Lai dzīvo laupīšana!

07 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 23 Jūnijs 2019 ieslēgts 04 Jūlija 2019
Reputācija: +50
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

“Ropa, meitenes! Ropa, sievietes! Ī sts sā lī jums! «Stiprā dzimuma pā rstā vjus Morš inā var droš i klasificē t kā seksuā lā s minoritā tes – vokā lā pā rdevē ja viņ iem pat netē rē ē tera laiku. Tirdzniecī ba ar zaļ ā m plastmasas pudelē m ar "ī stu sā lī jumu" - visu kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bu eliksī ru un noslē pumainas "zemū dens skaloš anas" lī dzekli - ir gausa. Meitenes un sievietes steidzas uz centrā lo sū kņ u telpu. Ir ī paš as maš ī nas (visas civilā s, bez cilvē ka faktora), reaģ ē jot uz plastmasas kartes maigu pieskā rienu, norakstī t UAH 9 un ielej 200 ml silta, tikko atš ķ aidī ta patiesi "ī stā " rapš a š ķ ī duma.

Tie, kas vē las turpinā t mā jas labiekā rtoš anas kursu un uzlabot veselī bu radiniekiem, kuri nav nonā kuš i Morš inā , piedā vā rā ceņ us pudelē s, kas vizuā li neatš ķ iras no slavenā s kundzes pilsē tas parkā tirgotajiem. .

Uz katra soļ a - brī dinā jums.

"- novecojusi konfrontā cija starp oficiā liem un" pirā tu "pā rdevē jiem.


Laiks Morš inā atklā j viļ ņ a ī paš ī bas: no 7 rī tā sā kas pirmais pieplū dums minerā lavotiem, stundu vē lā k - viss pelnī tā m brokastī m, tad pā ris tā di viļ ņ i, pē c plkst. kuru laukums pirms Sū kņ u telpas ir atstā ts Roņ iem lī dzī gs Morš ī na jauktais snaudiens. Š ī ir paradī ze klaiņ ojoš iem suņ iem – lī dzjū tī gie atpū tnieki neskoposies ar sanatorijas galdu pā rpalikumiem.

Š eit neviens nepaliks izsalcis - ē dinā š anas iestā des katrai gaumei un budž etam: no vienkā rš ā m, bet diezgan ē damā m un diezgan sā tī gā m kompleksajā m pusdienā m "U Boris" (50 UAH par pirmo, otro un kompotu) vai "Diē tiskajā ē diens" (90 UAH), uz kafejnī cu Park-Lux ar diezgan Kijevas cenā m pusdienā m atvē rtajā verandā , kur jū s un jū su kulinā rijas vē lmes var apbrī not atpū tnieki, kas defilē pa centrā lo promenā di (visas iepriekš minē tā s iestā des atrodas uz ielu. Franko).

Neliels, bet kopts pilsē tas parks ar melnajā m "Karpatu" vā verē m. No š ejienes sā kas 4 "skandinā vu" pastaigu marš ruti. Spriež ot pē c viņ u nemī dī š anas - kā rtī gi atpū tnieki nav pakļ auti š ā diem meliem - viņ iem vienkā rš i nav pietiekami daudz laika starp ū deni un pā rtiku. Izņ emot svē tdienu, lai atveseļ otos ar bā rbekjū pie ezera, kur "pirkt un makš ķ erē t aizliegts".

Nemierī gā kajiem ir pieejama velosipē du noma un pā ris ā ra laukumi ar trenaž ieriem.

Laba alternatī va dzī voš anai sanatorijā s un viesnī cā s pilsē tas centrā - gleznainas villas ar zā lieniem, dā rziem, lapenē m, bā rbekjū un strū klakā m. Tā mē s prezentē jā m savu mini-viesnī cu, kad rezervē jā m caur Booking vienu no labā kajā m villā m (spriež ot pē c atsauksmē m). Faktiski tā bija diezgan veca koka ē ka ar č ī kstoš ā m grī dā m, neveiklā m š aurā m kā pnē m, daudz putekļ ainu mā jā s austu paklā ju, grozu, puš ķ u, vainagu un citu 70. gadu "nostalģ isku" rekvizī tu. Jā , un smarž oja pē c kaķ iem - mē s tur pavadī jā m tikai vienu nakti, bet asā smaka mū s vajā ja ilgu laiku.

Nav pā rsteidzoš i, ka pē c nostalģ iskas pā rbaudes par dzī vokļ iem "Villa Maria" - moderni, gaumī gi iekā rtoti, pā rdomā ti aprī koti (t. sk.


istabā ledusskapis, iespē ja izmantot atseviš ķ u virtuvi, "viesistabu" ar veļ asmaš ī nu, vasaras virtuvi ar grilu) un sauļ oš anā s krē slus saulainā zā lienā pie upes mež a malā - mums š ķ ita vienkā rš i paradī ze. Lī dz sū kņ u telpai - 10-15 minū š u nesteidzī ga pastaiga pa neapdzī voto Dzelzceļ a stacijas ielu.

Uz vienī gā s dzelzceļ a sliež u ceļ a, kas biedē ja mū s paziņ as, kas jau viesojuš ies pie Morš inas, patiesī bā brauc garā m pusotram vilcienam dienā , un riteņ u klabinā š ana lī dz ielai tikpat kā nesasniedz. Strē lnieki. Bet klusums, miers un neaprakstā mā s smarž as ziedoš ajā iekoptajā dā rzā , kura draudzī go atmosfē ru ieskauj villas saimnieki – neapš aubā mi pastiprinā s brī numainā Morš ina rapš a dziedinoš o efektu!

Visu veselī bu un labu atpū tu!

Morš ina (Ukraina), Villa Maria

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Моршин (Украина), Вилла Мария
Моршин (Украина), Вилла Мария
Моршин (Украина), Вилла Мария
Моршин (Украина), Вилла Мария
Līdzīgi stāsti
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums