Atpūtas centrs, kurā nav kauns ierasties Koblevo

Rakstīts: 29 marta 2018
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 4 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 9.0
Par Koblevo kā kū rortu man ir savs ī paš s viedoklis. Es saucu š o pilsē tu par Koblevo-Rygoblevo. Tieš i š ī atskaņ a visvairā k atspoguļ o tā s tī rī bu, apmeklē tā ju manieres un dzī ves kvalitā ti tajā .
Izmitinā š anas cenas ir plaš as, un kvalitā te atbilst "Corton box Spa and Resort" garam.
Bet Energostroitel ir kvalitatī vi apmierinā ts uz Koblevo nekustamā ī paš uma tirgus marginā lā s zvaigznes fona.
+ Tī rs, kopts atpū tas centrs, ar labi sakoptu teritoriju, puķ u dobē m, strū klakā m, soliņ iem, kokiem. Labas divas ē kas, izremontē ti, komfortabli, ekonomiskie numuri (divvietī gs numurs ar duš u un tualeti stā vā , un standarta numuri ar vannas istabu tajos.
+ 1. stā vā ir bezmaksas dzeramā ū dens dzesē tā js.

+ Jū ra ir ļ oti tuvu 50 metri no teritorijas.
+ Teritorijā atrodas ē damzā le (sava, kas septembrī vairs nestrā dā , un blakus ir arī ē damzā le Arcadia) un sava kafejnī ca.
+ Ir tā ds kā Wi-Fi (mē s to neizmantojā m)
Viens mī nuss - sezonas laikā cenas, protams, ir nedaudz augstas, kā jau Ukrainas kū rortam.
Energobū vnieks ir tik populā rs baltkrievu vidū , ka, ja vē laties uz to ierasties atpū sties jū nijā - augustā , tad vietas un telpas jā rezervē janvā rī - martā . Tieš ā m, pusgada laikā viss ir izpirkts avansā ! Es pats biju š okā . Braucā m septembrī , klusajā sezonā , kad visi jau brauc prom, tā pē c es rezervē ju istabiņ as jū lijā uz pusotru mē nesi.
Septembrī dzī vojā m ekonomiskajā istabiņ ā par 300 grivnā m dienā , lai gan par 400 dabū standartu ar vannasistabu, un kā pē c mū s vilka iedzī voties ekonomikā , es joprojā m nevaru pat iedomā ties, bet kopš tā laika mē s iekā rtojā mies grī da bija tikai mē s un vē l viena istaba ar cilvē kiem, tad mē s neņ ē mā m istabu ar vannas istabu, jo tualete un duš a faktiski bija mū su visu stā vu, jo pamatne bija gandrī z tukš a, visi aizgā ja)
Istabas tī ras, kā rtī gas, uz nometnes ir ledusskapis, skapis, plazma (kuru atpū tas laikā vispā r nav jē gas skatī ties)
No vietā m, kur Koblevo parasti var palikt baltam cilvē kam, kurš ciena sevi - tas ir pareizi. Tas noteikti nav Lotus un ne Vita Hotel, un tas nav ī paš i š iks, bet arī numuriņ i par 2000 grivnā m ekonomijai. Bet cena ir diezgan normā la.

Kopumā š ī ir bā ze, kurā patieš ā m nav kauns dzī vot un ē rti uzturē ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu