz centram aptuveni 1.5 stundas. Tajā paš ā laikā tuvumā nav ne izklaides, ne pā rtikas, ne citu iestā ž u, tikai viens sū nains veikals, kas visu laiku bija slē gts.

Seansu kopsavilkums:

organizatori centā s darī t "kā Eiropā ", bet beigā s tikai cenas no Eiropas, bet patiesī bā kā PSRS + sī kums un mē ģ inā jumi noplē st santī mu par katru lieko š ķ audī š anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu