Jautājums o Ļvova

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
484 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kurš devās no Ļvovas 3-5 dienu tūrē uz Eiropu? Cik maksā ceļojums diviem? Un pastāstiet man kādu labu ceļojumu aģentūru
Kurš devās no Ļvovas 3-5 dienu tūrē uz Eiropu? Cik maksā ceļojums diviem? Un pastāstiet man kādu labu ceļojumu aģentūru
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-11-224 gadā atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар lupanarius
Ekskursijas no Ļvovas 3-5 dienas maksā no 50-180 eiro vienai personai. Galvenais ir neveikt Accord tūres. Ir liela iespēja lidot)
аватар zolyshka111
Vairākas reizes braucu Accord, viss bija kārtībā. Nākamgad braukšu ar viņiem atkal. Pats par sevi teikšu, ka tur tiek iztērēts apmēram tik, cik maksā ekskursija, nu, plus mīnus.
аватар ollennka
Kāpēc vispār ir tūrisma aģentūra? Līdz robežai tikai 50 km.
аватар lupanarius
zolyshka111, es arī gāju ar viņiem 4 reizes un varu teikt, ka šis ir problemātisks uzņēmums. Viņi grēko, atceļot ekskursijas, atceļot ekskursijas. Viņiem vienmēr ir problēmas ar autobusu, jo viņi to īrē. Labāk piemaksāt un braukt ar normālu operatoru, ja grib.
аватар zolyshka111
lupanarius, piemēram, ar ko?
аватар zolyshka111
ollennka, ej līdz robežai un tur arī ej, ne visiem ir mašīna, un benzīns nav lēts? Vai meklējat mājokli, transportu utt.? Viņš zina, labāk maksāt 60 eiro un to visu organizē speciāli apmācīti cilvēki.
аватар Ranklin
Sveiki!
Es ceru, ka informācija, ka man ir vismaz kaut kas, jums palīdzēs, lai gan tai jau ir gandrīz 10 gadi.
Es devos autobusu tūrēs uz Eiropu no Ļvovas no trim Ļvovas tūrisma aģentūrām - Galekspotour (2006), Algol (2007, 2010), Mist-Tour (2009). Visas trīs reizes biju ļoti apmierināta ar ekskursijas programmu un apkalpošanu.
Pirmā no šīm divām tūrisma aģentūrām, šķiet, jau ir beigusi pastāvēt, bet trešā turpina darbu.
Lai jaukas brīvdienas!
аватар ollennka
zolyshka111, kāpēc ar kājām? Cik zinu, starp Ukrainu un Poliju kursē diezgan komfortabli vilcieni, šis ir daudz labāks par autobusu tūri 40 cilvēkiem, kad visi ar mēli uz pleciem skrien pēc gida, nepaspējot neko īsti redzēt apkārt. Pats studentu gados devos ekskursijā ar autobusu, ļoti labi atceros, kā tas viss notiek.
аватар lupanarius
zolyshka111, Extravaganza, Sakmus, Dufclub...
аватар zolyshka111
ollennka, nu, Pšemislā atbrauci par 38 eiro, tikai tur, un tad kur un galvenais par cik? Braucu ar viņiem uz Krakovu un Prāgu, par ekskursiju samaksāju 86 eiro. Ja jūs to visu organizēsiet paši, ticiet man, tas būs dārgāk un vairāk stresa. Un tā samaksāju 86 eiro, pase rokās un nekādu problēmu.
аватар ulia_ver
Liels paldies jums visiem.
аватар ollennka
to visu organizēt pašam, ticiet man, tas ir dārgāk un vairāk stresa
)))) Neticēšu, piedodiet man kā cilvēkam, kuram ir pieredze gan autobusu tūrēs, gan patstāvīgos braucienos.
аватар zolyshka111
Nu, neticiet, jūsu tiesības. Tikai jūs nevarat patstāvīgi un ērti noorganizēt nedēļas nogali Eiropā par 60-70 eiro.
аватар ollennka
zolyshka111, es ticu, es neticu, mēs nespēlējam spēli. Es runāju par savu īsto ceļojumu pieredzi. Kas attiecas uz 70 eiro par nedēļas nogali, tad tā nebūt nav mūsu realitāte (((((par tādu cenu, no Krievijas uz Eiropu nevar izbraukt ne ar autobusa tūri, ne pašiem. Nu, izņemot no Pēterburgas uz Somiju). Tur viss ir daudz lētāks, lai ko teiktu.
аватар Alex714
Ir arī autobusu ekskursiju pieredze, braucu no Ļvovas (arī Kijevas). Ceļojuma cena ir atkarīga no tā, kurās valstīs un uz cik dienām ir ceļojums (jo dažādās ES valstīs ir dažādas viesnīcu cenas), kā arī atkarīga no nakts braucienu skaita (jo vairāk, jo lētāk, bet arī garlaicīgāk). Runājot par ekskursijas izmaksām, ņemiet vērā arī pašas ekskursijas izdevumus, iepriekš pareizi teica, ka jūs varat tērēt tik daudz, cik atdevāt ekskursijai un vairāk, jo daudzas ekskursijas tiek izliktas pārdošanā bez obligāto ekskursiju izmaksām, piemēram, 150 eiro, un tad te aizgāja 40 eiro, 20 eiro par karabliku, 10 eiro par karsto avotu utt. Ir vērts padomāt arī par pārtiku, jo cenā ir iekļautas tikai brokastis, un pārcelties galvenokārt uz tūristu vietām par šīm cenām, un pa ceļam degvielas uzpildes stacijām, arī par dārgām cenām.sanitārajās pieturās (ik pēc 3 stundām), pretējā gadījumā uznāk sarkano grupiņa pa visu autobusu viņi ēd salonā, un ceļabiedri šņāc :(
аватар Alex714
Labāk izmantot zelta vidusceļu, nevis doties uz vietām, kur gids velkas (viņam tur ir otkati), bet gan doties pastaigā pa kaimiņu kafejnīcām vai doties uz Mac. Ja pie viesnīcas ir lielveikals kur vietējie iepērkas - lai veicas, var nopirkt pieklājīgus produktus par labām cenām.. Par salīdzinājumu ar pašu ceļojumu, tad mans viedoklis ir tāds, ka no nedēļas jābrauc pašiem. vai vairāk, vienmēr ar auto (savu vai īrētu) ar sacīkstēm uz "nepopu" vietām, un ja 3-5 dienas tad vai nu apskates tūre (kur gan brauks prom, viņi parūpēsies par visu organizatorisko jautājumi) vai zemo izmaksu aviokompānija - atpakaļ nedēļas nogalē, lai pastaigātos pa kādu lielāko Eiropas pilsētu ar tās apkārtni. Turklāt ekskursijās joprojām atklājas, ka, apmeklējot muzejus vai atrakcijas, grupai ir prioritāte pār vientuļajiem. Piemēram, Vatikāna apmeklējums, stāvot rindā pie ieejas (vairāk nekā trīs stundas), mums pieķērās četri cilvēki (vienojās ar gidu), kā viens no viņiem teica - Romā piektā diena,
аватар Alex714
bet es nevaru nokļūt Vatikānā.To var norakstīt arī uz ekskursijas plusu,citas valsts apmeklēšanas vieglumu cilvēkiem,kas nekur nav bijuši un valodu neprot,lai gan skumji uz viņiem skatīties kad viņi dod pusi dienas brīva laika, un viņi mīdās pa vietu, kur šoreiz pulcējas grupa, baidoties pazust, vai arī uz tevi skatās kā uz vilku, kad tu ierodies autobusā tieši norunātajā savākšanas laikā , un viņi tur sēž 3-4 stundas un jāgaida, kamēr tu staigā, bet tev steidzami jādodas uz viesnīcu paskatīties televizoru un nokrist gultā, Vārdu sakot, ir plusi un mīnusi.
