Jauna, moderna, skaista un mājīga viesnīca ar ļoti labu atrašanās vietu Odesas centrā.

Rakstīts: 22 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 8 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Uzturē jā s viesnī cā trī s dienas. Es vē lē tos uzsvē rt visus jautā jumus:
1. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, visi galvenie apskates objekti atrodas pastaigas attā lumā . Un tajā paš ā laikā š ķ iet, ka tas ir prom no pilsē tas trokš ņ a.
2. Skaitlis. Mums bija "Standarta" istaba ar logu ar skatu uz Aleksandrovska prospektu. Istabā bija viss nepiecieš amais un bija ideā li tī rs. Arī vannas istaba bija nevainojami tī ra. Komplektā : peldmē telis, č ī bas, duš as lī dzekļ i, fē ns, pat naktsgaldiņ ā komplekts nelielam drē bju remontam. Ir mini bā rs un seifs. Viņ i prasī ja tē jkannu - uzreiz ienesa istabā tē jkannu, krū zes un to visu uz speciā la stenda. Ir iespē ja izvē lē ties jebkuru spilvenu.

3. Uzņ emš ana. Uzņ emš ana bija vienkā rš i ideā la, nokā rtojā s 5 minū tē s, pat anketa jau bija aizpildī ta, tikai nolikā m savus parakstus. Pie ieejas satiekas apsargs, kurš nogā dā lietas istabā . Lifts darbojas pareizi un ā tri. Recepcijā var paņ emt karti ar atzī mē tiem apskates objektiem.
4. Restorā ns. Atrodas 2. stā vā , interjers skaists, ē dieni kvalitatī vi, varē tu teikt izcili. Ē dienu izvē le nav liela, bet viss ir ļ oti garš ī gi pagatavots. Sortiments: kotletes (arī tvaika), kotletes, ceptas zivis, pildī tas pankū kas, karbonā des, desiņ as, speķ is, rī si, griķ i, gurķ i, tomā ti, daž ā di kā posti, olu kultenis, olas, musli, jogurts, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, sulas, kafija .
Kopumā viesnī ca bija diezgan apmierinā ta. Vienī gais negatī vais bija tas, ka itā ļ i ieradā s pē dē jā vakarā un viņ i visu nakti trokš ņ oja gaitenī . Uzskatu, ka apsargam š ajā gadī jumā vajadzē tu izteikt piezī mi un sakā rtot lietas, lai viņ i ievē rotu elementā ru nakts klusuma rež ī mu. Mē s tonakt ī sti nevarē jā m aizmigt. Vē l viens patī kams bonuss no viesnī cas bija "kompliments" manā dzimš anas dienā - augļ i un kū ka.
Droš i varu ieteikt dzī voš anai viesnī cu Alexandrovsky. Vē rtē jumu pazeminā ju par 1 punktu tikai nakts trokš ņ a dē ļ . Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi 10 punktu vē rtē jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар