Vlasta 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 2.610
№43 viesnīcas reitingā Ļvova
2.9 Numurs
3.6 apkalpošana
3.9 Tīrība
2.7 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Ekonomiskās klases viesnīca "Vlasta" atrodas 1 km attālumā no Ļvovas vēsturiskā centra. 12 stāvu ēka celta 1976. gadā un paredzēta tieši viesnīcai.Vairāk →
аватар parok20117257181
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bija pirmā reize Ļ vovā ! Gids piedā vā ja apmesties š ajā viesnī cā (Trī svietī gs numurs. Vannasistaba istabā . Piereģ istrē jā s vakarā , vē l tuvā k naktij. Vienī gais, kas bija normā li, bija tī ra gultas veļ a. … Tomēr ▾ Bija pirmā reize Ļ vovā ! Gids piedā vā ja apmesties š ajā viesnī cā (Trī svietī gs numurs. Vannasistaba istabā . Piereģ istrē jā s vakarā , vē l tuvā k naktij. Vienī gais, kas bija normā li, bija tī ra gultas veļ a. Sienā starp tualeti bija caurums un istaba (gulta bija piestumta lī dz sienai) ar diametru 35 skat. . Kā ds aizzī mogoja ar papī ru, bet ziņ kā rī gie izlauzā s cauri!
Tā nu mē s gulē jā m ar galvu tualetē ! Starp citu, vannas istabas durvis pat neaizveras! Lai sē dē tu uz tualetes, jums ir jā tur durvis ar kā ju, un tas ir apmē ram metrs. Tualetes tvertnei nebija vā ka, tā pē c viņ i iekā pa tvertnē ar rokā m, ū denī , lai to noskalotu! ! ! balkons arī neaizveras! Duš as vietā ir jaucē jkrā ns sienā un bedre tieš i grī dā . Starp citu ū dens savā ca un nenotecē ja! Š ī nav viesnī ca!! ! !
Ободраны обои. Дырка в с тене заклеяна бумагой!!! постель и сломанный пополам подоконник это - дверь на балкон, которая не закрывается! Это - вход в санузел коридорчик в номере Унитаз без крышки и красивый пол!!! Душ! БЕЗ горячей воды!!!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā s komandē jumā un apmetā s viesnī cā VLASTA. Istabas ē rtas un ē rtas, istabā ļ oti silts, ir karsts ū dens, cenas normā las, tuvu pilsē tas centram. Pē c baudas principa. Personā ls ir draudzī gs. Vienmē r gatavs palī dzē t (IESAKU). … Tomēr ▾ Ieradā s komandē jumā un apmetā s viesnī cā VLASTA. Istabas ē rtas un ē rtas, istabā ļ oti silts, ir karsts ū dens, cenas normā las, tuvu pilsē tas centram. Pē c baudas principa. Personā ls ir draudzī gs. Vienmē r gatavs palī dzē t (IESAKU).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija 10. -11. oktobrī Ļ vovā . Viņ i dzī voja uz savā m galvā m pie varas. Mazie burti. 6. stā vs. Istaba netika iztī rī ta, tika iztī rī ta tieš i apmetnes priekš ā . logi nav aizvē rti. duš a ir citā stā vā . … Tomēr ▾ Bija 10. -11. oktobrī Ļ vovā . Viņ i dzī voja uz savā m galvā m pie varas. Mazie burti. 6. stā vs. Istaba netika iztī rī ta, tika iztī rī ta tieš i apmetnes priekš ā . logi nav aizvē rti. duš a ir citā stā vā . apkure-nulle. pie "reģ istratū ras" kaut kā ds papī rs karā jas par atlaidē m. Jautā ju dež urantam - vai 20 cilvē kiem bū s atlaide? Atbilde ir jā , bet vadī tā jam, GADA SĀ KUMĀ , jā piebrauc un jā noslē dz lī gums ! ! ! Protams, viņ i nesniedza pā rskatu grā matu grā matvedī bas nodaļ ā . un ieradā s nedē ļ as nogalē . paš i vainī gi. Neejiet uz š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар v_ronika98
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es nezinu, normā li apstā kļ i)) ē rtī bas istabā , gulta ir normā la, labi, viens mī nus ū dens saskaņ ā ar grafiku, un tas pat nav gluž i kas. Viesnī ca atbilda summai ko maksā jā m! ! Ē diens arī normā ls!!! ! Tā tad, ja vē laties bū t ē rti un nedā rgi, jums vajadzē tu doties uz VLASTA viesnī cu) (Tiesa, viņ u apsargi ir stulbi! ! ) =). … Tomēr ▾ Es nezinu, normā li apstā kļ i)) ē rtī bas istabā , gulta ir normā la, labi, viens mī nus ū dens saskaņ ā ar grafiku, un tas pat nav gluž i kas. Viesnī ca atbilda summai ko maksā jā m! ! Ē diens arī normā ls!!! !
Tā tad, ja vē laties bū t ē rti un nedā rgi, jums vajadzē tu doties uz VLASTA viesnī cu)
(Tiesa, viņ u apsargi ir stulbi! ! ) =)
аватар u.alvina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istaba 204 par 2 250 UAH Mē beles nobruž ā tas, tapetes krī t nost, TV nav, auksti. Tos baro ar apsildā miem pusfabrikā tiem. Bet sliktā kā daļ a ir vannas istaba. Tvertne un izlietne tek, uz grī das vienmē r ir ū dens. Sienas, durvis un paklā ju (tā paliekas) klā j sē ne. … Tomēr ▾ Istaba 204 par 2 250 UAH Mē beles nobruž ā tas, tapetes krī t nost, TV nav, auksti. Tos baro ar apsildā miem pusfabrikā tiem. Bet sliktā kā daļ a ir vannas istaba. Tvertne un izlietne tek, uz grī das vienmē r ir ū dens. Sienas, durvis un paklā ju (tā paliekas) klā j sē ne. Aukstums. Mazgā š ana ir biedē još a.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Govju kū ts! … Tomēr ▾ Govju kū ts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар NEXT_NEON
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ko es varu teikt. komentā ri zemā k ir patiesi) Vē los piebilst, ka balkona durvis neveras, auksts, televizors strā dā , bet ir nelieli traucē jumi, kopumā skaņ a aizies), nav jē gas likt ē dienu ledusskapī , jo istabiņ ā piemē rota temperatū ra), duš a ir miskaste, ja neteiks paklā jiņ i, lai gan ļ oti gribas. … Tomēr ▾ ko es varu teikt. komentā ri zemā k ir patiesi)
Vē los piebilst, ka balkona durvis neveras, auksts, televizors strā dā , bet ir nelieli traucē jumi, kopumā skaņ a aizies), nav jē gas likt ē dienu ledusskapī , jo istabiņ ā piemē rota temperatū ra), duš a ir miskaste, ja neteiks paklā jiņ i, lai gan ļ oti gribas. uz visu laiku un tas ir 3 dienas un 2 naktis karstais ū dens bija 1 reizi vakarā.10 un nezinu cik ilgi vairs nebija, paspē ju nomazgā ties 1 stā vā atkal), ē damistaba ir atseviš ķ s jautā jums, vai drī zā k tas, kas mums ir, bija brokastis. pirmajā dienā atnā ca 8:30, kā grafikā un ē da pē c 20 min, man liekas, ka bija salvetes ar pastē ti, un ļ oti trekna + makcoffee, nā kamajā dienā man iedeva laicī gi, 2 negatavas olas, desa un verdoš u ū deni ar tē ju).
Lī dz centram ar kā jā m iet nav nemaz tik ilgi, kā das 15-20 minū tes.
nu, protams, paš u atpū tu un pastaigu Ļ vovā nevar aizē not nekā di dzī ves apstā kļ i, tas ir skaidrs, saņ ē mu milzī gu emociju gū zmu. arhitektū ra ir satriecoš a) Es neko tā du nekur neesmu redzē jis, kopumā tas ir jā redz paš am)
аватар 88714
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī voju tur daž as dienas! uz doto brī di ir veikuš i remontu 4. stā vā , telpas tī ras, ē rtī bas istabā , duš a, vienī gā neē rtī ba ir karstais ū dens pē c grafika (no rī ta divas stundas un vakarā ). ē diens ir lē ts un garš ī gs, š ī viesnī ca atbilst savai cenai!. … Tomēr ▾ Dzī voju tur daž as dienas! uz doto brī di ir veikuš i remontu 4. stā vā , telpas tī ras, ē rtī bas istabā , duš a, vienī gā neē rtī ba ir karstais ū dens pē c grafika (no rī ta divas stundas un vakarā ). ē diens ir lē ts un garš ī gs, š ī viesnī ca atbilst savai cenai!
аватар TASIA13
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi mū ž ā viesojos Ļ vovā.2011. gada marta beigā s un iemī lē jos š ajā pilsē tā ! ! ! ! ! Vecas ielas, bruģ akmeņ i, interesantā kā un ļ oti skaistā kā arhitektū ra, neaizmirstama atmosfē ra restorā nā Kryivka, jauki un pozitī vi cilvē ki, daudzi muzeji. … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā viesojos Ļ vovā.2011. gada marta beigā s un iemī lē jos š ajā pilsē tā ! ! ! ! ! Vecas ielas, bruģ akmeņ i, interesantā kā un ļ oti skaistā kā arhitektū ra, neaizmirstama atmosfē ra restorā nā Kryivka, jauki un pozitī vi cilvē ki, daudzi muzeji.
Runā t var daudz un ilgi, bet Ļ vovu nav iespē jams aprakstī t vā rdos.

ar vasaras sā kumu atkal nolē mu apmeklē t savu mī ļ ā ko pilsē tu, dzī voju viesnī cā Vlasta, viesnī ca parasti nav ļ oti, labā k ir ī rē t dzī vokli.
Viesnī cas vē rtē jums 3 un Ļ vova 10! ! ! ! !
Это красота в театре, оперном. пл. Рынок пл. Рынок. 6 утра. С поезда сразу идём в Криївку. А это шоколадки!))))))))))
аватар Olga_1225961
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es esmu vienkā rš i š okā ! Atbraucu un vienkā rš i apstulbu, jo istabā +1! Nav iespē jams gulē t pat zem 3 segā m! viņ a izstā stī ja, ka nomainī ja man spilvenu! Tu, protams, piedod bet 2 dienas man vannasistabā bija sveš i ziepju … Tomēr ▾ Es esmu vienkā rš i š okā ! Atbraucu un vienkā rš i apstulbu, jo istabā +1! Nav iespē jams gulē t pat zem 3 segā m! viņ a izstā stī ja, ka nomainī ja man spilvenu! Tu, protams, piedod bet 2 dienas man vannasistabā bija sveš i ziepju stublā ji, neviens netī rī ja! Un nomainī ja spilvenu!!!!!!! ! ! padomā !!!!! ! ! divvietī gs - 280 grivnas, piedodiet, bet par tā du naudu man liekas, ka tas ir par daudz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lakshya
Es visur meklēju cenas lētiem mājokļiem Ļvovā, bet, godīgi sakot, es nepārzinu šīs interneta lietas..... Palīdziet, lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums chebotareva
Mēs vēlētos atbraukt uz Ļvovu uz pāris dienām un apmesties jūsu viesnīcā, lūdzu, sakiet vai par bērna uzturēšanos 2,5 gadi tiek apmaksāta, ja jā, cik dienā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums receptionvlasta
‹ Viesnīca Vlasta 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Гостиница эконом класса «Власта» расположена в 1 км от исторического центра города Львов. 12-и этажное здание построено в 1976 году и спроектировано именно под гостиницу.

Viesnīcā

Конференц-зал на 80 мест с комнатой переговоров на 15 мест, парковая прогулочная зона и автостоянка на прилегающей территории, два бара, ресторан на 170 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Telpu apraksts

150 номеров различных категорий: хостел, двухместный эконом, двухместный стандарт, одноместный стандарт, одноместный улучшенный, двухместный улучшенный, двухкомнатный люкс.

Istabās

Спутниковое телевидение, холодильник.

Adrese г. Львов, ул. Клепаревская, 30
Tālruņi: +38 (032) 233-34-27
FAQ