Man patika, iesaku.

Rakstīts: 22 jūlijā 2014
Ceļošanas laiks: 3 — 6 jūlijā 2014
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ar vī ru viesojā mies Ļ vovā š ī gada jū lija sā kumā . Pē c draudzenes, kas nesen dzī voja viesnī cā Eden, ieteikuma, arī mē s nolē mā m š eit apmesties un to nenož ē lojā m ne mazums. Viesnī ca jauka, mā jī ga, tī ra, ē rta. Tas atrodas aptuveni vidū starp dzelzceļ a staciju (10-15 minū tes ar kā jā m) un veco centru (15-20 minū tes). Ē rti, ka ieeja atrodas iekš pagalmā , kur paveras arī istabu logi, tā pē c no ceļ a nav spē cī ga trokš ņ a, lai gan pa nakti cietā m logus, patī k pilnī gs klusums.
Dzī vojā m standarta istabiņ ā , istabiņ a pietiekami liela, gulta ē rta, tī ra, svaiga gultas veļ a, liels galds, virs kura ir plazma un spogulis, blakus zemā ks galdiņ š somā m, pā ris ē rti krē sli. Vannas istabā katru dienu tiek mainī ti dvieļ i, š ampū ns, ziepes un duš as ž eleja, fē ns. Koridorā skapī ir neliels seifs, daudz! drē bju pakaramie, ir pat karote un sū kļ i apaviem. Sajū ta, ka viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai). Wifi 205. istabā bija lielisks.
Dzī ves dā rdzī bā ietilpst "zviedru" brokastis, kā jau mums, diezgan pieklā jī ga ē dienu izvē le katrai gaumei, garš ī gi, izsalkuš am nav iespē jams palikt) Jā , istabā katru dienu minerā lū dens ir 0.5 no cilvē ka.

Arī personā ls ir patī kams un neuzbā zī gs, bet veikls: pē c pieprasī juma ā tri ienesa istabā gludinā mo dē li un gludekli, kā du rī tu istabā nodzisa gaisma, un 5 minū š u laikā sakā rtoja.
No komentā riem atzī mē š u tikai š ļ ū teni duš ā , kas principā mani ī paš i neuztrauca, tā pē c es par to pastā stī ju personā lam, kad izrakstī jos, turpmā kai situā cijai)) Nu, bija pā rpratums par situā ciju, rezervē jot numuru, izmantojot viesnī cas tī mekļ a vietni. Pē c aizpildī tā s rezervā cijas formas nosū tī š anas saņ ē mu atbildes automā tu, ka mans pieteikums saņ emts un viss. Nav rezervā cijas apstiprinā juma, nav zvana. Nosū tī ju vē stuli uz e-pasta adresi ar lū gumu precizē t pieteikuma statusu un daž as detaļ as. Atbildes nebija. . . Nā cā s piezvanī t un izdomā t) Jā , nebija jā veic avansa maksā jums, kas arī ir ē rti un patī kami.
Tā tad kopumā viesnī ca man patika, iesaku)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu