Sosnovyi Bor 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
5.5 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Komplekss atrodas pie ezera ciematā. Bortjatina, netālu no Sudova Višņas pilsētas, Ļvovas apgabalā. Kompleksa Sosnovy Bor teritorijā atrodas medību rezervāts. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš vēlas atpūsties no lielpilsētas kņadas un kņadas.Vairāk →
аватар fdui6kvm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es noteikti neiesaku. Ar draugiem atpū tā mies 2018. gada jū lijā. Rezervē jot mums teica, ka rezervē jam pē dē jos 2 pieejamos numurus. Faktiski 70% bā zes bija neapdzī voti. Kaudze un smird. Mū su mā ja atradā s blakus cū ku fermai un vistu kū ts, tā pē c smarž a nebija pē c priež u mež a, bet pē c cū kā m. … Tomēr ▾ Es noteikti neiesaku.

Ar draugiem atpū tā mies 2018. gada jū lijā.

Rezervē jot mums teica, ka rezervē jam pē dē jos 2 pieejamos numurus. Faktiski 70% bā zes bija neapdzī voti.

Kaudze un smird.
Mū su mā ja atradā s blakus cū ku fermai un vistu kū ts, tā pē c smarž a nebija pē c priež u mež a, bet pē c cū kā m.

Sā kot no zā les, mani pā rsteidza neticami netī rā grī da. Virtuvē ir vē l sliktā k. Š ķ iet, ka tur jau gadiem nav tī rī juš ies. Lipī gi un taukaini virtuves skapji, kas ir pretī gi pieskarties, netī ra veca plī ts, veci saplaisā juš i taukaini trauki, 1 veca panna, uz kuras vienkā rš i nav iespē jams kaut ko ieziest. Virtuves skapjos var atrast visu, sā kot no putekļ u kalna un beidzot ar izlietotiem tē jas maisiņ iem, plastmasas pudelē m un beramajiem miltiem, cukuru un sā li. Viss, izņ emot pamata lietas: sē rkociņ i vai tī ri sū kļ i trauku mazgā š anai.
Un tā da "laime" kā š ī s supervirtuves izmantoš ana ir jā piemaksā.

Restorā ns nestrā dā ja stundu.
Un, cik mē s saprotam, tā ir pastā vī ga parā dī ba.

Numuros ir gulta, 2 naktsgaldiņ i, drē bju skapis un nefunkcionē još s televizors. Viņ š nestrā dā ja ne mums, ne mū su draugiem.

Wi-fi 2. stā vā vairs nevelk.

Istabā s nav ne ziepju, ne š ampū nu, ne matu ž ā vē tā ju! Labi, ka bija tualetes papī rs.

Mū su istabai bija izsists logs.

Gulta bija ā rkā rtī gi sintē tiska, nepatī kama pieskarties ķ ermenim. Mitrums visur.
Gultas veļ a no citā m telpā m tiek ž ā vē ta tieš i pamatnes teritorijā uz mež ģ ī nē m.

Par, manuprā t, pienā cī gu maksu 600 UAH par nakti par numuru, mē s saņ ē mā m daž as vilš anā s.
Š ķ iet, ka š ajā bā zē vienkā rš i nav saimnieka, jo vē l ir jā mē ģ ina š ā du vietu pie ezera novest lī dz tā dam stā voklim.

Š o bā zi neiesaku nevienam: ne draugiem, ne ienaidniekiem.
аватар weles_01
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena, ceļ otā ji! Kā solī ts apskatā https://www.turpravda.ua/ua/harkov/Carnaval_Resort___Spa-h20674-r275967.html Rakstu atsauksmi par savu izvē lē to apmeš anā s vietu. Pē c personī gas visu daudzsološ o apmeš anā s vietu izpē tes š ajā rajonā mana izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cu kompleksā . … Tomēr ▾ Laba diena, ceļ otā ji!
Kā solī ts apskatā https://www.turpravda.ua/ua/harkov/Carnaval_Resort___Spa-h20674-r275967.html Rakstu atsauksmi par savu izvē lē to apmeš anā s vietu.

Pē c personī gas visu daudzsološ o apmeš anā s vietu izpē tes š ajā rajonā mana izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cu kompleksā . To sauc par "Priež u mež u", kas atrodas vidū starp Zadoņ ecku un Koropovo. Š eit ir koordinā tas kartē
(https://www. google. com. ua/maps/place/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B2, +%D0% A5%D0%B0%D1%80%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F+%D0%BE%D0%B1 .0x2d4c18681aa4be0a! 4.993d49.230383? hl=ru)
Tā tad:
- Teritorija
Komplekss atrodas priež u mež ā gar ceļ u no Zadoņ eckas uz Koropovu, tač u satiksmes troksnis (diezgan reti braucoš s) nav dzirdams. Tas tiek panā kts ar dubulto ž ogu. Teritorijā pietiekami liela, tī ra, sausa, daudz augu. Dzī vnieku figū ras ir izvietotas arī ā rpus teritorijas (pretī ieejai kompleksā atrodas cē ls laukums ar soliņ iem un atpū tas zonu).
Š obrī d notiek teritorijas pirms Jaungada noformē jums, kas priecē ja ar gaumes un oriģ inalitā tes klā tbū tni dekorē š anā . Viss ir skaisti un bez "brutā la spē ka". Visi celiņ i starp ē kā m ir izklā ti ar smilš akmeni un ierā mē ti ar zaļ ā m zonā m. Ir 3 ā ra baseini, tostarp bē rnu baseins. Baseina zona ir aprī kota ar visu nepiecieš amo, ieskaitot tualetes un duš as. Un viss izskatā s droš i un patī kami. Atliek tikai gaidī t vasaras sezonu, lai to pilnī bā novē rtē tu, nevis vizuā li))). Teritorijā dzī vo kompleksa ī paš nieks, kurš ikdienā kontrolē visus procesus. Mē s viņ u iepazinā m. Ļ oti patī kams cilvē ks.

- Uzņ emš ana
Reģ istratū ra atrodas galvenajā ē kā pretī ieejai. Reģ istratū rā maiņ ā s strā dā divas meitenes - Alī na un Katja. Man paveicā s, un Katjas "izlū koš anas" periodā mani pieķ ē ra. Man tika veltī ts ļ oti daudz laika un uzmanī bas.
Viss tika parā dī ts, izskaidrots un viss ar smaidu un patī kamā jautrā sarunā . Daļ ē ji izvē le š ajā vietā tika apturē ta, pateicoties viņ ai. Ko es nenož ē loju ne gramu. Atpū tas laikā mū s apņ ē ma rū pes un uzmanī ba, kā mī ļ i un tuvi viesi. Kas bija ā rkā rtī gi jauki! Ī paš s paldies par pā rē jo Kate!

- Istabas
Ē kā ir viesnī cas tipa numuriņ i, ir divu ģ imeņ u mā ja ar savu pirti, ir budž eta numuri, atseviš ķ ā ē kā ir "mednieku namiņ i". Visi numuri ir pā rsteidzoš i lieli. Tie ir ļ oti lieli! Mana izvē le bija vienā no "medī bu namiņ iem". Istaba plaš a, ar kvalitatī vā m, dā rgā m mē belē m, modernu TV, ledusskapi un visu pā rē jo telpā esoš o tehniku. Tī rs visur! San. mezgls spī d, pilns dvieļ u komplekts, pilns higiē nas preč u komplekts. Ne miņ as no sē nī tes vai pelē juma. Istaba smarž o pē c koka.
Vienī gais "mī nuss" nav halā tu (tā tad ne pilna augstā kā atzī me).

- Izklaide
Kompleksā ir biljarda galds daž ā du veidu krievu biljarda spē lē š anai. Iedzī votā jiem - bez maksas. Ir krievu pirts. Pat kaut kā valoda nepā rvē rš as (š ī izteiciena labā nozī mē ) par "tikai pirti". Š ī ir pirts-troņ a telpa!! ! Š o zā li rezervē jā m uz 2 stundā m (atseviš ķ i apmaksā ta iespē ja). Milzī ga atpū tas zona ar lieliskā m mē belē m un interjeru. Viss ir akmenī , kokā , kalš anā un dzenā š anā . Izskatā s lieliski! Tvaika istaba bija lieliski apsildī ta, pat nā cā s vē dinā t. Mums pasniedza tē ju, un uzvaru, un ievā rī jumu ar medu! Tas bija ļ oti jauki!!!

- Restorā ns
Esmu bijis daudzos daž ā da lī meņ a restorā nos. Man ir ar ko salī dzinā t. Š is ir ļ oti labs! Ē diens, pasniegš ana, pasniegš ana, sortiments, cenas - izcilas! Viss, ko esam mē ģ inā juš i, ir apsveicami! Brokastis ir iekļ autas cenā . Ļ oti apmierinoš s un ar lielu izvē li.
Es apstā š os š eit, pretē jā gadī jumā atkal sā kā s spē cī ga siekaloš anā s)))

Secinā jums: svē tki izdevā s!! ! Vai es tur atgriezī š os vē lreiz? Es ļ oti centī š os to izdarī t. Gribu pamē ģ inā t tur atpū sties vasarā . Rakstu un saprotu, ka š obrī d sarež ģ ī ju iespē ju tikt ciemos pati (varbū t daudzi vē lē sies tur nokļ ū t un tas radī s zinā mu sajū smu), bet gribu bū t godī gam un š ie cilvē ki un š ī vieta ir uzmanī bas vē rta. PALDIES!

Lai visiem labi pavadī ts laiks.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Комплекс находится на берегу озера в с. Бортятин, недалеко от города Судова Вишня Львовской области. На территории комплекса «Сосновый бор» находятся охотничий заповедник. Отель подойдет всем, кто хочет отдохнуть от шума и суеты большого города.

Atrašanās vieta Оздоровительный комплекс «Сосновый бор» находится в 3 км от железнодорожной станции г. Судовая Вишня и в 5 км от центра города. Аэропорт Львова расположен в 48 км от гостиницы.
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю и открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс, верховая езда, велоспорт, игровая комната, библиотека, караоке.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • volejbols
  • futbola laukums
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 20 комфортабельных номеров.

Istabās

Телевизор, рабочий стол, отопление, шкаф/гардероб, фен, бесплатные туалетные принадлежности, туалет, ванная комната, кровать, прикроватные тумбочки, стол.

Adrese Лесозаводская Улица 1, с. Бортятин, Украина
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол, футбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.