De Rishele 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.310
№31 viesnīcas reitingā Odesa
6.5 Numurs
5.8 apkalpošana
5.3 Tīrība
2.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas centrā, netālu no slavenā Operas un baleta teātra, Primorsky bulvāra un dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар igorgff81
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es biju komandē jumā divas dienas Odesā...Bū tī bā : + atrodas centrā (ē rti nokļ ū t un viss ir) - sā kotnē ji istabā bija smaka (kaķ i un ne tikai. . . ) - viņ a pilnā izpratnē nav dvē seles (nu, tikai krā ns) un uzreiz izlietne, tualete - tas viss ir š aurā telpā. … Tomēr ▾ Es biju komandē jumā divas dienas Odesā...Bū tī bā :
+ atrodas centrā (ē rti nokļ ū t un viss ir)
- sā kotnē ji istabā bija smaka (kaķ i un ne tikai. . . )
- viņ a pilnā izpratnē nav dvē seles (nu, tikai krā ns) un uzreiz izlietne, tualete - tas viss ir š aurā telpā...
Arī gulta nepā rsteidza.
аватар chugunova3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju apmierinā ta, klusa, mierī ga, ne padomju deputā ti, pieklā jī gs personā ls, un galvenais tī rs. ES iesaku. … Tomēr ▾ Biju apmierinā ta, klusa, mierī ga, ne padomju deputā ti, pieklā jī gs personā ls, un galvenais tī rs. ES iesaku.
аватар iplyuta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca lauž stereotipus (vismaz manē jos) par viesnī cā m Odesā . Tas nav ļ oti dā rgi, bet tas nav arī briesmī gi. Un tad, manuprā t, viesnī cas Odesā ir vai nu ļ oti dā rgas, vai arī izmiruš as. Un daž reiz dā rgi un nogalinā ti tajā paš ā laikā . … Tomēr ▾ Viesnī ca lauž stereotipus (vismaz manē jos) par viesnī cā m Odesā . Tas nav ļ oti dā rgi, bet tas nav arī briesmī gi. Un tad, manuprā t, viesnī cas Odesā ir vai nu ļ oti dā rgas, vai arī izmiruš as. Un daž reiz dā rgi un nogalinā ti tajā paš ā laikā .
Pievē rsī simies specifikai.
De Ribas plusi: atraš anā s vieta netā lu no centra, laba apkure, tī ras telpas, turklā t tā s regulā ri tiek papildinā tas ar remontu (retums! ). Pieklā jī gs un neuzbā zī gs personā ls. Un ir pat Wi-Fi.
Mī nusi: vannas istabā s nav paliktņ u, tieš i grī dā ir kanalizā cija. Aizkars aizsedz vannas istabas durvis no iekš puses, bet, ejot duš ā , aerosols "apū deņ o" visu apkā rt: sienas, grī du, tualetes podu utt. Droš i vien labā k bū tu vismaz duš ā aizkaram izmantot pusloku karnī zi. Labā viesnī cā jaucē jkrā nam pat nevajadzē tu nedaudz noplū st, bet labā k ir uzstā dī t "Groe" santehniku, tas darbosies 10 gadus. Jā attī ra š uves starp flī zē m no netī rumiem (to gan vē l nav daudz, bet ja nesekos, tad ataugs), sarū sē juš ie pakaramie un plaukti vannas istabā jā nomaina pret jauniem vai labā kiem . Televizors nedrī kst atrasties zem gultas lī meņ a : -)
Bet, ņ emot vē rā plusu un mī nusu kombinā ciju, es š eit paliktu vē lreiz.
аватар angelika.job
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Klusa viesnī ca, kas atrodas Odesas pagalmā , pieklā jī gs personā ls. Negatī vā puse ir restorā na trū kums. Bet Odesai tas nav svarī gi, ē diens visur ir garš ī gs, pozitī vā puse ir pats pilsē tas centrs. … Tomēr ▾ Klusa viesnī ca, kas atrodas Odesas pagalmā , pieklā jī gs personā ls. Negatī vā puse ir restorā na trū kums. Bet Odesai tas nav svarī gi, ē diens visur ir garš ī gs, pozitī vā puse ir pats pilsē tas centrs.
аватар the_flower
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No pozitī vajā m pusē m - pilsē tas centrs, kā jā m var staigā t no stacijas un lī dz galvenajā m apskates vietā m. Tieš i pā ri pagalmam atrodas sinagoga. Man tas nepatika: istaba bija vai nu pilnī gi neiztī rī ta, vai ļ oti slikti iztī rī ta: uz grī das tika atrasta ķ irš u bedre, bet uz palodzes tika atrasta nogrieztu naglu kaudze. … Tomēr ▾ No pozitī vajā m pusē m - pilsē tas centrs, kā jā m var staigā t no stacijas un lī dz galvenajā m apskates vietā m. Tieš i pā ri pagalmam atrodas sinagoga.
Man tas nepatika: istaba bija vai nu pilnī gi neiztī rī ta, vai ļ oti slikti iztī rī ta: uz grī das tika atrasta ķ irš u bedre, bet uz palodzes tika atrasta nogrieztu naglu kaudze. Nepatī kami! Logs paveras uz pelē ku sienu. Skaņ as izolā cija nav pā rā k laba - jebkura skaņ a no koridora ir skaidri dzirdama. Istaba ir pieticī ga.
аватар milada
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Plusi: Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, pilsē tas centrs, viss ir tuvu - un tirgus, un Deribasovskaya, un pludmale. Varbū t tikai tā lu no Arkā dijas. Tajā paš ā laikā viesnī ca atrodas klusā mā jī gā pagalmā un troksnis no ielas nav dzirdams vispā r. … Tomēr ▾ Plusi:
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, pilsē tas centrs, viss ir tuvu - un tirgus, un Deribasovskaya, un pludmale. Varbū t tikai tā lu no Arkā dijas. Tajā paš ā laikā viesnī ca atrodas klusā mā jī gā pagalmā un troksnis no ielas nav dzirdams vispā r. Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t pieklā jī gos darbiniekus. Ar to, iespē jams, nopelni beidzas.
Mī nusi:
1) Problē mas ar rezervā ciju. Piezvanī ju tieš i uz viesnī cu un veicu rezervā ciju. Atbraucu – neviens par to neko nav dzirdē jis. Un cenas pieauga, lai gan viņ i man pa tā lruni apliecinā ja, ka tas nenotiks. Bet nokā rtojā s, vienkā rš i paveicā s - istaba bija brī va.
2) Uzturoties tur, administrā cija uzsā ka remontu, tika mainī ts grī das segums, to visu pavadī ja troksnis, naglu kalš ana. Kopumā pilnī ga klā tbū tnes sajū ta bū vlaukumā . Tas viss kaut kā maz veicinā ja pā rē jo un runā par nedaudz nevē rī gu administrā cijas attieksmi pret pilsē tas viesiem. Galvenais ir ā tri veikt remontu un pat nopelnī t naudu no atpū tniekiem.
P. S. Ieraš anā s brī dī par gaidā majiem remontdarbiem. Protams, neviens nebrī dinā ja
3) Istaba netika iztī rī ta reizi 6 dienā s (! ), gultas veļ a un dvieļ i netika mainī ti. Istaba tika iztī rī ta tikai pē c tam, kad es to lū dzu.


VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Гостиница находится в центре города неподалеку от знаменитого театра Оперы и Балета, Приморского бульвара и ЖД вокзала.

Viesnīcā

Трансфер, бронирование билетов, заказ билетов (театры и пр.), стоянка, летняя площадка, заказ такси, хранение вещей в сейфе, Wi-Fi, аренда авто.

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Организация экскурсий, прогулки на катерах.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

16 номеров.

Istabās

Телевизор, кабельное ТВ, доступ к сети интернет (WI-FI), горячая вода круглосуточно, санузел, душ.

Adrese г. Одесса, ул. Ришельевская, 30
Tālruņi: +38 (048) 785-16-53
+38 (048) 785-16-52
Tīmekļa vietne: De Rishele
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.