Jaungada brīvdienas LVIV

07 Janvāri 2018 Ceļošanas laiks: no 30 Decembris 2017 ieslēgts 02 Janvāri 2018
Reputācija: +377.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s nolē mā m sagaidī t Jauno gadu Ļ vovā . . Ceļ š uz Karpatiem no Zaporož jes aizņ em ilgu laiku un pat ar pā rsē š anos un tieš o vilcienu uz Ļ vovu. Es joprojā m nevaru saprast, kā pē c es pats nerezervē ju viesnī cu. Mē s izgā jā m cauri mū su Zaporož jes ceļ ojumu aģ entū rai, kas nodarbojas ar ekskursijā m Ukrainā , kā izrā dī jā s, tie ir parastie starpnieki, un mū su ceļ ojums parasti ir iesaistī ts Ļ vovas tū risma firmā , un, tiklī dz mē s saskā rā mies ar grū tī bā m, mū su Zaporož jes menedž eris pā rtrauca izvē li. augš ā un atklā ti ignorē ja mani.

Starp citu, manas atsauksmes par to, kur mē s nekavē joties apmetā mies...š ausmas

https://www.turpravda.com/ru/lvov/dolynskiy-h67256-r281542 .html

ir pā rskats par viesnī cu, uz kuru mē s pā rcē lā mies

https://www.turpravda.com/ru/lvov/Svetlica-h46114-r281547 .html

Bet ar to viss beidzas. . un es gribu runā t par pilsē tu. .


Jaungada Ļ vova ir brī niš ķ ī ga. . Visur gaismas ...dziesmas ...hutsuļ u un ukraiņ u virtuve ...

Liels skaits tū ristu...

laukumā tirgus, iespē jams, uz viena metra ir nepiecieš ams 4-5 cilvē kiem ...

š ķ iet, ka tagad ir pilsē tas diena, un es esmu krastmalā Jaltā , kad tu ej un elpo kā dam pakausī ))

Vakara Ļ vova ir skaista savā veidā .

Nolē mā m 40 minū tes pē c kā rtas aiziet uz bē dī gi slaveno Kriivku un ienā kam, vieta gaiš a, pie ieejas jā saka "Slava Ukrainai, slava varoņ iem" tad tiek doti 50 gramus medus vai sū dus pie ieejas, tikai tad ej pa gaiteni. Ukraiņ u virtuve, borš č s ar virtuļ iem, klimpas ar sprakš ķ iem, banoš s, sē ņ u zupa utt.

Cenas ir pieejamas.

Tie esam mē s Juraš kina piparkū ku darbnī cā . Bē rnam ļ oti patika. Tas viss ir Jaungada vakars! ! ! !!

Meistarklase maksā ja 1 liela piparkū ka 70 grivnas, ja 1 liela un 3 mazas 90 + iedod vē l kā du piena kokteili ar piparkū kā m uzkodai =)

Un š ī ir vē l viena moderna vieta tū ristu vidū, " Ribs "apmē ram stundu pē c rindā milzī gā pū lī , un jū s esat klā t. Ribiņ as ļ oti garš ī gas, vieta interesanta. Bet, ja man jautā , vai esmu gatava atkal stā vē t tik milzī gā rindā , lai tur paē stu, nē . Jā novē rtē arī laiks.

Собор Святого Юра.

Ļ vovas restorā nu apskates turpinā jums. .

Un š ī vieta" Stargorod ", mū s tur aizveda ar ekskursiju, bija alus degustā cija, ļ oti garš ī gi) Un pasū tī jā m kraukš ķ ī gu celi, vai kā ir sauc, tā ir laba Cepta Rulka, garš ī gi , diviem var droš i ē st, un vē l paliks))

Bija kā rtē jā ekskursija uz augsto pili...dī vaina sajū ta tur augstu rā pot, bē rns jau raud, ceļ š slidens...un patiesī bā tev rā da uz papī ra to pili, jo tā jau ir iznī cinā ts. Nu var paskatī ties uz pilsē tu no augstuma. Vispā r nekas interesants.


Nesapratā m arī ekskursiju, kas arī bija iekļ auta Lič akivas kapsē tas brauciena cenā . . tū ristu ir daudz, bet es nesapratu 31. decembra nozī mi, aizej uz kapiem un apskati pieminekļ us. Atvainojiet, bet š ī ir nepā rprotama pā rspī lē ta darbī ba, lai izveidotu š ā du apskates objektu.

Vispā r Ļ vova ir skaista, un patī kami, ka daudzi tū risti ir ne tikai no Ukrainas, bet arī poļ i un baltkrievi.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Это мы в мастерской Юрашкины пряники.Ребенку очень понравилось.Там все так по новогоднему!!!Мастер класс стоит если 1 большой пряник 70 гривен,если 1 большой и 3 маленьких 90+дают еще молочный коктейль с пряником перекусить=)
А это другое модное среди туристов заведение,
Собор Святого Юра
А это заведение
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums