Mirgorod 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.110
№7 viesnīcas reitingā Mirgoroda
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.0 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca Mirgorod tika atvērta 2006. gada augustā. Atrodas 50 metrus no ieejas kūrortā, pilsētas centrā. Viesnīcai ir 2006. gada 6. oktobra valsts sertifikācijas sistēmas UkrSEPRO atbilstības sertifikāts, saskaņā ar kuru Mirgorodas viesnīcai tika piešķirtas 3 zvaigznes.Vairāk →
аватар aleSSS
Viesnī ca ir labā remontā un atrodas gandrī z centrā ………. . bet istabiņ ā par 800 UAH(! ) dū makains tills pavisam, ir bedres no cigaretes un visu laiku, kamē r palika istabā , varē ja just cigareš u dū mus. Jā piebilst arī , ka viesnī cā , ja ir 4 stā vi, lifts nedarbojas! Lai gan es domā ju, ka viesnī ca vienkā rš i ietaupa elektrī bu iedzī votā jiem, viesnī cai ir savs ģ enerators)))) Kas nav redzams, bet dzirdams gan dienā , gan naktī !! ! Uz manu jautā jumu administratorei: "Istabā ir trokš ņ ains, kaut kas zum no ielas, lī dz kuram laikam tas beigsies? "Dzirdē ju atbildi: “Tas neapstā sies! Aizveriet logu, un jū s to nedzirdē sit. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labā remontā un atrodas gandrī z centrā ………. . bet istabiņ ā par 800 UAH(! ) dū makains tills pavisam, ir bedres no cigaretes un visu laiku, kamē r palika istabā , varē ja just cigareš u dū mus. Jā piebilst arī , ka viesnī cā , ja ir 4 stā vi, lifts nedarbojas! Lai gan es domā ju, ka viesnī ca vienkā rš i ietaupa elektrī bu iedzī votā jiem, viesnī cai ir savs ģ enerators)))) Kas nav redzams, bet dzirdams gan dienā , gan naktī !! ! Uz manu jautā jumu administratorei: "Istabā ir trokš ņ ains, kaut kas zum no ielas, lī dz kuram laikam tas beigsies? "Dzirdē ju atbildi: “Tas neapstā sies! Aizveriet logu, un jū s to nedzirdē sit. ” Atvainojiet, tas ir ļ oti dzirdams un kaitinoš i, kad logs ir aizvē rts (! )Kā gulē t? Kā ds bija padoms piemaksā t un doties uz luksusa numuru. Bet es jau samaksā ju....pietiek priekš kam? Ī sā k sakot, es nevienam neiesaku Š O viesnī cu. Un tomē r, kad es izrakstī jos, mani apturē ja pie reģ istratū ras: “Vai esat iedevis numuru?........"Es? Kam? Un par ko tu runā ? Atpū tos Eiropā , biju citā s Ukrainas viesnī cā s, bet to dzirdē ju pirms kā diem 20 gadiem padomju laikos, viesnī cā "Tū rists" pilsē tā "N". Starp citu, pastaigā joties pa Mirgorodu, ieraudzī ju citas viesnī cas, kas sniedz labā kus pakalpojumus, bez ģ eneratora trokš ņ a naktī un ar strā dā još u liftu.
аватар dud-nik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nekad neesmu saticis briesmī gā ku viesnī cu par Mirgorodas viesnī cu. HAMA reģ istratū rā . Uzmanī bu nav iespē jams pievē rst, vē rš as pret viņ u, reakcija nulle, acis nepacels, var runā t pa telefonu 10 minū tes, gaida rindā , viena vecmā miņ a 10 no rī ta gribē ja iekā rtoties, aizsū tī ja: “norē ķ ins pulksten 12” Lifts č ī kst tā , ka otrreiz tur vairs nebrauksi, dzī ve ir dā rgā ka. … Tomēr ▾ Es nekad neesmu saticis briesmī gā ku viesnī cu par Mirgorodas viesnī cu. HAMA reģ istratū rā . Uzmanī bu nav iespē jams pievē rst, vē rš as pret viņ u, reakcija nulle, acis nepacels, var runā t pa telefonu 10 minū tes, gaida rindā , viena vecmā miņ a 10 no rī ta gribē ja iekā rtoties, aizsū tī ja: “norē ķ ins pulksten 12” Lifts č ī kst tā , ka otrreiz tur vairs nebrauksi, dzī ve ir dā rgā ka. Duš a 416. istabā nedarbojas. Restorā nā visas dienas garumā no galdiem nenoņ em netī ros traukus! ! ! Var gaidī t 20 minū tes viesmī ļ us, viņ i neder. Viņ i runā tā , it kā darī tu labu. Brokastis viesnī cā : auksta kafija, kaltē ts speķ is, skā bs kartupeļ u biezenis. Apmeklē tā ji tiek audzē ti par naudu, apsū dzē ti dvieļ u zā dzī bā . Vienos no rī ta iekā rtojos ar sievu (nez kā pē c uztaisī ja pases kopiju!!!! ! ) un no rī ta steidzami vajadzē ja doties prom. Reģ istrē joties viņ i mums vienkā rš i iedeva atslē gu. Un no rī ta, kad nodevu istabu, viņ i teica, lai pagaidiet lejā reģ istratū rā , lī dz paņ ems numuru (negribē ja to ņ emt man priekš ā ). Tad zvans no istabas: "nav neviena dvieļ a" (izrā dā s, vajadzē tu bū t seš iem dvieļ iem. CILVĒ KI!!!!!!!!!!! ! ! KURŠ SKAITA DVIEĻ US VIENĀ RĪ TĀ?????????? ? ? ) Meitene reģ istratū rā sarkastiski š ā di: "ko mē s darī sim? " Es viņ ai saku: “Manas mantas ir klā t, maš ī na stā vlaukumā , aicini policiju, apskates protokolu, paskatī simies manas lietas. ” Zinu, ko darī t; Tā tad, tas ir normā li, ja noplē st naudu par dvieli, kura tur nebija, bet mē s nevē lamies aicinā t policiju izmeklē t? Ļ oti lī dzī gs krā pniecī bai. CILVĒ KI!! ! ! ja vē laties justies "padomju, neuzbā zī gu apkalpoš anu" laipni gaidī ti Mirgorod viesnī cā , tikai neaizmirstiet noformē t numuru pieņ emš anas aktu ar detalizē tu inventā ru, lī dz zobu bakstā majiem, un noteikti ļ aujiet administratoram parakstī ties, pretē jā gadī jumā jū s tiks pazemots, apvainots, apsū dzē ts zā dzī bā , izjust visus Mirgorodas viesmī lī bas jaukus.
аватар julija1818
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tos sanatorijā , aizgā ju uz sociā lo biļ eti, jo dzī voju 50 km no Mirgorodas un zinu, ka pilsē tiņ a nav slikta, negribē ju tur braukt, bet pē c atpū tas biju patī kami pā rsteigta un Negribas iet nekur citur, tikai tur, viss ir tikai klase !! ! Pilsē tiņ a maza, mā jī ga un pievilcī ga. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos sanatorijā , aizgā ju uz sociā lo biļ eti, jo dzī voju 50 km no Mirgorodas un zinu, ka pilsē tiņ a nav slikta, negribē ju tur braukt, bet pē c atpū tas biju patī kami pā rsteigta un Negribas iet nekur citur, tikai tur, viss ir tikai klase !! ! Pilsē tiņ a maza, mā jī ga un pievilcī ga.
Ē diens ir diē tisks, bet garš ī gs, ā rstē š ana arī nav slikta, darbinieki labi izturas pret atpū tniekiem. tad istabiņ a nebija ar eiro remontu: tapetes, mē beles, santehnika veca, bet nav mirusi, tas laikam vienī gais mī nuss. Karstais ū dens bija pastā vī gi.
Tā s telpas, kas ir dā rgā kas, ar labu remontu. Iesaku visiem aizbraukt uz turieni. Š ogad, ja bū s iespē ja, noteikti aizbraukš u.
аватар tuya84
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms kā diem septiņ iem gadiem darbā daudziem piedā vā ja pē dē jā brī ž a talonus uz Mirgorodas sanatoriju (ž ē l, ka tikai tad tie bija pietiekamā daudzumā ), tač u visi atteicā s, skaidrojot, ka pati pilsē ta ir maza, neko nesaista. … Tomēr ▾ Pirms kā diem septiņ iem gadiem darbā daudziem piedā vā ja pē dē jā brī ž a talonus uz Mirgorodas sanatoriju (ž ē l, ka tikai tad tie bija pietiekamā daudzumā ), tač u visi atteicā s, skaidrojot, ka pati pilsē ta ir maza, neko nesaista. , nav izklaides, vispā r - tuksnesis! Pirmo reizi es ierados sanatorijā "Mirgorod" 2005. gadā - un vienkā rš i iemī lē jos š ajā dabā ! Esmu bijis daž ā dos gada laikos, bet katru reizi dvē sele atpū tā s, un veselī ba, protams, stabilizē jā s! Man š ajā sanatorijā viss atbilst - un sadzī ves apstā kļ i (tī ra, gaiš a istaba, uzkopš ana un veļ as maiņ a regulā ra), diē tiskā pā rtika, no kuras vienmē r ir viegluma sajū ta vē derā , mediķ i un pavadoņ i vienmē r draudzī gi, jū tas zinā š anas par savu biznesu. Ā rstē š ana mani katru gadu pā rsteidz - procedū ru skaits un daž ā dī ba palielinā s, un cenas tā m ir pieejamas. Priecā jos, ka baseinu atklā ja, tajos gados bija jā brauc uz baseinu ā rpus pilsē tas uz citu sanatoriju. Sanatorijā iemī lē jos savā draudzenē , tagad katru gadu braucam ar viņ u atvaļ inā jumā . Ļ oti iesaku visiem! ! ! Novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos sanatorijā "Mirgorod"!
аватар sudaki
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la sanatorija, cilvē ki cenš as izpildī t lū gumus, jebkurā strī dī gā situā cijā izlems tavā virzienā , palī dzē s, pamudinā s. Es varu norā dī t uz š ā diem trū kumiem: vajag vairā k istabenes, tk. … Tomēr ▾ Normā la sanatorija, cilvē ki cenš as izpildī t lū gumus, jebkurā strī dī gā situā cijā izlems tavā virzienā , palī dzē s, pamudinā s.
Es varu norā dī t uz š ā diem trū kumiem:
vajag vairā k istabenes, tk. telpu uzkopš ana kavē jas
veiciet vislabā ko maksas procedū ru popularizē š anu - pretē jā gadī jumā š ķ iet, ka tā s ir, un viņ iem ir neē rti par tā m runā t
palielinā t, lū dzu, autostā vvietu. auto novietoš ana ir problē ma, un tad maš ī nu nebū s mazā k un cena par stā vvietu, manuprā t, ir nedaudz augsta
kū rorta sludinā jumā izsvī trojiet makš ķ erē š anas punktu vai organizē jiet kaut ko tamlī dzī gu, jo upē zivis tika nogalinā tas un maksas ezers nesaprot, kā tas funkcionē . Un sanatorijā dzī vojoš ajiem dzī vas zivis savā istabā nevajag - ja es noķ ē ru karpu, lai pē rk no manis, un nesitiet cenas Kijevas lī menī - priekš kam vajag tukš us krastus !! !
MILZĪ GS LŪ GUMS - ā tri rekonstruē jiet lielu baseinu, jums bū s jauns kontingents, ne tikai ā rstē ties, bet arī atpū tnieki.
аватар klu-kwa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s Mirgorodā . Godī gi sakot, viņ i to pat negaidī ja, bet, nokļ uvuš i no putekļ ainā s, trokš ņ ainā s, karstā s Doņ eckas uz š o brī niš ķ ī go pilsē tu, viņ i vienkā rš i nevarē ja saņ emties ar to un elpot! Mirgorodas kū rorta teritorija nav slavē jama: viss ir zaļ š , kopts, apgriezts. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s Mirgorodā . Godī gi sakot, viņ i to pat negaidī ja, bet, nokļ uvuš i no putekļ ainā s, trokš ņ ainā s, karstā s Doņ eckas uz š o brī niš ķ ī go pilsē tu, viņ i vienkā rš i nevarē ja saņ emties ar to un elpot! Mirgorodas kū rorta teritorija nav slavē jama: viss ir zaļ š , kopts, apgriezts. Puķ u dobes ir tā das, ka nevar atraut acis, un arī upe, dī ķ i ar pī lē m, gulbjiem un bruņ urupuč iem - visu nevar pā rstā stī t. Caur piekaramo tiltu var nokļ ū t izcilā dendrā rumā - dī ķ ī (kur par nelielu samaksu var makš ķ erē t, turklā t iedod piederumus un tad turpat var pagatavot lomu), nelielā vakara tirdziņ ā (viss no saviem dā rziem un sakņ u dā rzi, paš taisī tas kū kas, pelmeņ i ar ko ja grib, sē klas, rieksti utt. ) un galvenais - daba (priež u, bē rzu u. c. mež i un celiņ i, soliņ i, galdi visur) un gaiss!
Dzī vojā m dzī voklī , tā pē c par apstā kļ iem paš ā sanatorijā neko nevaru pateikt, bet ē dā m Mirgorodas sanatorijas ē damistabā . Ē diens diē tisks, bet ļ oti daudzveidī gs, viss garš ī gs, svaigs, pē c izskata ē stgribu. Katru dienu pasū tā t nā kamo. Godī gi sakot, es nevaru saprast cilvē kus, kas sū dzas par ē dienu, jā , varbū t kaut kur svaigs, nekas nav cepts utt. , bet es nespē ju noticē t, ka kā ds mā jā s ē d 3 daž ā dus ē dienus (uzkoda, galvenais, deserts + tē jas konditorejas izstrā dā jumi un siers) brokastī s, 4 daž ā di ē dieni pusdienā s un 3 daž ā di ē dieni vakariņ ā s + kefī rs. Sezonas augļ i, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Es pati gatavoju lieliski, bet mē s ar ģ imeni visu ē dā m ar prieku, turklā t tie netraucē ne aknā m, ne aizkuņ ģ a dziedzerim, ne kuņ ģ im!
Katram budž etam ir pieejama ā rstē š ana! Bijā m paš i sevi uzturē juš i, bet tas nesagā dā ja nekā das problē mas. Reģ istratū rā tī ri nejauš i nokļ uvā m pie dakteres vadī tā ja - patī kama sieviete, uzmanī ga pieredzē jusi terapeite. Viņ a daudz iecē la, stā stī ja par visu, un tur, viņ a saka, izvē lies un maksā par to, ko uzskati par pareizu. Viņ i izvē lē jā s kaut kur par 250-350 UAH katrs. Viņ as bija apmierinā tas ar ā rstē š anu - visas meitenes ir patī kamas, draudzī gas, vienmē r interesē jas par to, kā viņ as jū tas (pirms procedū ras, tā s laikā un pē c procedū ras), lai gan noteikti ir "konveijera" elementi. Galvenais nenokavē t savu laiku, tad nebū s jā gaida vai jā sē ž rindā . Starp citu, kū rortā ir diagnostikas centrs, kurā varat veikt jebkā dus pē tī jumus vai analī zi. Cenas ļ oti demokrā tiskas, piemē ram, par zobā rsta pakalpojumu (zobakmens tī rī š anu) Doņ eckā dodu 70 UAH - viens ž oklis, š eit maksā - 40 UAH - abi ž okļ i. Tā tad tas ir labs iemesls dziedinā š anai.
Atpū ta, protams, tiek organizē ta galvenokā rt pieauguš iem un vecā ka gadagā juma cilvē kiem, bet tas ir tikai paš ā kū rortā . Ir vē rts iziet ā rpus kū rorta vā rtiem, tur ir viss: restorā ns, kafejnī ca, kafejnī ca, picē rija, interneta klubs utt.
Tā pē c jū tieties brī vi atpū sties Mirgorodā , jū s to nenož ē losit. Bijā m Turcijā un Bulgā rijā , ticiet man, te nav sliktā k un nauda pavisam cita. Un pats galvenais – tas viss ir dzimtā : daba un klimats, gaiss un ū dens!
аватар Konfetca
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atbraucu no atvaļ inā juma Mirgorodā . Satriecoš a daba, tī rs gaiss un upe, it kā bū tu pasakā un laiks apstā jas. Daudz pozitī vu emociju un labu iespaidu. Liels paldies visam personā lam par laipnī bu, rū pē m un viesmī lī bu. … Tomēr ▾ Nesen atbraucu no atvaļ inā juma Mirgorodā . Satriecoš a daba, tī rs gaiss un upe, it kā bū tu pasakā un laiks apstā jas. Daudz pozitī vu emociju un labu iespaidu. Liels paldies visam personā lam par laipnī bu, rū pē m un viesmī lī bu. Es š eit ierodos reizi pusgadā un katru reizi ar nepacietī bu gaidu š o neaizmirstami skaisto pilsē tu vē lreiz.
благодарность благодарность благодарность благодарность благодарность


