OK Odessa 3*– Atsauksmes

32
Novērtējums 4.310
№35 viesnīcas reitingā Odesa
4.5 Numurs
4.3 apkalpošana
4.8 Tīrība
4.6 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Odessa" atrodas vienā no gleznainākajām vietām Melnās jūras piekrastē - Arkādijas rajonā, netālu no populārās pludmales un atpūtas centra, 15 minūšu attālumā no trokšņainajiem biznesa rajoniem. Viesnīcas kompleksā ir dažādu kategoriju telpas, Eiropas virtuves restorāns, banketu zāle biznesa un svētku pasākumiem ar 7 konferenču telpām ar ietilpību no 20 līdz 600 cilvēkiem, kā arī koncertzāle "Odessa" - gaišākajiem un grandiozākie pasākumi, kuros var uzņemt līdz 1000 cilvēku. Lieliska izvēle tūristiem un pilsētas biznesa viesiem.Vairāk →
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Novembrī viesnī cā palika trī s naktis. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā : Arkā dija, 3 minū š u gā jiens lī dz alejai, 10-12 minū tes lī dz tuvā kajai pludmalei, 3 minū tes lī dz lielveikalam Tavria V un Sport Life Premium klases sporta kompleksam. … Tomēr ▾ Novembrī viesnī cā palika trī s naktis.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā : Arkā dija, 3 minū š u gā jiens lī dz alejai, 10-12 minū tes lī dz tuvā kajai pludmalei, 3 minū tes lī dz lielveikalam Tavria V un Sport Life Premium klases sporta kompleksam.
Viesnī cas priekš ā ir liela autostā vvieta.
Ierodoties viesnī cā , izrā dī jā s, ka mums bija nepareiza rezervā cija (no nā kamā s dienas), tač u administratore ā tri atrada risinā jumu un brī vus numurus.
"Standarta" istaba fotogrā fijā s izskatā s ļ oti lī dzī ga. Patiesī bā tas varē tu bū t nedaudz sliktā k.
Vienvietī gā gulta nedaudz š aura, bet matracis labs, veļ a tī ra, gulta diezgan ē rta.
Dvieļ i ir veci un nolietoti.
Vannas istabā ir fē ns, ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja.
TV ir normā li, kā di 20 ukraiņ u kanā li.
Ir gaisa kondicionieris, bet kā tas darbojas, es nevarē ju izdomā t.
Wi-Fi signā ls visā kompleksā un telpā ir stabils, internets ir pietiekami ā trs.
Telpā bija ļ oti slikta skaņ as izolā cija: var dzirdē t gandrī z visu, kas notiek gaitenī . Tā tad, ja blakus apmetī sies kā da trokš ņ aina kompā nija (kā tas bija manā gadī jumā ), tad bū s grū ti aizmigt.
Istaba tika slikti iztī rī ta. Otrajā dienā tī rī š ana aprobež ojā s tikai ar segas stā vokļ a maiņ u uz gultas. Viņ i pat netaisī ja vā kus.
Brokastis sā kas vē lu - pulksten 8:00. Turklā t, kā viņ i rakstī ja iepriekš , lī dz š im laikam ir gatavi aptuveni 60–70% ē dienu.
Brokastu ē dienkarte, manuprā t, ir ļ oti vidē ja. Piemē ram, no salā tiem vienā dienā bija gan sasmalcinā tas bietes, kas garš otas ar augu eļ ļ u, gan kā postu un zaļ umu salā ti.
Pamatē dieni ir ē dami, bet ne pā rā k garš ī gi.
Arī lī dz brokastu sā kumam ū denim nebija laika uzsilt, un tē ja bija knapi silta.
Kopumā , manuprā t, "cenas un kvalitā tes" kombinā cija nav optimā la, un naktsmī tnei vajadzē tu bū t lē tā kai
аватар kea21
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
kas tev patika: -atraš anā s vieta (tuvums jū rai (min. 10 kā jā m), transports (gala pietura) -personā ls (ieradā s 7:00, tikā m uzreiz iekā rtoti (pē c iepriekš ē jas vienoš anā s) - labs internets -Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un atkritumi tika izvesti, 5 naktis, gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi un istaba tika iztī rī ta. … Tomēr ▾ kas tev patika:
-atraš anā s vieta (tuvums jū rai (min. 10 kā jā m), transports (gala pietura)
-personā ls (ieradā s 7:00, tikā m uzreiz iekā rtoti (pē c iepriekš ē jas vienoš anā s)
- labs internets
-Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un atkritumi tika izvesti, 5 naktis, gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi un istaba tika iztī rī ta.
kas nepatika:
-istabai bija balkons, bet tur bija ielikti ā rē jie kondicionieri (ja nemaldos), š ausmī gi dungoja, pa nakti nevarē ja logu vaļ ā atstā t
-Vē los uzrakstī t, ka istaba bija tī ra (un tas ir pluss), bet istabā tika atrasts viens tarakā ns
аватар baluchki
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā no 2. lī dz 4. aprī lim. Viņ i ieradā s lielā grupā , 50 cilvē ku, ar bē rniem. Apmetā mies 20 istabiņ ā s 2.3, 4 personā m, visas viesnī cas 3. stā vā . Viesnī cas uzpirkš anas infrastruktū ra: tuvums jū rai, tieš o mikroautobusu pieejamī ba uz centru un vietu, kur bija plā notas mū su sacensī bas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā no 2. lī dz 4. aprī lim. Viņ i ieradā s lielā grupā , 50 cilvē ku, ar bē rniem. Apmetā mies 20 istabiņ ā s 2.3, 4 personā m, visas viesnī cas 3. stā vā . Viesnī cas uzpirkš anas infrastruktū ra: tuvums jū rai, tieš o mikroautobusu pieejamī ba uz centru un vietu, kur bija plā notas mū su sacensī bas. (Starp citu, no Arkā dijas uz centru, uz staciju un atpakaļ kursē vairā ki bezmaksas autobusi dienā ). Izlasot atsauksmes, biju nedaudz saspringta par gaidā mo uzturē š anos, tač u, ierodoties viesnī cā , izrā dī jā s, ka viss uztraukums bija veltī gs. Telpu fotogrā fijas ī sti neatbilst realitā tei. Kopš "dzī vē " viņ i ir daudz labā ki. Numuri ir tī ri, gaiš i, silti un plaš i. Gultas ļ oti ē rtas, modernas, matrač i jauni, labi gulē ju. Vannas istaba ir plaš a, lieliski iekā rtoti. Visu laiku bija pieejams karstais un aukstais ū dens. Dē ls istabā "atrada" labu Wi-Fi. Bija ļ oti patī kami atgriezties viesnī cā otrajā uzturē š anā s dienā un redzē t, ka nomainī tas gultas, nomainī ti dvieļ i un ž eleja-š ampū ns-ziepes, kā arī istaba iztī rī ta. Bufete - neslavē jama, ļ oti daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. Atseviš ķ s milzī gs paldies viesnī cas Viktorijas vadī tā jai, ar kuru bija ļ oti patī kami komunicē t, profesionā lis ar lielo burtu! Ļ oti patī kami, ka mums iedeva agru reģ istrē š anos viesnī cā.8. 40 un papildus noorganizē ja mums brokastis ieraš anā s dienā . Turklā t viņ i mū s iekā rtoja augstā kas kategorijas istabā s, nekā iepriekš bija plā nots. Tač u ar to patī kamie pā rsteigumi nebeidzā s! Dienu pirms izbraukš anas viesnī ca mums uzdā vinā ja dā vanu: mū su bē rni tika izcepti un uzdā vinā ti ar milzī gu kū ku, un viņ u vecā kiem tika pasniegtas glā zes svinī bā m. Vispā r man personī gi ir visjaukā kā s atmiņ as par viesnī cu un tajā strā dā još ajiem. Liels paldies par augstas kvalitā tes pakalpojumu!
аватар stanisnika
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es neiesaku jums palikt OK Odesā ! neuzticieties vietnē m, kurā s ir atsauksmes par š o viesnī cu! Tur ir tieš i otrā di! Vecas istabas un dā rgas cenas! Burvī gs personā ls, kurš pie pirmā pā rmetuma novē rš as un ir rupjš ! Jū … Tomēr ▾ Es neiesaku jums palikt OK Odesā ! neuzticieties vietnē m, kurā s ir atsauksmes par š o viesnī cu! Tur ir tieš i otrā di! Vecas istabas un dā rgas cenas! Burvī gs personā ls, kurš pie pirmā pā rmetuma novē rš as un ir rupjš ! Jū s nevarat izteikt piezī mi, viņ i bū s rupji atbildē vē l sliktā k nekā jū sē jais!
аватар trepop311
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Iepriekš mē nesi iepriekš rezervē ju standarta kategorijas divvietī gu numuru. Iepriekš ē jā dienā zvanī ja, ja var piezvanī t septiņ os no rī ta, teica jā , nekā du problē mu. No rī ta izrā dī jā s, ka joprojā m ir problē mas, mums ar vī ru un trī s gadus vecu bē rnu lika iet tusē t lī dz 11:00, tad IESPĒ JAMS istaba bū s gatava, un mē s esam noguruš i no ceļ a! ! ! Lū dza vismaz somas kaut kur izmest, iziet vismaz pastaigā ties, uz ko reģ istratū ras meitene mums atbildē ja ar ņ irgā š anos: "Jū s vē l nedzī vojat pie mums, kā jū s varat atstā t somas. … Tomēr ▾ Iepriekš mē nesi iepriekš rezervē ju standarta kategorijas divvietī gu numuru. Iepriekš ē jā dienā zvanī ja, ja var piezvanī t septiņ os no rī ta, teica jā , nekā du problē mu. No rī ta izrā dī jā s, ka joprojā m ir problē mas, mums ar vī ru un trī s gadus vecu bē rnu lika iet tusē t lī dz 11:00, tad IESPĒ JAMS istaba bū s gatava, un mē s esam noguruš i no ceļ a! ! ! Lū dza vismaz somas kaut kur izmest, iziet vismaz pastaigā ties, uz ko reģ istratū ras meitene mums atbildē ja ar ņ irgā š anos: "Jū s vē l nedzī vojat pie mums, kā jū s varat atstā t somas. " Pretī gs serviss!
аватар pasoka9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No jū su viesnī cas numura ir pazudusi nauda UAH 2000 apmē rā . Administrā cija uz lū gumiem izsaukt policiju nereaģ ē ja, uzvedā s rupji. Viņ i ir ā rkā rtī gi saš utuš i, ka apsargi absolū ti neuzrauga kontingentu viesnī cā . … Tomēr ▾ No jū su viesnī cas numura ir pazudusi nauda UAH 2000 apmē rā . Administrā cija uz lū gumiem izsaukt policiju nereaģ ē ja, uzvedā s rupji. Viņ i ir ā rkā rtī gi saš utuš i, ka apsargi absolū ti neuzrauga kontingentu viesnī cā . Oksana D.
аватар zhivotov1990
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Negribu apvainot viesnī cu, bet neliels pā rsteigums bija tas, ka fotogalerija internetā nav ī sti patiesa. Kad ierados istabā , man viss patika. Vakarā izrā dī jā s, ka istabā nedarbojas elektroinstalā cija. Lū dza palī dzī bu, bet neviens negaidī ja. … Tomēr ▾ Negribu apvainot viesnī cu, bet neliels pā rsteigums bija tas, ka fotogalerija internetā nav ī sti patiesa. Kad ierados istabā , man viss patika. Vakarā izrā dī jā s, ka istabā nedarbojas elektroinstalā cija. Lū dza palī dzī bu, bet neviens negaidī ja. Tā da pati spriedze ar istabenē m, mums neviens netuvojā s, lai gan jautā ja vairā kas reizes. Gribē tos labā ku klientu apkalpoš anu.
аватар eva78789
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja jū s domā jat, ka sniedzat kvalitatī vu servisu un varat saukt sevi par viesnī cu, tad jū s dziļ i maldā ties!! ! Nekā da apkalpoš ana no viesnī cas personā la, reģ istratū rā neviens ī sti neko nevar paskaidrot. Nav iespē jams rezervē t, vietu nav. … Tomēr ▾ Ja jū s domā jat, ka sniedzat kvalitatī vu servisu un varat saukt sevi par viesnī cu, tad jū s dziļ i maldā ties!! !
Nekā da apkalpoš ana no viesnī cas personā la, reģ istratū rā neviens ī sti neko nevar paskaidrot.
Nav iespē jams rezervē t, vietu nav. Š ausmas.
Briesmī ga vieta, es gribu drī z slē gt.
P. S. uzlabot rezervē š anas sistē mu.
аватар boikok08
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties Odesā no rī ta ap 5i, biju pā rliecinā ts, ka š ajā viesnī cā tikš u izmitinā ts bez problē mā m. Atbraucu ar taksi no dzelzceļ a stacijas, tā kā transports tajā laikā nekursē . agrs apmeklē jums, viņ a bija š ausmī gi rupja viņ a teica, lai nā k pē c 14. … Tomēr ▾ Ierodoties Odesā no rī ta ap 5i, biju pā rliecinā ts, ka š ajā viesnī cā tikš u izmitinā ts bez problē mā m. Atbraucu ar taksi no dzelzceļ a stacijas, tā kā transports tajā laikā nekursē . agrs apmeklē jums, viņ a bija š ausmī gi rupja viņ a teica, lai nā k pē c 14.00, viņ a neļ ā va kaut kur atstā t lietas. Nebija kur iet, man bija jā maksā dubultā istaba. , ņ em vē rā komentā rus! Larisa. Kijeva
аватар vityagorban
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atbrauca komandē jumā . Biju ļ oti neapmierinā ta ar numuru un viesnī cu kopumā . Mani samulsinā ja piedzē ruš ies vī ri un vieglas tikumī bas meitenes, kas viegli staigā ja pa viesnī cu, istabu tī rī ba nebija ī paš i iespaidī ga. … Tomēr ▾ Atbrauca komandē jumā . Biju ļ oti neapmierinā ta ar numuru un viesnī cu kopumā . Mani samulsinā ja piedzē ruš ies vī ri un vieglas tikumī bas meitenes, kas viegli staigā ja pa viesnī cu, istabu tī rī ba nebija ī paš i iespaidī ga. Istabā dī vaina smaka, Wi-Fi istabā neķ eras, bet bija jā strā dā , ū dens krā nā bija auksts, nokavē ju pusstundu, knapi silts palika. Knapi prasī ju atskaites dokumentus, lai gan izlī gumā uzreiz brī dinā ju, ka esmu komandē jumā . Es vienkā rš i to neiesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pobeda_61
Interesē pludmales tīrība pie viesnīcas.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums corpok-odessa
‹ Viesnīca OK Odessa 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отельный комплекс «Одесса» расположен в одном из самых живописных мест Черноморского побережья – в районе Аркадия, вблизи популярного пляжа и центра отдыха, в 15 минутах от шумных деловых кварталов. Отельный комплекс располагает номерами различных категорий, рестораном европейской кухни, банкет-холлом для деловых и торжественных мероприятий с 7 конференц-залами вместимостью от 20 до 600 человек, а также концерт-холлом «Одесса» – для самых ярких и грандиозных мероприятий, вмещающим до 1000 человек. Отличный выбор для туристов и деловых гостей города.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Одесса составляет 12 км.
Pludmales apraksts Ближайший пляж в 700 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 175 номеров категорий Люкс, Полулюкс, Стандарт, Эконом.

Istabās

Балкон, кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, письменный стол, мини-бар, фен, ванна/душ.

Adrese ул. Гагаринское плато, 5, Одесса
Tālruņi: +38 048 750 22 82
Tīmekļa vietne: OK Odessa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).