Pisanka 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 2.510
3.3 Numurs
1.0 apkalpošana
2.8 Tīrība
1.0 Uzturs
1.8 Infrastruktūra
Viesnīcu un restorānu komplekss "Pysanka" atrodas Ļvovas pilsētā. Viesnīcā ir 17 numuri.Vairāk →
аватар elenna36
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca bija rezervē ta uz 3 dienā m. Viņ i tur varē ja dzī vot tikai 1 dienu. Tā s ir tī rā s š ausmas no sā kuma lī dz izlaiš anai. Nav liftu. Paš i velciet koferus uz 3. stā vu. Balkona vidinita - diennakts spē le restorā nā zem logiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija rezervē ta uz 3 dienā m. Viņ i tur varē ja dzī vot tikai 1 dienu. Tā s ir tī rā s š ausmas no sā kuma lī dz izlaiš anai. Nav liftu. Paš i velciet koferus uz 3. stā vu. Balkona vidinita - diennakts spē le restorā nā zem logiem. Vakarā gribē jā s atpū sties no ceļ a – neizdevā s. Viņ i klausī jā s trokš ņ us un kliedzieni lī dz pulksten 23:00, pē c tam sā ka zvanī t administratorei. Atbildot, neviens neceļ klausuli. No rī ta prasī ja paskaidrojumu administratorei - atbildot dzirdē ja, ka viņ a ne par ko neatbild.
Brokastis ir vē l viens meklē jums. Tu aizej uz restorā nu (patiesī bā pretī gu ē damistabu), bet uzreiz nevarē si paē st brokastis. Aizej uz reģ istratū ru pie administratores (kura ne par ko neatbild), pasū ti ko ē dī si un tikai tad atgriezies "restorā nā ". Ē diens ir bezgarš ī gs. Sausie kā postu salā ti, auksta kafija, netī ri galdi.
Mē s paē dā m brokastis un nekavē joties izrakstī jā mies. Svē tku sā kums ir sabojā ts (
аватар xenobobr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Stingri neiesakā m palikt š ajā viesnī cā . Rezervē jot istabu, jautā jā m, vai restorā nā nebū s kā ds pasā kums (kā zas utt. ). restorā ns viesnī cas 1. stā vā . Mums apstiprinā jā s, ka tas nav plā nots. … Tomēr ▾ Stingri neiesakā m palikt š ajā viesnī cā .
Rezervē jot istabu, jautā jā m, vai restorā nā nebū s kā ds pasā kums (kā zas utt. ). restorā ns viesnī cas 1. stā vā . Mums apstiprinā jā s, ka tas nav plā nots.
Rezultā tā , ierodoties restorā nā , lī dz pat pusnaktij skanē ja trokš ņ ains pasā kums ar ļ oti skaļ u mū ziku.
Sazinoties ar reģ istratū ru, mums teica, ka restorā ns ir atvē rts lī dz 23.00, bet restorā na viesi turpinā ja pasā kumu un diemž ē l nevaram palī dzē t.
Tie. netiek ņ emts vē rā ne likums par troksni pē c 22.00, ne viesu komforts, kas samaksā juš i par izmitinā š anu!
аватар syshulovavika
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga viesnī ca. Š obrī d ir pusnakts un nav iespē jams aizmigt. Dzī voju treš ajā stā vā , no restorā na dzirdu š ausmī gu rū koņ u, kas nav savienojams ar miegu. Tā ir tikai kaut kā da muļ ķ ī ba) uz treš o stā vu, starp citu, koferi jā velk paš am, neskatoties uz to, ka nav lifta) ī si sakot, tas ir pretī gi. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca. Š obrī d ir pusnakts un nav iespē jams aizmigt. Dzī voju treš ajā stā vā , no restorā na dzirdu š ausmī gu rū koņ u, kas nav savienojams ar miegu. Tā ir tikai kaut kā da muļ ķ ī ba) uz treš o stā vu, starp citu, koferi jā velk paš am, neskatoties uz to, ka nav lifta) ī si sakot, tas ir pretī gi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pusankahotel
‹ Viesnīca Pisanka 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отельно-ресторанный комплекс "Писанка" расположен в городе Львов. В отеле 17 номеров.

Viesnīcā

Индивидуальный трансфер (по запросу), вызов такси, заказ экскурсий, бронирование авиа, железнодорожных билетов, билетов в театры, кинотеатры, концерты и др, заказ столиков в ресторанах.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

Всего в отеле 17 номеров категорий "Стандарт", "Улучшенный" и "Люкс". Вместимость 46 человек.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, кабельное телевидение, бесплатный беспроводной интернет, мини-бар, гардероб/шкаф, сейф, телефон, кондиционер, фен, услуга звонок-"будильник", халат по запросу, балкон.

Adrese ул. Линкольна, 10, г. Львов
Tālruņi: +380984775753, +380667789958, +30630720832
Tīmekļa vietne: Pisanka
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).