Galitsiia 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 2.310
1.0 Numurs
2.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
2.5 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīcas un restorānu komplekss atrodas netālu no Ļvovas apvedceļa, starp izejām uz Stryi un Shehyni.Vairāk →
аватар 29071973vita_i_ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja vē lies nosalt un tevi sakost blaktis – nā c uz viesnī cu "Galicia" Ļ vovas rajonā ! Tā s ir š ausmas! Netī ri, auksti, gultas veļ a, segas, veci spilveni. Piestā jā m 2019. gada 13. janvā rī , nakš ņ ojā m vienu nakti un ar š o š ausmu pietika, lai gan numuriņ a cena par nakti ir 450 grivnas. … Tomēr ▾ Ja vē lies nosalt un tevi sakost blaktis – nā c uz viesnī cu "Galicia" Ļ vovas rajonā ! Tā s ir š ausmas! Netī ri, auksti, gultas veļ a, segas, veci spilveni. Piestā jā m 2019. gada 13. janvā rī , nakš ņ ojā m vienu nakti un ar š o š ausmu pietika, lai gan numuriņ a cena par nakti ir 450 grivnas. Un nā kamajā dienā viņ i redzē ja, ka mū s ar vī ru sakoduš as blaktis! 21. gadsimts!
аватар karaban.nata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es apstā jos pie moteļ a "Galicia" Koltsevaya Ļ vovā no rī ta ap 4.30 11.01. 2019. Es gribē ju gulē t un atpū sties pirms garā ceļ ojuma. Diemž ē l atpū tas nebija. Istaba, ko es saņ ē mu, bija pilnī gs murgs. Bija ļ oti auksts, kā vē lā k noskaidroju, pā rgā ja uz malkas apkuri, bet bija velniš ķ ī gi auksts! Istabas ā rdurvī s ar pirkstu bija sprauga un kopumā durvis izskatī jā s kā vairā k atvē rtas nekā vienu reizi ar kā jā m. … Tomēr ▾ Es apstā jos pie moteļ a "Galicia" Koltsevaya Ļ vovā no rī ta ap 4.30 11.01. 2019. Es gribē ju gulē t un atpū sties pirms garā ceļ ojuma. Diemž ē l atpū tas nebija. Istaba, ko es saņ ē mu, bija pilnī gs murgs. Bija ļ oti auksts, kā vē lā k noskaidroju, pā rgā ja uz malkas apkuri, bet bija velniš ķ ī gi auksts! Istabas ā rdurvī s ar pirkstu bija sprauga un kopumā durvis izskatī jā s kā vairā k atvē rtas nekā vienu reizi ar kā jā m. Paš ai telpai, kā arī duš as telpai ir nepiecieš ams remonts. Telpā ir televizors, lai tikai parā dī tu, ka tas ir, bet to nav iespē jams ieslē gt. Spilveni koka, sega veca un vē l vatē ta - jau sen gaidī ja atkritumu izgā ztuvi. Duš ā -izlietnē ar rū sas pē dā m. Pati duš a ir tā da pati. Duš as aizkars ir netī rs un sapelē jis. Labi, es to izturē ju, biju nogurusi un gribē ju gulē t. Nenā ca miegs. . Nulle skaņ as izolā cijas telpā . Sajū ta tā da, ka tu guli uz ielas, un visi kravas vedē ji un maš ī nas brauc pie gultas. Un pati stunda bija tā da, ka tad, kad beidzot izrā dī jā s, ka tajā saldē tavā izslē dzas un aizmigt, kā ds vī rietis, stā vē dams netā lu no istabas, sā ka kliegt uz savu pilno skaļ runi basā tā , ka kā ds tur lika kā dam paņ emt. papī ri. . . Super!!! ! Š is ora mani iemeta gultā . Bija 9.30. Kā man vē lā k stā stī ja, š is puisis ir kliedzoš s rež isors. No š ī moteļ a vadī tā jiem nav nekā das cieņ as pret apmeklē tā jiem. Es nevarē ju aizmigt pē c š ī modinā tā ja. Viņ a savā ca mantas un aizgā ja. Bū tu labā k, ja es izvilktu kaut kur stā vvietā un gulē tu maš ī nā . Jo, samaksā jot par istabu 450 grivnas, kas Ukrainai nav nemaz tik maz, es nesaņ ē mu atpū tu. Es vairs nevē los tur palikt. Un es neiesaku.
аватар svet.glushakova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man paveicā s un es atgriezos no turienes dzī vs...telpas ir ļ oti netī ras - zirnekļ u tī kli ar zirnekļ iem, pelē jums, netī rumi, traipi. Istabas netika tī rī tas vairā kas nedē ļ as. . . Telpas ir ļ oti aukstas. Reģ istratū ras nav. … Tomēr ▾ Man paveicā s un es atgriezos no turienes dzī vs...telpas ir ļ oti netī ras - zirnekļ u tī kli ar zirnekļ iem, pelē jums, netī rumi, traipi. Istabas netika tī rī tas vairā kas nedē ļ as. . . Telpas ir ļ oti aukstas. Reģ istratū ras nav. 7 Apkalpojoš ā s personas apkalpoš anas traucē klis vispā r nav atzī mē ts...ja izdosies atrast kā du no servisa, tad varbū t iedos otru segu vai SILDĪ TĀ JU - man ir paveicies...'restorā ns' (I neuzdroš inā s to nosaukt) pilnī bā atbilst š ī s blaktis garam - netī ri galdi, putekļ i, trauki taukaini netī ri un saplī suš i. . ar pirkstu nospiedumiem.... apkalpojoš ais personā ls atbilst š ai vietai - viņ i izdara labumu apmeklē tā jiem, pasniedzot brokastis. . . Es neiesaku š o vietu....apiet š o blakš u. . .


iemiesojums vpyatina
Viesnīca Galicia netālu no Ļvovas ir bīstama tūristiem. Nekādā gadījumā nevajadzētu tajā dzīvot. Viņi tur var tikt piekauti. Vietējie jaunieši.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums seoweblab24
‹ Viesnīca Galitsiia 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Гостинично-ресторанный комплекс расположен вблизи кольцевой трассы Львова, между выездами на Стрый и Шегини.

Viesnīcā

Парковка под круглосуточной охраной, автосервис и автомойка, круглосуточный ресторанный комплекс вместимостью 250 человек: ресторан Галиция, ресторан Четыре времени года, кафе-бар Галиция, аренда ноутбука, банкетное обслуживание, услуги прачечной и химчистки, заказ аренды автомобиля, заказ трансфера (междугородные переезды), предоставление услуг гидов-переводчиков, заказ услуг в салоне красоты.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

58 номеров. Однокомнатные, двухместные и трехместные, двухкомнатные класса полулюкс, двухэтажные номера, номера с сауной. Номера для курящих и некурящих.

Istabās

Душ, туалет, телевизор, холодильник, кондиционер, горячая и холодная вода круглосуточно.

Adrese Львовская обл., 81130 Западный обход г. Львова 10км + 500м с. Сокольники
Tālruņi: +38 (050) 317-49-38
+38 (032) 295-07-98
+38 (032) 295-07-10
Tīmekļa vietne: Galitsiia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.