Happy Land Hotel 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 2.510
№33 viesnīcas reitingā Koblevo
2.2 Numurs
2.6 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.1 Uzturs
4.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no Koblevo centrālās pludmales, pastaigas attālumā no delfinārija un ūdens atrakciju parka. Netālu atrodas Koblevas centrs ar dažādām kafejnīcām, veikaliem un tirgu. Tajā ir divi peldbaseini, kafejnīca un picērija.Vairāk →
аватар natusia1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
NEVIS viesnī ca, bet atkritumu izgā ztuve, kurā viss brū k, sarū sē jis, ū dens, proti, nē , nevar uzminē t, kad laimē jas nomazgā ties, un pat no caurulē m tek sā ļ ais (t. i. pē c sā ļ ā s jū ras jū s mazgā jaties ar to paš u sā lsū deni, tikai jau krā nu). … Tomēr ▾ NEVIS viesnī ca, bet atkritumu izgā ztuve, kurā viss brū k, sarū sē jis, ū dens, proti, nē , nevar uzminē t, kad laimē jas nomazgā ties, un pat no caurulē m tek sā ļ ais (t. i. pē c sā ļ ā s jū ras jū s mazgā jaties ar to paš u sā lsū deni, tikai jau krā nu). . . Duš as dvieļ i neeksistē , bet kā pē c? - ar vienu var noslaucī t seju un dupsi))), un svarī gā kais tauku MINUSS ir SMARKA istabā , ko veicina izplū des nosū cē ja trū kums duš ā , kur viss ir pā rklā ts ar pelē jumu, sē nī tē m un rū sa. ANTISANITĀ CIJA ir pabeigta. Uz lū gumu pā rvā kties uz citu istabu bez smakas saņ emta atbilde "diemž ē l visas telpas tā das ir". Ja tā ir taisnī ba, tad sanitā ri epidemioloģ iskā stacija vienkā rš i raud pa viesnī cu (diemž ē l tā da iestā de ir likvidē ta), un tā s ī paš nieks/kam ir KAUNS. Kā var turē t cilvē kus tā dā odzē.21. gadsimtā ? Ja jū s nezinā t ķ ī nieš u valodu, tad jums ir lemts tikt galā ar tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera tikai ar "poke" metodi. Aiz gultas droš i vien tī ra tikai sezonas sā kumā un beigā s, ja vispā r, jo no turienes izlī duš ā s dakš iņ as, daudz putekļ u un matiņ u tam ir pierā dī jums. No sienā m izlī puš i vadi, melnas sienas virs gultas netī ras baltos traipos, odu bari uz sienā m - tas bija vismazā k apkaunojoš i, bet atkā rtoju WAAAAH, UHHHHH! ! ! Nedod Dievs alerģ iskiem cilvē kiem iekļ ū t š ā dā s telpā s, tas ir tieš s ceļ š uz astmu)
Nedaudz par ē dienu un baseiniem: ī si sakot, "protams, jū s nemirsit no bada, bet jū s neizjutī sit baudu", bet banā la dzē riena trū kums jē dzienā "viss iekļ auts" (es klusu par alkoholu), piemē ram, tē ju / kafiju / kompotus un saldos desertus š im dzē rienam, ir modē saukt tikai par "viss iekļ auts Koblewski". Kurš nav ē dis, tam ir iespē ja norī t daudz dzī vu radī bu baseinā , kas tajā peld (piemē ram, muš as/odus un visā dus netī rumus), jo baseini netiek tī rī ti. Kā ds tad ir saviļ ņ ojums, peldoties tajā naktī ? - vai nav labā k aiztaisī t pa nakti, lai ar tī klu noķ ertu visu š o muļ ķ i, lai no rī ta ielektu tī rā ū denī ?? ?
DIBINĀ TĀ JIEM, aicinu jū s, nevis jū su darbiniekus, kuri ir spiesti cilvē ki - ievediet kā rtī bu savā ž ē lastī bas namā!! !
Varbū t kā dam patī k, kā man teica tava administratore un pat no nenozī mī gā m atsauksmē m var redzē t, bet tas nozī mē , ka vai nu kā ds iepriekš ir bijis tikai seno laiku depovu skapju pū cē s, neko labā ku nav redzē jis un tur nav ko salī dzinā t, vai arī atsauksmes ir rakstī tas fiktī vas personas jū su vā rdā ! Un pē c tik daudzā m negatī vā m atsauksmē m visā internetā , Booking ir jā domā , vai sadarboties ar š ā du viesnī cu? Tā ir reputā cijas zaudē š ana. Rezervā cijas vairs nav.
Ž ē l, ka pirms jū su viesnī cas apmeklē juma nebija laika izlasī t atsauksmes, bet labā ziņ a ir tā , ka mums bija iespē ja tajā pavadī t tikai 2 naktis, ilgā k nevarē jā m izturē t. Ja vē laties glā bt seju, nezaudē jot klientus un ik pa laikam nemainot viesnī cas nosaukumu, ielieciet tajā cilvē ku dzī ves apstā kļ us (jo ī paš i tā pē c, ka cilvē ki nā k atpū sties kopā ar jū su bē rniem) un jums nebū s jā slē pjas zem daž ā diem nosaukumiem. un palasi š itā das muļ ķ ī bas.
Man ir viss, lai gan nosē dumi no 2 dienu atvaļ inā juma joprojā m nav pazuduš i, fu.
ржавые краны торчащие со стен провода пульт с китайскими иероглифами номер заплеванные стены над кроватью
аватар kucherenko1991
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi jū su viesnī cā . Uzrakstī š u savus iespaidus. Koblevo ieradā mies 7:00, vietne raksta, ka bezmaksas istabiņ a diviem uz trim naktī m maksā.3150 grivnas ar ē dinā š anu (zviedru galds no 8:00-19:00). Mums bija lieliski, zvanī sim, bet ierakstī tā operatore teica, ka zvanī siet no rī ta, atvainojos, 7:00 ir tas vakars? Labi, pulksten 10:00 viņ i piekrita mums atzvanī t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi jū su viesnī cā . Uzrakstī š u savus iespaidus. Koblevo ieradā mies 7:00, vietne raksta, ka bezmaksas istabiņ a diviem uz trim naktī m maksā.3150 grivnas ar ē dinā š anu (zviedru galds no 8:00-19:00). Mums bija lieliski, zvanī sim, bet ierakstī tā operatore teica, ka zvanī siet no rī ta, atvainojos, 7:00 ir tas vakars? Labi, pulksten 10:00 viņ i piekrita mums atzvanī t. Ar prieku nā cā m dzī vot. Bet tas bija pirms mē s iegā jā m savā istabā . Istabā smird pē c mitruma, tā pē c samaksā jā m par trim naktī m, bet pē c divā m devā mies prom. Istabā netī rs ir briesmī gs, vakarā nav karstā ū dens, gaisma pastā vī gi pazū d. Duš as paliktnis ir nolobī ts, siena nav balta, bet sita ar pirkstiem un š ķ iet, ka sienu kā ds plū ka.
Istabā ir gulta un divi dvieļ i (tī ri). Iedeva vienas ziepes, tualetes papī ru, vienu maisiņ u (vienreizē jo) duš as ž eleju un vienu š ampū nu (vienreizē jo) (istabā bijā m divi). Pozitī vi ir tas, ka tie ir divi baseini, bufete (pietiek tikai ar parastu ē dienu, bet, ja ir paredzē ts ē st kotleti vai pankū kas, tas neizdosies, mū sē jie ir tik alkatī gi, ka vienas porcijas vietā ņ em 5). Gaļ as gatavo maz, bet salā tus, daž ā dus graudaugus, pirmos ē dienus pietiek un visiem pietiek. Pat ja vē laties reģ istrē ties pirms pulksten 14:00, jums ir jā maksā papildus. Pozitī vā puse ir draudzī gais jauneklis reģ istratū rā . Moskī tu tī klu nav, wifi istabā nav. Antisanitā rie apstā kļ i ir briesmī gi.
аватар malajchik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
ATPŪ TAS ELLĒ! ! ! Kas mums ir divvietī gā paaugstinā ta komforta istabā par 1150 UAH/dienā : uz grī das ierakts sasists paklā js, traipi cilvē ka augumā , no sienā m izvirzī ti vadi, plaisas sienā s, visur kā pj russulas vaboles, palags iekš ā . … Tomēr ▾ ATPŪ TAS ELLĒ! ! ! Kas mums ir divvietī gā paaugstinā ta komforta istabā par 1150 UAH/dienā : uz grī das ierakts sasists paklā js, traipi cilvē ka augumā , no sienā m izvirzī ti vadi, plaisas sienā s, visur kā pj russulas vaboles, palags iekš ā . melns PELĒ JUMS un dzelteni plankumi (š ī istabene prasmī gi slē pj netī rumus, ietinot tos zem matrač a), gaisa kondicionieris smird pē c degoš as elektroinstalā cijas, pil uz gultas, un nakts vidū ledus no kondicioniera lija uz mums. galvas. Lietas var nolikt UZ PAKLĀ JA - istabā nav neviena plaukta/skapja/pakaramā . Viņ i mē ģ inā ja mums vismaz kaut ko atnest, un viņ i atnesa mums krē slu vietā s, kas bija lī dzī gas SPERM. Un salauztu RUSTY ž ā vē tā ju, kas nepā rtraukti krita un bija atbalstī ts ar netī ru ķ eblī ti, lai tas nenokristu. Nav karstā ū dens, aukstums arī izslē gts. Izslē dza gaismu! Baseins tika piepildī ts un iztī rī ts tikai vakar. Kā pnes uz baseinu (no stieņ a puses) balstā s uz vienas skrū ves!
Ē diens: katru dienu vieni un tie paš i sā nu ē dieni un salā ti, zupa un krievu salā ti 1 reizi bija skā bi un pavā ri tur iebē ra maksimums piparus, lai nogalinā tu garš u. Spā rnus nav iespē jams nokost! Solī tā s mohito nebija, tā pat kā parastais dzeramais ū dens 2 no 4 dienā m! Administrators Vlads un istabene prasmī gi melo un salst! Lai problē mas neatrisinā tu, mū su telefoni tika bloķ ē ti.
Sienas ir tik plā nas, ka var dzirdē t blakus istabu ssut! Duš ā visur SĒ NE! Aizmigt nav iespē jams, visu apkā rt dzird!
ANTISANITĀ CIJA PILNĪ GA! ! ! NAV KAUNA, NAV SIRDSAPZIŅ AS!
Starp citu, vietē jie ziņ oja, ka viesnī ca biež i maina nosaukumu un ir skaidrs, kā pē c!
Veicot rezervā ciju, viņ i ievietoja fotoattē lus ar telpā m, kuras viņ i neapdzī vo, jo tā s ir applū duš as ar ū deni!
аватар 0671974346
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir ļ oti pā rdomā ta. Lieliska atraš anā s vieta, 2 baseini + rotaļ u laukums ar baseinu un slidkalniņ iem. BET!!!! ! ! Š AUSMAS! ! ! Antisanitā ri apstā kļ i ik uz soļ a, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti pā rdomā ta. Lieliska atraš anā s vieta, 2 baseini + rotaļ u laukums ar baseinu un slidkalniņ iem. BET!!!! ! ! Š AUSMAS! ! ! Antisanitā ri apstā kļ i ik uz soļ a, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Un patiesī bā pā rsvarā atpū š as ģ imenes ar bē rniem. Galvenais ir personā la trū kums, kas noved viesnī cu lejupslī dē . Pā rsvarā strā dā pusaudž i. Ē dienkarte ir vienmuļ a. Neteikš u, ka gatavo bezgarš ī gi, bet katru dienu viens un tas pats. Daž i trauki tiek mazgā ti. Tī rī š ana arī ī paš i netraucē . Š ai viesnī cai ir nepiecieš ama laba vadī ba, vairā k darbinieku un sakopš ana.
аватар zhadan20071992
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Jauks menedž eris un personā ls. Tuvu jū ra un ir š ū poles un slidkalniņ i bē rniem. Ir divi baseini, bet pieauguš ais ir ļ oti netī rs ar muš ā m, lapsenē m un lapā m. Ir bezjē dzī gi noņ emt to ar tī klu, labā k bū tu, ja ū dens bū tu nomainī ts un kā rtī gi izmazgā ts. … Tomēr ▾ Jauks menedž eris un personā ls. Tuvu jū ra un ir š ū poles un slidkalniņ i bē rniem. Ir divi baseini, bet pieauguš ais ir ļ oti netī rs ar muš ā m, lapsenē m un lapā m. Ir bezjē dzī gi noņ emt to ar tī klu, labā k bū tu, ja ū dens bū tu nomainī ts un kā rtī gi izmazgā ts. Ir sabiedriskā tualete, kas ir tikko izremontē ta un labi iztī rī ta, daudz labā k nekā istabā . Kas attiecas uz numuru, tas ir cits stā sts. Ļ oti mitrs! Gandrī z visā s telpā s ir š ausmī ga smaka, nav kur mazgā t un ž ā vē t lietas. Spilveni sapelē juš i, matracis arī , sega ir bez segas pā rvalka un netī ra. Jaucē jkrā ni sarū sē juš i, izlietnes nav, vannas istabai nepiecieš ams remonts. Par tā du naudu viņ i negaidī ja kaut ko greznu, bet var vismaz izmazgā t segu un nopirkt segas pā rvalkus, nomainī t vannasistabā krā nu un nokrā sot paleti. Un visbeidzot, viss iekļ auts. Ir salā ti, piedevas (griķ i, rī si, lauku kartupeļ i, makaroni), bet gaļ as praktiski nav. Un ja viņ i kaut ko atnesa, tad cilvē ki visu grā bj 1 minū tē .
аватар alena040267
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas mazas, skapja vietā truba ar pakaramiem, duš a pilna ar pelē jumu, jaucē jkrā ni sarū sē juš i. Viņ i raksta, ka ar ē dienu ē diens izskatā s š ā di: kā postu salā ti, bieš u salā ti, krievu salā ti (praktiski bez desas un olā m), mazsā lī ti gurķ i. … Tomēr ▾ Istabas mazas, skapja vietā truba ar pakaramiem, duš a pilna ar pelē jumu, jaucē jkrā ni sarū sē juš i. Viņ i raksta, ka ar ē dienu ē diens izskatā s š ā di: kā postu salā ti, bieš u salā ti, krievu salā ti (praktiski bez desas un olā m), mazsā lī ti gurķ i. Pirmkā rt: rī su zupa, borš č s. Piedevas: makaroni, rī si, griķ i, lauku stila kartupeļ i. Reizi 5 dienā s bija aknas, atkal desiņ as kartupeļ os. Salvetes nav. Antiseptiķ is tika likts 4. dienā . Pieauguš ajiem baseins nav mazgā ts kopš pagā juš ā s sezonas, lapas un krā sa no kokiem visas peld virsū un puikas staigā ar tī kliem, kā ķ er.
Par tā du naudu - NĒ !
Электрик уровня особенно я оценила умывальник у входа ,не подключенный к водопроводу
аватар semnata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja neskaita atraš anā s vietu, baseinus un jū ru...tas, iespē jams, ir labā kais. Istabas ir ļ oti mazas, paņ ē ma trī skā rš u standartu, nav kur apgriezties, tu atnā c un guli, sē di gultā , istabā nav krē slu, nav kur tos nolikt, nav kur arī sausas lietas, lai gan mā jaslapā rakstī ts 20 kvadrā tmetri. … Tomēr ▾ Ja neskaita atraš anā s vietu, baseinus un jū ru...tas, iespē jams, ir labā kais. Istabas ir ļ oti mazas, paņ ē ma trī skā rš u standartu, nav kur apgriezties, tu atnā c un guli, sē di gultā , istabā nav krē slu, nav kur tos nolikt, nav kur arī sausas lietas, lai gan mā jaslapā rakstī ts 20 kvadrā tmetri...reģ istratū rā teica (12 square ), un ko darā m, liekam uz vietas, krā ni sarū sē juš i, daž ā s istabā s iziet bez izlietnē m, tas ir , nav ū dens, sienā s caurumi uz logiem, uz griestiem uzlī mē tas uzlī mes, kā pirka, izsita un apguļ as, paskaties birkas, nekad nav izmirkusi istabā, aizkaru nav , ū dens ir uz grī das, nav ko noņ emt, katrs viens mazs sejas dvielis. Numuros nav televizoru.

Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem, bē rns 2 gadus vecs ...nebija nekā ē st, izņ emot mannu, un tas nebija katru dienu, uz kastroļ a (kaut arī ļ oti garš ī gu) slepkavī bu no rī ta. pusdienas tika izņ emtas uz paplā tes pie bā ra... un tā s pazuda sekundē.
Nekā dus augļ us, vismaz jogurtu iedeva mazajiem, savā dā k paņ ē ma 150 par bē rnu... un ē da jogurtu un biezpienu ar cepumiem no veikala, ja nav ē dienkarte mazajiem, kā pē c ņ emt naudu? Ar gaļ u, tikai ceptas vistas grē das... tas vispā r ir alvas, kotletē m, slepkavī bai tomē r bija garš ī gs olivjē . Nepietiek glā zes, paņ em pats, bā rā teica...atradī si, atnes, mē s nomazgā sim...dienu bez vī na, dienu bez š ņ abja...dzē rienus laiks no rī ta, pē cpusdienā un vakarā divas stundas ...viss iekļ auts. Tē jai krū zes nav, kafija vispā r nav, cilvē ki paš i pirka....bet nebija ko darī t... cilvē kiem plī sa glā zes no verdoš ā ū dens.

Vispā r lī dz All inclusive vē l ir ļ oti, ļ oti tā lu.
Детский басейн Окно Кран в номере . Поддон  купаться! Потолок в номере
аватар Kovalen.g
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmetā s netī rā istabā . Duš ā ir ū dens uz grī das, stū rī zirnekļ i. Uz gultas pat nebija spilvenu. Uz grī das ir putekļ i. Meitene godī gi atzina: nav pat putekļ u sū cē ja, ko tī rī t. Wifi nedarbojas! Darbinieki rausta plecus: tī kls ir pā rslogots. … Tomēr ▾ Apmetā s netī rā istabā . Duš ā ir ū dens uz grī das, stū rī zirnekļ i. Uz gultas pat nebija spilvenu. Uz grī das ir putekļ i. Meitene godī gi atzina: nav pat putekļ u sū cē ja, ko tī rī t.
Wifi nedarbojas! Darbinieki rausta plecus: tī kls ir pā rslogots. Gan jau pa telefonu dziedā ja, kā viņ š lido! Meli.
Bufete vispā r skā rda. Maize tiek nekavē joties izslaucī ta. Un es saprotu, kā pē c: tas ir visē damā kais, ko viņ i tur dod. Nav izvē les: rī si, griķ i, gurķ i, tomā ti. Galdi ir netī ri.
Nav kur pakā rt slapjus dvieļ us. Tieš i tā !
Personā ls ir neapdomī gs.
Pieņ emš ana ir pilna ar Vakarč ukam domā tā s propagandas literatū ru, kas ir divtik nepatī kama, bet acī mredzot ī paš niekiem izdevī ga.
аватар Anticentral
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē jā m numuriņ u iepriekš , atbraucā m noguruš i ar maš ī nu, kad apskatī jā m istabu bija š oks un stupors, skrē jā m meklē t vietas citā s bā zē s, bet ā tri atradā m no pirmā acu uzmetiena mazā k normā lu istabiņ u, palikā m š tā bā uz plkst. … Tomēr ▾ Rezervē jā m numuriņ u iepriekš , atbraucā m noguruš i ar maš ī nu, kad apskatī jā m istabu bija š oks un stupors, skrē jā m meklē t vietas citā s bā zē s, bet ā tri atradā m no pirmā acu uzmetiena mazā k normā lu istabiņ u, palikā m š tā bā uz plkst. bē rns, kurš bija noguris un redzē ja baseinus, negribē ja nekur iet. Stā vvieta 200 UAH, ATRADA UZ CITĀ BĀ ZES PAR 50. Par Food ī sumā , vismaz vienā fortā mē s brī numainā kā rtā nesaindē jā mies, lai gan smagums vē derā joprojā m ir. No krā na tecē ja dzeltens sā lsū dens, kā rezultā tā radā s briesmī ga alerģ ija. Istabā s nav skaņ as izolā cijas, š ķ iet, ka jū su kaimiņ i atrodas vienā istabā . Kad mē s aizgā jā m, viņ i nostū ma malā gultu, lai redzē tu, vai kaut kas no mū su tur pē kš ņ i nenokrī t, smilš u kaudze, netī rumi matos, tas bija pē dē jais piliens. Liels pluss ir siltā jū ra. Un vakara pastaigas
аватар harbar_yulia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kumā viesnī ca ar 3 (TRĪ S!! ! ) zvaigznē m nemaz nezina, kam jā bū t trī s zvaigznē s. Viņ i nezina noteikumus par reģ istrē š anos viesnī cā s. (Daž i ar bē rniem gaida stundā m! Personī gi Gaidī ju ar bē rniem no 7 rī tā . … Tomēr ▾ Sā kumā viesnī ca ar 3 (TRĪ S!! ! ) zvaigznē m nemaz nezina, kam jā bū t trī s zvaigznē s. Viņ i nezina noteikumus par reģ istrē š anos viesnī cā s. (Daž i ar bē rniem gaida stundā m! Personī gi Gaidī ju ar bē rniem no 7 rī tā . Vispirms administratores, kuru darba diena sā kas 8, un tad gaidī ja reģ istrē š anos lī dz 14:00. Apgū stiet materiā lus, viesnī ca ir centrā lā . Nebaidieties, ka vī lies viesis Vai viņ š uzrakstī s kaut kā das blē ņ as, piemē ram, Pretmonopola komitejai? Par negodī gu konkurenci un nepatiesas informā cijas sniegš anu fotogrā fijas un apraksti neatbilst realitā tei pat aptuveni? Nē ? Bet velti! Jū s izbī rā jā t, biedri.
Tagad tā lā k. Istaba tika iztī rī ta nejauš i reģ istrē joties, mū su uzturē š anā s laikā tā nekad netika iztī rī ta. Pat atkritumi netika izvesti! Nav kosmē tikas komplekta. Vannas istaba ir skapja lielumā . Istaba ir maza, mē beles ir gulta, skapis un mazs stikla skapis. Skapis č ī kst, viss salū zis, nobruž ā ts, nav neviena krē sla. Tev nav(lai gan deklarē ts. Kā arī kosmē tika vannasistabā , a fē ns. . . ) Istabā bijā m trī s (es un divi bē rni) Tā tad par 1700 UAH dienā man nebija spilvena.
Ē diens ir tumsa. Ceturtajā dienā manam bē rnam apstā jā s vē ders un sā kā s vemš ana. Nav runa par vī rusiem un citā m lietā m, tu tikai gatavo uz atkritumiem un atkritumiem, nekā das cieņ as pret viesiem! Pē c tam ē dā m tikai restorā nos (paldies Dievs, viņ u ir daudz).
Baseini ir vienī gais no kā tu gū sti labumu. BET! Pieauguš o baseinam ir jā maina restes (sarū sē juš as), paš u baseinu apdare arī , ū deni tajos nomainī t nekaitē ja b. UN TO BASEINS TĪ RĀ NAKTĪ , NEVIS DIENĀ ! VIESI! Un nolī gt speciā li apmā cī tus cilvē kus. Kas tī rī s bē rnu baseinu. Divas dienas bē rni nevarē ja peldē ties baseinā .
Atraš anā s vieta nav slikta. Ļ oti dzirdami priekš nesumi no delfinā rija, bet man personī gi tie netraucē ja. Trī s minū tes lī dz pludmalei, netā lu tirgus, restorā ni.
Kopumā jū ra un pludmale priecē ja, bet viesnī ca ne. Centieties pē c labā kā , jums ir viss š im.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Anetta007
6 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 45 atbildes
iemiesojums Bundu25
Gribam šogad aiziet uz centrālo, sakiet puiši vai ir tā vērts... ejam pirmo reizi, stulbi
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

Отель расположен в 300 метрах от центрального пляжа Коблево, в пешей доступности от дельфинария и аквапарка. Недалеко находится центр Коблева с различными кафе, магазинами, рынком. К услугам гостей два бассейна, кафе и пиццерия.

Atrašanās vieta 100 м от дельфинария Немо. 600 м от аквапарка Коблево.
Pludmales apraksts Центральный пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Кафе самообслуживания с домашней одесской кухней и пиццерия.

Два открытых бассейна с лаунж зоной вокруг бассейна, с шезлонгами и зонтами.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 139 номеров в 4-этажном здании: 2-местные 1-комнатные стандарты, 3-местные 1-комнатные стандарты и 4-местные двухкомнатные стандарты.

Istabās

Санузел с душем, телевизор, холодильник, кондиционер, Wi-Fi, набор мебели, односпальные и двуспальные кровати (можно сдвигать).

Adrese Николаевская область, Коблево, проспект Курортный 6
Tālruņi: +38(097) 422 25 55
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.