Solnechnyi Bereg 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.810
№2 viesnīcas reitingā Očakovs
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.1 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Atpūtas centrs atrodas Očakovā, Mikolajavas apgabalā, pirmajā līnijā no jūras. Ir viegli nokāpt pa kāpnēm uz ūdeni. Bāzei pieder artēziskais urbums ar dziļumu 139 metri.Vairāk →
аватар golovatainnamyk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ciemojamies jau ceturto reizi, mū su veselī bai neviens nav ienaidnieks, nebrauktu, ja bū tu slikti. Jā saka, ka š ī nav bā ze elitā rā m brī vdienā m, bet tiem, kuri vē las bū t kā savā dā ciņ ā ar maš ī nu, suņ iem un kaķ iem, bariņ u bē rnu, ē st tikko pagatavotu ē dienu, nevis no noliktavas, un plkst. … Tomēr ▾ Ciemojamies jau ceturto reizi, mū su veselī bai neviens nav ienaidnieks, nebrauktu, ja bū tu slikti. Jā saka, ka š ī nav bā ze elitā rā m brī vdienā m, bet tiem, kuri vē las bū t kā savā dā ciņ ā ar maš ī nu, suņ iem un kaķ iem, bariņ u bē rnu, ē st tikko pagatavotu ē dienu, nevis no noliktavas, un plkst. tajā paš ā laikā esi pie jū ras! No treileriem, stā vot tuvā k klintij, paveras skaists skats uz jū ru! Pludmalē ik pa 3.50 m ir cilvē ki, neviens nevienam netraucē . Uz pilsē tu kursē autobuss, var uzkrā t atb lī dz acs ā boliem. Nekad nebija nekā das smakas. Atdalī tie vagoni ir diezgan ē rti, ir viss, kas ir mā jā s, ledusskapis, kondicionieris, karstais aukstais ū dens, duš a, satelī ts, pat vesels dī vā ns, no kura var redzē t jū ras attā lumu lī dz horizontam ...personā ls ir draudzī gs, tiek mainī tas gultas, izpildī ti visi jū su pieprasī jumi. Draudzī gā vide piemē rota ģ imenē m. Cerī ba, ka bā ze izdzī vos paš reizē jos sarež ģ ī tajos apstā kļ os.. .
аватар Margarita_booty
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skatī jā mies, kur doties uz daž ā m dienā m ar suni, Oč akovas apgabalā , izņ emot saulaino pludmali, neko neatradā m. Izlasī juš i kaislī bas, bijā m gatavi sliktā kajam, no sliktā - bā ze varē tu iztikt ar nopietnu remontu, lejā pa kā pnē m lī dz jū rai, kas pē c lietus var pā rvē rsties par aizraujoš u atrakciju. … Tomēr ▾ Skatī jā mies, kur doties uz daž ā m dienā m ar suni, Oč akovas apgabalā , izņ emot saulaino pludmali, neko neatradā m. Izlasī juš i kaislī bas, bijā m gatavi sliktā kajam, no sliktā - bā ze varē tu iztikt ar nopietnu remontu, lejā pa kā pnē m lī dz jū rai, kas pē c lietus var pā rvē rsties par aizraujoš u atrakciju. Ē damistaba, pē c administratores teiktā , strā dā s no 1. jū lija, bija jā gatavo paš am vai jā pasū ta pica.
No labā - mā jas izrā dī jā s parastas, saliktas, iekš ā pat pieklā jī gi nekā ā rpusē . Problē mas ar krē jumu, notekū deņ iem un smakā m netika konstatē tas (attekas nav). Administratori ir adekvā ti, reaģ ē uz pieprasī jumiem un nav rupji. Brī vdienas ar suņ iem ir lieliskas, vietu ir daudz. Skati skaisti, pludmale tī ra un tukš a (tie bija 2021.  gada 20.  datumā ). Cenas/kvalitā tes attiecī ba ir adekvā ta, trī svietī ga mā ja + suns ar ē rtī bā m un kondicionieri maksā.600 UAH. dienā . Kopē jais vē rtē jums 7 no 10.
аватар iritud
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī nav viesnī ca, tā ir tā sauktā . atpū tas centrs. Š ī s vietas stā voklis ir š ausmī gs. Pie mā jā m ir ar betona pā rsegumiem nosegti ū denskrā tuves, bet smaka izplatā s gandrī z nemitī gi. Š ī s ž ē lastī bas mā jas teritorijā atrodas arī atkritumu tvertne, kas, š ķ iet, visu vasaru nav mainī ta. … Tomēr ▾ Š ī nav viesnī ca, tā ir tā sauktā . atpū tas centrs. Š ī s vietas stā voklis ir š ausmī gs. Pie mā jā m ir ar betona pā rsegumiem nosegti ū denskrā tuves, bet smaka izplatā s gandrī z nemitī gi. Š ī s ž ē lastī bas mā jas teritorijā atrodas arī atkritumu tvertne, kas, š ķ iet, visu vasaru nav mainī ta. Blakus š ai tvertnei ir plastmasas pudeļ u kalns, kā pē c nav skaidrs. Acī mredzot "personā ls" grasā s tos nodot. "Personā ls" sastā v no 2 personā m, viena no tā m ir alkoholiķ a tipa. Teritorija nav iztī rī ta. Istabā s atpū tniekiem jā tī ra sevi, š im nolū kam viņ i ir sagatavojuš i spaiņ us un briesmī gas lupatas. Tajā paš ā laikā mā jas izmaksas ir 338 UAH / dienā . Gultas. . . izskatā s, ka standarta palagus pā rgrieza uz pusē m, tk. ļ oti š aura. Esmu bijis daudzos pansionā tos un atpū tas centros, bet neko tā du neesmu redzē jis. "Personā ls" - es redzē ju tikai divus rupjus cilvē kus.
аватар dolfix000
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
BRIESMĪ GI un Š AUSMAS! Es tur biju un savā m acī m redzot (lapā viss izskatā s daudz pieklā jī gā k! ), nesaprotu, kā š o vietu var nosaukt par atpū tas centru ???!!!! ! ! Š ī ir ekonomiska iespē ja, es par to zinā ju, es netaisī ju augstus plā nus, BET: Pirmkā rt, koka mā jas ir apš ū tas ar dzelzi !! ! ! Kā pē c?? ? ? Droš i vien, lai sajustu, kā ir iekļ ū t cepeš krā snī dzī vam! )) Kondicionieri, protams, nav nodroš inā ti, pat ventilators, lai 35 grā du karstumā pat palaistu karstu gaisu, arī nav !!! ! Otrkā rt: Un tas vispā r ir atseviš ķ s filozofisko sprieš anas temats - kā pē c taisī t pie katras mā jas atkritni??? ? ? Lī dz tam brī dim pat nedomā ju par to, kur citā s bā zē s tiek sū tī ti tualetes “bioloģ iskie atkritumi”, man ir aizdomas, ka pie pamatnes vajadzē tu bū t kaut kā dai kanalizā cijas sistē mai un kaut kur prom no acī m un deguniem. … Tomēr ▾ BRIESMĪ GI un Š AUSMAS! Es tur biju un savā m acī m redzot (lapā viss izskatā s daudz pieklā jī gā k! ), nesaprotu, kā š o vietu var nosaukt par atpū tas centru ???!!!! ! ! Š ī ir ekonomiska iespē ja, es par to zinā ju, es netaisī ju augstus plā nus, BET:
Pirmkā rt, koka mā jas ir apš ū tas ar dzelzi !! ! ! Kā pē c?? ? ? Droš i vien, lai sajustu, kā ir iekļ ū t cepeš krā snī dzī vam! )) Kondicionieri, protams, nav nodroš inā ti, pat ventilators, lai 35 grā du karstumā pat palaistu karstu gaisu, arī nav !!! !
Otrkā rt: Un tas vispā r ir atseviš ķ s filozofisko sprieš anas temats - kā pē c taisī t pie katras mā jas atkritni??? ? ? Lī dz tam brī dim pat nedomā ju par to, kur citā s bā zē s tiek sū tī ti tualetes “bioloģ iskie atkritumi”, man ir aizdomas, ka pie pamatnes vajadzē tu bū t kaut kā dai kanalizā cijas sistē mai un kaut kur prom no acī m un deguniem. no atpū tniekiem! Bet darī t to mā jas priekš ā un pielikt soliņ u? ! Sē di, saka, izbaudi aromā tu dabā !!!! !
3. punkts: mā jdzī vnieki ir atļ auti. Man nav nekas pret dzī vniekiem, BET tie pē c tiem ir jā sakopj !! ! ! Tas nav!! ! ! Š o kakuļ u ir daudz visā teritorijā ! Nevienu neinteresē ! 3 stundas pē c manas uzturē š anā s š ajā ellē viņ i abi gulē ja un turpinā ja melot! ! ! Reģ istratū ras darbiniece solī ja tos izņ emt, kad parā dī ja mums "savu mantu", bet ak vai...mē s aizbē gā m pē c 3 stundā m no tā s bā zes, un viņ i palika melot!! !
4. punkts: Kā pnes uz jū ru. . . Izlasot aprakstā - "pa kā pnē m var viegli nokā pt lī dz jū rai", man nemaz nebija bail, nu kurš gan nekā pa pa kā pnē m ? ? )) ) Bet atkal, BET- Kā pnes ir diezgan lielas un Ļ OTI NEĒ RTAS ! Soļ i tiek veidoti nejauš i, katra pakā piena augstums ir atš ķ irī gs! Tie. nespē si iejusties ritmā un mierī gi staigā t kā pa parastā m kā pnē m, nemitī gi saspringumā skatī sies zem kā jā m un centī sies nepaklupt! Iedomā jieties, ka rā pojat augš ā karstumā!! ! ! Atzī š os, ka biju jauna, bez liekā svara un sirds un asinsvadu slimī bā m, kā pnes mani š okē ja!
Es neē du viņ u ē damistabā , skatoties uz to, laika nomocī ts un nož ē lojams (tomē r, tā pat kā visa bā ze), mana apetī te neparā dī jā s...
Nož ē loju, ka neuzņ ē mu nevienu fotogrā fiju, lai apstiprinā tu savus vā rdus, bet tajā brī dī manas smadzenes bija aizņ emtas tikai ar vienu lietu - Ā TRĀ K SKRIEŠ ANA NO TUR!!!!! ! ! Ko esam veiksmī gi paveikuš i!
P. S: Pludmalē nav nojumes, nojumes, koki, t. i. nekas, kas dod ē nu. Kam tas ir svarī gi, ņ emiet lī dzi lietussargus, ja uzdroš inā ties doties ekstrē mā atpū tā uz Saulainā krasta atpū tas centru Oč akovā .
аватар _642154
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Petro Romanovič s (Tulkojis Google) Pirmo reizi atpū ties. Administratore Aļ ona un Taņ a ir vienkā rš i lieliskas. Virtuve ir garš ī ga. lielas porcijas. Jū ra ir tī ra, sā ļ a un dziļ a. bet tuvu pamatnei. Ļ oti, ļ oti skaists AKVAPARKS. … Tomēr ▾ Petro Romanovič s
(Tulkojis Google) Pirmo reizi atpū ties. Administratore Aļ ona un Taņ a ir vienkā rš i lieliskas. Virtuve ir garš ī ga. lielas porcijas. Jū ra ir tī ra, sā ļ a un dziļ a. bet tuvu pamatnei. Ļ oti, ļ oti skaists AKVAPARKS...Mums viss patika @! Paldies par visu. Es atbraukš u vasarā @ ??????????? ? ? ?

(Oriģ inā ls)
Pirmo reizi atpū ties-vē si. Administratore Aļ ona un Taņ a ir vienkā rš i lieliskas. Virtuve ir garš ī ga. lielas porcijas. Jū ra ir tī ra, sā ļ a un dziļ a. bet tuvu pamatnei. Ļ oti, ļ oti skaists AKVAPARKS ...Mums viss patika @! Paldies par visu. vasarā nā ksim atkal @ ????????? ? ? ? ?


iemiesojums iritud
Labdien! Vai kāds ir bijis "saulainās pludmales" nometnē Očakovā? Vai kādam patiešām patika šī tvertne? Vai arī pārāk slinks, lai uzrakstītu atsauksmi? Es rakstīju, kur vien varēju. Šai iestādei nav atļauts darboties.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sunbeachochakov
‹ Viesnīca Solnechnyi Bereg 2*
Līdzīgas viesnīcas

База отдыха расположена в Очакове Николаевской области, на первой линии от моря. К воде легко спуститься по лестнице. Базе принадлежит артезианская скважина глубиной 139 метров.

Atrašanās vieta 60 км от г. Николаев. 150 км от г. Одесса.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Прогулка по морю, посещение Николаевского зоопарка, музеев города Очакова и Николаева, гидропарка «Аттика», Одесского дельфинария, заповедника. Заказ катера (яхты) для посещения Кинбурнской косы и острова Березань.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Домики с металлочерепицей.

Istabās

Телевизор, ванна/душ, кондиционер, Wi-Fi, холодильник.

Adrese Очаков, Николаевская область
Tālruņi: 050-026-22-22
Tīmekļa vietne: Solnechnyi Bereg
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.