Metro 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.910
№1 viesnīcas reitingā Letok
5.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
2.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Metro" atrodas Kijevas apgabala Letki ciemā. Netālu atrodas tirgus un privāta pludmale. Atpūtas centrs ir lieliski piemērots atpūtai kopā ar ģimeni un svinīgām korporatīvajām ballītēm.Vairāk →
аватар vadimkas
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijā m nepatī kami pā rsteigti par apkalpoš anas kvalitā ti š ajā bā zē . Istaba netī ra, viss putekļ ains. Vannasistaba kaut kā izmazgā ta, saplī susi duš as kabī ne, saplī sis duš as galvas turē tā js, bez ziepē m un tualetes papī ra - ved kur gribi. … Tomēr ▾ Bijā m nepatī kami pā rsteigti par apkalpoš anas kvalitā ti š ajā bā zē . Istaba netī ra, viss putekļ ains. Vannasistaba kaut kā izmazgā ta, saplī susi duš as kabī ne, saplī sis duš as galvas turē tā js, bez ziepē m un tualetes papī ra - ved kur gribi. Ū dens pē c grafika, kas saprotams tikai personā lam. Karstā ū dens nav, no vā rda "absolū ti", pazuda pa nakti un aukstumu - kamē r neiztraucē ja kā ds "onkulis Vasja", kurš skrē ja ieslē gt stafeti pie akas, tas neparā dī jā s. Virtuvē bija izdegusi spuldze, kuru neviens nesteidzā s mainī t. Un tas viss par 950 UAH/dienā par dubultstandartu. Metro administrā cijai jā maina bā zes direktors, kas, acī mredzot, ir garī gi iestrē dzis kaut kur 80. gados, vai vismaz jā maina cenu politika. Esmu pieradis saņ emt normā lu servisu ar atbilstoš u samaksu, nevis klausī ties administrā cijas attaisnojumus padomju stilā : "Pie mums tā . Kā pē c nepatī k? ! "
аватар ELEN-POLEVAYA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas! ! ! Sakā rtots - viss! Ē diens nav slavē jams, sakopta teritorija, jauns rotaļ u laukums un pieauguš o simulatori, liela pludmale. Mū s nedaudz sarū gtinā ja mā jas ļ oti vecā s izlietnes, un izlietnes nedeva (vismaz kā jas izskalot vai mazgā t), bet tie ir tā di nieki, salī dzinot ar gaisu, Desnu un labu kompā niju. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas! ! ! Sakā rtots - viss! Ē diens nav slavē jams, sakopta teritorija, jauns rotaļ u laukums un pieauguš o simulatori, liela pludmale. Mū s nedaudz sarū gtinā ja mā jas ļ oti vecā s izlietnes, un izlietnes nedeva (vismaz kā jas izskalot vai mazgā t), bet tie ir tā di nieki, salī dzinot ar gaisu, Desnu un labu kompā niju. ! Liels paldies visam personā lam!
аватар pia_ukr
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bā zē atpū š amies jau 2 gadus pē c kā rtas, jo labas istabiņ as un neliela, bet iekopta teritorija, sava pludmale, krasta tuvumā neliela upī te. Jauks rotaļ u laukums BET! pretī gs ē diens ; -( Pirmo nedē ļ u ē du ē dnī cā , tad tikai sā ku gatavot pati paš u rē ķ ina) - un tur jau dzī vo metro darbinieks - un mums saka, ka tā kā viņ š ieradā s divas stundas agrā k, viņ š dzī vos. … Tomēr ▾ Bā zē atpū š amies jau 2 gadus pē c kā rtas, jo labas istabiņ as un neliela, bet iekopta teritorija, sava pludmale, krasta tuvumā neliela upī te. Jauks rotaļ u laukums BET! pretī gs ē diens ; -( Pirmo nedē ļ u ē du ē dnī cā , tad tikai sā ku gatavot pati paš u rē ķ ina) - un tur jau dzī vo metro darbinieks - un mums saka, ka tā kā viņ š ieradā s divas stundas agrā k, viņ š dzī vos. Un mē s jums atdosim naudu, atņ emot kaut ko tur...Un, kā viņ i mums paskaidroja, tā ir pastā vī ga prakse bā zē Tā pē c nā c iekš ā no nakts ; -))) un ar savu ē dienu - tad tā s bū s labā kā s brī vdienas Kijevas reģ ionā : -)
аватар ostapenko15
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Un š eit ir atskaite. . . … Tomēr ▾ Un š eit ir atskaite. . .
аватар ostapenko15
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
аватар Anima_Sky
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Katru vasaru es vismaz nedaudz atpū š os atpū tas bā zē "Metro" un, ticiet man, es par to zinu maksimumu, ko ikviens manā vietā varē tu zinā t! Atpū tas centrs "Metro" atrodas Kijevas apgabala Brovarsky rajona Letki ciemā . Letki ciemā plū st divas upes: Desna un Lyubich, kuru krastos ir aptuveni 13 daž ā di atpū tas centri. … Tomēr ▾ Sveiki!
Katru vasaru es vismaz nedaudz atpū š os atpū tas bā zē "Metro" un, ticiet man, es par to zinu maksimumu, ko ikviens manā vietā varē tu zinā t!
Atpū tas centrs "Metro" atrodas Kijevas apgabala Brovarsky rajona Letki ciemā .
Letki ciemā plū st divas upes: Desna un Lyubich, kuru krastos ir aptuveni 13 daž ā di atpū tas centri.
Bā ze "Metro" atrodas Desnas upes krastos.
Uzreiz ā rpus bā zes teritorijas atrodas gleznaina pļ ava ar nelielu ezeriņ u.
Es dievinu Letki par brī niš ķ ī go gaisu un zvaigznē m. . .
Ļ aujiet man jū s iepazī stinā t ar bā zi tikai daž os punktos:
1) Atpū tas centrā "Metro" izmitinā š anai š ā das telpas:
- lī dz 4.2-istabu dzī vokļ i kotedž ā s (ar privā tā m labierī cī bā m (virtuve, izlietne, tualete));
- jaunbū ve 4 stā vu ē ka ar 2 istabu apartamentiem (ar ē rtī bā m: tualete, vannas istaba ar duš u (karstais ū dens divas reizes dienā ));
- veca 3 stā vu ē ka ar vienvietī gā m istabā m un ē rtī bā m (virtuve, izlietne, tualete) vairā kā m istabā m.
2) Atpū tas centrs "Metro" bija un ir labā kais starp ierastajā m bā zē m, iespē jams, pat visā Ukrainā : tā s ir tā lu no smirdī gā m mā jā m uz vistu kā jiņ ā m : ))).
3) Š odien bā ze ir aprī kota atpū tai. Pamatnei ir:
- sava, iež ogota (daļ ē ji aizsargā jama) teritorija;
- sava nepā rtraukta ū dens apgā de;
- ē damistaba ar 3 ē dienreizē m dienā ;
- pirmā s palī dzī bas punkts ar fizisko telpu;
- privā tā pludmale pie Desnas upes;
- liels rotaļ u laukums;
- tenisa/volejbola laukums;
- daudz skaistu, iekoptu aleju, soliņ u, puķ u dobju, pļ avu, lapenes. . .
. . . Pā rrā vumi, iespē jams, notiek ar elektrī bu - tomē r tā ir rajona vaina.
4) Iepriekš bā zē atpū tā s tikai Kijevas metro darbinieki ar savā m ģ imenē m.
Lī dz š im (2008. ) gadam lielā kā daļ a numuru ir atvē lē tas "eksportam", tas ir, priekš roka tiek dota "ā rzemju" atpū tniekiem, jo ​ ​ par pā rē jo viņ iem tiek piemē rota nereā la cena (no 2500 lī dz 8000 UAH). 2 nedē ļ as ar 3 ē dienreizē m dienā ), savukā rt metro darbinieki maksā no 800 UAH. lī dz 2000 UAH uz to paš u periodu ar tā diem paš iem nosacī jumiem).
. . . Tas bija stā sts par to, kur un kā var pavadī t patī kamu 2 nedē ļ u atvaļ inā jumu, nepā rceļ oties pā rā k tā lu no Kijevas, tikai par 1.5 tū kstoš iem dolā ru. . .
Lē mums ir tavs. . . : )
Anna.


iemiesojums VGrygoriev
Pastāstiet, lūdzu, kā ar sabiedrisko transportu no Kijevas nokļūt bāzē
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums oev84
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums andrey_vumpel
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums tatniko78
‹ Viesnīca Metro 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

База отдыха «Метро» расположена в селе Летки Киевской области. Рядом находится рынок и собственный пляж. База отдыха прекрасно подойдёт и для отдыха с семьей, и для проведения праздничных корпоративов.

Pludmales apraksts Собственный пляж на реке Десна.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Столовая с комплексным питанием, медпункт, беседки для отдыха, мангал, дрова.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • ārsts
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • volejbols
Telpu apraksts

Два 3-х этажных корпуса с номерами с удобствами и кирпичные домики с верандами на 4 семьи без удобств.

Adrese с. Летки, Броварской р-н, ул.Чеповского, 46
Tālruņi: 045-942-42-67
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.