Ros (Kievskii zavod Rele i avtomatiki) 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
Koka mājas 3-6 personām ozolu mežā Ros upes krastā.Vairāk →
аватар Feya31
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Visu mū ž u (23 gadi) esmu atpū ties uz "Stafetes un automā tikas" bā zes (esmu bijis arī uz "Kvazar") un atpū tinā jis ķ ermeni un dvē seli. Skaista daba, lieliska makš ķ erē š ana, laivu noma))) Bet bā zes tika uzceltas dziļ ā kausā . … Tomēr ▾ Visu mū ž u (23 gadi) esmu atpū ties uz "Stafetes un automā tikas" bā zes (esmu bijis arī uz "Kvazar") un atpū tinā jis ķ ermeni un dvē seli. Skaista daba, lieliska makš ķ erē š ana, laivu noma))) Bet bā zes tika uzceltas dziļ ā kausā . Kurš vē las super komfortu - tur noteikti neejiet. Kam karstā ū dens un tekoš a ū dens trū kums mā jā nav kritiska problē ma – jū s bū siet apmierinā ti ar š ā du atpū tu. Es vienmē r savu atvaļ inā jumu sadalu 2 daļ ā s - Ros un jū ra. Kajī tes ir viens prieks, bet ā rzemju / ceļ ojumi ir cits. mī lu abus : )
аватар ABoyakovskiy
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
B / o Ros no Kijevas rū pnī cas "Relejs un automatizā cija". Padomju sociā lisma perioda pamats. Kopš tā laika praktiski nekas nav mainī jies. Labs ozolu mež s, koka mā jas, pirts, viena tualete uz visu bā zi, TV vispā rē jai apskatei, laivu noma, pludmale, ū densvads - ap 5 krā niem visā bā zē . … Tomēr ▾ B / o Ros no Kijevas rū pnī cas "Relejs un automatizā cija". Padomju sociā lisma perioda pamats. Kopš tā laika praktiski nekas nav mainī jies. Labs ozolu mež s, koka mā jas, pirts, viena tualete uz visu bā zi, TV vispā rē jai apskatei, laivu noma, pludmale, ū densvads - ap 5 krā niem visā bā zē . mā ja.


iemiesojums Andrey18
Kas zin tel. releju un automatizācijas bāzes
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums varvara26
Kas zina, kādas ir pašreizējās cenas mājām. Mēs vēlamies atpūsties kopā. Un vai ir reāli atbraukt uz 4-5 dienām. Pateicos jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums IRIN-FILINSKAY
JAUTĀJUMS
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Деревянные домики на 3-6 человек в дубовом лесу на берегу речки Рось.

Telpu apraksts

В домике две комнаты, веранда.Обеспечиваем холодильником. газовой плитой, посудой, постельными принадлежностями.

Istabās

Холодильник, газовая плита, посуда, постельные принадлежности. Сауна и душ на территории базы.

Adrese с.Выграев Корсунь-Шевченковского района Черкасской области
Tālruņi: +38(04735)3-0986
FAQ