Blaz 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 1.610
№41 viesnīcas reitingā Odesa
1.7 Numurs
1.9 apkalpošana
1.9 Tīrība
2.9 Uzturs
2.1 Infrastruktūra
Mini viesnīca atrodas netālu no Odesas centra, netālu no dzelzceļa stacijas, pilsētas galvenajā maģistrālē. Iekļauts Blaz autocentra kompleksā.Vairāk →
аватар Parador
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Baiga smaka Smē ķ ē un spļ auj uz kā pņ u telpu 3. stā vā Nepatī kams personā ls Stā vlaukumā strā dā nekaunī gi komunisti Dvieļ i ir š ausmī gi, tie ir kā pusminū te ...Š AUSMAS !! ! ! ! ! ! ! ! … Tomēr ▾ Baiga smaka
Smē ķ ē un spļ auj uz kā pņ u telpu 3. stā vā
Nepatī kams personā ls
Stā vlaukumā strā dā nekaunī gi komunisti
Dvieļ i ir š ausmī gi, tie ir kā pusminū te ...Š AUSMAS !! ! ! ! ! ! ! !
аватар Sasha_ya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š eit var sū dzē ties par visu! Mē s rezervē jā m gandrī z mē nesi iepriekš , es zinā ju, kur es dodos, pē c fotoattē la no vietnes. Par tā du cenu gaidī ju, ka tie ir 2k, ka viesnī ca bū s tā lu no civilizā cijas - jū ra - 40-60 minū tes ar 2 tramvajiem, 15 taksometriem; centrs - 25 minū tes mikroautobuss, dzelzceļ a stacija. … Tomēr ▾ Š eit var sū dzē ties par visu! Mē s rezervē jā m gandrī z mē nesi iepriekš , es zinā ju, kur es dodos, pē c fotoattē la no vietnes. Par tā du cenu gaidī ju, ka tie ir 2k, ka viesnī ca bū s tā lu no civilizā cijas - jū ra - 40-60 minū tes ar 2 tramvajiem, 15 taksometriem; centrs - 25 minū tes mikroautobuss, dzelzceļ a stacija. d. - tuvu. Viņ i bija š ausmā s par putekļ u ievieš anu, kas bija vismaz mē nesi veci, paš i tī rī ja istabu. Ī paš s pā rsteigums bija duš as kabī ne, kuras nav, bet gan bedres vietā grī dā un blakus tualetei! ! Uz jautā jumu, kā pē c fotogrā fijas neatbilst realitā tei, atbilde bija "Ko tu gribē ji. " Telpas ir vecas, nobruž ā tas un netī ras. kad iekā rtojā mies apartamentā , mū s apmulsinā ja caurums skapī un solī tā s vannas istabas vietā mū su duš as kabī ne. Uz 4 x knapi nopratinā ti 3 atbilstoš as ​ ​ kvalitā tes dvieļ i. Kas attiecas uz istabu mikroautobusiem, tas var bū t nekas, bet ļ oti rū pī gi pā rdomā jiet, kā cilvē ki dzī vo.
аватар yavorskaya1986
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums bija tas gods apmesties viesnī cā Blaz. Sliktā ku nevar iedomā ties! Telpā bija nepatī kama smaka, lī dz rī tam bija jā bauda kanalizā cijas aromā ti, jo citas brī vas telpas nebija. Uz viena dvieļ a bija taukaini traipi, un vispā r tas bija vecs un izbalē jis, otram bija caurums. … Tomēr ▾ Mums bija tas gods apmesties viesnī cā Blaz. Sliktā ku nevar iedomā ties! Telpā bija nepatī kama smaka, lī dz rī tam bija jā bauda kanalizā cijas aromā ti, jo citas brī vas telpas nebija. Uz viena dvieļ a bija taukaini traipi, un vispā r tas bija vecs un izbalē jis, otram bija caurums. Uz manu lū gumu nomainī t istabā dvieļ us nekā di netika atbildē ts. Otro reizi nesanā ca. Š ķ ita, ka administrā cijai ir vienalga, kas notiek viesnī cā .
Vakarā atgriezties viesnī cā bija nedaudz š ausmī gi, apkā rtne nav no draudzī gā kajā m - cietums, kapi un rū pnī cas. Nā kamreiz bū sim uzmanī gā ki, izvē loties viesnī cu.
аватар 1395pasko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā du viesnī cu pat ienaidniekam neieteiktu, blakus ne tikai cietums, bet arī istabā s apmē ram tā ds pats kontingents. Kas attiecas uz paš u istabu, tad smarž a tajā joprojā m ir tā da pati, kaut kas starp beigtu ž urku un kanalizā ciju. Un darbinieki vispā r ir kaut kā di bouri, laikam nav dzirdē juš i par pieklā jī bu !! ! !. … Tomēr ▾ Tā du viesnī cu pat ienaidniekam neieteiktu, blakus ne tikai cietums, bet arī istabā s apmē ram tā ds pats kontingents. Kas attiecas uz paš u istabu, tad smarž a tajā joprojā m ir tā da pati, kaut kas starp beigtu ž urku un kanalizā ciju. Un darbinieki vispā r ir kaut kā di bouri, laikam nav dzirdē juš i par pieklā jī bu !! ! !
аватар afanaseva633
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es neieteicu un nevarē ju neuzrakstī t par š ausmī go pakalpojumu. Sā kumā mana rezervē tā istabiņ a tur nebija, tad istaba, kuru pē c stundas izlaida, izrā dī jā s netī ra, ar dū miem, likā s izturama, bet uz vakaru istabā kļ uva baigi auksts, daž iem iemesla dē ļ viņ i nevarē ja to salabot, viņ iem bija arī jā pā rcieš pā rvietoš ana. … Tomēr ▾ Es neieteicu un nevarē ju neuzrakstī t par š ausmī go pakalpojumu. Sā kumā mana rezervē tā istabiņ a tur nebija, tad istaba, kuru pē c stundas izlaida, izrā dī jā s netī ra, ar dū miem, likā s izturama, bet uz vakaru istabā kļ uva baigi auksts, daž iem iemesla dē ļ viņ i nevarē ja to salabot, viņ iem bija arī jā pā rcieš pā rvietoš ana. Ī sā k sakot, pilnī gs bardaks.
