Edem 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Ļvova
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Edem" atrodas Ļvovas centrālajā daļā, netālu no Svētā Jura katedrāles, kas ir XVIII gadsimta arhitektūras orientieris.Vairāk →
аватар nsstolyar.121213
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viss! Labi darī ts personā ls, uz jebkuru pieprasī jumu atbildē ja ar smaidu, brokastī m gribu pievē rst ī paš u uzmanī bu - tā s ir lieliskas! )) Atseviš ķ s pluss ir autostā vvieta. Tas atrodas uz vietas un mē s varē jā m redzē t mū su automaš ī nu no loga, tas ir ļ oti ē rti un droš i! Nā kamreiz tikai š eit). … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss! Labi darī ts personā ls, uz jebkuru pieprasī jumu atbildē ja ar smaidu, brokastī m gribu pievē rst ī paš u uzmanī bu - tā s ir lieliskas! )) Atseviš ķ s pluss ir autostā vvieta. Tas atrodas uz vietas un mē s varē jā m redzē t mū su automaš ī nu no loga, tas ir ļ oti ē rti un droš i!
Nā kamreiz tikai š eit)
аватар pustovoit-anzhela
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca uz vienu nakti - tas, kas jums nepiecieš ams. Reģ istratū rā viņ i sajauca mū su istabu, iedeva to ar vienu gultu. Bet problē mu atrisinā ja mū su dež urants, un paš i viesnī cas darbinieki tajā nesniedza lielu ieguldī jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca uz vienu nakti - tas, kas jums nepiecieš ams. Reģ istratū rā viņ i sajauca mū su istabu, iedeva to ar vienu gultu. Bet problē mu atrisinā ja mū su dež urants, un paš i viesnī cas darbinieki tajā nesniedza lielu ieguldī jumu.
Vidē ji tī ras, sā tī gas brokastis, istabiņ a pietiekami liela.
Nepatika č ī bu trū kums istabā un ne pā rā k labs wi-fi. Bet uz vienu vai divā m naktī m Ļ vovā tas derē s.
аватар natovelo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patī kami pā rsteigta par š o Ļ vovas viesnī cu. Tā atrodas ē rtā vietā , pilsē tas centru var sasniegt ar kā jā m 10 minū š u laikā . Istabas tī ras, mū s ar vī ru iepriecinā ja milzī gā divguļ amā gulta, tieš ā m ē rta. … Tomēr ▾ Patī kami pā rsteigta par š o Ļ vovas viesnī cu. Tā atrodas ē rtā vietā , pilsē tas centru var sasniegt ar kā jā m 10 minū š u laikā . Istabas tī ras, mū s ar vī ru iepriecinā ja milzī gā divguļ amā gulta, tieš ā m ē rta.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, palī dzē ja izvē lē ties krā sainas kafejnī cas un restorā nus, kā arī konsultē ja, kur doties ekskursijā .
аватар nettusia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca! Ē rta atraš anā s vieta, 1.2 km no dzelzceļ a stacijas, 10-15 minū tes ar kā jā m. Ja pastaiga jums nav problē ma, varat staigā t lī dz pilsē tas centram. Tī ra, gaiš a istaba pilnī bā atbilda aprakstam un vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca! Ē rta atraš anā s vieta, 1.2 km no dzelzceļ a stacijas, 10-15 minū tes ar kā jā m. Ja pastaiga jums nav problē ma, varat staigā t lī dz pilsē tas centram. Tī ra, gaiš a istaba pilnī bā atbilda aprakstam un vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. Kluss, ja meklē klusu atpū tu, tad esi š eit. Brokastis bija tuvu numura cenai, un ē dienu izvē le bija apmierinā ta - no svaigiem augļ iem un barojoš iem riekstiem lī dz svaigi ceptiem desertiem. Ja rodas iespē ja, noteikti atgriezieties š ajā viesnī cā !
аватар melnik4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no Ļ vovas. Mē s palikā m Edem viesnī cā . Viesnī cu ieteica draugi, kuri tur pastā vī gi uzturas, kad ierodas Ļ vovā . Atļ auš os teikt, ka man viss patika. Reģ istrē jies agrā k nekā paredzē ts bez papildu maksas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Ļ vovas. Mē s palikā m Edem viesnī cā . Viesnī cu ieteica draugi, kuri tur pastā vī gi uzturas, kad ierodas Ļ vovā . Atļ auš os teikt, ka man viss patika. Reģ istrē jies agrā k nekā paredzē ts bez papildu maksas. Personā ls labi audzinā ts, draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t un ieteikt nepiecieš amo informā ciju. Divvietī gā istaba, kurā tikā m ievietoti, bija liela un plaš a. Numurā ir lielas gultas, mini bā rs, seifs un privā ta vannas istaba. Tač u ī paš i mū s iepriecinā ja lielais SMART TV ar ultra HD attē lu un iespē ju skatī ties interneta TV un You tube video, kas mums sagā dā ja lielu prieku!
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Dvieļ u maiņ a katru dienu, gultas veļ as maiņ a 1 reizi trī s dienā s. Noņ emta kvalitā te. Nekad nav bijis sū dzī bu par tī rī š anu. Telpas tī rī ba ir nevainojama.
Brokastis notika restorā nā viesnī cas pirmajā stā vā . Izvē le ļ oti liela: siers, desa, salā ti; garš ī gas omletes, pankū kas. Turklā t kotletes, karbonā des, daž ā di piedevas. Daudz saldumu. Mū su uzturē š anā s viesnī cā.5 dienu laikā brokastis neatkā rtojā s. Vienmē r bija kaut kas jauns un garš ī gs.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, Ļ vovas centrā lajā daļ ā . Pilsē tas galvenā s apskates vietas ir viegli sasniedzamas. Turklā t viesnī cas pagalmā ir autostā vvieta automaš ī nā m, kas Ļ vovas centrā lajā m viesnī cā m ir retums. Kopumā esam apmierinā ti. nā kamajā braucienā uz Ļ vovu - tikai uz viesnī cu Edem ! ! !
аватар GloriaK
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais, kas mani iespaidoja, ka personā ls ir gatavs doties uz tikš anos, personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Tas mums ir svarī gi. Pā rē jais ir tī rī ba, istabā viss atturī gs un gaumī gs, nav uzbā zī gas atmosfē ras. Treš ais – brokastis. … Tomēr ▾ Pirmais, kas mani iespaidoja, ka personā ls ir gatavs doties uz tikš anos, personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Tas mums ir svarī gi. Pā rē jais ir tī rī ba, istabā viss atturī gs un gaumī gs, nav uzbā zī gas atmosfē ras. Treš ais – brokastis. Par tiem var rakstī t ilgi un daudz, bet tie tieš ā m ir ievē rī bas vē rti, viss ir garš ī gi un ē stgribu. Runā jot par viesnī cas atraš anā s vietu, to ir viegli un ē rti sasniegt no jebkuras vietas Ļ vovā . Tuvā kais centrs. Paldies, ejam, tu tā ds esi! Uz drī zu redzē š anos!
аватар marinyxa1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es devos Jaungada tū rē uz Ļ vovu, es izvē lē jos Edem Hotel, rezervē jot ceļ ojumu pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma un cenas attiecī bas salī dzinā jumā ar citiem piedā vā tajiem variantiem! Kad ieradā mies, biju patī kami pā rsteigta par tā ē rto atraš anā s vietu lī dz dzelzceļ a stacijai un centram, lī dz centram var aiziet 15-20 minū tē s, tuvumā ir veikali, var nopirkt pā rtiku, ķ ī miju. … Tomēr ▾ Es devos Jaungada tū rē uz Ļ vovu, es izvē lē jos Edem Hotel, rezervē jot ceļ ojumu pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma un cenas attiecī bas salī dzinā jumā ar citiem piedā vā tajiem variantiem! Kad ieradā mies, biju patī kami pā rsteigta par tā ē rto atraš anā s vietu lī dz dzelzceļ a stacijai un centram, lī dz centram var aiziet 15-20 minū tē s, tuvumā ir veikali, var nopirkt pā rtiku, ķ ī miju....nu vienkā rš i gadī jumā , viesnī ca ir mā jī ga, personā ls draudzī gs, telpas tī ras, temperatū ru var regulē t patstā vī gi, akumulatori tika ieslē gti un izslē gti, tī rī š ana tika veikta katru dienu, tā s bija aprī kotas atbilstoš i standartiem, Vajadzē ja tikai tē jkannu un nebija minibā ra, ā tri iedeva pē c pieprasī juma bez problē mā m, ē diens bija pilns - bufete, lifts darbojā s, kopumā iespaids brī niš ķ ī gs un komfortabls pē c uzturē š anā s viesnī cā Edem un Ļ vovā !
аватар KOLY1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Tas atrodas netā lu no Ļ vovas dzelzceļ a stacijas un pilsē tas centrā lā s daļ as vē sturiskajā m vietā m. Man patika viesnī ca, brokastis bija iekļ autas cenā . … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Tas atrodas netā lu no Ļ vovas dzelzceļ a stacijas un pilsē tas centrā lā s daļ as vē sturiskajā m vietā m. Man patika viesnī ca, brokastis bija iekļ autas cenā . Pati istabiņ a ē rta, tī ra, vannasistabā duš a. Š eit ir video apskats par numuru: https://youtu. be/kQ3xC8hsd58
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs. Kopumā viss ir kā rtī bā . Numurā ir Wi-Fi.
аватар venera-ok
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru viesojā mies Ļ vovā š ī gada jū lija sā kumā . Pē c draudzenes, kas nesen dzī voja viesnī cā Eden, ieteikuma, arī mē s nolē mā m š eit apmesties un to nenož ē lojā m ne mazums. Viesnī ca jauka, mā jī ga, tī ra, ē rta. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru viesojā mies Ļ vovā š ī gada jū lija sā kumā . Pē c draudzenes, kas nesen dzī voja viesnī cā Eden, ieteikuma, arī mē s nolē mā m š eit apmesties un to nenož ē lojā m ne mazums. Viesnī ca jauka, mā jī ga, tī ra, ē rta. Tas atrodas aptuveni vidū starp dzelzceļ a staciju (10-15 minū tes ar kā jā m) un veco centru (15-20 minū tes). Ē rti, ka ieeja atrodas iekš pagalmā , kur paveras arī istabu logi, tā pē c no ceļ a nav spē cī ga trokš ņ a, lai gan pa nakti cietā m logus, patī k pilnī gs klusums.
Dzī vojā m standarta istabiņ ā , istabiņ a pietiekami liela, gulta ē rta, tī ra, svaiga gultas veļ a, liels galds, virs kura ir plazma un spogulis, blakus zemā ks galdiņ š somā m, pā ris ē rti krē sli. Vannas istabā katru dienu tiek mainī ti dvieļ i, š ampū ns, ziepes un duš as ž eleja, fē ns. Koridorā skapī ir neliels seifs, daudz! drē bju pakaramie, ir pat karote un sū kļ i apaviem. Sajū ta, ka viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai). Wifi 205. istabā bija lielisks.
Dzī ves dā rdzī bā ietilpst "zviedru" brokastis, kā jau mums, diezgan pieklā jī ga ē dienu izvē le katrai gaumei, garš ī gi, izsalkuš am nav iespē jams palikt) Jā , istabā katru dienu minerā lū dens ir 0.5 no cilvē ka.
Arī personā ls ir patī kams un neuzbā zī gs, bet veikls: pē c pieprasī juma ā tri ienesa istabā gludinā mo dē li un gludekli, kā du rī tu istabā nodzisa gaisma, un 5 minū š u laikā sakā rtoja.
No komentā riem atzī mē š u tikai š ļ ū teni duš ā , kas principā mani ī paš i neuztrauca, tā pē c es par to pastā stī ju personā lam, kad izrakstī jos, turpmā kai situā cijai)) Nu, bija pā rpratums par situā ciju, rezervē jot numuru, izmantojot viesnī cas tī mekļ a vietni. Pē c aizpildī tā s rezervā cijas formas nosū tī š anas saņ ē mu atbildes automā tu, ka mans pieteikums saņ emts un viss. Nav rezervā cijas apstiprinā juma, nav zvana. Nosū tī ju vē stuli uz e-pasta adresi ar lū gumu precizē t pieteikuma statusu un daž as detaļ as. Atbildes nebija. . . Nā cā s piezvanī t un izdomā t) Jā , nebija jā veic avansa maksā jums, kas arī ir ē rti un patī kami.
Tā tad kopumā viesnī ca man patika, iesaku)
аватар irochka-111
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca man ļ oti patika, maza un mā jī ga, viesnī ca ļ oti mierī ga un tī ra - tas ir galvenais, kas man bija vajadzī gs pē c darba dienas, paldies smaidī gajam personā lam! … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, maza un mā jī ga, viesnī ca ļ oti mierī ga un tī ra - tas ir galvenais, kas man bija vajadzī gs pē c darba dienas, paldies smaidī gajam personā lam!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kravchuk_bogdan
‹ Viesnīca Edem 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель "Эдем" расположен в центральной части Львова, в непосредственной близости от Собора Святого Юрия, который является достопримечательностью архитектуры XVIII в.

Viesnīcā

Ресторан, парковка, WiFi.

Telpu apraksts

20 номеров различных категорий рассчитаны на 40 человек. В номерах и других помещениях отеля запрещено курить.

Istabās

LCD-телевизор, телефон, сейф, мини-бар, фен, бесплатный Wi-Fi интернет, ванная комната со всеми удобствами, наборы мини-косметики, одноразовые тапочки, в номерах категории люкс, полулюкс - банные халаты.

Adrese г. Львов, ул. Городоцкая 95а, ул. Сеченова 6 (второй вход)
Tālruņi: +38 (032) 2403104
+38 (032) 2403105
Tīmekļa vietne: Edem
FAQ