iemiesojums bobkov_su
Svarīgi grāmatvedībai. Ja iespējams, atsūtiet izmitināšanas čeka paraugu (fotokopiju) vai visu, ko jūs sniedzat. E-pasts: [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums tanom
Vai es varu pagatavot savu ēdienu savam bērnam? Vai ir rotaļu laukumi un vai tajos ir iespējams peldēties?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Angy10
Vēlos īrēt istabu uz dienu
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Gogoļa muzejs-rezervāts
Novērtējums 10.0
Ukraina, Mirgoroda
Arhitektūra, Muzeji
Mirgorodas kūrorta parks
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Atpūta, Daba, Pludmales
Mirgorodskas dīķa peļķe
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Daba, Pieminekļi un pieminekļi

Отель Миргород открылся в августе 2006 года. Расположен в 50 м от входа на курорт, в центре города. Отель имеет сертификат соответствия государственной системы сертификации УкрСЕПРО от 6.10.2006, согласно которому отелю Миргород присвоено 3 звезды.

Atrašanās vieta Расстояние от ж\д станции до гостиницы - 3,3 км. Расстояние от автостанции до гостиницы - 200 м.
Viesnīcā

Ресторан, бар, салон красоты, сауна с бассейном, конференц-зал на 80 мест, тренажеры, автостоянка.

Telpu apraksts

Гостиница “Миргород” вмещает 56-77 человек, имеет 43 номера (одно и двухместные) с односпальными и двуспальными кроватями. В номерах “Люкс” есть возможность разместить дополнительные места (на раскладных креслах). В остальных номерах, по просьбе проживающих, могут быть установлены дополнительные кровати.

Istabās

Телевизор, телефон, кондиционер, санузел.

Adrese ул. Гоголя, 102 г. Миргород, Полтавская обл., 37600
Tālruņi: +38 (05355) 5-25-97 (факс) +38 (05355) 5-25-61 +38 (05355) 5-66-03 - администратор +38 (05355) 5-27-37 - директор +38 (05355) 5-31-75 - бухгалтерия +38 (05355) 5-31-84 - ресторан
Tīmekļa vietne: Mirgorod
FAQ