Olkhovaia roshcha 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.310
5.5 Numurs
6.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.7 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Īpašums atrodas nacionālajā parkā "Beloberežje Svjatoslavs", ciematā. Pokrovka, Očakovskas rajons, 200 km no Nikolajevas pilsētas. Blakus atrodas orhideju lauks un sālsezers. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš vēlas atpūsties prom no lielpilsētas kņadas.Vairāk →
аватар _210412
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viņ i dzī voja ž agaru mā jā , mā ja ir veca, bet taisī ja remontu. Mā ja ar skaistā m gleznā m, ē rtiem matrač iem, bet ir trū kumi. Vecuma smarž a ir viena no tā m. … Tomēr ▾ Viņ i dzī voja ž agaru mā jā , mā ja ir veca, bet taisī ja remontu. Mā ja ar skaistā m gleznā m, ē rtiem matrač iem, bet ir trū kumi. Vecuma smarž a ir viena no tā m.
аватар doubletrouble-Ma
Mums ļ oti paveicā s, ka sā kam savu iepazī š anos ar Kinburn Spit Alder Grove! Ļ oti mā jī ga vieta, kur ir vieta ikvienam. Istabas un dzī vokļ i ir tī ri, kā rtī gi un labi uzturē ti. Kopē jā virtuve ir plaš a - vairā kas saimnieces var ē rti atrasties, netraucē jot viena otrai. … Tomēr ▾ Mums ļ oti paveicā s, ka sā kam savu iepazī š anos ar Kinburn Spit Alder Grove! Ļ oti mā jī ga vieta, kur ir vieta ikvienam. Istabas un dzī vokļ i ir tī ri, kā rtī gi un labi uzturē ti. Kopē jā virtuve ir plaš a - vairā kas saimnieces var ē rti atrasties, netraucē jot viena otrai. Teritorija ir pelnī jusi atseviš ķ us komentā rus: plaš ā teritorijā atrodas jauka un romantiska ē damzā le ar lielisku vieglu mū ziku, daudz zaļ umu, liela pļ ava ar mī kstu zā li, ziedoš i un augļ u koki un, protams, pati alkš ņ u birzs. komplekss. Tā ir tikai mī lestī ba no pirmā acu skatiena! Mū su puikas (7.5 gadi un 3 gadi) viegli atrada sev vietu, kur spē lē t, netraucē jot atpū tai. Pastaigā jiet 10-15 minū tes lī dz pludmalei caur maziem sā ls ezeriem. Daba apkā rt ir pā rsteidzoš a!
Ja jums ir slinkums gatavot pats, tur jums tiks piedā vā ts garš ī gs un veselī gs ē diens. Meitenes patieš ā m labi prot ē st!
Liels paldies saimniecei Svetlanai par mū su bezrū pī go uzturē š anos Alderbirzī . Svetlana mums palī dzē ja daudzos veidos un bija ļ oti laipna pret mums. Š ķ ī rā mies kā ar radiem))) Ī paš s paldies Svetlanas meitā m par brī niš ķ ī go muzikā lo gaumi; )
Noteikti nā ksim vē l!
аватар julia-shib
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su sastā vā ir 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Izvē lē jā mies super suite "Olive", mums ļ oti patika! Dzī vojā m kā pilī , ar divā m guļ amistabā m un ē damistabu, ļ oti plaš ā m istabā m, augstiem griestiem. … Tomēr ▾ Mū su sastā vā ir 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Izvē lē jā mies super suite "Olive", mums ļ oti patika! Dzī vojā m kā pilī , ar divā m guļ amistabā m un ē damistabu, ļ oti plaš ā m istabā m, augstiem griestiem. Saimniece Svetlana uzmanī ga, atsaucī ga, visu amatu meistare. Ē dieni tika pasū tī ti ī paš umā - ļ oti garš ī gi, bagā tī gi, daudzveidī gi.
Mē s iesakā m visiem! ! !
аватар ukraine.exports
Kopumā mums viss patika, istabiņ a tī ra, tī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti ik pē c trim dienā m. Ē dieni - tika piedā vā tas tikai brokastis - ļ oti sā tī gas, garš ī gas mā jas gaumē , un visa kā bija daudz, bija jā dodas prom vai lū dza aizbraukt uz pusdienā m. … Tomēr ▾ Kopumā mums viss patika, istabiņ a tī ra, tī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti ik pē c trim dienā m. Ē dieni - tika piedā vā tas tikai brokastis - ļ oti sā tī gas, garš ī gas mā jas gaumē , un visa kā bija daudz, bija jā dodas prom vai lū dza aizbraukt uz pusdienā m. Lī dz jū rai apmē ram 15 minū tes, pā ri ezeram. Internets ir vā jš , no rī tiem nedaudz labā ks, vakarā sliktā ks, bet tas mū s ī sti netraucē ja, jo tieš i otrā di gribē jā m atpū sties no informā cijas. Teritorija liela, pie birzs var atrast vientulī bu, visur zā liens, puķ es tikai uz vietas, kur brokastojā m un vakariņ ojā m ar labi izvē lē tu mū ziku! Ja vē laties, varat gatavot pats, atseviš ķ ā virtuvē , tas ir ē rti, jo mans vī rs noķ ē ra spaini rapanu un bija, kur tos pagatavot, bet mē s satikā m pā ri, kas atpū tā s uz Pelikā na, tā pē c viņ i to nedarī ja. ja nebija tā das iespē jas, viņ i devā s pie mums. Š ajā sakarā man patika virtuves klā tbū tne. Un saimniece pasū tī ja makš ķ erniekiem svaigas zivis, mē s arī nopirkā m un cepā m, tas ir ļ oti forš i! Ir cepeš krā sns, daž reiz tur vā rī ta! Kam patī k klusas brī vdienas, tad Kinburn Spit patiks, kam patī k tusē t ar viss iekļ auts sistē mu, tad š ī nav ī stā vieta!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Усадьба расположена в национальном парке «Белобережье Святослава», в с. Покровка, Очаковского района в 200 км от г. Николаева. Поблизости находится орхидейное поле и соленое озеро. Отель подойдет всем, кто хочет отдохнуть вдали от шума и суеты большого города.

Atrašanās vieta Международный аэропорт в г. Херсон находится в 135 км от гостиницы.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории есть магазин. К услугам гостей принадлежности для барбекю, общая кухня и открытая терраса.

  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из двух комплексов «Древний Кинбурн» и «Борисфенида», и предлагает 8 комфортабельных номеров.

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, стол, стул, ванная комната (не во всех номерах), вентилятор/кондиционер, спутниковое телевидение (в некоторых номерах).

Adrese ул. Ковалевская 16, с. Покровка, Очаковский район, Николаевская обл., Украина
Tālruņi: +38 097 926 22 36 +38 095 176 46 41
Tīmekļa vietne: Olkhovaia roshcha
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.