Mirgorod 1*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.310
№4 viesnīcas reitingā Mirgoroda
6.4 Numurs
6.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
5.4 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Sanatorija Mirgorod atrodas kūrorta centrā, 150 metru attālumā no minerālūdens sūkņu telpas. 7 stāvu kopmītņu ēka ir apvienota ar medicīnas ēku un ēdamistabu. Medicīniskās indikācijas: gremošanas sistēmas slimības, hroniskas aknu, nervu sistēmas, muskuļu un skeleta sistēmas slimības, hroniskas aknu slimības, vielmaiņas traucējumi, ginekoloģija.Vairāk →
аватар ineska2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Drū ms. Ē dienu nav, istabiņ a vispā r š ausmī ga, ja Freimuts bū tu ieradies ar programmu Inspektors, bū tu "pakā rusies" istabā.....Palikā m te 2 dienas un izgā zā m Raduž nij, Debesis un Zeme.... . … Tomēr ▾ Drū ms. Ē dienu nav, istabiņ a vispā r š ausmī ga, ja Freimuts bū tu ieradies ar programmu Inspektors, bū tu "pakā rusies" istabā.....Palikā m te 2 dienas un izgā zā m Raduž nij, Debesis un Zeme.... .
аватар Taran2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Divus gadus pē c kā rtas atpū tā mies Gogoļ a sanatorijā VIP namiņ ā . Š ogad viņ i iekasē ja 1400 UAH/dienā par divā m un it kā + procedū rā m Mē s ī paš i neejam uz procedū rā m, un, tā kā.10 dienas neatradā m istabu, nolē mā m palikt viesnī cā Tā rezultā tā tie paš i piekariņ i tikai par 500 UAH, atš ķ irī ba ir acī mredzama Viesnī ca ir virs vidē jā , ir masā ž a un pirts, blakus ir lielisks restorā ns "vecpilsē ta", ļ oti garš ī gi un viss maksā tikai santī mu. … Tomēr ▾ Divus gadus pē c kā rtas atpū tā mies Gogoļ a sanatorijā VIP namiņ ā . Š ogad viņ i iekasē ja 1400 UAH/dienā par divā m un it kā + procedū rā m
Mē s ī paš i neejam uz procedū rā m, un, tā kā.10 dienas neatradā m istabu, nolē mā m palikt viesnī cā
Tā rezultā tā tie paš i piekariņ i tikai par 500 UAH, atš ķ irī ba ir acī mredzama
Viesnī ca ir virs vidē jā , ir masā ž a un pirts, blakus ir lielisks restorā ns "vecpilsē ta", ļ oti garš ī gi un viss maksā tikai santī mu. Turklā t viesnī cas restorā ns ir arī garš ī gs un par pieņ emamu cenu.
Tā pē c mē s ļ oti iesakā m nevis par 1400 UAH, bet par 500, bet, protams, jums ir jā piemaksā par pā rtiku un visā dā m procedū rā m
Mē s joprojā m esam ļ oti priecī gi!
аватар ptk11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s grasī jā mies doties uz "Mirgorodu" ā rstē ties. Dabū ja atvaļ inā jumu. Jū nijā tika rezervē tas divas istabas. Jū lijā un augustā viņ i zvanī ja Č ETRAS reizes un gribē ja samaksā t par istabā m. Viņ i mums apstiprinā ja savu klā tbū tni un naudu neņ ē ma. … Tomēr ▾ Mē s grasī jā mies doties uz "Mirgorodu" ā rstē ties. Dabū ja atvaļ inā jumu. Jū nijā tika rezervē tas divas istabas. Jū lijā un augustā viņ i zvanī ja Č ETRAS reizes un gribē ja samaksā t par istabā m. Viņ i mums apstiprinā ja savu klā tbū tni un naudu neņ ē ma. Un nedē ļ u pirms ieraš anā s viņ i piezvanī ja un izrā dī jā s, ka istabu nav! Piedā vā ja citus lē tā kus un mums tie nederē ja. Viņ i sabojā ja mū su ā rstē š anu. Pilnī ga nolaidī ba un bezatbildī ba. Neviens ne par ko neatbild. Mani draugi 9. septembrī ieradā s suite, bet nebija istabu! Viņ i piedā vā ja nomainī t istabu bez remonta. Un kad 5. septembrī piezvanī ja, teica: "Nā c. " Viņ i sastrī dē jā s un aizgā ja. Š ī ir sanatorija.
аватар Lola_la
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m uz Soroč inskas gadatirgu, palikā m š ajā viesnī cā . Tā kā viss bija rezervē ts, tad pirmo nakti pavadī jā m junior suite - vienu nakti, un tad pā rvā cā mies uz prezidenta apartamentu - arī uz nakti. Sā kš u no pirmā : tī rs, svaigs remonts (bez provinces reida), tē jkanna, ledusskapis, vannasistabā vienreizē jā s lietoš anas vā ciņ i, ziepes, š ampū ns, č ī bas. … Tomēr ▾ Bijā m uz Soroč inskas gadatirgu, palikā m š ajā viesnī cā . Tā kā viss bija rezervē ts, tad pirmo nakti pavadī jā m junior suite - vienu nakti, un tad pā rvā cā mies uz prezidenta apartamentu - arī uz nakti.
Sā kš u no pirmā : tī rs, svaigs remonts (bez provinces reida), tē jkanna, ledusskapis, vannasistabā vienreizē jā s lietoš anas vā ciņ i, ziepes, š ampū ns, č ī bas. Dvielis un matu ž ā vē tā js. Mē beles kā rtī gas, paklā js tik tī rs, ka gribē jā s staigā t basā m kā jā m. Cenā iekļ autas brokastis (4 variā cijas). Brokastis lī dz 10, bet mē s nā cā m vē lā k, un viesmī les mū s ļ oti laipni apkalpoja. Kad mē s izrakstī jā mies, atnā ca apkopē ja ar tā diem milzī giem ratiem ar visā diem tī rī š anas lī dzekļ iem, un vispā r ir skaidrs, ka tī rī ba tiek uzraudzī ta. Otrā diena ir trī sistabu suite. Ar trim vannasistabā m (pie ieejas ir izlietne-tualetes pods, tad kabinetā ar duš u un treš ā guļ amistabā - lielā kā ar oranž u perlamutru dž akuzi ar bidē , tik mī ļ i) Visur ir cieņ a mē beles, kaula porcelā na tē jas komplekts un guļ amistaba ir tik lieliska, ka es negribē ju no tā s izkļ ū t (un tas neskatoties uz to, ka es, Gaļ a, esmu izlutinā ts). Bija naudas vē rts, esam apmierinā ti!
аватар nasnat
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es un mans draugs, atpū tnieki no Kijevas pilsē tas, esam pateicī gi kū rorta un sanatorijas "Mirgorod" darbiniekiem par labo apkalpoš anu. Sanatorijas "Mirgorod" darbinieki ir augsti kvalificē ti speciā listi; zinoš as, pieklā jī gas, jo ī paš i: galvenā mā sa, ā rstē još ā ā rste Gaļ ina Ivanovna, masā ž as terapeits Sergejs Petrovič s, medmā sas no speleoterapijas, inhalā cijas, mikroklizmu kabinetiem. … Tomēr ▾ Es un mans draugs, atpū tnieki no Kijevas pilsē tas, esam pateicī gi kū rorta un sanatorijas "Mirgorod" darbiniekiem par labo apkalpoš anu.
Sanatorijas "Mirgorod" darbinieki ir augsti kvalificē ti speciā listi; zinoš as, pieklā jī gas, jo ī paš i: galvenā mā sa, ā rstē još ā ā rste Gaļ ina Ivanovna, masā ž as terapeits Sergejs Petrovič s, medmā sas no speleoterapijas, inhalā cijas, mikroklizmu kabinetiem.
Diē tas mā sas un viss ē damistabas personā ls lieliski tiek galā ar saviem pienā kumiem, viņ i pat zina, kā padarī t diē tisko ē dienu garš ī gu un ē stgribu. Viesmī les Marina un Nataš a nekad nav aizkaitinā mas, vienmē r ar smaidu, pacietī gi izturē ja pat mū su kavē š anos brokastī s, uzsildī ja ē dienu.
Klī nikas ē kas, ē damzā le un dzī vojamā ē ka ir lieliskā tehniski ekonomiskajā stā voklī : viss ir remontē ts, nav pat ierasto sū dzī bu par santehniku ​ ​ (kaut kā : krā ni tek un aizveras slikti, ū dens ieplū st tualetē visu diennakti).
Visas telpas ir tī ras, aizkari un citi dekori izvē lē ti ar izcilu gaumi. Redzams, ka savā vietā ir galvenais ā rsts, kurš rū pē jas par atpū tniekiem.
Sanatorijā "Mirgorod" atpū š amies jau treš o reizi un nonā cā m pie secinā juma, ka š ī ir viena no labā kajā m sanatorijā m Ukrainā ! Un tas nav tikai mū su viedoklis, mē s vairā kkā rt esam dzirdē juš i brī niš ķ ī gas atsauksmes par Mirgorodas sanatoriju no citiem atpū tniekiem.
Novē lam sanatorijas darbiniekiem veselī bu, labklā jī bu un turpmā ku labklā jī bu!
аватар rbtdkzyjxrf
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Es nevaru dalī ties savos iespaidos!! ! Vē l lielā ka iespē ja š eit nebrī dinā t ir tā di paš i lē tticī gie, kā es, vienkā rš ā s personas, kas biež i kļ ū st par "reklā mas upuriem". Un tagad, kā rtī bā , decembra beigā s man "uzkrita" negaidī ts bonuss no uzņ ē muma, un, tā kā tas nopelnī ts ar godprā tī gu un apzinī gu darbu, gribē ju to iztē rē t sev, mī ļ otajam. … Tomēr ▾ Es nevaru dalī ties savos iespaidos!! !
Vē l lielā ka iespē ja š eit nebrī dinā t ir tā di paš i lē tticī gie, kā es, vienkā rš ā s personas, kas biež i kļ ū st par "reklā mas upuriem".
Un tagad, kā rtī bā , decembra beigā s man "uzkrita" negaidī ts bonuss no uzņ ē muma, un, tā kā tas nopelnī ts ar godprā tī gu un apzinī gu darbu, gribē ju to iztē rē t sev, mī ļ otajam. Nolē mu uzlabo manu veselī bu, dzer minerā lū deni, vā rdu sakot, palutini sevi lī dz galam. Protams, es izmantoju interneta reklā mas priekš rocī bas, un no Kijevas lī dz Mirgorodai bija viegli sasniegt – un. . . kā da než ē lī ga vilš anā s mani piemeklē ja!
Jā , tieš ā m, manu rezervā ciju atrada reģ istratū rā un ā tri aizsū tī ja samaksā t par biļ eti, tač u uz š o "bezmaksas patī kamie pakalpojumi" acī mredzot, diemž ē l, beidzā s š ajā sanatorijā . Bez sirdsapziņ as sā pē m, "saņ ē mis Piecdesmit grivnas no manis, tā lu no jaukas blondī nes, mani "izdalī ja", tā teikt, ē rtā istabā , caur kuras slieksni bija pat baisi pā rkā pt: nokarenā gulta, caurvē jš , santehnika š ausmī gā stā voklī...Joprojā m domā s: cik bija jā piedā vā , kas bū tu "noģ ī bt" no sliekš ņ a? Turklā t pē c viņ as akmeņ ainā s sejas izteiksmes uzreiz kļ uva skaidrs - vai nu tu esi dzī vs, vai arī izkļ ū t laipni , veselī gs veids.
Bet izrā dī jā s, ka š ī vē l nav "pasaka" - mani gaidī ja ī sts brī nums - š ī ir "pieņ emš ana" ar ā rstu, kuram es biju "piesaistī ts" - tas, es jums teikš u godī gi, ir spē ks! ! ! - gleznotā ja Raisa, š ķ iet, Petrovna - viņ a noteikti ir tur, lai beidzot atturē tu tā dus cilvē kus kā es no naudas neš anas uz š o sanatoriju - viņ a bez acs mirkš anas viegli "izslaucī ja" rē ķ inu, ko es viņ ai nejauš i ieliku papī ri, un pat nepaceļ ot acis no papī riem viņ a teica, ka no procedū rā m gandrī z nekas nav palicis, gada beigas, masieri visi atvaļ inā jumā , iespē jams, viņ a ir "pieradusi" pie summā m, kuras rē ķ ina 4- ciparu skaitļ i, vai varbū t viņ a ņ em dolā rus? Vispā r skujkoku vanna un lietus kļ uva par maniem vienī gajiem priekiem! Pieskaitot š o š ausmī go vienmuļ o ē dienu, viesmī ļ u niķ ī go attieksmi pret jums, pā rē jā personā la noraidoš o skepsi, jū s saņ emsiet pilnī gs priekš stats par "atpū tu Mirgorodas sanatorijā " !! !
Es zinu, ka padomu doš ana ir pilnī gi nepateicī gs uzdevums, bet es pieņ emš u tā du drosmi - pat savā ļ aunā kajā sapnī nedomā ieguldī t savu naudu š ajā sanatorijā , rū pē jies par savu veselī bu un nerviem, atrodi sev ē rtā ku vietu. atpū ties, piemē ram, kaut kur ne Rietumukrainā , un noteikti nenož ē losi! ! !
аватар donanton
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Nejauš i uzgā ju š o vietni. . . Vē los padalī ties iespaidos par sanatoriju "Mirgorod". Esmu š eit jau treš o gadu pē c kā rtas. Pirmo reizi nā cu ar arodbiedrī bas biļ eti, un man te tik ļ oti patika, ka tagad nā ku katru gadu ar sievu un dē lu. … Tomēr ▾ Nejauš i uzgā ju š o vietni. . . Vē los padalī ties iespaidos par sanatoriju "Mirgorod". Esmu š eit jau treš o gadu pē c kā rtas. Pirmo reizi nā cu ar arodbiedrī bas biļ eti, un man te tik ļ oti patika, ka tagad nā ku katru gadu ar sievu un dē lu. Pē dē jais ieraš anā s datums ir 2009. gada decembris. Nebeidzu apbrī not - sanatorija kļ ū st arvien skaistā ka, ir pievienotas daudzas daž ā das procedū ras (arī baseins), kū rorta teritorija ir ļ oti iespaidī ga ar savu skaistumu un sakoptī bu! Atseviš ķ i vē los izteikt savu viedokli par uzturu - tas man tik ļ oti atbilst visos aspektos (garš a, kvalitā te, daudzums), ka prasī ju dietologam aptuveno ē dienkarti 7 dienā m, lai to izmantotu (iespē ju robež ā s trū kuma dē ļ brī vā laika) mā jā s. Par brī vo laiku varu teikt vienu - izklaide ir gan jaunieš iem (dē lam) un pusmū ž a cilvē kiem. Iespaidī ga ir medicī nas personā la augstais profesionalitā tes lī menis, kā arī laipnī ba un atsaucī ba. Ja iespē jams, katru gadu atbraukš u atpū sties uz sanatoriju "Mirgorod"! Ko es tev iesaku!
аватар ksenya7
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c apskata izlasī š anas "Neatkā rtojiet manas kļ ū das! " Es biju patiesi pā rsteigts. . . Galu galā es 2009. gada oktobrī atpū tā mies ar savu vī ru Mirgorodas sanatorijā , un mums ļ oti patika un palika atmiņ ā š is atvaļ inā jums. … Tomēr ▾ Pē c apskata izlasī š anas "Neatkā rtojiet manas kļ ū das! " Es biju patiesi pā rsteigts. . . Galu galā es 2009. gada oktobrī atpū tā mies ar savu vī ru Mirgorodas sanatorijā , un mums ļ oti patika un palika atmiņ ā š is atvaļ inā jums. Kad ieradā mies, reģ istratū ra (ļ oti jauka un draudzī ga sieviete) mū s iekā rtoja divvietī gā superior istabiņ ā.7. stā vā . Ko lai saka par istabu: ir tikko pē c remonta (tapetes, mē beles, santehnika - viss jauns), ir televizors un ledusskapis; uzvalku tī rī š anas biež ums un kvalitā te 100%. Ā rstē još ais ā rsts ir ļ oti uzmanī gs, kompetents; procedū ras bija vairā k nekā pietiekami. Par procedū rā m runā jot, priecē to skaits un daž ā dī ba. Un vispā r viss personā ls strā dā draudzī gi un harmoniski. Kas attiecas uz ē dienu, tad mums ļ oti garš oja (porcijas lielas, vienmē r ē dā m pietiekami daudz), jo tas ir diē tisks - ir vē rsts uz kuņ ģ a un zarnu trakta slimī bu ā rstē š anu vai profilaksi. Kopē jais iespaids par pā rē jo vairā k kā patī kams, nā kamgad noteikti atbrauksim!
аватар V_STR
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
VIŅ Š.2009.  GADA AUGSTĀ ATVAĻ INĀ JĀ S AR SIEVU UN MEITĀ M MIRGORODAS SANATORIJĀ . IERODOTIES, viņ š noformē ja dokumentus, samaksā ja par apdroš inā š anu un uzreiz saņ ē ma istabas atslē gas. Droš i vien paveicā s – es vairā kkā rt redzē ju garlaikotus jaunpienā cē jus, kas atpū š as, gaidot lolotā s istabas atslē gas. … Tomēr ▾ VIŅ Š.2009.  GADA AUGSTĀ ATVAĻ INĀ JĀ S AR SIEVU UN MEITĀ M MIRGORODAS SANATORIJĀ . IERODOTIES, viņ š noformē ja dokumentus, samaksā ja par apdroš inā š anu un uzreiz saņ ē ma istabas atslē gas. Droš i vien paveicā s – es vairā kkā rt redzē ju garlaikotus jaunpienā cē jus, kas atpū š as, gaidot lolotā s istabas atslē gas. MUMS TRĪ JIEM IR DIVI LĪ DZEKĻ I, MEITAI VIETĀ REĢ ISTRĒ TAS UZ STUNDU, MAKSĀ JUMS KŪ RORTA ADMINISTRATĪ VĀ Ē KĀ . TELPA IR OMULA, TĪ RA, KĀ VISĀ SANATORIJĀ UN KŪ RORTA TERITORIJĀ . TELPA ZONĀ IR MAZA, DIVIEM TĀ TUVU UN VĒ L VAIRĀ K NEKĀ UZ TRIJĀ M (AR PAPILDU SĒ DEKĻ U). SĀ KUMĀ DUŠ AS IEKĀ RTAS SĀ KUMĀ Š OKĒ AR PLŪ MĒ M GRĪ DĀ , BET Ā TRI PRADO. SANATORIJAI IR VAIRĀ KI STĀ VI, KUROS TELPAS VĒ L NAV REDZĒ TAS NORMĀ LU REMONTU. GUĻ AMĒ JA IR SAVIENOTA AR PĀ REJĀ M UZ MEDICĪ NAS Ē KU UN Ē DAMISTABU, KAS IR Ļ OTI Ē RTA. Laukumi, alejas, puķ u dobes utt. RŪ PĒ TI, STAIGĀ T IR PRIEKS.
PAPILDUS PROCEDŪ RAS IR PIEMĒ ROTAS HIDRAULIKAS, ACCU UN LDC. TIE ARĪ NAV ATRODAS SANATORIJAS, KĀ ARĪ Ķ IRBĪ JAS. PATIESĪ BA, JA PIRMO REIZI KŪ RORTĀ , SĀ KUMĀ IR GRŪ TI ORIENTĒ TIES - KAS, KUR. RĀ DĪ TĀ JU NOTEIKŠ ANA IR LOĢ ISKI, BET JŪ S TO VĒ L NESAT IESNIEGIS. Ā RSTI IR DAŽ Ā DI, KĀ VISI CILVĒ KI. NEVIENAM PAR NEKO NEMAKSĀ JA. VISMAZ MAN BIJA Ļ OTI UZMANĪ GS Ā RSTS, TAKTISKS, RAKSTS RAKSTS SPECIĀ LISTS - ENDOKRINOLOGS (BORJAČ OKS).
Ē DIENS Ē DAMISTABĀ MEDICĪ NISKS, DIETISKS, APJOMS PIETIEK, IR IESPĒ JA PASŪ TĪ T TRAUKUS. IZSAUCĪ JU IZVĒ LNE - DAŽ Ā DA ATŠ Ķ IRĪ BA. IR AUGĻ U TRŪ KUMS - PĒ C VISU UKRAINA. Augļ u trū kums aptvē ra nelielu tirgu pie piekaramā tilta. Ē DIENGALDA VIESMĒ JA IZCILĪ BA VIENMĒ R IR UZ ROKAS BREMZES.
KŪ ROTA TERITORIJĀ VERY DEAL DC. KATRU VAKARU SLAVENU UN NEZINĀ MĀ M IZPILDĪ TĀ JU KONCERTI.
IR VAIRĀ KAS KAFIJAS, VEIKALI, SUVENĪ RU VEIKALI. IESAKU RESTORĀ NU "KAZAKU IZKLAIDE", TĀ LU NO KŪ RORTA, BET IESPAIDI LABI. ZEMĒ AIZ UPES STAIGĀ T IR PRIEKS. VIETAS BROSTOKĻ U cienī tā jiem dabā - PIKNIKS IR IEKĀ RTOTS. UPĒ S UN EZEROS IR ZVEJAS VIETAS. KŪ RORTĀ TERAPEIKTĀ S IEKĀ RTAS, UZMANĪ GA PLUDMA. MĪ LĒ TĀ JIEM IEGUĻ OTIES UN PELDĒ T - SPLIT. IR LAIVU STACIJA, BET CEĻ OJUMA SAIMNIEKIEM LAIVU NOMAI CENAS VARĒ TU BŪ T LĒ TĀ KAS NEKĀ "WILDLIFE", TĀ DA IR IESTĀ DE
PAR EKSKURSIJĀ M TEIKŠ U Atseviš ķ i. UZŅ Ē MĒ JDARBĪ BU NODARBOJAS DIVI UZŅ Ē MUMI, UN LIELĀ KAIS IR "KŪ RTURS". POLTAVAS NOVADĀ IR KO REDZĒ T, BET EKSKURSIJAS PROGRAMMA SAGATAVOTA NESKAIDRI, "GALPĒ JOT PA EIROPU". GALVENĀ S EKSKURSIJAS (CEĻ OJUMUS UZ KLOSTERIEM IR GŪ TI NOSAUKT PAR EKSKURSIJĀ M, drī zā k SVĒ TCEĻ OJUMS):
- POLTAVĀ (DIKANKĀ ) - DIKANKĀ PRAKTISKĀ NAV LAIKA (UN TO VAR PASKATĪ T), BET
-Gogoļ a vietā m pā rlidoja LIELIE SOROHINTI - lodes, ejot garā m Gogoļ a muzejam.
- BALLĪ TES DOVGAĻ EVKĀ - VISPĀ R, VISI KORIS SAUC PAR KRĀ PNIEKIEM (PIEZĪ ME - LĒ TI)
-VIŅ Š PAŠ I ORGANIZĒ JĀ S SOROČ INA EKSKURSIJAS GADATIRDZAM. DIVREIZ LĒ TĀ K PAT AR SPEKULATĪ VĀ M CENĀ M AUTOBUSA BIĻ ETĒ M UN Ī PAŠ NIEKAM. TUMŠ A IR TUMŠ A TIKAI BEZATBILDĪ GĀ UN NEAPZINĀ TĀ TRANSPORTA ORGANIZĀ CIJA NO SOROCHINTSI UZ MIRGORODU (GAN NO PĀ RVADĀ TĀ JA PUSES, DĒ L SITOI UN VĒ STURES). BET GADATIRGUS IR KAUT KAS, TĀ IR TIKAI BOMBA UN VISAS MAZĀ S lietiņ as IR AIZMIRSTI.
VISI NO MANA MĪ Ļ OTĀ MIRGORODA. SVARĪ GĀ KAIS IR Ū DENS – TAS IR TIKAI BRĪ NUMS, DABĪ GS BALZĀ MS. ES NĀ KŠ U, VISMAZ, REIZI GADĀ .
аватар nata98
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os sanatorijā "Mirgorod" un gribu atzī mē t, ka ar katru gadu sanatorija kļ ū st arvien skaistā ka, teritorija ir ļ oti labiekā rtota. Visa komanda strā dā skaidri un harmoniski, un, neskatoties uz to, ka ieradā mies ļ oti agri (5. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os sanatorijā "Mirgorod" un gribu atzī mē t, ka ar katru gadu sanatorija kļ ū st arvien skaistā ka, teritorija ir ļ oti labiekā rtota. Visa komanda strā dā skaidri un harmoniski, un, neskatoties uz to, ka ieradā mies ļ oti agri (5.00 no rī ta), mū s uzreiz iekā rtoja istabā . Protams, tas bija iepriekš rezervē ts (tas nebija grū ti, pietika ar telefona zvanu). Arī apkalpoš anas lī menis ar katru gadu pieaug. Nav nepiecieš ams klī st pa bezgalī giem ē ku labirintiem un, tā pat kā bezpajumtniekiem, meklē t savu pajumti. Mū s pavadī ja uz mū su istabu un pa ceļ am sniedza visu nepiecieš amo informā ciju. Pie ā rsta tikā m ā tri, jo laiks jau bija norunā ts. Ā rsti ir zinoš i, gā dī gi un lī dzjū tī gi. Esmu pā rsteigts par viņ u pacietī bu, jo mums visiem ir jā uzklausa un jā sniedz kompetenti padomi. Procedū ru ir daudz, lī dz 15.00 esi ielā dē ts. Tad, protams, vakarā var atpū sties. Tur ir ļ oti pamatī ga kultū ras pils. Nā k labi izpildī tā ji. Kopumā esmu ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo un ilgi atcerē š os ar mī lestī bu visus, kuriem izdevā s radī t visu š o skaistumu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums solomatova
Vēlos iziet muskuļu un skeleta sistēmas un kuņģa-zarnu trakta ārstēšanas kursu
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums lukash-n
Es gribu pavadīt savu meitu
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Alishka
Laipni cilvēki! Pastāsti man, lūdzu, kas zina, cik tagad kursovka maksā Mirgorodkurortas sanatorijā? Ko tas ietver? Kā atrisinājāt izmitināšanas jautājumu?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums smile-gala
Vai jūsu sanatorijā ir indicēta vielmaiņas slimību, piemēram, podagras, ārstēšana? Kādi ir rezultāti?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Svetato4ka
Gribu uz Mirgorodu atpūsties uz 2 nedēļām. Vai ir iespējams nopirkt biļeti turpat uz vietas (Mirgorodā), vai tur nopirkt kursovku ar nakšņošanu un ēdināšanu (bez procedūrām)?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Gogoļa muzejs-rezervāts
Novērtējums 10.0
Ukraina, Mirgoroda
Arhitektūra, Muzeji
Mirgorodas kūrorta parks
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Atpūta, Daba, Pludmales
Mirgorodskas dīķa peļķe
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Daba, Pieminekļi un pieminekļi

Санаторий Миргород находится в центре курорта, в 150 метрах от бювета минеральной воды. 7-этажный спальный корпус совмещен с лечебным корпусом и столовой.

Медицинские показания: заболевания органов пищеварения, хронические заболевания печени, нервной системы, костно-мышечной системы, хронические заболевания печени, нарушение обмена веществ, гинекология.

Viesnīcā

косметологический кабинет, услуги связи, кафе, тренажерный зал, бильярд.

Telpu apraksts

Тип номера:

2-местный номер с удобствами (12 м2, туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, балкон. ТВ напрокат. Номер без ремонта.

1-местный номер с удобствами (8 м2, туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, ТВ, холодильник, балкон. В комнате сделан ремонт.

В санатории есть 1-2-местные 2-комнатные номера "люкс".

Adrese Полтавская обл., г. Миргород, ул. Гоголя, 112.
Tālruņi: +38 (05355) 5-31-48 +38 (05355) 5-52-69
Tīmekļa vietne: Mirgorod
FAQ