Sanatorijas šausmas, personāls pilns ar rupjībām un neprofesionalitāti

Rakstīts: 11 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Mans stā sts ir nevis biedē t, bet gan brī dinā t. Š ogad otrreiz iestā jos par saviem lī dzekļ iem pē c Sociā lā s apdroš inā š anas talona uz visu jū niju ne jau man iepatikuš ā s sanatorijas dē ļ , bet gan personisku apsvē rumu dē ļ . Ī sā k sakot, man bija vieglā k ī rē t mā ju sanatorijā nekā dzī vokli. Protams, procedū ras mani neinteresē ja. Lai gan kā dreiz izskatī jā s kā jauns, pā rbaudot personā lu un attieksmi. Pā rsvarā rupjī bas un stulbums. Un pat tikš anā s reizē pie ā rsta negrasī jā s laist ā rā no rindas, lai gan tā ds noteikums ir, un mā siņ a ļ oti atbalstī ja vispā rē jo rindu. Par rindu pie lifta, š ausmī go ē dienu (atvainojos, kā biež i suņ iem), personā la rupjī bā m, ī paš i administratoru, zā dzī bā m, dzē rumu un kautiņ iem ar apkā rtnē dzī vojoš ajiem, personā la izgarojumiem procedū ru laikā , nolaidī bu un neprofesionalitā ti daudz ko izteica bez manis.

Es gribē ju par š o runā t. Man ir kakla trauma un iegā dā jos "standarta superior" numuru ar divguļ amo gultu ( http://kuyalnik. com. ua/nomera/standart-uluchshennyj-s-dvuspalnoj-krovatyu).

Dabiski, ka tā das istabas nebija, un stulbā un rupjā administratore apgalvoja, ka istaba ar divā m gultā m pret to, ka es to nopirku, ir tā ds reklā mas triks. Pē c virknes strī du un skaitļ u maiņ as es nomierinā jos un nolē mu taupī t nervus un pielā goties tam, kas man ir. Telpā bija kondicionieris (Ķ ī nas Dakā ra) un sā kumā š ķ ita, ka tas man ļ oti palī dzē ja no 25 grā du un augstā ka karstuma. Bet pē c nedē ļ as kļ uva skaidrs, ka gaisa kondicionieris ir bojā ts un pat pie 25 grā du temperatū ras uz tā telpa bija pā rdzesē ta. Tā kā uzreiz to nejutu, ne reizi vien pā rvē sos un, pē c ā rstu diagnozes, saslima ar pielonefrī tu. Tad ar temperatū ru no rī ta, guļ ot uz š auras gultas, kas stā vē ja gar sienu, es neveikli piecē los vai apgriezos uz š aurā s gultas un ieskrā pē ju sā nu (augš stilbu) sienas bedrainajā virsmā , kas sā kā s tieš i ķ ermeņ a lī menī . Es domā ju, ka tas ir arī liels mugurkaula sienas dizaina pā rkā pums.
Kad manas nieres tika ā rstē tas, viņ i pamanī ja iekaisumu no skrā pē jumiem uz mana augš stilba (manuprā t, tā ir mizgrauzis). Mā siņ as vienkā rš i sā ka baidī ties nodurt mani no otras puses, un viss. Uzreiz neviens pat neraustī jā s, lai zvanī tu ķ irurgam. Pē c dienas vai divā m viņ i solī ja izsaukt ķ irurgu, bet kaut kā viņ š varē tu atnā kt, vai varbū t ne. Tač u neviens par manu vraku nesatraucā s, ķ irurgs neieradā s, nevarē ju viņ u notvert, un likā s, ka ā rsti redz un saprata, ka tā nav problē ma. Temperatū ra 39 no rī ta viņ i attiecinā ja uz nierē m. Ī sumā nobeigumā es beidzu ar celulī tu uz mana augš stilba (pameklē jiet to internetā ). 4 dienas cietu sanatorijā , dienu ceļ ā , vē l 2 mā jā s lī dz izsaucu ā tro palī dzī bu. Mani sagrieza un iztecē ja apmē ram 1 litrs strutas. Ā rstē š ana maksā ja aptuveni 10 tū kstoš us grivnu.

Es domā ju, ka sanatorijas ā rsti zinā ja par problē mu un varē ja to atrisinā t ā trā k, bet viņ i negribē ja.
Galu galā , tad vajadzē ja mani ievietot slimnī cā uz sanatorijas rē ķ ina, ā rstē t, turpinā t ekskursiju un mainī t vilciena biļ eti, tā nav tikai neprofesionalitā te, bet gan nolaidī ba. Viņ us nosodī t neizdosies, mē s dzī vojam nepareizā valstī . Es neatgriezī š os pie š ī piķ a melnuma. Un visiem, kas vē las, iesaku bū t uzmanī giem un cienī t sevi, un nekavē joties pieprasī t pareizos ā rstus.

Vitā lijs
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu