Nav iespaidu...

Rakstīts: 6 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 14 — 16 septembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Ciemojā mies, dzī vojā m, man ir ko stā stī t) Viesnī cā ieradā mies 11:00, tā kā reģ istrē š anā s bija no 14, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies pastaigā . Pē c atgrieš anā s mū s nekavē joties apsē dā s. Mums bija "standarta" istaba 6. stā vā ar skatu uz pagalmu. Kopumā telpa ir maza, bet patī kama, ir komforta sajū ta. Redzams, ka istabā un gaitenī nesen veikts remonts - jaunas tapetes un salī dzinoš i tī rs paklā js. Mē beles nav jaunas, bet diezgan labā stā voklī . LCD televizors pie sienas. Kondicionieris, iekš ā samē rā putekļ ains (pieradums pā rbaudī t ir no Eksaminē tā ja : )). Uz loga ir moskī tu tī kls. Tikai tagad vietā m bija noputē jis, tī rī š ana nebija kvalitatī va, kā saka - virsū . Bet tad mū s sagaidī ja ļ oti nepatī kams pā rsteigums - vannasistaba. . . Kauns. . . Nolobī juš ies krā ni, duš as galva biezā kaļ ķ akmens slā nī , no apakš as no mitruma drū poš a galda virsma pie izlietnes, duš ā nodzeltē juš as š uves starp flī zē m. istaba, nolietota plastmasa uz tualetes poda vā ka un malas, netī rs "netī rs" matu ž ā vē tā js bez difuzora, nav nosū ces ventilatora. Nu, mē s bijā m ļ oti vī luš ies. . . Remonts š eit ir ļ oti vajadzī gs. Kā arī dvieļ u un gultas veļ as maiņ a. Uz grī das bija 2 vannas un roku dvieļ i + 1 kā jā m. Dvieļ i vairs nav balti, daž i ar caurumiem. Otrajā dienā tā s netika mainī tas, viens bija skaidrs (bija identifikā cijas zī me), bet tie bija vienkā rš i glī ti salocī ti un piekā rti, it kā nomainī ti...
Arī gultas veļ a nav jauna. Viņ a ieskatī jā s segas pā rvalkā – un vairs nebija pā rsteigta – nu jā , sega vietā m kļ uva dzeltena. Es neskatī jos spilvendrā nā , jū s zinā t, jo mazā k - miegs ir labā ks)) Bija ē rti gulē t, matracis un spilvens bija ergonomiski izlī dzinā ti.
Brokastu bufete - principā neslikti, izsalcis neaizbrauksi, bet pē c atsauksmju izlasī š anas gaidī ju vairā k.

Jā , mani iepriecinā ja skaņ as izolā cija istabā , vai varbū t paveicā s ar kaimiņ iem : )
Tā da ir Eurohotel ar savā m priekš rocī bā m un trū kumiem, kas mums ir nozī mī gi, kur cena un kvalitā te, diemž ē l, neatbilst viens otram.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu