Kobļevska reklāmdevēja sapnis

26 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 19 Jūnijs 2017 ieslēgts 25 Jūnijs 2017
Reputācija: +2287
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Koblevo tagad ir viens no populā rā kajiem Ukrainas kū rortiem. Ukraiņ i, baltkrievi un vidusš ķ iras moldā vi dod priekš roku Koblevo, jo spē j ā tri un ē rti ierasties ar automaš ī nu vai vilcienu. Publiskā smilš u pludmale septiņ us kilometrus. Viesnī cas noslogojums pā rsniedz 80%. Tomē r neliela publicitā te mū su kū rortam nekaitē s. . .

              Pirmais sapnis. Kontrasts.

...Karsta jū nija diena. Noguruš ie tū risti iznā ca no pavisam jaunā s astoņ stā vu viesnī cas uz pē cpusdienas promenā di. Lē nā m gā jā m pa tī ru pagalmu, kas bija izrotā ts ar daudzkrā sainā m petū nijā m un dā rgiem viesu dž ipiem. Pie vā rtiem sargs brī dinoš i atvē ra vā rtus. Atpū tuš ies no viesnī cas komforta, viesi izgā ja ā rpus ž oga un…

Bultyh! Gā jiena vadī tā js ienira lī dz potī tē m lī dz potī tē m dubļ ainā milzī gā peļ ķ ē . Pē c sekundes garā m lidojoš ais mikroautobuss dā sni aplē ja visu kompā niju ar dzeltenzaļ u š ķ idrumu.


Spa-salons "Pridorož nij" Koblevo uzņ em savu tū kstoš o klientu! Mū su netī rumi ir visbrī vā kie un neizdzē š amā kie!

Otrais sapnis. Aromā tisks.

...Vē ss jū ras brī ze rotaļ ī gi plī vo stilī gā s pludmales kleitas svā rkus un mē ģ ina noplē st tikko nopirkto pusmetru cepuri. Piekrauta ar apļ iem, bumbiņ ā m un matrač iem, matrona aizved savu atvasi uz pludmali. Vē l divas minū tes, un viņ a gozē sies ilgi gaidī tajā klā ja krē slā , un bē rni plunč ā sies auglī gajos jū ras viļ ņ os. . .

Tuvplā ns - ģ imenes mā tes acis kļ ū st pseido-Dior briļ ļ u izmē rā . Pakustinot kameru – un skatī tā js redz paugurus, kā pas, viegli trū doš u aļ ģ u kalnus, kas ar divu metru kā rtu atdala smiltis no jū ras. Jū ras veltes jau vairā k nekā dienu rotā ainavu, un nevienam, ne viesnī cu, kafejnī cu, atrakciju un sauļ oš anā s krē slu ī paš niekiem, ne pludmales darbiniekiem, pludmalē esoš ais purvs netraucē .

Vai jums ir jauns peldkostī ms? Nav svarī gi, kā dā krā sā tas ir! Mū su viļ ņ os visi peldkostī mi bū s purva krupja krā sā ! Esiet modē !

Treš ais sapnis. Izklaidē još i.

...Pamesta jū ras krasts, sniegbaltas smiltis, rotaļ ī gi mā koņ i caurspī dī gā s debesī s, debeszils vilnis un kokosrieksti, kas karā jā s palmā s un klusums - tas ir sū dī gi!

Moldā vu Koblevo zona. . . Stulbi no konkurē još o naktsklubu skaļ ruņ iem, miegains tū rists klī st pa ā trā s ē dinā š anas aizsē rē tu taku uz jū ru, gaidot gulē š anu uz mī kstajā m smiltī m. Ak un ak! Krasts ir blī vi pieblī vē ts ar netī riem koka klā jiem, kas piepildī ts ar sauļ oš anā s krē slu rindā m ar divdesmit cm atstarpi, ar alus kioskiem un galdiem ar ū denspī pē m. Aiz lietussargu sienas debesis nav redzamas. Jū ra ir pilna ar banā niem un skrejriteņ iem.

Maksā jiet par ē nu pilnī bā !

Ceturtais sapnis. Ekstrē mi.


… Angļ u promenā de Nicā , Braitonas pludmalē , Jū rmalā gludi ieplū st parodijā par uzbē ruma pazuš anu smiltī s kaut kur Koblevskiy Beach centrā . Otrajā kadrā kamera raiti virzā s pa galvenā s ielas, dī vaini sauktas Kurortny prospektu, š ķ eltajā m ietvē m. Apdomī gi uzvelkot bridē jputnus, tū risti prasmī gi izvairā s no automaš ī nā m, peļ ķ ē m, velorikš as un traku atpū tnieku. Daž reiz tie ielido augļ u kastē s, stendos vai niedru biezokņ os.

Ekstrē ma tū re septiņ u kilometru garumā  — vienkā rš i pastaigā jieties pa Koblevo vakarā !

Piektais sapnis. Bezgalī gs.

… Atpū ta ir beigusies. Priekš ā ir atpū ta no atpū tas. Maš ī na ir piepildī ta ar miecē tas virsbū ves. Ģ imenes galva brauc. Domas uzņ em arvien lietiš ķ ā ku apgriezienu: “piezvanī t klientam”, “samaksā t par komunā lo dzī vokli”, “atrast ū deni”...Ū dens? ? ? Tā tad jā , ū dens! Jo auto iestrē ga sastrē gumā kū rorta zonas vidū . Divi milzī gi autobusi pilnī bā bloķ ē ja ceļ u, un policija nesteidzas aizvest visas š ī s kravas automaš ī nas, mikroautobusus, autobusus un vieglā s automaš ī nas.

Atpū tieties Koblevo — mē s vienkā rš i neatlaidī sim!

P. S. Es braucu uz Koblevo katru gadu. No sirds priecā jos par jaunajā m viesnī cā m, akvaparku un delfinā riju, ū dens atrakcijā m. Koblevo strā dā daudzi jauni talantī gi cilvē ki, cenš oties organizē t brī vdienas atbilstoš i Ē ģ iptes un Turcijas izlutinā to viesu prasī bā m. Ir parā dī juš ies vairā ki pieklā jī gi restorā ni ar modernu ē dienkarti. Viesnī cas tiek atvē rtas vai atjaunotas atbilstoš i Eiropas standartiem. Daž as viesnī cas godī gi iztī ra pludmali un sakopj teritoriju. Pludmalē varat ē rti sē dē t ē nā sauļ oš anā s krē slā vai bez maksas gulē t saulē . Vienkā rš i nepietiek vienotu administratī vo spē ku, kas spē tu atrisinā t satiksmes sastrē gumu, peļ ķ u, aļ ģ u, ceļ u problē mas, organizē t telpu atpū tas zonā .

Koblevo mainā s. Priekš labā kā . Tā pat kā jū ra - Liman zaļ o ū deni nomainī ja caurspī dī gs jū ras ū dens. Kobļ eva reklā mdevē jiem bū s daudz darba! Veiksmi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums