Michelle 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
Šī dzīvokļu viesnīca atrodas Odesas centrā, 2,4 km attālumā no Lanžeronas pludmales. Tuvumā atrodas Odesas Operas un baleta teātris, Odesas Arheoloģijas muzejs un Odesas Numismātikas muzejs. Dažiem numuriem ir ēdamistabas zona un/vai balkons. Ieteicams gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар kisskoroleva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s grasī jā mies atpū sties š ajos apartamentos, rezervē jā m, atzvanī jā m, noskaidrojā m, vai viss ir patiesī ba, un mums atbildē ja jā ) Ierodoties viesnī cā , mē s ieraudzī jā m pavisam citu istabu, uz kuru mums teica "ka jums ir problē mas fotogrā fija", bet varē ja labā k to novest, bet vannasistabā tieš i uz izlietnes ir rū sa, aizkars un paš as duš as sienas ir sē nī tes noklā tas. … Tomēr ▾ Mē s grasī jā mies atpū sties š ajos apartamentos, rezervē jā m, atzvanī jā m, noskaidrojā m, vai viss ir patiesī ba, un mums atbildē ja jā ) Ierodoties viesnī cā , mē s ieraudzī jā m pavisam citu istabu, uz kuru mums teica "ka jums ir problē mas fotogrā fija", bet varē ja labā k to novest, bet vannasistabā tieš i uz izlietnes ir rū sa, aizkars un paš as duš as sienas ir sē nī tes noklā tas...Nanotehnoloģ ijas, un š eit aizkars duš ā ir cits stā sts. Istaba tumš a, uz balkona miskaste - caurules, konders un dubļ ainas sienas.
Kad mē s pieklā jī gi norā dī jā m, ka neiekā rtosimies, mums atbildē ja "nu, tas ir lieliski". Ja vē laties dzirdē t rupjī bas un redzē t neapmierinā tas sejas pirmajā dienā , tad jū s esat š eit) Un mē s pā rrezervē jā m mā jokli tī ram, skaistam un tikai ar pā rmaksu 200 UAH dienā , nekā tas bija.
Es novē lu š ī s vietas ī paš niekiem un darbiniekiem saņ emt tā du paš u pakalpojumu kā viņ i visur dodas))))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Апарт-отель расположен в центре Одессы, в 2,4 км от пляжа Ланжерон. Рядом находятся такие достопримечательности, как Одесский театр оперы и балета, Одесский археологический музей и Одесский музей нумизматики. В некоторых номерах есть обеденная зона и/или балкон. Рекомендуется как для семейного отдыха, так и для деловых поездок.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Одессы составляет 9 км.
Viesnīcā

Камера хранения багажа.

  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

К услугам гостей 7 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, кабельные каналы, письменный стол, мини-кухня с плитой и микроволновой печью, холодильник, кофемашина и чайник, фен, душ.

Adrese пр. Александровский, 4, Одесса, Украина
Tālruņi: +380 48 798 9800
Tīmekļa vietne: Michelle
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.