Jautājums o Ļvova

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
484 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Jautājums par bagāžas glabātuvi dzelzceļa stacijā un lidostā
Labdien.
Kur būtu labāk (ērtāk) atstāt bagāžu uz dienu un kāpēc. Ar vilcienu ieradīšos 6 no rīta dzelzceļa stacijā, bet 18:00 lidošu uz Vizeiru (tas ir, 16-00 jau būšu lidostā). Pa dienu gribam izstaigāt centru. Kur vislabāk atstāt divus koferus? Kura no šīm uzglabāšanas telpām ir vēsāka? Es atvedu dažus produktus, kuriem nepieciešams vēsums, bet tas nav tik svarīgi. Cik maksā šāds pakalpojums gan tur, gan tur?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2014-04-1110 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар 2travel
Labdien, uz dzelzceļa ir divi stacionāri un viens automātiski skapji (no 2 līdz 4 UAH st. un automātiskie 10). Atkarībā no bagāžas izmēra strādā visu diennakti, pārtraukums no 11.00 līdz 12.00 un no 2.00 līdz 3.00).Jums ir vieglāk atstāt bagāžu dzelzceļa stacijā tuvāk centram.Un tad paņemt lietas un doties uz lidostu.
аватар hatinka
Paldies!
аватар aleksandr.golovko028456
Labdien, jautājums, vakar draugi izņēma manu bagāžu no apbedīšanas kameras Ļvovas dzelzceļa stacijā un kļūdaini atstāja paku ar Jaungada kostīmiem! Tagad viņi atrodas Aizkarpatijā, vai es varu atnākt tos paņemt, vai arī viņiem tie jāpaņem???? Ja jā, kādi dokumenti jums ir nepieciešami no manis? Paldies
аватар NightAura
Es nevaru paņemt savu bagāžu laikā. Kas atrodas noliktavas telpā uz dzelzceļa Kijevā. Tika samaksāts līdz 19. Kas notiks?
аватар kravchenko541
6 0918. autobusā no Truskavecas Ļvovas sapinās pelēkas somas Lūdzam atsaukties 380678386128
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ļvova
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl