San Marino 2*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.510
№1 viesnīcas reitingā Koblevo
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Sanmarīno" atrodas Melnās jūras piekrastē, uz Melnās jūras biosfēras rezervāta robežas. Kluss, mājīgs komplekss piedāvā apmesties vienā no divām modernām ēkām un izbaudīt atvaļinājumu 3,5 hektārus lielā sakoptā teritorijā ar smilšu pludmali.Vairāk →
аватар sergms75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca atrodas netā lu no neliela strauta, no kuras pastā vī gi plū st smaka kā no notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m. Smarž a ir ī paš i spē cī ga no rī ta un vakarā . Ja tas jū s nebiedē , varat droš i doties "atpū sties". … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no neliela strauta, no kuras pastā vī gi plū st smaka kā no notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m. Smarž a ir ī paš i spē cī ga no rī ta un vakarā . Ja tas jū s nebiedē , varat droš i doties "atpū sties". Ē damzā lē viņ i neuzdroš inā jā s ē st, jo "ē diena" veids neradī ja pā rliecī bu. Trī s dienas pē c izlī guma bija gadī jums, ka atraugas vairā ki pieauguš ie un bē rni, no kā neviens neuzzinā ja. Pludmalē ū dens ir netī rs un daudz medū zu un arī specifiska smaka. Vē l viena lieta, kas man nepatika, bija vadī bas attieksme, maksā jā m par dā rgā ko apartamentu un dzī vokļ iem 10 dienas, bet pē c č etrā m naktī m, kad smirdē ja fekā lijas, nolē mā m doties prom, tā pē c mums joprojā m tika iekasē ta maksa par divā m dienā m. kā kompensā ciju. Tak padomā , izrā dā s, ka cilvē ki nevar noorganizē t normā lu atvaļ inā jumu bez smirdī gas smakas, viņ iem tomē r ir sods par to, ka neizturi. Tā pē c izdariet secinā jumus vai ir vē rts iet uz š o iestā di un par lielu naudu š ņ aukt sū dus. Es neiesaku iet un ienaidniekiem.
аватар Xenia_emchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otro reizi apmeklē jam Sanmarī no viesnī cu un abas reizes ir tikai pozitī vi iespaidi. Tik forš a un relaksē još a atmosfē ra, ka smadzenes pā rstartē jas un jū s aizmirstat par visā m problē mā m. Istaba aprī kota ar visu nepiecieš amo, ļ oti mā jī gi iekā rtota. … Tomēr ▾ Otro reizi apmeklē jam Sanmarī no viesnī cu un abas reizes ir tikai pozitī vi iespaidi. Tik forš a un relaksē još a atmosfē ra, ka smadzenes pā rstartē jas un jū s aizmirstat par visā m problē mā m. Istaba aprī kota ar visu nepiecieš amo, ļ oti mā jī gi iekā rtota. Ir gultas, naktsgaldiņ i, drē bju skapis. Matrač i ir ē rti. Gultas veļ a tī ra.
Slē gtā teritorija ir ļ oti labi kopta. Ir vietas, kur pastaigā ties, un ko redzē t.
Man arī ļ oti patika ē diens. Izvē le nav ļ oti liela, bet daudzveidī ga. Ir zupas, salā ti un konditorejas izstrā dā jumi.
Un, protams, kā lai neteiktu par jū ru. Pludmale, uz kuru tas ved, ir sakopta. Ieeja ū denī ir gluda, tā pē c atpū ta ir ē rta ar bē rniem. Atbraucot uz š ejieni, tu atpū tina smadzenes no visā m nepatikš anā m. Tas ir viss. Vā rdu sakot: iesaku.
аватар Oxana_blen
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā ar vī ru braucā m atpū sties uz Zatoku. Speciā li samaksā jā m lielu naudu par komfortu, bet galu galā nevarē jā m normā li atpū sties, jo nemitī gi skanē ja diskotē ku un nakts restorā nu basi. Mē s abi esam agri cē luš ies, un visi š ie ikvakara svē tki nav priekš mums. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā ar vī ru braucā m atpū sties uz Zatoku. Speciā li samaksā jā m lielu naudu par komfortu, bet galu galā nevarē jā m normā li atpū sties, jo nemitī gi skanē ja diskotē ku un nakts restorā nu basi. Mē s abi esam agri cē luš ies, un visi š ie ikvakara svē tki nav priekš mums. Tā pē c š ogad, kad radā s jautā jums par vasaras brī vdienā m, meklē jā m kaut kā du lē tu labu viesnī cu un vienmē r klusā vietā . Un mē s atradā m š ā du vietu Sanmarī no viesnī cas sejā .
Viesnī ca tieš ā m atrodas prom no sveš iem trokš ņ iem (tuvumā nav ne diskotē kas, ne vilcienu, ne citu, kas vē l nebija trokš ņ ains). Teritorija liela, kopta, zaļ a. Veģ etā cija tiek kopta: laista un apgriezta. Vakarā pastaigā ties pa ē nainajā m alejā m bija prieks.
Netā lu no viesnī cas atrodas ū dens atrakciju parks un delfinā rijs. Uz delfinā riju negā jā m, jo ​ ​ neatbalstā m š ā du attieksmi pret dzī vniekiem, bet akvaparku apmeklē jā m ar lielu prieku. Ja ceļ ojat ar bē rniem, tad ī paš i iesaku tur pavizinā ties (var pat visu dienu), iespaidi garantē ti : )
Nu par pludmali. Atrodas pavisam netā lu, laikam 200 metrus no viesnī cas. Pludmale ir smilš aina, bet ir gliemež vā ku klints. Lai gan tas tika regulā ri tī rī ts, mē s tomē r izvē lē jā mies ī rē t sauļ oš anā s krē slus (jo ī paš i tā pē c, ka cena nav augsta, bet komforts ievē rojami papildina).
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Pat vī rs piekrita, ka nā kamgad noteikti brauksim tikai uz š ejieni!
аватар iren_mochnova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā vietā mani laipni sagaidī ja. Palī dzē ja atnest koferi. Istaba bija skaista ar skaistu skatu. Ē diens ir garš ī gs. Uz lū gumu izņ emt stiklu no stikla, kuru izsita, viņ i uzreiz atbildē ja, neskatoties uz to, ka bija trī s naktī . … Tomēr ▾ Š ajā vietā mani laipni sagaidī ja. Palī dzē ja atnest koferi. Istaba bija skaista ar skaistu skatu. Ē diens ir garš ī gs. Uz lū gumu izņ emt stiklu no stikla, kuru izsita, viņ i uzreiz atbildē ja, neskatoties uz to, ka bija trī s naktī . Pludmale un jū ra ir ī stas. Apkalpoš ana ir lieliska.
аватар ilonchika
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā lieta, kas jā ņ em vē rā , ir tā da, ka informā cija viņ u vietnē patieš ā m ir patiesa, viss ir tieš i tā , kā viņ i apraksta. Redzot š o skaistumu patiesī bā , jū s saprotat, ka vā rdi nevar aprakstī t. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, kas jā ņ em vē rā , ir tā da, ka informā cija viņ u vietnē patieš ā m ir patiesa, viss ir tieš i tā , kā viņ i apraksta. Redzot š o skaistumu patiesī bā , jū s saprotat, ka vā rdi nevar aprakstī t. Gaiss ir ļ oti svaigs, iespē jams, pateicoties tam, ka viesnī cas vietā ir daudz koku un krū mu. Tas sniedz komfortu.
Otrkā rt, š eit nav garlaicī gi, jū s varat atrast izklaidi daž ā du braucienu veidā vai noī rē t lapeni un noorganizē t tikš anā s ar draugiem ar bā rbekjū un pat ar skatu uz jū ru.
Un telpas ir diezgan normā las. Domā ju, ka atvaļ inā juma laikā š o vietu apmeklē š u ne reizi vien.
аватар misakove82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ciemos jau piekto reizi. Man vienkā rš i patī k, ka gaiss reizi gadā ir nepiecieš ams nedē ļ as pilnī gai atpū tai, ko es š eit saņ emu. Istabas vienmē r ir ē rtas, matrač i uz gultā m ir ē rti. Skati ir brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Ciemos jau piekto reizi. Man vienkā rš i patī k, ka gaiss reizi gadā ir nepiecieš ams nedē ļ as pilnī gai atpū tai, ko es š eit saņ emu.
Istabas vienmē r ir ē rtas, matrač i uz gultā m ir ē rti. Skati ir brī niš ķ ī gi. Viesnī cas teritoriju var droš i saukt par parku, kur ir ļ oti omulī gi un labi pastaigā ties, vai pasē dē t uz pufa uz zā les. Pludmale ir jauka, nav pā rpildī ta. Jū ra ir daž ā da, tas nav atkarī gs no viesnī cas, bet pludmale tiek tī rī ta katru dienu.
Man no š ī s vietas ir tikai labi iespaidi.
аватар zayamilk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Parasti mē s ar vī ru un diviem dē liem lidojam atvaļ inā jumā uz Ē ģ ipti vai Turciju, tač u, tā kā pandē mija prasa daudz pā rbauž u, testu un daudz informā cijas, š ogad nolē mā m vī ra atvaļ inā jumu pavadī t Ukrainā . … Tomēr ▾ Parasti mē s ar vī ru un diviem dē liem lidojam atvaļ inā jumā uz Ē ģ ipti vai Turciju, tač u, tā kā pandē mija prasa daudz pā rbauž u, testu un daudz informā cijas, š ogad nolē mā m vī ra atvaļ inā jumu pavadī t Ukrainā .
Pē c miljona apmeklē tajā m vietnē m un atsauksmē m mē s nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Viņ i zvanī ja, rezervē ja un nosū tī ja mū su ceļ ojumā noteiktajā datumā : )
Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija paš as viesnī cas izskats. Skaista pils, kuru iekš ā ieskauj zaļ umi. Mū su istaba arī nebija slikta. Mī ļ i, omulī gi, ē rti. Mū su vecā kajai mums piedā vā ja saliekamo gultu, jaunā kais gulē ja pie mums.
Bet visvairā k, protams, man patika jū ra. Tas izrā dī jā s sava veida maģ isks. Smiltis ir mī kstas, pludmale ir tī ra un ieeja jū rā ir ļ oti ē rta. Aizvest bē rnus no jū ras bija gandrī z neiespē jami : ) Mū s izglā ba tikai bē rnu animā cija.
Kopumā pā rē jais bija 10 no 10. Pat nebiju gaidī jis, ka mē s varam gū t tik daudz prieka, atpū š oties savā valstī : )
аватар sofymichenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kais vā rds, lai aprakstī tu š o viesnī cu, ir komforts. Patieš ā m, mā jī ga un laba viesnī ca par naudu. Man ļ oti patī k parks, kurā tas atrodas. Vakarā kopā ar ģ imeni var atpū sties lapenē svaigā gaisā un pat uzcept š aš liku. … Tomēr ▾ Labā kais vā rds, lai aprakstī tu š o viesnī cu, ir komforts. Patieš ā m, mā jī ga un laba viesnī ca par naudu. Man ļ oti patī k parks, kurā tas atrodas. Vakarā kopā ar ģ imeni var atpū sties lapenē svaigā gaisā un pat uzcept š aš liku. Man un visiem tas patika.
аватар Tanyaben
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopš bē rnī bas esmu pieradusi pie tā , ka atpū ta Ukrainas pludmalē s, maigi izsakoties, ir tā lu no pieczvaigž ņ u, tač u pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma atvaļ inā jumu pie Melnā s jū ras izjutu jaunā veidā . … Tomēr ▾ Kopš bē rnī bas esmu pieradusi pie tā , ka atpū ta Ukrainas pludmalē s, maigi izsakoties, ir tā lu no pieczvaigž ņ u, tač u pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma atvaļ inā jumu pie Melnā s jū ras izjutu jaunā veidā . Š ķ iet, ka visa viesnī ca ir "piesā tinā ta" ar mā jī gu atmosfē ru. Papildus krā š ņ ajai pludmalei un skaidrai jū rai (mums paveicā s, ka aļ ģ u un medū zu vispā r nebija), netā lu no pludmales ir bā rs, kur vienmē r ir pieejami vē sie dzē rieni, un pē c 17.00 sā k darboties grils. Turklā t viesnī cā ir restorā ns ar trī s ē dienreizē m dienā , lapenes ar grila iekā rtā m, bezmaksas sporta zā le, skaists parks ar ē nainā m alejā m, soliņ iem un š ū polē m un daudz kas cits. Kas attiecas uz mani, š ī viesnī ca ir lieliska alternatī va aizjū ras kū rortiem, es noteikti atgriezī š os nā kamgad.
аватар Dianochka_
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu mums ieteica draugi, kuri nesen bija atgriezuš ies no atvaļ inā juma. Š ogad vispā r neplā nojā m nekur braukt, karantī na, lai nu kā . Bet, kam bija personī gā automaš ī na, un iedvesmojoties no draugu stā stiem, viņ i tomē r nolē ma nedē ļ u atpū sties jū rā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica draugi, kuri nesen bija atgriezuš ies no atvaļ inā juma. Š ogad vispā r neplā nojā m nekur braukt, karantī na, lai nu kā . Bet, kam bija personī gā automaš ī na, un iedvesmojoties no draugu stā stiem, viņ i tomē r nolē ma nedē ļ u atpū sties jū rā .
Telefoniski norā dī juš i brī vas istabas pieejamī bu, rezervē jā m to un devā mies atvaļ inā jumā .
Patika viss: teritorija, istaba ar visā m ē rtī bā m, tī ra promenā de ar nojumē m ē nā , bā rs pie jū ras, restorā ns ar trī s ē dienreizē m dienā , lapenes ar grila iekā rtā m utt. Ir arī peldbaseins, bet karantī nas dē ļ tas netika atvē rts, lai gan teikš u godī gi, ka jū ras un privā tā s pludmales klā tbū tnē mē s par to pat nedomā jā m : ))
Parādīt vairāk »


iemiesojums latlena90
Vēlos rezervēt divvietīgu numuriņu uz augusta beigām
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums nnalieskina
‹ Viesnīca San Marino 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

Отель «Сан Марино» находится на побережье Черного моря, на границе Черноморского биосферного заповедника. Тихий, уютный комплекс предлагает остановиться в одном из двух современных корпусов и наслаждаться отдыхом на 3,5 гектарах ухоженной территории с песчаным пляжем.

Atrašanās vieta Курортная зона «Коблево» — 15 км. Аквапарк — 16 км. Винзавод «Коблево» — 17 км. Остров Березань — 15 км. Одесса — 40 км. Ольвия — 120 км.
Pludmales apraksts Пляж: песчаный, протяженность 100 м, есть навес.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Просторный, светлый зал ресторана находится на первом этаже второго корпуса отеля.

Конференц-зал площадью 152 кв.м, на 100 человек. 8 беседок с мангалами: бесплатно, по предзаказу. Магазин.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Школа виндсерфинга. Настольный футбол, тренажёрная площадка - бесплатно.
  • galda teniss  FREE 
  • vindsērfings
Telpu apraksts

Номерной фонд гостиницы — 54 номера. Из них: 8 «Стандарт-мансарда», 26 «Стандарт», 4 «Полулюкс-мансарда», 12 «Полулюкс» и 4 «Люкс».

Istabās

Горячая и холодная вода, кондиционер, телевизор, холодильник, балкон, ванная комната, уборка номеров и смена полотенец — 1 раз в 3 дня.

Adrese Украина, Николаевская область, курорт Коблево, пос. Морское, ул. Морская, 22
Tālruņi: +38 (050) 432 17 17
Tīmekļa vietne: San Marino
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.