Sanatorii Ivushka 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Sanatorija atrodas gleznainā vietā Psyol upes krastā, 26 kilometrus no Kremenčugas. Darbojas visu gadu. Četrstāvu ēka ar divvietīgām istabām un divstāvu mājām. Jebkurā gadalaikā jūsu rīcībā ir mūsdienīga medicīnas un veselības uzlabošanas bāze. 50 metru attālumā ir smilšu pludmale, Psyol upe. Sanatorija piemērota gan ģimenes veselības uzlabošanas atpūtai ar bērniem, gan patstāvīgai veselības uzlabošanas atpūtai.Vairāk →
аватар Irinka_f
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m precē juš ies ar 5.5 gadus vecu bē rnu. Uzpirkts dabas apraksts, baseina pieejamī ba, 50% no izmaksā m bē rnam un tas, ka bē rnam tiek nodroš inā tas arī procedū ras. Mē s braucā m no Kijevas ar Vorohta-Kremenč uka vilcienu. Netā lu no stacijas ir pietura, ar mikroautobusu aizbraucā m lī dz Kultū ras pilij, tur stundu bija jā gaida transports, kas mū s aizveda uz sanatoriju. … Tomēr ▾ Bijā m precē juš ies ar 5.5 gadus vecu bē rnu. Uzpirkts dabas apraksts, baseina pieejamī ba, 50% no izmaksā m bē rnam un tas, ka bē rnam tiek nodroš inā tas arī procedū ras. Mē s braucā m no Kijevas ar Vorohta-Kremenč uka vilcienu. Netā lu no stacijas ir pietura, ar mikroautobusu aizbraucā m lī dz Kultū ras pilij, tur stundu bija jā gaida transports, kas mū s aizveda uz sanatoriju. Ar to braucā m atpakaļ , lī dz vilcienam bija vairā kas stundas, pastaigā jā mies pa pilsē tu. Viņ a brauc vairā kas reizes dienā . Grafiks ir sanatorijā . Citā di tikai ar taksi. Laiks bija lielisks, neliela smilš aina tī ra pludmale, dzidrs ū dens, krasta tuvumā daudz mazuļ u, pat plunč ā jā mies upē . Bija ļ oti kluss, kad beidzā s bē rnu nometņ u sezona. Mana meita bija vienī gais bē rns, lai gan saka, ka vasarā ir daudz bē rnu. Teritorijā ir skaists rotaļ u laukums. Iekopts dendrā rijs, ir lapenes, daudz soliņ u, mā jī gas vientulī bas vietas. Vā veres, putni, ež i, zaķ i.
Izmitinā š ana: istabā viss ē rtai atpū tai, tī rs, karsts ū dens, dvieļ u ž ā vē tā js, ledusskapis, TV. Vienī gais, ka durvis garderobes tuvumā kopš mū su ieraš anā s nav kustē juš ā s, visu dienu ir pusatvē rtas, viņ a teica reģ istratū rā , bet meistara nebija. Procedū ras mijā s ar "slapjo" un "sauso", baseinu varē ja apmeklē t bez laika ierobež ojumiem visu dienu un vairā kas reizes. Baseins bija mazs un bija laiks, kad cilvē ku bija vairā k nekā parasti, un daž ā s dienā s ū dens bija vē ss (meita ienā ca uz daž ā m minū tē m). No baseina var doties sildī ties sausajā pirtī . Biju pā rsteigta, ka baseinā nedara kaut ko lī dzī gu ū dens aerobikai, ī paš i tā pē c, ka sanatorija specializē jas muskuļ u un skeleta sistē mas, mugurkaula ā rstē š anā . Ē diens: kopumā labs, porcijas bē rnam lielas, desertā bija biskvī ta kū ka, un gribē jā s uzcept bulciņ as.
Pē c brokastī m - zviedru galds: ideja š ķ iet laba, bet tikā m lī dz 9, pankū kas, omletes netika atrastas. Mū sē jiem joprojā m ir grū ti savā kt tieš i tik daudz, lai ē stu uz š ķ ī vja. Un bija arī tā di "než ē lī gi", savervē ti, lai pabarotu kaķ us ((
Rezultā ts: klusa atpū ta, svaigs gaiss, komforts istabā , neliels procedū ru komplekts un draudzī gs personā ls. Vienī gais š ķ ē rslis man ir paš am uz ilgu laiku tikt no Kijevas.
аватар 18071988
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es dzirdē ju par kū rortu no drauga. Ļ oti slavē ts. Es bez problē mā m rezervē ju istabu un ierados ar cerī bu atpū sties un izā rstē ties. Jau pirmajā s uzturē š anā s minū tē s sapratu, ka esmu izdarī jis pareizo izvē li. … Tomēr ▾ Es dzirdē ju par kū rortu no drauga. Ļ oti slavē ts. Es bez problē mā m rezervē ju istabu un ierados ar cerī bu atpū sties un izā rstē ties. Jau pirmajā s uzturē š anā s minū tē s sapratu, ka esmu izdarī jis pareizo izvē li. Mū sdienī gi mā jī gi numuri, kuros viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Ē diens ir lielisks! Mū sdienī gs medicī nas aprī kojums. Skaists peldbaseins. Un viens no galvenajiem punktiem ir tas, ka darbinieki ir draudzī gi un profesionā li. Ļ oti apmierinā ts! )) Ieteikš u draugiem un paziņ ā m.


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ukrtatnafta
‹ Viesnīca Sanatorii Ivushka 1*

Санаторий находится в живописном месте на берегу реки Псёл — в 26 километрах от Кременчуга. Работает круглый год. Четырёхэтажный корпус с двухместными номерами и двухэтажные домики. В любое время года к Вашим услугам современная лечебно — оздоровительная база. В 50 метрах — находится песчаный пляж, реки Псёл. Санаторий подходит как для семейного оздоровительного отдыха с детьми, так и для самостоятельного лечебно-оздоровительного отдыха.

Atrašanās vieta До ж/д вокзала в Кременчуге — 27,4 км, до автовокзала — 28 км, до г. Полтава — 109 км.
Pludmales apraksts 50 метров до пляжа реки Псёл.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ежедневная уборка номера, столовая — предлагающая трехразовое питание по системе шведский стол: общее меню, диетическое меню (по запросу), буфет и летнее кафе, трансфер (бесплатно), на территории есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Современные уличные тренажеры. Библиотека. Дендропарк: в парке собрана уникальная коллекция дендрофлори (более 140 видов). Насаждения в центральной части парка проводят в виде сада непрерывного цветения. Есть здесь такие экзоты, как дерево гинкго, платан, миндаль, магнолия, рододендрон пион древовидный, самое высокое дерево на земле — секвойя и многое другое. Гидрокомплекс: Подводный душ-массаж (лечит заболевания опорно- двигательного аппарата и периферической нервной системы, вегетососудистую дистонию, болезнь Рейно, гипертоническую болезнь 1-2 степени, гипотоническую болезнь, хроническую венозную недостаточность, ожирение 1-2 степени, остаточные явления травм). Лечебные души: шарко, циркулярный, восходящий душ (эти души применяются при травмах опорно-двигательного аппарата, болезни Рейно, вегетативной дисфункции, гипотонической болезни, хронической венозной недостаточности). Лечебные ванны: хвойно-морские, жемчужные, скипидарные, сероводородные, йодобромные, бишофитовые, магниевые, с эфирными маслами. Лечение: магнитотерапия, СВЧ, Carboxy–терапия (газовые уколы), классический европейский массаж, аппарат ZIMMER-MED PhySys, пневмопрессинг, вибротракционная терапия, спелеотерапия — искуственные соляные пещеры, кишечное орошение, ударно- волновая терапия ( УВТ ), система ХИВАМАТ
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Одноместные номера, двухместные номера: стандарт и люкс. Двухэтажные домики.

Istabās

Двуспальная или 2 односпальные кровати (в одноместных номерах: одна односпальная кровать), прикроватные тумбы, письменный стол и стул (в номерах люкс: журнальный стол и 2 кресла), кондиционер, телевизор, Wi-Fi (бесплатно), ванная комната с душем и туалетом.

Adrese пер. Солнечный, 11, с. Омельник, Кременчугский р-н, Полтавская обл., Украина.
Tālruņi: Тел.: (0536) 76-82-97 Моб.: (067) 530-32-51
Tīmekļa vietne: Sanatorii Ivushka
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.