аватар zolyshka111
Nu, ceļabiedri autobusā ir cits stāsts)))) šeit jūs vispār nevarat uzminēt. Lai gan, man laikam paveicās, bet pārsvarā saskāros ar labiem ceļa biedriem. Papildu ekskursijas vispār nekad nebraucu, tikai tās apskates ekskursijas, kas ir iekļautas cenā. Pats jau iepriekš sastādu maršrutus, vietas, iestādes. Teiksim tā, ka autobusu tūres man ir lēts veids, kā apskatīt Eiropu un nokļūt vietās, kur pašam ir grūti nokļūt.
аватар Alex714
Saskaņā ar ceļojumu aģentūrām, kuru pakalpojumus izmantoju:
Accord ir lēts.
DAV klubs - vidēja cenu kategorija.
Ekstravagants – dārgāks par konkurentiem.
Tagad es taisu plānus pavasarim apskates tūrē ar prāmi uz Baltijas valstīm ar DAV klubu, bet uz NG, kamēr neko neesam izdomājuši, domājam par Prāgu, kaut gan jau esam bijuši vairāk nekā vienreiz.
аватар Alex714
zolyshka111
"Papildu ekskursijas vispār nekad nebraucu, tikai tās apskates ekskursijas, kas ir iekļautas cenā." - Ja ekskursija nav obligāta, es arī to neņemu, labāk ir doties ekskursijā pats, bet ir lētas ekskursijas ar nosacījumu, ka jūs iegādājaties vairākas ieteiktās ekskursijas, labi, vai gadījumā, kā es rakstīju iepriekš, " Plusu atrodu arī ekskursijām, kad ar grupu apmeklējot muzejus vai apskates objektus, tur ir prioritāte pār vientuļniekiem.» un jūs rakstījāt «lai nokļūtu vietās, kur pašam tikt grūti» es noteikti pērku šādas ekskursijas.
аватар Alex714
"Nu ar ceļa biedriem autobusā ir cits stāsts)))) nemaz nevar uzminēt. Lai gan, laikam man paveicās, bet pārsvarā līdzbraucēji sastapa labus." Te piekrītu - ir patīkami cilvēki, ar kuriem ir jautri komunicēt, bet var iespiesties arī ne pārāk patīkamas personības.
аватар ollennka
Un kuras ir tās vietas Eiropā, kur pašam ir grūti nokļūt?
Man arī ļoti paveicās ar līdzbraucējiem autobusa tūrē, bet arī patīkamie ceļa biedri dažkārt kavējas, apmaldās, grib iet uz tualeti visnepiemērotākajā vietā, mēģina autobusā ievest “smaržīgos” sierus. Saprotu, ka tie nav speciāli, bet tomēr kaitina.
аватар alex45
Man ir negatīva attieksme pret autobusu maršrutiem.Tas ir no tiem laikiem,kad braucām uz Maskavu ar shuttle.Tagad tikai saviem spēkiem.
Eiropā ir ļoti attīstīta saziņa starp valstīm un pilsētām.Šengenā nav robežu.Eiropā vilcieni kursē skaidri, zemo izmaksu lidojumi lido ļoti lēti, tāpēc var izveidot maršrutu. Ir pieejamas viesnīcas, kempingi, apartamenti. Jā. Tas ir darbs, kas jādara mājās pie datora. Bet jūs izvēlaties visu, kā jums ir piemērots, nevis ceļojumu aģentūru, kurai maksāsiet šo naudu.
Un pa ceļam izrādās, ka viņiem ir nakts pārbraucieni, jo tūre ir īsa.. Kaut kur kavējās, tagad pārvadātāji panāk, pieturas tiek saīsinātas. Tālāk viņi atved uz viesnīcu pilsētas nomalē, no kurienes vēl ir jānokļūst līdz apskates vietām, un tas ir par jūsu naudu, viesnīcā ir tikai kontinentālās brokastis, un tā ir kafija, bulciņa, siers, desa. , labākajā gadījumā vārītas olas (viesnīca ir lēta ), tāpēc jūs ne tik daudz interesē vakariņas, bet gan tas, kur paēst un vēlams lētāk.Tā ir tikai daļa no autobusa tūres mīnusiem.
аватар alex45
Un jums, kā variantu, mēģiniet doties uz Bratislavu. Netālu ir vieta, kur var iegādāties ekskursiju - Vīne, Prāga.Šeit tāds ceļojums iesākumam, iesaku.
аватар alex45
Kā piemērs (manā kontā tas ir Turpravdā) brauciens paša spēkiem uz karnevālu Venēcijā, tad uz Romu un Dženovu jūras kruīzā uz Kasablanku. Viss tika darīts patstāvīgi. Uz Venēciju ar zemo cenu, tad ar luksusa vilcienu uz Romu, pēc tam trīs dienas vēlāk ar vilcienu uz Dženovu. Viesnīcas caur Booking tika rezervētas netālu no dzelzceļa stacijām un tuvāk pilsētas centram, brauca ar autobusu, vapareto un metro (pirka ceļojumu kartes), ēda tavernās, kur ēd vietējie, prom no tūristu takām.
Bet visus šos jautājumus izlēmu pirms brauciena, citādi, ja šis darbs neder, tad autobuss un cerība, ka paveiksies ar MOT.
аватар oleg05022001
Tagad uz Krakovu uz pāris dienām var aizbraukt patstāvīgi. Tu izplāno maršrutu sev, redzēsi vairāk un nebūsi no neviena atkarīgs. Pārvadātājs LeoExpress. Nupat viņiem atlaides, paši pirms 2 nedēļām gāja pēc santīma šurpu turpu. Veiksmi!
аватар ollennka
oleg05022001, cenas studijai, lūdzu! Lai neticīgie tic, ka autobusa tūre ne vienmēr ir lētāka par patstāvīgu braucienu).
аватар oleg05022001
37 eiro 2 personām par biļetēm Ļvova-Krakova-Ļvova.
аватар svetlana.popova
Tam, kurš jautāja, manuprāt, tas vairs nav aktuāli, bet tiem, kas meklē atbildi uz šo pašu jautājumu, ievietošu savus 5 centus.
Autobusu tūres no personīgās pieredzes ir lētākais variants, lai apskatītu Eiropu. Lielākā daļa tūres ir akordu tūres, ir arī ekstravagancija, algols, bet izceļas eurotrips - tūres jauniešiem (tā viņi sevi pozicionē). Mēs ar vīru devāmies ar akordu. Būtībā ņēmām ekskursijas uz 5-6 dienām ar 2 nakšņošanas braucieniem (tas fiziski nav visiem, bet pie mums grupā bija bērni no 6-7 gadiem (viss gāja bez gaudām un dusmu lēkmēm) un cilvēki vecumā). Ja vēlaties maksimāli pilsētas par zemāko cenu - tās ir ekskursijas ar nakts šķērsošanu, ja bez nakts pārbraucieniem - cena būs nedaudz augstāka. Jāskatās konkrētas ekskursijas, kur ir nakts pārbraucieni, tas vienmēr ir norādīts, t.i. pērkot tūri sapratīsi vai ir/nav nakts pārbraucieni. Ir izņēmums - ja muita kavējas un, piemēram, jūs pavadāt pusi nakts - neviens nav pasargāts no tā ne grupā, ne individuālā braucienā.
аватар svetlana.popova
izdevumu ziņā viss ir ļoti individuāli, ņēmām ar likmi 50 eiro/persona dienā (aktīvi, ceļojuma dienas neskaitām) naudu vienmēr atvedām, atstājām nākamajam braucienam vai iztērējām iepirkšanās .
Ja nepieciešams saglabāt:
neņem papildus ekskursijas (vai vienkārši izmantot ekskursijas komplektu, ja tas ir obligāti);
autobusa tūres ietvaros, kad esi uz vienu dienu pilsētā - neredzu jēgu maksāt par ieeju muzejos, labāk pastaigāties un apskatīt pašu pilsētu (arī bez maksas)
ņem no mājām sausās devas, plus redzēju, kā meitenes benzīntankos nepirka tēju un kafiju, bet vienkārši palūdza ieliet termokrūzē verdošu ūdeni - neviens viņām neatteica.
viss rakstīts subjektīvi, no personīgās ceļojumu pieredzes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ļvova
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl