Jautājums par sanatorijas Sanatorii Kuialnik (im. Pirogova) 1*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
44 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Kuyalnik sanatorijā sievai un vīram ir iespējams palikt vienā istabā?
Jau 3.gadu atpūšamies Kuyalnik un katru gadu viena un tā pati problēma ar izlīgumu.Šogad mums ir 2 soc taloni.Abos 1 gr. invaliditāte.Mans vīrs pārvietojas ratiņkrēslā,es pati.Palīdzu saģērbties,pārģērbties no gultas uz ratiņkrēslu un otrādi un arī nomazgāties.Naktī viņam arī vajag manu palīdzību.3.Pastāsti kā vai tas ir iespējams?Kā var izmitināt vīru un sievu atsevišķi?Kā ratiņkrēsla lietotāju (apkakli) izmitināt istabā bez pavadības?nav problēmu.Vai tas ir iespējams?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2018-06-246 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар lazy_person
Jūs tādā veidā tiekat izmitināts pašu vaučeru dēļ, ko bez atlīdzības saņemat Drošības padomē.. Jums ar vīru izsniedz talonus kā atsevišķiem pilsoņiem invalīdiem, kuri nav saistīti viens ar otru. Manam vīram ir viņa biļete (pēc viņa kvotas), un jums ir sava (pēc jūsu kārtas). Ja numurs ir divvietīgs, jūs to dalīsit ar citu istabas biedreni. Un vīrs arī ir ar citu atpūtnieku. Tāds ir ierastais "padomju" izmitināšanas līmenis uz divām gultām vienā istabā.
Lai iesniegtu tos galvenajam ārstam, jums ir jāņem papildu dokumenti un izziņas no Sociālās drošības padomes ārstiem, piemēram, apelācijas vēstule ar lūgumu ievietot jūs vienā istabā, jo ... un norādīt iemeslu pieprasījumu.
аватар Swan2018
Un ja mums ir taloni dažādām kategorijām?Viņam ir mugurkauls, un man ir muskuļu un skeleta sistēma?
аватар lazy_person
Tas ir tieši tas, par ko es runāju. Jūs esat ievietots sanatorijā nevis kā vīrs un sieva, bet kā divi dažādi invalīdi, kas pēc dažādām kvotām ("mugurkaula", "muskuļu un skeleta"...) nosūtīti uz sanatoriju ārstēties no Sociālās apdrošināšanas.
Šis jautājums jākārto vai nu ar sanatorijas virsārstu uz vietas, iespējams, piemaksājot par pakalpojumiem, vai arī pie sevis Sociālās nodrošināšanas padomē jāmeklē sanatorijas virsārsts nosūtījums uz atsevišķu istabiņa vīram un sievai - invalīdiem, kuriem vienam otra palīdzība (viņi, Drošības padomē, pateiks, ka visu izdarījuši tavā vietā - izdalījuši vaučerus, ko tu vēl gribi?!) ... vienmēr ir vieglāk vienoties uz vietas. Es ieliku to savā ķepā un saņēmu labu numuru ... Bez šī jūs apmānīsit ...
аватар Swan2018
Liels paldies par atbildi.Lai zinātu kam vēl iedurt ķepā ????
аватар ribasgroup18
Labdien. Cienījamie viesi, lai saņemtu visas atbildes uz saviem jautājumiem, varat zvanīt uz numuru: 0-800-50-50-82
Ar cieņu sanatorijas "Kuyalnik" komanda
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sanatorii Kuialnik (im. Pirogova) 1*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl