Ciets 3*, bet tālu no jūras

Rakstīts: 26 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 23 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Kopumā viesnī ca man patika. Dzī vojā m 6. stā vā (610. kab. , komforts +)
Istaba nav liela, kompakta un tajā ir viss nepiecieš amais. Skapim nav plauktu, bet daudz pakaramo. Arī vannas istaba ir ļ oti kompakta ar nelielu duš as kabī ni (lieli cilvē ki tajā negriezī sies))
Istabas uzkopš ana: tī rī š ana tā dā nozī mē , ka slauka vai noputē ja - nepamanī ja, bet katru dienu iznesa miskasti, mainī ja lietotos dvieļ us (tieš i lietotos), papildinā ja vienreizē jā s lietoš anas š ampū nus, ziepes, vajadzī bas gadī jumā pievienoja tualetes papī ru, mainī ja gultu veļ a ik pē c 4 dienā m.

Ē dinā š ana: viesnī cā ir kafejnī ca ar kompleksā m brokastī m/pusdienā m/vakariņ ā m, tač u tā s jā pasū ta iepriekš . Brokastis 120 grivnas, pusdienas 160 gr. Ja iepriekš neesat pasū tī jis, varat pasū tī t no izvē lnes. Pusdienas ē dienkartē (aknu pastē te ar grauzdiņ iem, borš č s, karsta panna (gaļ as nepietika, bet dā rzeņ i garš ī gi)), vistas krū tiņ a ar ceptiem dā rzeņ iem) mums izmaksā ja 400 grivnas, diviem.
2. , 8. un 16. stā vā ir telpas ar masā ž as, refleksoloģ ijas un citā m ā rstnieciskajā m procedū rā m.
Viesnī cas teritorija: tā faktiski neeksistē . Rotaļ u laukums uz otrā stā va jumta, pie kafejnī cas (slidkalniņ š , mā ja), viesnī cai pieguloš ais parks pamests, nekopts un nekopts (kas ļ oti apbē dina)
Blakus viesnī cai ir tramvaju un autobusu pietura. Nedaudz tā lā k no pieturas ir kafejnī ca, tajā brokastojā m (2 pastē tes ar gaļ u, omlete ar speķ i un 2 kafijas, mums izmaksā ja 110 grivnas diviem. Brokastis viesnī cā - 120 grivnas vienam). Divi mini veikaliņ i (drī zā k "teltis") atrodas blakus viesnī cai (viens pie pieturas, otrs viesnī cas pretē jā pusē , aiz ž oga) strā dā visu diennakti.
Tā lu no pludmales. Vairā k nekā kilometrs. Laiks: 14 minū tes ar pā rliecinoš u soli (neejot) lī dz Arkā dijas pludmalei un tikpat daudz lī dz Č aikas pludmalei. Ar tramvaju braucā m lī dz 14 st. BF uz sanatorijas pludmali. Gorkijs vai pie 16 ē d. k. BF Golden Beach. Kopumā pludmaļ u izvē le ir liela, un jū s varat izvē lē ties pē c savas gaumes))
2 pieturu attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals "Obzhora", trī s pieturā s ir lielveikals "Selpo", pa ceļ am uz pludmali "Kaija" atrodas lielveikals "Tavria V". Centrs ir arī daudz tā lā k nekā viņ i raksta vietnē . Lī dz Deribasovskajai apmē ram 40 minū tes ar autobusu.
Kopumā viesnī ca ir piemē rotā ka, ja nu vienī gi - nakš ņ oš anai vai seminā riem / komandē jumiem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu