Berezovyi Gai 1*– Atsauksmes

17
Novērtējums 4.510
№10 viesnīcas reitingā Mirgoroda
3.9 Numurs
3.8 apkalpošana
4.3 Tīrība
3.2 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Sanatorija "Berezovy Gay" atrodas Mirgorodas kūrorta centrā, 100 metru attālumā no minerālūdeņu dzeramās sūkņu telpas. Ērtas kopmītnes atrodas bērzu birzī, Horolas upes krastā. Medicīniskās indikācijas: gremošanas sistēmas slimības, hroniskas aknu, nervu sistēmas, muskuļu un skeleta sistēmas slimības, hroniskas aknu slimības, vielmaiņas traucējumi, ginekoloģija.Vairāk →
аватар zincenkoalena895
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
atpū š as ar bē rnu b-geju ē diens š ausmī gi apstā kļ i arī mē s joprojā m esam š eit laupī š ana sanatorijas darbinieki viņ iem ir arī istabas atslē gas, ir konkrē ts darbinieks, kuru atradā m netā lu no viņ a istabas viņ š atradā s zem motora pā rsega acī mredzami nav alkoholiķ is uzņ emš ana pieteikums nebija darbinieks aizdomī gu stā vokli palika darba pilsē tā . … Tomēr ▾ atpū š as ar bē rnu b-geju ē diens š ausmī gi apstā kļ i arī mē s joprojā m esam š eit laupī š ana sanatorijas darbinieki viņ iem ir arī istabas atslē gas, ir konkrē ts darbinieks, kuru atradā m netā lu no viņ a istabas viņ š atradā s zem motora pā rsega acī mredzami nav alkoholiķ is uzņ emš ana pieteikums nebija darbinieks aizdomī gu stā vokli palika darba pilsē tā . Sanatorijas vadī ba ir klaji vienaldzī ga. Vadī ba redzē ja sava darbinieka stā vokli darba vietā, dienu pē c nelaimes atklā ti piesedza un policija un sanatorijas vadī ba lika saprast, ka neviens neko necietī s un aizies. mā jas.
Tā tad mī ļ ie, kas vē las atgū t B-Gai sanatorijas esiet gatavi, ka jū s varat aplaupī t, jū s apkalpos narkotiku lietotā ji tiks piepildī ti ar policistu, saduras ar pilnī gu vadī bas un citu vienaldzī bu?
MYRGOROD ATPŪ TAS NEgadī jumi.
аватар tvn2014
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sanatorijā atpū tos augustā.2018. Es gribu teikt daž us vā rdus. Kū rorta personā ls ir lielisks. Ā rsts otrajā korpusā kabī nē . 426 Yavornitskaya S. V. vienmē r rū pī gi uzklausiet savas sū dzī bas, izrakstiet pilnī gu pā rbaudi, iesakiet, kas jums ir vislabā kais. … Tomēr ▾ Sanatorijā atpū tos augustā.2018. Es gribu teikt daž us vā rdus. Kū rorta personā ls ir lielisks. Ā rsts otrajā korpusā kabī nē . 426 Yavornitskaya S. V. vienmē r rū pī gi uzklausiet savas sū dzī bas, izrakstiet pilnī gu pā rbaudi, iesakiet, kas jums ir vislabā kais.
Medicī nas ē kā ir baigā s rindas, visi lamā jas, runa ir par kautiņ iem. Tas ir lī dz 20.08, tad pilnī gs klusums. Lielā kā daļ a ir aizgā juš i. Bet neskatoties uz to, medmā sas sveicina ar smaidu, ī paš i vē los atzī mē t labo darbu telpā s: 210.213, 219
Bet, kas attiecas uz pā rtiku, tas ir patieš ā m briesmī gi. Tā sabojā t produktus – ir jā prot. Mē s saprotam, ka diē ta, bet nav iespē jams ē st. Jā , un bū tu laiks veikt remontu otrajā ē kā , piemē ram, pirmajā . Tur ir daudz bē rnu. Kā pē c viņ iem vajadzē tu atrasties sliktos apstā kļ os. Par 100 UAH 7 dienas interneta tikai ē kā , kurā dzī vojat, ir mazliet par daudz.
аватар mila.work28
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dzī ves apstā kļ i ekonomiskā s klases istabā ir pretī gi. Ē diens ir š ausmī gi gatavots, š efpavā ri vienkā rš i tulko ē dienu. GALVENAIS!! ! Nav apstā kļ u, kas nodroš ina atpū tnieku droš ī bu!! ! Ū dens procedū ru telpā m ar slapjā m slidenajā m grī dā m nav gumijas pā rklā juma. … Tomēr ▾ Dzī ves apstā kļ i ekonomiskā s klases istabā ir pretī gi. Ē diens ir š ausmī gi gatavots, š efpavā ri vienkā rš i tulko ē dienu. GALVENAIS!! ! Nav apstā kļ u, kas nodroš ina atpū tnieku droš ī bu!! ! Ū dens procedū ru telpā m ar slapjā m slidenajā m grī dā m nav gumijas pā rklā juma. Rezultā tā.67 gadus veca sieviete guva nopietnus savainojumus ar tā lejoš ā m sekā m. Palī dzī ba sniegta tikai nā kamajā dienā - uzlika ģ ipsi un teica, lai brauc mā jā s. Ar to visa ā rstē š ana beidzā s (((Nav kompensā cijas par traumu.
аватар anna.kydryaha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar bē rnu atpū tā mies 17. septembrī - bē rnam ir 1. tipa cukura diabē ts, rakstī š u secī bā : numurs - sovdepija. noplū da jaucē jkrā ns, duš as telpā uz griestiem un sienā m bija pelē jums, pastā vī gs mitrums. … Tomēr ▾ Ar bē rnu atpū tā mies 17. septembrī - bē rnam ir 1. tipa cukura diabē ts, rakstī š u secī bā :
numurs - sovdepija. noplū da jaucē jkrā ns, duš as telpā uz griestiem un sienā m bija pelē jums, pastā vī gs mitrums. gultas ar atsperu dibenu - ieraš anā s dienā skraidī ja apkā rt, meklē jot uz grī das skaidu plā tnes, ko likt zem matrač a, citā di bū tu gulē juš i uz nokareniem tī kliem. Pats viņ as numurs nenonā ca kur, ja tā ir 1. vai 2. ē ka, tad 3. ē kā ir tumš s
Ē diens ir š ausmī gs! ! Kopš padomju skolas ē dnī cas laikiem neesmu ē dis tā das slampas, kā kafejnī ca patiesī bā izskatā s. Viesmī les, kolorī tas dā mas poliestera priekš autiņ os un flip-flops, protams, savā dzī vē nav dzirdē juš as, kas ir apkalpoš ana un elementā ra higiē na.
Eļ ļ as glezna - gatavoš anā s vakariņ ā m - iet dā ma ar ķ erru, klā j maizi un ar to paš u roku slauka galdus ar netī ri melnu lupatu. Vai tad kad tev no ķ erras ieliks trauku, kuru izdzen uz tā slaidā , lai š ķ ī vji viens virs otra un visi no visā m pusē m nosmē rē ti ar putru, tad tur arī iebā zī s pirkstu pasniegš anas laikā . Normā la bilde arī ir sekojoš a - tauta beigusi ē st, aizbraukusi, nā k nā kamie un apē d to, ko nav ē duš i priekš ā - sagadī jā s, ka bē rni laizī ja maizī tes, un š ī s maizī tes aizgā ja pie tautas. tabula!
Par ē dienu kvalitā ti ir atseviš ķ s jautā jums - teikt, ka tas ir bezgarš ī gs, ir pā rspī lē ts, varu teikt vienu - nekā . Ē dā m reti, pā rsvarā brokastis, kad pamostā mies, bet bē rns vispā r neko neē da! tvaicē ti auzu pā rslas, ē da sviestmaizes un savas desiņ as, jo ē diens no ē damistabas cukura diabē ta bē rnam sanatorijā diabē ta bē rnu rehabilitā cijai ir KONTRINDICĒ TS!
Procedū ras tiks izrakstī tas, ja iedosiet 100-200 UAH. ja tu neļ ausi viņ iem izrakstī t visnož ē lojamā ko ar neapmierinā tu seju
Plusi - tā ir kū rorta zonas teritorija, svaigs gaiss, ū dens, aka, procedū ras
Varu beigt ar to, ka, ja tev no sociā lajā m bailē m iedod biļ eti bē rna veselī bas uzlaboš anai, vari iet, bet paņ em lī dzi tē jkannu vai lē no plī ti ā trā ē diena pagatavoš anai un neē d ē damistabā . Maksā t par biļ eti uz sava rē ķ ina un maksā t naudu, ko viņ i paņ em, ir vienkā rš i stulbi! absolū ti nav tā vē rts!
аватар RHJRJRJN
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija Berezovy Gai, 2 pt. Visilgā k norē ķ inā š anā s laikā bija gaidī š ana rindā pie kases - 15 minū tes, pā rē jais - ā tri un bez formā lisma, skatiens pasē . Viena ekonomiskā telpa tam un ekonomikai. Ē rtī bas, protams, minimums, bet! Duš a - kabī ne, tualete, TV, ledusskapis un skapis - viss strā dā ja! Gulta, jauns ortopē diskais matracis un laba veļ a nesū dzas. … Tomēr ▾ Sanatorija Berezovy Gai, 2 pt. Visilgā k norē ķ inā š anā s laikā bija gaidī š ana rindā pie kases - 15 minū tes, pā rē jais - ā tri un bez formā lisma, skatiens pasē . Viena ekonomiskā telpa tam un ekonomikai. Ē rtī bas, protams, minimums, bet! Duš a - kabī ne, tualete, TV, ledusskapis un skapis - viss strā dā ja! Gulta, jauns ortopē diskais matracis un laba veļ a nesū dzas. Tī rī ti un mainī ti dvieļ i (3gab) katru otro dienu. Koridors tī rs, lifts darbojas. Pā reja starp ē kā m gar galeriju, tieš i ē damistabā . Diabē tiķ u skola ir vienkā rš a un saprotama, tač u ir dī vaini dzirdē t skolā par dā rzeņ u uztura nepiecieš amī bu un sū dzē ties par DĀ RZEŅ U (? ! ) uzturu atsauksmē s. Tomē r diē ta un sanatorija nav kruī za kuģ is. Viss ir svaigs, viss ir laikā . Ā rste Ņ egoļ cova Tamā ra Mihailovna (2-526. kab. ) - LIELS PALDIES! Sā kotnē jā tikš anā s ir no 30 minū tē m lī dz stundai, viņ š jautā s VISU par VISĀ M jū su slimī bā m, un pē c tam ā rstē š anu. Neesmu dzirdē jis ne tikai par rupjī bā m, pat par personā la nepieklā jī bu, naudu neviens neprasī ja, un ja vē lies uzdā vinā t š okolā des tā felī ti utt. - Tavas tiesī bas. Procedū ras un analī zes ir ā tras un kvalitatī vas, pirmajā reizē nestā vē ju rindā ilgā k par 15 minū tē m, tad apgū sti smalkumus un nā c, kad rindas vairs nav. Teritorija ir milzī ga, un sā kumā viegli apmaldī ties – nekur nav nekā du norā ž u. Fotoattē li no vietnē m — ikviens var tos izveidot bez Photoshop — tieš ā m. Ekskursijas utt. - Es nezinu, es negā ju. Kopē jais iespaids ir tā ds, ka š ā da lī meņ a diagnostika un ā rstē š ana joprojā m ir jā meklē par salī dzinoš i nelielu naudu, un tas nav fakts, ka jū s to atradī sit. Es labprā t doš os vē lreiz.
аватар 79um86o7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels paldies personā lam par operatī vo palī dzī bu mū su bē rnam un ā tri izsaukto ā tro palī dzī bu!! ! Lū dzam vadī bu izteikt viņ iem pateicī bu!! ! Š ī ē ka atrodas netā lu no rotaļ u laukuma, numuru nezinā m izstaigā jā m Mirgorodas kū rortu. … Tomēr ▾ Liels paldies personā lam par operatī vo palī dzī bu mū su bē rnam un ā tri izsaukto ā tro palī dzī bu!! !
Lū dzam vadī bu izteikt viņ iem pateicī bu!! !
Š ī ē ka atrodas netā lu no rotaļ u laukuma, numuru nezinā m
izstaigā jā m Mirgorodas kū rortu.
un lū gt vadī bu pievē rst uzmanī bu rotaļ u laukuma horizontā lajai joslai, kuras augstums ir aptuveni 2500 mm, tas ir augstums
bē rniem nepieņ emami! padariet to "bē rniš ķ ī gu", lai izvairī tos no bē rnu traumā m !!! ! ! Paldies!
аватар kherson.elena
‹ Viesnīca Elena 2*
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es atstā ju atsauksmi kā ceļ ojumu aģ entū ras direktore, kurai ā rsts ieteica ā rstē t diabē tu "Labā kajā sanatorijā Ukrainā un Eiropā " diabē ta ā rstē š anai. Bija ļ oti lielas š aubas, ņ emot vē rā , ka man bija jā redz labā kā s sanatorijas pasaulē , bet ā rsta ieteikums un vē lme izpē tī t kompleksu tā lā kam ceļ ojumu aģ enta darbam izdarī ja savu "netī ro biznesu" !! ! Tikš anā s ar "Bē rzu puiš a" galveno ā rstu bija apstulba – nevajag vē lē ties vairā k rupjī bu un rupjī bu. … Tomēr ▾ Es atstā ju atsauksmi kā ceļ ojumu aģ entū ras direktore, kurai ā rsts ieteica ā rstē t diabē tu "Labā kajā sanatorijā Ukrainā un Eiropā " diabē ta ā rstē š anai. Bija ļ oti lielas š aubas, ņ emot vē rā , ka man bija jā redz labā kā s sanatorijas pasaulē , bet ā rsta ieteikums un vē lme izpē tī t kompleksu tā lā kam ceļ ojumu aģ enta darbam izdarī ja savu "netī ro biznesu" !! !
Tikš anā s ar "Bē rzu puiš a" galveno ā rstu bija apstulba – nevajag vē lē ties vairā k rupjī bu un rupjī bu. Istaba reģ istrā cijai nebija tā , kas bija rezervē ta, turklā t duš as telpa nebija tī rī ta, uz grī das bija ū dens, lietotas ziepes, uz ko istabene norā dī ja, ka 20 istabā s ir viena.
Administrā cija nenojauš par pareizu telpu klasifikā ciju un aicina katru pē c saviem ieskatiem, kas mulsina gan tū roperatorus, gan atpū tniekus.
Bet pats sliktā kais ir ē diens, tā sauktais "Lukss" 5 ē dienreizes dienā . Es saprotu, ka visi un visur zog, nebaidoties no Dieva Kunga, bet bū t tik izsmalcinā tam pret slimiem cilvē kiem nozī mē , ka dvē selē nav nekā svē ta. Ja kā ds nelieto insulī nu, tad, ievē rojot š ā du diē tu, viņ š sē dē s uz insulī na.
Ē damistabas uzturā bija piecu veidu dā rzeņ i: bietes - daudz, 3 reizes dienā , 300 grami, burkā ni, daudz 200 grami, kā posti, gan sautē ti tī ri balti, gan svaigi - daudz, 2-3 reizes dienā , kartupeļ i un ķ irbis . Un tas notiek no dienas uz dienu. Zivis tikai mentai, pā rsvarā cepta, sasmalcinā ta š nicele ar maizes ķ ekaru, no kuras tek tauki un vā rī tas vistas "Mū su Ryaba", vā rī ta liellopa gaļ a porcijai 35 grami, purpursarkani nipeļ i, kurus kaķ i neē d.
Ne gurķ is, ne tomā ts, ne augļ i, izņ emot ā bolus, neko nedeva, rodas iespaids, ka sanatorija nav Ukrainā , bet gan ziemeļ os. Un tas viss nav tik garš ī gi!
Jā atdod gods viesmī lē m, kas apzinī gi veic savu darbu, bet ko viņ as darī s, ja š efpavā rs un diē tas mā sa ir pazaudē juš i SIRDSAPZIŅ U!
Liels paldies Denisenko Valentī nai Mihailovnai - "Diabē ta skola", pro persona, viņ a vietā , zina un mī l savu darbu.
To viesu, kuri rezervē ja ar bankas pā rskaitī jumu, vai tū risma operatora sā kotnē jā reģ istrā cija tiek veikta sanatorijas zonas otrā galā - (3 km no jū su ē kas).
Laba, liela parka zona, bet izkaisī tā s ē kas izmeklē jumiem un procedū rā m, ī paš i aukstajā sezonā , ļ oti aizē no ā rstē š anu. Vispā rī gi: "Sveicinā ti Sovdepijā "!! ! !
аватар a9bohoch
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Холл Холл Пневмопрессинг Лечебный корпус Квантовая терапия Аппаратный педикюр
аватар papazolya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Vē los cienī gi dalī ties iespaidos par pā rē jo. Ber. puisis (un tad palasot atsauksmes, kļ ū st slimi š ī s nepatiesī bas dē ļ ). Mans bē rns tika ā rstē ts decembrī . Es atgriezos mā jā s ar pozitī vu emociju jū ru! Jā , ir trū kumi, bet tas, ko š eit raksta pā rē jā s mammas, ir tikai muļ ķ ī bas (un aizvainojoš i). … Tomēr ▾ Labdien. Vē los cienī gi dalī ties iespaidos par pā rē jo. Ber. puisis (un tad palasot atsauksmes, kļ ū st slimi š ī s nepatiesī bas dē ļ ). Mans bē rns tika ā rstē ts decembrī . Es atgriezos mā jā s ar pozitī vu emociju jū ru! Jā , ir trū kumi, bet tas, ko š eit raksta pā rē jā s mammas, ir tikai muļ ķ ī bas (un aizvainojoš i). Istabas, protams, nav lieliskas, bet ir visas ē rtī bas (ko vē l vajag 12 gados? ) Papildus procedū rā m un atpū tai uzzinā ju daudz ko interesantu (ekskursijas uz klosteri, muzeji, utt. ) Ierados paņ emt 2 dienas pirms izlidoš anas. Mani iekā rtoja bez maksas!! ! Izmitinā ja un pabaroja 3x dienā ! Pē c 2dienu palikš anas biju š okā par pā rē jo bē rnu uzvedī bu! !! ! Raksta, ka slikti dara savu darbu (izdarī ja) 'nav silts, neskatī jos, nebaroju). Mī ļ ā s mā miņ as, gribu teikt, lai mā ciet saviem bē rniem kā rtī bu un disciplī nu MĀ JĀ S, tad atvaļ inā jumā viss bū s kā rtī bā ! Kopumā paldies visiem sanatorijas darbiniekiem par laipno attieksmi, palī dzī bu, un tiem, kas palī dzē ja tikt biļ ete !! ! Ceru, ka drī z atbrauksim ar visu ģ imeni. Un neapmierinā tajiem iesaku doties uz citā m mū su valsts sanatorijā m (kur ir ī stas š ausmas), un redzē t atš ķ irī bu starp labo un slikto!
аватар prohorova6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os sanatorijā Berezovy Guy. Un pateikš u savu viedokli: patī kami iet uz procedū rā m, kur vienmē r ar smaidu sejā sagaida medmā sas baltos halā tos, ā rsti vienmē r izrakstī t sev piemē rotas procedū ras pē c indikā cijā m nevis pē c š ablona kā slimnī cā . … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os sanatorijā Berezovy Guy. Un pateikš u savu viedokli: patī kami iet uz procedū rā m, kur vienmē r ar smaidu sejā sagaida medmā sas baltos halā tos, ā rsti vienmē r izrakstī t sev piemē rotas procedū ras pē c indikā cijā m nevis pē c š ablona kā slimnī cā . Uz ē š anas rē ķ ina, varu teikt, diē ta (galu galā mē s te neejam "ē st", bet gan uz samazini cukuru) un viss ir diezgan garš ī gi. Un tas, ko viņ i raksta, ka nepieskata bē rnus, ir muļ ķ ī bas !! ! ! Kur bē rniņ š nā ks, vienmē r bez rindas vedī s uz procedū ru un bū s ar viņ u kā ar ģ imeni. Interesantā kais ir tas, ka gandrī z visi medicī nas darbinieki bē rnus zina pē c vā rda ! ! ! Kū rorta teritorija vienkā rš i burvī ga, viss ziedos, apstā dī jumos, visur tī rs un viss darī ts ar gaumi. Gaidī š u vasaru, braukš u vē lreiz uz "Bē rzu puisi".
Parādīt vairāk »


iemiesojums fssms
Pastāstiet cik maksā kurss?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums fssms
Decembrī došos atvaļinājumā. Kurš dosies šajā laikā? Varbūt kāds jau bija tādā laikā, rakstiet, padalieties iespaidos
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums autolover
2011. gada februāra sākumā-vidū es atpūtīšos Berezovy Guy. Kurš vēl dosies šajā laikā? Iepazīstamies! Aleksandrs, 40 gadi. Rakstiet uz: [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gogoļa muzejs-rezervāts
Novērtējums 10.0
Ukraina, Mirgoroda
Arhitektūra, Muzeji
Mirgorodas kūrorta parks
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Atpūta, Daba, Pludmales
Mirgorodskas dīķa peļķe
Novērtējums 9.0
Ukraina, Mirgoroda
Daba, Pieminekļi un pieminekļi

Санаторий "Березовый гай" находится в центре курорта Миргород в 100 метрах от питьевого бювета минеральных вод. Комфортабельные спальные корпуса расположены в березовой роще, на берегу реки Хорол.

Медицинские показания: заболевания органов пищеварения, хронические заболевания печени, нервной системы, костно-мышечной системы, хронические заболевания печени, нарушение обмена веществ, гинекология.

Viesnīcā

Обслуживание в общекурортной водогрязелечебнице, диагностическом центре (клиническая, биохимическая, иммунологическая и бактериологическая лаборатории)
Диетическая столовая, зал лечебной физкультуры, кабинеты физиотерапии, лечебного массажа, ингаляций, терапевтической стоматологии, зубопротезная лаборатория, парикмахерская, почта и международная телефонная связь

Telpu apraksts

— двухкомнатные, двухместные номера «Люкс»;
— двухместные номера со всеми удобствами;
— двухместные номера с удобствами в блоке

Adrese Полтавская обл., г. Миргород, ул. Гоголя, 112.
Tālruņi: +38 (05355) 5-21-24
+38 (05355) 5-52-69
FAQ