аватар trevelleR11
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī s viesnī cas vietnē ir ļ oti brī niš ķ ī gas fotogrā fijas un salī dzinoš i pievilcī gas cenas. "Es labi atpū tī š os! " – es nodomā ju, skatoties uz š ī m fotogrā fijā m. Kad ierados, biju vī lusies. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas vietnē ir ļ oti brī niš ķ ī gas fotogrā fijas un salī dzinoš i pievilcī gas cenas. "Es labi atpū tī š os! " – es nodomā ju, skatoties uz š ī m fotogrā fijā m. Kad ierados, biju vī lusies. Viesnī cas vestibils izskatā s pieklā jī gi, bet numuriņ i. . . Nesaprotu, kā pē c cilvē ki smē ķ ē telpā s, ja ar lieliem burtiem rakstī ts: "Smē ķ ē t aizliegts! " Un kā pē c daž i cilvē ki izturas pret lietā m tā , it kā viņ i bū tu samaksā juš i par viesnī cas numuriņ u un visu nopirkuš i? Cilvē ki, tas ir briesmī gi! Spriež ot pē c remonta un mē belē m, jaunajā stā voklī telpa bija ļ oti laba un patī kama. Bet tagad tā ir piedū mota telpa, kurā briesmī gi ož ne tikai pē c tabakas, bet arī pē c kaut kā cita pretī ga un neaprakstā ma. Gaisa kondicionieris izpū š to paš u š ausmī go smaku. Matracis ir š ausmī gā stā voklī un jau sen bija jā nomaina. Kā var necienī t cilvē kus, lai piedā vā tu viņ iem gulē t uz š ī . Ja vien uz š ī matrač a varē tu uzlikt viesnī cas ī paš nieku. Kopumā skatiet fotoattē lu. Ak jā , viesnī ca atrodas bijuš ā s ATP ē kā . Tur un tagad autobusi un kravas automaš ī nas zem logiem rada troksni ar dzinē jiem un kopumā neuzlabo vidi apkā rt. Lustdorfskas ceļ a pretē jā pusē atrodas milzī ga kapsē ta, nedaudz tā lā k pa to paš u ielas pusi, kur atrodas viesnī ca, atrodas pirmstiesas aizturē š anas centrs un kolonija. Kā saka, lai jaukas brī vdienas!.. .
грязь... такая вот конструкция туалета с душем. плесень на шторке в душе такой вот матрас на кровати. пульт ДУ от телевизора. Ужас... не представляю, что надо было делать с кроватью, чтобы так ее сломать
аватар zhuravly
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem (2011). Spilgti iespaidi ir saglabā juš ies lī dz mū sdienā m. Mū s tur izmitinā ja draugi, tā pē c nebija ē rti doties uz citu viesnī cu. Kas mū s gaidī ja: - piedū mots lī dz š ausmu istabai - tajā vienkā rš i nebija iespē jams tikt - netī ra gulta - bija skaidrs, ka uz tā s kā ds guļ un tā netika mainī ta - teicama dzirdamī ba - kaut kā da kompā nija nemitī gi č akarē jā s koridorā un visu varē ja dzirdē t - viesnī ca atrodas blakus kapsē tai un cietumam un atrodas kā dā stā vā vecas industriā la izskata ē kā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem (2011). Spilgti iespaidi ir saglabā juš ies lī dz mū sdienā m.
Mū s tur izmitinā ja draugi, tā pē c nebija ē rti doties uz citu viesnī cu.
Kas mū s gaidī ja:
- piedū mots lī dz š ausmu istabai - tajā vienkā rš i nebija iespē jams tikt
- netī ra gulta - bija skaidrs, ka uz tā s kā ds guļ un tā netika mainī ta
- teicama dzirdamī ba - kaut kā da kompā nija nemitī gi č akarē jā s koridorā un visu varē ja dzirdē t
- viesnī ca atrodas blakus kapsē tai un cietumam un atrodas kā dā stā vā vecas industriā la izskata ē kā .
Vai vē laties sajū smu par savu naudu? Tad jū s esat viesnī cā "Blaz"!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hoteladis
‹ Viesnīca Blaz 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Мини-отель расположен в районе, приближенном к центру Одессы, недалеко от вокзала, на основной магистрали города. Входит в комплекс автоцентра Блаз.

Atrašanās vieta В 10 минутах езды от центра города.
Viesnīcā

Бар, охраняемая парковка, парикмахерская, ремонт автомобилей на сервисной станции

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Telpu apraksts

16 номеров разных категорий.

Istabās

Телевизор с кабельным ТВ, холодильник, кондиционер, WiFi. Санузел в номере либо на блок из двух номеров.

Adrese г. Одесса, Люстдорфская дорога, 5
Tālruņi: +38 (048) 776-26-65 +38 (048) 702-55-49 +38 (094) 954 85 49
Tīmekļa vietne: Blaz
FAQ