TsisaR Bankirie 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 4.810
№35 viesnīcas reitingā Ļvova
5.3 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
1.1 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca "CisaR-Bankir" atrodas pilsētas centrālajā vēsturiskajā daļā, vecā austriešu ēkā.Vairāk →
аватар ellinas
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzdevums bija nakš ņ ot viesnī cā pilsē tas centrā par zemu cenu. Manuprā t, š ī viesnī ca ir tā vē rta. Ir trū kumi, bet es tos neuzskatu par kritiskiem. Piemē ram, gulta neļ auj pilnī bā atvē rt durvis uz vannas istabu, diezgan vā jš Wi-Fi. … Tomēr ▾ Uzdevums bija nakš ņ ot viesnī cā pilsē tas centrā par zemu cenu. Manuprā t, š ī viesnī ca ir tā vē rta. Ir trū kumi, bet es tos neuzskatu par kritiskiem. Piemē ram, gulta neļ auj pilnī bā atvē rt durvis uz vannas istabu, diezgan vā jš Wi-Fi. Priekš rocī bas - klusums, lai gan ē ka atrodas blakus tramvaja lī nijai, bet logi paveras uz pagalmu. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, ja rodas problē mas. Ir papildu aprī kojums, ir bagā ž as nodalī jums, ir kafija un tē ja, veļ a ir tī ra, es neredzē ju pelē jumu - viss ir tī rs. To var ieteikt mazprasī giem viesiem, kuriem nepiecieš ams nodroš inā t budž etu - š eit viesnī ca ir ā rpus konkurences. Tikai 2 soļ i no centra.
аватар yanina.mazurk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Ne vienmē r fotogrā fijā m ir jā uzticas! Ne š ī viesnī ca, pat grū ti to nosaukt, ne darbinieki tajā neattaisnos nevienu grivnu. Ļ vovas centra tuvumā š ai viesnī cai ir daudz cienī gu alternatī vu par tā du paš u cenu. Vannas istaba viena divā m istabā m (mums bija 9 istabas), duš ā netī ra un sapelē jusi. … Tomēr ▾ Ne vienmē r fotogrā fijā m ir jā uzticas! Ne š ī viesnī ca, pat grū ti to nosaukt, ne darbinieki tajā neattaisnos nevienu grivnu. Ļ vovas centra tuvumā š ai viesnī cai ir daudz cienī gu alternatī vu par tā du paš u cenu.
Vannas istaba viena divā m istabā m (mums bija 9 istabas), duš ā netī ra un sapelē jusi. Personī gā s higiē nas lī dzekļ u, piemē ram, ziepju un š ampū nu, nav, lai gan cena par istabu bija diezgan augsta.
Istaba netī ra un auksta (visur pū š ), š ķ iet, ka gulta pē c iepriekš ē jiem ciemiņ iem nemainī jā s. Skapja durvis iekrī t tieš i tavā s rokā s. Durvis uz istabu kā vannasistabā , ļ oti slikti aizveras. Dvieļ i ir vairā k kā grī das lupatas. Fē ns ir jā pieprasa reģ istratū rā.
Pē c sarunas ar saimnieku un prasī š anas atmaksā t - atsakā s. Viņ š noraidī ja visas mū su prasī bas, sakot, ka viss ir kā rtī bā.
Viņ i bija spiesti agrā k pamest viesnī cu bez naudas atmaksas un sliktā garastā voklī .
аватар mailer2
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. pasū tī ju uz divā m dienā m, ierodoties apsaldē ja administratore, teica, ka neko nezinu, mums ir rezervā cija tikai uz dienu, otrajā dienā nā cā s paš am meklē t caur booking un pā rcelties 2. Smird no duš as 3. Skats no loga-konstrukcija 3. … Tomēr ▾ 1. pasū tī ju uz divā m dienā m, ierodoties apsaldē ja administratore, teica, ka neko nezinu, mums ir rezervā cija tikai uz dienu, otrajā dienā nā cā s paš am meklē t caur booking un pā rcelties
2. Smird no duš as
3. Skats no loga-konstrukcija
3. Tualetē ir viena ligzda, otrā pie durvī m atrodas apakš ā , tas ir, telefona un portatī vā datora uzlā de netiek nodroš inā ta.
4. Bingo - ieslē dziet no rī ta gaismu, lai sagatavotos, un tas stulbi mirgo - tualete, duš a, istaba, televizors utt. Nevar izmantot fē nu, spriegums lec
tā tad ja gribi Ļ vovas KALArit, tad tev ir baņ ķ ieris cisā rā
pc. ja viesnī cas ī paš nieks pozicionē savu viesnī cu kā cenas un kvalitā tes attiecī bu, tad lai brauc kaut vai uz Poliju un paskatā s uz viesnī cu cenas un kvalitā tes attiecī bu. un salī dziniet ar saviem sū diem
аватар vika_97
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar bē rnu maijā.2014. Viesnī ca atrodas centrā , personā ls draudzī gs, bet ar to labais beidzas. Pats trakā kais ir peles istabā! ! ! Nogalinā ja arī loga neesamī ba. Garderobes durvis atvē rā s apmē ram 15 centimetrus, gulta traucē ja tā lā k. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu maijā.2014. Viesnī ca atrodas centrā , personā ls draudzī gs, bet ar to labais beidzas. Pats trakā kais ir peles istabā! ! ! Nogalinā ja arī loga neesamī ba. Garderobes durvis atvē rā s apmē ram 15 centimetrus, gulta traucē ja tā lā k. Bū tu bijis jauki, ja darbinieki bū tu iepriekš brī dinā juš i, ka WiFi istabā nozī mē , ka tas fiksē jas tikai pie ā rdurvī m. Mē s nekad neieradā mies duš ā , tī rī ba bija apš aubā ma, un pelē jums bija visur. Un izlietnē nav karstā ū dens. Ļ oti apbē dinā ja tē jkannas, ledusskapja, gludekļ a trū kums. Kaut kas lī dzī gs katlam nepā rtraukti zumē ja, starpsienas bija plā nas, varē ja dzirdē t katru kaimiņ u vā rdu.
Ja ne avansa maksā jums, mē s bū tu izbraukuš i otrajā dienā .
Bet Ļ vova man ļ oti patika un cilvē ki tajā ir brī niš ķ ī gi.
аватар alexstetsura
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atbraucā m ar mammu uz Ļ vovu uz divā m nedē ļ ā m. Galvenais kritē rijs, izvē loties viesnī cu, bija tā s tuvums centram. Viesnī ca atrodas 5-8 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas centrā lā laukuma. Faktiski, uzturoties viesnī cā , jū s neizejat no centra. … Tomēr ▾ Atbraucā m ar mammu uz Ļ vovu uz divā m nedē ļ ā m. Galvenais kritē rijs, izvē loties viesnī cu, bija tā s tuvums centram. Viesnī ca atrodas 5-8 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas centrā lā laukuma. Faktiski, uzturoties viesnī cā , jū s neizejat no centra. Pati viesnī ca jau ir daļ a no vecā s Ļ vovas. Nu kopumā mums patika. Par 180 UAH dienā jū s saņ emat kā rtī gu istabu ar visu nepiecieš amo. Š ķ iet, ka tas ir nesen atjaunots. Personā ls ir viesmī lī gs. Vienī gais mī nuss ir dzirdamī ba, bet principā pē c pusstundas vairs nemana. Tramvaja pietura tieš i pie viesnī cas. Ī sā k sakot, tas ir labā kais variants, kā normā li iekā rtoties un neizpū st visu naudu.
аватар koevolusia
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst naktsmī tnes cenai, jo pilda galveno atpū tas funkciju Ļ vovā - atrodas tā s paš ā vē sturiskajā centrā (gandrī z Stary Rynok laukumā , kas atrodas mazā k nekā piecu minū š u gā jiena attā lumā no Rynok laukuma) . … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst naktsmī tnes cenai, jo pilda galveno atpū tas funkciju Ļ vovā - atrodas tā s paš ā vē sturiskajā centrā (gandrī z Stary Rynok laukumā , kas atrodas mazā k nekā piecu minū š u gā jiena attā lumā no Rynok laukuma) .
Istaba nav tik š ika, bet diezgan pieklā jī ga: labas mē beles, duš as un tualetes telpas. No loga paveras skats uz klusu pagalmu, kas ir ļ oti labi, jo blakus ir tramvaja pietura, bet istabā bija kluss.
Mē s nedzī vojā m pagrabā , bet pirmajā stā vā , un mums nebija nekā du problē mu ar pā rmē rī gu mitrumu. Numuri ir tī ri, un tajos ir normā li dvieļ i un gultas veļ a.
Viesnī cā nav pā rtikas, bet Ļ vovas vē sturiskajā centrā tas nesagā dā nekā das grū tī bas.
аватар k_ru
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m iekā rtojuš ies puspagraba istabiņ ā s, ar ē rtī bā m kvartā lā - pasū tī jā m divā m ģ imenē m, mums derē ja. Ja mē s bū tu apskatī juš i visu uzreiz, mē s nekad nebū tu tur palikuš i. … Tomēr ▾ Bijā m iekā rtojuš ies puspagraba istabiņ ā s, ar ē rtī bā m kvartā lā - pasū tī jā m divā m ģ imenē m, mums derē ja. Ja mē s bū tu apskatī juš i visu uzreiz, mē s nekad nebū tu tur palikuš i. Viņ i nometa mantas un devā s pastaigā . Vakarā izrā dī jā s, ka uz sienā m zied un smarž o pelē jums, un duš as ū dens nemaz nenotecē ja. Viņ i baidī jā s iet duš ā tā pē c pat č ī bā s. Naktī s negulē jā m no mitruma un pelē juma smakas, vē dinā jā s katru stundu. Viens pluss - centrs atrodas blakus. Es nevienam neiesaku.
аватар zazaya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nobruž ā ts numurs par 180 UAH. izrā dī jā s nekopta, ar netī riem gultas pā rklā jiem un aizkariem. Nav vietas 2 ļ oti š auriem skapī š iem, var pakā rt mantas maksimums 2 pakaramajiem - tas arī viss. Atgā dina CB klases auto izmē rus : ). … Tomēr ▾ Nobruž ā ts numurs par 180 UAH. izrā dī jā s nekopta, ar netī riem gultas pā rklā jiem un aizkariem. Nav vietas 2 ļ oti š auriem skapī š iem, var pakā rt mantas maksimums 2 pakaramajiem - tas arī viss. Atgā dina CB klases auto izmē rus : ). Koridorā sienas aptumš ojā s no mitruma, tas viss izbira istabā , neviens nekad nenoņ ē ma ar to nokaisī to apmetumu. Istaba smarž o pē c mitruma. Papildus tam paš ā viesnī cā pirmajā stā vā tur kaut kas ir uzstā dī ts (katls vai kas tamlī dzī gs) no kā vakarā , kad neviens netrokš ņ o, bet istabā ir drausmī gs troksnis, ir tā da sajū ta. tu mē ģ ini aizmigt uz skrejceļ a ! ! ! Piedā vā ju istabas foto.
аватар 4ernika28
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es rezervē ju viesnī cu pusmē nesi iepriekš , katram gadī jumam. Nedē ļ u pirms ieraš anā s meitene atzvanī ja, lai precizē tu, vai viss ir kā rtī bā . pastā stī ja, kā tur nokļ ū t. Es izlasī ju atsauksmes iepriekš un devos ar saviem draugiem uz savu risku) dzī voju viesnī cā B. … Tomēr ▾ Es rezervē ju viesnī cu pusmē nesi iepriekš , katram gadī jumam. Nedē ļ u pirms ieraš anā s meitene atzvanī ja, lai precizē tu, vai viss ir kā rtī bā . pastā stī ja, kā tur nokļ ū t. Es izlasī ju atsauksmes iepriekš un devos ar saviem draugiem uz savu risku) dzī voju viesnī cā B. Khmelnitsky in Tsesar Banker. Atraš anā s vieta - super. 5 minū tes un tirgus laukums) ieradā s pulksten 6 * 30, atnesa lietas uz reģ istratū ru un devā s pastaigā ) norē ķ inā š anā s bija 14 * 00, viņ i mums atzvanī ja un teica, ka viss ir iztī rī ts, jū s varat reģ istrē ties. mū s veda it kā uz pagraba stā vu, bet viss bija super, bija pat normā ls logs, radiatora apkure aprī lī . istabiņ a mā jī ga, pasū tī ju 3-vietī gu istabu ar divguļ amo un vienvietī go gultu. Gultas jaunas, skapis arī . laminā ta grī da - bet ļ oti auksta. Tualete, vannas istaba gaitenī , koplietoš anā.2 istabā m. Man likā s, ka viss bū s lieliski!
Viņ i nā ca no pastaigas vē lu vakarā , maiņ ā bija tumš s, tievs zē ns. Tualetē iestrē gst slē dzene, un, kad pirmo reizi tur nokļ uvu, domā ju, ka bū š u tur mū ž ī gi)) gaviles, durvis atvē rā s. Tualetes, vannasistabas remonts labs! vannas istabā duš a - stā v uz grī das uz flī zes ar sā nu, aizvē rta ar aizkaru. Paldies Dievam, karstais ū dens bija lielisks! Paņ ē mis pā ris pilienus uz dvē seli par atnā kš anu, devos gulē t! Esmu viegls gulē tā js, pamodos 1:00 no tā , ka puisis reģ istratū rā ar kā du skaļ i runā ja, dzirdē ju š ķ iltavu klikš ķ i, un es smirdē ju pē c dū miem! ! Miegs nebija reā ls. Knapi, kļ uva svaigs, aizmiga. No rī ta 7 no rī ta mū su istabas biedri smē ķ ē ja, lai gan smē ķ ē š ana istabā s ir aizliegta ! ! Atkal nebija iespē jams gulē t!
Telpas dalī tā ji ir plā ni, lai jū s visu skaidri dzirdē tu!
Es biju vannasistabā , un pa koridoru dzirdē ju, par ko manas draudzenes runā istabā ! š oks! nu tas tā . galvenais, ka nebija elsojoš u indivī du!
Kafejnī ca, ē damzā le viesnī cā - nē .
Netā lu no viesnī cas atrodas veikali un daudzas kafejnī cas. tas ir centrs!
No rī ta sataisī jā mies, devā mies nodot mantas uz staciju, samaksā jā m 6 UAH par somu) devā mies pastaigā tā lā k!
Laikapstā kļ i mū s ļ oti iepriecinā ja! Daba ir lieliska!
Un arhitektū ra iekaroja mū su sirdis!! !
Es gribu uz turieni!
P. S. iespē jams, ka mē s tur dzī vosim)))
Priecī gus ceļ ojumus visiem! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель «ЦісаR-Банкіръ» находится в центральной исторической части города, в старинном австрийском здании.

Atrašanās vieta До ближайшего кафе и магазина 50 м.
Pludmalē
Viesnīcā

Оборудованная кухня (микроволновая печь, холодильник, электрочайник, посуда), вызов такси, стирка и глажка одежды, пользование феном.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

8 номеров на 30 мест.

Istabās

Wi-Fi, ТВ, душевая кабина, туалет. Уборка номеров 1 раз в 2 дня, смена полотенец и постельного белья по потребности.

Adrese г.Львов, ул. Б. Хмельницкого 23
Tālruņi: +38 (032) 225 56 27
+38 (067) 672 50 76
Tīmekļa vietne: TsisaR Bankirie
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.